Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirzadelibasic wrote:Koliko sam upratio Lazio, u zadnjih nekoliko utakmica Lulic je igrao lijevog beka. Nešto kontam može li on igratibu reprezentaciji desnog beka i čuvati Hazarda. S' tim da se po potrebi kao Mujdza priključuje napadu. Mujdza je dobar, ali sam sumnjičav da on može zaustaviti Hazarda i nije više na tom nivou da može kvalitetno odigrati 90 minuta i čuvati najopasnijeg igrača Belgije.
Što se tiče krila, tu mogu Tino ili Vrančić.
Grijeh je za koji se ide ravno u pakao/dzehenem staviti Lulica na beka ako bas, bas ne moras. Lulic je u Lazio dosao kao lijevi krilni napadac ali se ustalio kao krilo i bas kod tesko nuzde kao i u nasoj repki igao je beka.
Sta se moze Mujdza je jedini kojeg imamo dok Memija ne stasa ili se ne pojavi neki novi Kolasinac za desnu stranu. Suti moglo je u gore Avdija vs. Hazard da se upisas svaki put kad Belgija ima napad
Bas zato sto nema sta eksperimentisati protiv Belgije treba nam iskustvo i znanje.Ne daj boze povrede Pjanica ima li za njega i priblizna zamjena.Ima al u q..u.Drugo.Mislis da je Meshina zadnja kod odabira igraca...ne bih bas rekao.Upetljani su tu mafijasi iz saveza 100%.Dalje ko je to prosao od igraca za vrijeme Meshine vladavine a da je ostavio kakav dobar utisak.Niko.Zec,Stilic,Vranjes...Jooj samo se ponavljamo.Imamo 15 igraca standardnih i njima trenutno nema zamjene.Pa daj zovi onda ove mlade koji su zeljni dokazivanja.Andora je sansa.Al nece Mesha (mozda i hoce al i drugi imaju tala tu).P.S.Ova ti je dobra ,,popravi znanje"Pa ne treba ovdje neko znanje.Ako potrefis dobar post onda ga samo ponavljas i to je to
.
@Lucky
Hajd ovako imao si Forda pick up 10 godina i pregazio si s njim 800.000 milja zadnje 4 godine ti sluzi da odes do Mcdonalds drive in i nazad ne servisiras ga nesto plaho, gubi ulje, celave su mu gume a i automatik mjenjac nekad zeza i ti se sjetis da s njim ucestujes u brzinskoj utrci od St.Luisa do Bostona i ulozis 100.000 dolara na svoju pobjedu.
Pametna odluka ??? Ili .....
mirzadelibasic wrote:Koliko sam upratio Lazio, u zadnjih nekoliko utakmica Lulic je igrao lijevog beka. Nešto kontam može li on igratibu reprezentaciji desnog beka i čuvati Hazarda. S' tim da se po potrebi kao Mujdza priključuje napadu. Mujdza je dobar, ali sam sumnjičav da on može zaustaviti Hazarda i nije više na tom nivou da može kvalitetno odigrati 90 minuta i čuvati najopasnijeg igrača Belgije.
Grijeh je za koji se ide ravno u pakao/dzehenem staviti Lulica na beka ako bas, bas ne moras. Lulic je u Lazio dosao kao lijevi krilni napadac ali se ustalio kao krilo i bas kod tesko nuzde kao i u nasoj repki igao je beka.
Sta se moze Mujdza je jedini kojeg imamo dok Memija ne stasa ili se ne pojavi neki novi Kolasinac za desnu stranu. Suti moglo je u gore Avdija vs. Hazard da se upisas svaki put kad Belgija ima napad
Što je grijeh ? Ja kažem hvala Bogu što imamo takvog igrača. On je univerzalan igrač i može biti i bek i krilo i vezni, sve po potrebi. Zašto onda njega ne staviti na desnog beka, jer tu baš škripi. Pa neka se pokrpi sa Hazardom.
Nekako mi Mujdza ne ulijeva povjerenje i ne znam hoće li moći odigrati svih 90 minuta.
So What! wrote:Pa srce mi k'o bundava zbog ovog Šunjića, pa da je to Freiburg, pa i Wolfsburg, Eintracht, to je ipak legendarni Stuttgart koji trenutno kakav je takav je i dalje je ogroman klub i momak koji je ponikao na pašnjacima PLBiH tj proizvod je jednog BH kluba je završio u Bundesligi. To u zadnjih 8-9 godina, ako isključimo vratolomiju Husejinovića uspjeli Džeko i Zukanović tj. da nakon što su započeli karijeru u PLBiH, a završili u ligi petice. Ogroman uspjeh, ne znam da li da Modrića bilježimo
Može li Šunjić igrati protiv Belgije ? Koliko mu traje ta zabrana zbog crvenog kartona jer je on dobio direktni koliko se sjecam ?
Što je grijeh ? Ja kažem hvala Bogu što imamo takvog igrača. On je univerzalan igrač i može biti i bek i krilo i vezni, sve po potrebi. Zašto onda njega ne staviti na desnog beka, jer tu baš škripi. Pa neka se pokrpi sa Hazardom.
Nekako mi Mujdza ne ulijeva povjerenje i ne znam hoće li moći odigrati svih 90 minuta.
Zato sto Lulic nije odbrambeni igrac i njegove def.kvalitete su blago receno ogranicene. On tu poziciju igra samo ako nema niko drugi i to zato jer se njegove ofenz.kvalitete i znanje koje ima kao krilni napadac mogu iskoristiti kod prodora po bokovima koji se cesto koriste. Tebi medutim nije to na umi nego zaustaviti Hazarda znaci treba ti jak defanzivac sto Lulic nije ako vec hoces da mices igrace sa njihovih pozicija onda ti predlazem Besica koji je i u HSV i u Madarskoj cesto igrao desnog beka ali ti onda Hazard ode centralno a mi tu nemamo nikoga jer smo Besica maknuli na desno. Mozda si vec uocio protiv Hazarda se brani kolektivno koliko je to moguce. Nasa sreca je da je lik sebica i da mu jos u repki niko nije rekao da se lopta moze i dodati. Pogotovo cemo imati srece ako Wilmits odluci da opet kao u Zenici igra 4-4-2 umjesto da nas siba po bokovima i da igra ono sto Belgija najbolje zna preko krila sa 4-3-3 ili ti ga 4-5-1
Ma moze Mujdza odigrati.Povrede su prosle ,trenira normalno,igra svaku 90 minuta osim kad pauzira zbog kartona.Ne trenira u Podgrmecu nego u Freiburgu.Moze Menso jos dobrih utakmica odigrati.
Gledam Hajduk vs Liberec...ko igra kod nas i to guran da igra od 1min...(nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo)
Ne moze lik meda. Izdominirali ga ovi na sredini.
Kaze komentator na HRT2, ne vidi se Susic 37 min.
DonEmir wrote:Gledam Hajduk vs Liberec...ko igra kod nas i to guran da igra od 1min...(nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo)
Ja kad vidim postove i Susic u sastavu odmah idem Exit i on dobije poziv za reprezentaciju majko bozija
DonEmir wrote:Gledam Hajduk vs Liberec...ko igra kod nas i to guran da igra od 1min...(nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo)
Ja kad vidim postove i Susic u sastavu odmah idem Exit i on dobije poziv za reprezentaciju majko bozija
Rin tin tinu jedino prezime valja...sve ostalo žali bože
a za nakog Hajduka i NHL-a je sasvim solidan i tamo će i da ostane dok kake turke Sejo ne prevari
Najveci krivci za ovo sve su amidja i babuka.. Al ne kontam jel to Mesa mora zvati rintintina zbog jaranstva sa Papketom? Smijesno je da se momak ovoliko gura i trpa a realno nije ni za siri spisak.. Sto neko napisa da je zabio golcinu kao Stilic sutradan bi bilo real ili barca pitanje je minuta..
Point. wrote:Za Vedu se spominje Werder, Panathinaikos i AEK.
Prema njemačkim medijima je AEK izgleda najozbiljniji. Ma samo da hoće više otići iz Stuttgarta, pa gdje bilo.
Drago mi je za Šunjića da je došao u Bundesligu, ali da je bar neki drugi klub...
Za Kolašinca je menadžer Schalkea rekao da je Roma poslala ponudu koju su oni odbili, i da je s tim priča završena, dakle ostaje.
Mobile_Disco wrote:Najveci krivci za ovo sve su amidja i babuka.. Al ne kontam jel to Mesa mora zvati rintintina zbog jaranstva sa Papketom? Smijesno je da se momak ovoliko gura i trpa a realno nije ni za siri spisak.. Sto neko napisa da je zabio golcinu kao Stilic sutradan bi bilo real ili barca pitanje je minuta..
Jedina prava istina.Po momku sere bezze(najvise oni optereceni familijom Susic).Ni kriv ni duzan nasao se u centru paznje zahvaljujuci gluposti najuspjesnijeg BiH selektora.Eto sad nema tog selektora.Ko je sad kriv.Mali sigurno nije.
Moj Mesha gdje ce ti dusa.Momak igra i igra i dokazuje se al eto imju prioriteti.Jebo vas nacionalni kljuc .Izdrzi Asmire valjda cemo i mi imati nekada normalan savez i selektora ,,sa mudima"
Napustio redove Ujpesta Asmir Suljić karijeru nastavlja u Videotonu Piše: A. Pašić Danas, 15:06 FACEBOOK TWITTER Bh. internacionalac Asmir Suljić potpisao je za trofejni mađarski klub Videoton. Nekadašnji fudbaler Sarajeva odlučio je napustiti Ujpest i prihvatiti ponudu Videotona, a sa svojim novim klubom je potpisao trogodišnji ugovor. Suljić je u proteklom periodu pružao odlične partije u mađarskoj OTP Bank ligi. Nekoliko puta uvrštavan je u tim kola, najbolji tim polusezone, a kasnije i u najbolji tim sezone.
Evo Djuricin prelazi u Brentford a Soriano u Bayer dok je Damari i dalje povrijedjen.
Ocito ozbiljno racunaju na Smaju pa valjda iskoristi ovu priliku a nakon ispadanja u EL, Salzburg nema namjeru da se pojacava u napadu.. pored povr. Damarija, konkurencija mu je jos Reyna,Nielsen,Oberlin. Valjda ce Red Bull zadrzati vezni red