Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mada ne i bez posrtanja, od kojih mi je naupecatljivije ono od Murinjovog Intera, kad je ovaj izveo postavu sa dva zadnja vezna koju je inace samo na treninzima praktikovao
Posto sam slab prognozer ovakvih stvari (sjecas se moje apsolutne ubjedjenosti da Atletiko uzima) uzdrzacu se od komentara. Samo cu kazati da mislim da je Zidane ispucao svoju dozu fortune.
Dobro, desava se. Ipak, ima dovoljno materijala iza sebe da se kaze da je sigurno jedan od najpozeljnijih trenera za LP.
Hm, to za Atletico nije bilo utemeljeno (ni tvoje ni drugih), ali dobro, ljudski je grijesiti
Tomahawk11 wrote:
Dobro, desava se. Ipak, ima dovoljno materijala iza sebe da se kaze da je sigurno jedan od najpozeljnijih trenera za LP.
Hm, to za Atletico nije bilo utemeljeno (ni tvoje ni drugih), ali dobro, ljudski je grijesiti
Desava se naravno. Bajern nije Celzi ni PSŽ, a mislim da Karlo najbolje funkcionise upravo u klubovima sa tradicijom i da empirija pokazuje da je kantu uzimao samo u takvim klubovima.
Sto se tice Reala, mislim da je predug period suše od 2002-2014 ipak vece breme nego ono koje ima Atletiko. Ako cemo vec o sreci govoriti.
Ali po tom kriteriju Bajern bi trebao uzeti bar 4 lige prvaka.
Tomahawk11 wrote:
Desava se naravno. Bajern nije Celzi ni PSŽ, a mislim da Karlo najbolje funkcionise upravo u klubovima sa tradicijom i da empirija pokazuje da je kantu uzimao samo u takvim klubovima.
Sto se tice Reala, mislim da je predug period suše od 2002-2014 ipak vece breme nego ono koje ima Atletiko. Ako cemo vec o sreci govoriti.
Ali po tom kriteriju Bajern bi trebao uzeti bar 4 lige prvaka.
No ode to vec van fudbalskih gabarita.
Vidis, na pogresnoj si pretpostavci temeljio svoj stav.
Real u finalu 10/13 prije tog finala. I to nesto govori.
Dvije godine prije uzeli tog istog Atletica.
Da ne spominjem da ih redovno tarabe u svim bitnijim utakmicama.
Ovo finale je samo prelilo casu ionako nabijenog kompleksa.
Tomahawk11 wrote:
Vidis, na pogresnoj si pretpostavci temeljio svoj stav.
Real u finalu 10/13 prije tog finala. I to nesto govori.
Dvije godine prije uzeli tog istog Atletica.
Da ne spominjem da ih redovno tarabe u svim bitnijim utakmicama.
Ovo finale je samo prelilo casu ionako nabijenog kompleksa.
Ok. Necemo dalje. Bayern - tema
Vidi sve okej, osim te price o kompleksu. To mi bas vako dziberski zvuci (pritom ne impliciram tebi nista). Bolje reci, dobili ih na iskustvo.
Atletiko, koliko god mi se gadila onakva igra, je onaj koji je napravio podvig, bez obzira na dva nesretno ili na neiskustvo izgubljena finala.
A istorija pokazuje da se sve vraca i sve placa. Svima. Ukljucivo sa Bajernom koji je tema
Dobro, taj dio bih se slozio. Dio sa iskustvom.
Vidi, kompleks kao dio price je svugdje tamo gdje su veliki rivali, pogotovo gradski.
Pa i Munchen 1860 ima komplekse od Bayerna, a da Atletico nema od Reala.
Atletico jeste napravio podvig. Izbacivanje Barce, Bayerna, pa i ono sto su uradili dvije sezone prije....samo, ostaje zal sto su dosli do vode i nisu se napili, a oba puta im bas Real presudio i oba puta se moze reci da su itekako imali sanse da uzmu.
veella wrote:Franz Anton Beckenbauer ist ein ehemaliger deutscher Fußballspieler, -trainer und -funktionär. Seit 2009 ist er Ehrenpräsident des FC Bayern München.
Samo da napomenem
Kupovinom svjetskog Bekenbauer je omogucio renoviranje one ohrndine od stadiona dortmundskoj sirotinji. Ustat kad se Kajzer spominje, ustat i stajat mirno
veella wrote:Franz Anton Beckenbauer ist ein ehemaliger deutscher Fußballspieler, -trainer und -funktionär. Seit 2009 ist er Ehrenpräsident des FC Bayern München.
Samo da napomenem
Kupovinom svjetskog Bekenbauer je omogucio renoviranje one ohrndine od stadiona dortmundskoj sirotinji. Ustat kad se Kajzer spominje, ustat i stajat mirno
Tesko je to objasnit' onima koji od onolikog stadiona samo halu koriste.
Samo da napomenem
Tesko je to objasnit' onima koji od onolikog stadiona samo halu koriste.