BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Korisničkoime

#20326 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

mirzadelibasic wrote:Koliko sam upratio Lazio, u zadnjih nekoliko utakmica Lulic je igrao lijevog beka. Nešto kontam može li on igratibu reprezentaciji desnog beka i čuvati Hazarda. S' tim da se po potrebi kao Mujdza priključuje napadu. Mujdza je dobar, ali sam sumnjičav da on može zaustaviti Hazarda i nije više na tom nivou da može kvalitetno odigrati 90 minuta i čuvati najopasnijeg igrača Belgije.
Što se tiče krila, tu mogu Tino ili Vrančić.
Grijeh je za koji se ide ravno u pakao/dzehenem staviti Lulica na beka ako bas, bas ne moras. Lulic je u Lazio dosao kao lijevi krilni napadac ali se ustalio kao krilo i bas kod tesko nuzde kao i u nasoj repki igao je beka.
Sta se moze Mujdza je jedini kojeg imamo dok Memija ne stasa ili se ne pojavi neki novi Kolasinac za desnu stranu. Suti moglo je u gore Avdija vs. Hazard da se upisas svaki put kad Belgija ima napad
Korisničkoime

#20327 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

Bas zato sto nema sta eksperimentisati protiv Belgije treba nam iskustvo i znanje.Ne daj boze povrede Pjanica ima li za njega i priblizna zamjena.Ima al u q..u.Drugo.Mislis da je Meshina zadnja kod odabira igraca...ne bih bas rekao.Upetljani su tu mafijasi iz saveza 100%.Dalje ko je to prosao od igraca za vrijeme Meshine vladavine a da je ostavio kakav dobar utisak.Niko.Zec,Stilic,Vranjes...Jooj samo se ponavljamo.Imamo 15 igraca standardnih i njima trenutno nema zamjene.Pa daj zovi onda ove mlade koji su zeljni dokazivanja.Andora je sansa.Al nece Mesha (mozda i hoce al i drugi imaju tala tu).P.S.Ova ti je dobra ,,popravi znanje"Pa ne treba ovdje neko znanje.Ako potrefis dobar post onda ga samo ponavljas i to je to
.
@Lucky
Hajd ovako imao si Forda pick up 10 godina i pregazio si s njim 800.000 milja zadnje 4 godine ti sluzi da odes do Mcdonalds drive in i nazad ne servisiras ga nesto plaho, gubi ulje, celave su mu gume a i automatik mjenjac nekad zeza i ti se sjetis da s njim ucestujes u brzinskoj utrci od St.Luisa do Bostona i ulozis 100.000 dolara na svoju pobjedu.
Pametna odluka ??? Ili .....
mirzadelibasic

#20328 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by mirzadelibasic »

Korisničkoime wrote:
mirzadelibasic wrote:Koliko sam upratio Lazio, u zadnjih nekoliko utakmica Lulic je igrao lijevog beka. Nešto kontam može li on igratibu reprezentaciji desnog beka i čuvati Hazarda. S' tim da se po potrebi kao Mujdza priključuje napadu. Mujdza je dobar, ali sam sumnjičav da on može zaustaviti Hazarda i nije više na tom nivou da može kvalitetno odigrati 90 minuta i čuvati najopasnijeg igrača Belgije.
Grijeh je za koji se ide ravno u pakao/dzehenem staviti Lulica na beka ako bas, bas ne moras. Lulic je u Lazio dosao kao lijevi krilni napadac ali se ustalio kao krilo i bas kod tesko nuzde kao i u nasoj repki igao je beka.
Sta se moze Mujdza je jedini kojeg imamo dok Memija ne stasa ili se ne pojavi neki novi Kolasinac za desnu stranu. Suti moglo je u gore Avdija vs. Hazard da se upisas svaki put kad Belgija ima napad
Što je grijeh ? Ja kažem hvala Bogu što imamo takvog igrača. On je univerzalan igrač i može biti i bek i krilo i vezni, sve po potrebi. Zašto onda njega ne staviti na desnog beka, jer tu baš škripi. Pa neka se pokrpi sa Hazardom.
Nekako mi Mujdza ne ulijeva povjerenje i ne znam hoće li moći odigrati svih 90 minuta.
DonEmir

#20329 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by DonEmir »

mirzadelibasic wrote:
So What! wrote:Pa srce mi k'o bundava zbog ovog Šunjića, pa da je to Freiburg, pa i Wolfsburg, Eintracht, to je ipak legendarni Stuttgart koji trenutno kakav je takav je i dalje je ogroman klub i momak koji je ponikao na pašnjacima PLBiH tj proizvod je jednog BH kluba je završio u Bundesligi. To u zadnjih 8-9 godina, ako isključimo vratolomiju Husejinovića uspjeli Džeko i Zukanović tj. da nakon što su započeli karijeru u PLBiH, a završili u ligi petice. Ogroman uspjeh, ne znam da li da Modrića bilježimo :D
Može li Šunjić igrati protiv Belgije ? Koliko mu traje ta zabrana zbog crvenog kartona jer je on dobio direktni koliko se sjecam ?
Dobio jednu utakmicu zabrane.
Korisničkoime

#20330 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

mirzadelibasic wrote:
Korisničkoime wrote:
Što je grijeh ? Ja kažem hvala Bogu što imamo takvog igrača. On je univerzalan igrač i može biti i bek i krilo i vezni, sve po potrebi. Zašto onda njega ne staviti na desnog beka, jer tu baš škripi. Pa neka se pokrpi sa Hazardom.
Nekako mi Mujdza ne ulijeva povjerenje i ne znam hoće li moći odigrati svih 90 minuta.
Zato sto Lulic nije odbrambeni igrac i njegove def.kvalitete su blago receno ogranicene. On tu poziciju igra samo ako nema niko drugi i to zato jer se njegove ofenz.kvalitete i znanje koje ima kao krilni napadac mogu iskoristiti kod prodora po bokovima koji se cesto koriste. Tebi medutim nije to na umi nego zaustaviti Hazarda znaci treba ti jak defanzivac sto Lulic nije ako vec hoces da mices igrace sa njihovih pozicija onda ti predlazem Besica koji je i u HSV i u Madarskoj cesto igrao desnog beka ali ti onda Hazard ode centralno a mi tu nemamo nikoga jer smo Besica maknuli na desno. Mozda si vec uocio protiv Hazarda se brani kolektivno koliko je to moguce. Nasa sreca je da je lik sebica i da mu jos u repki niko nije rekao da se lopta moze i dodati. Pogotovo cemo imati srece ako Wilmits odluci da opet kao u Zenici igra 4-4-2 umjesto da nas siba po bokovima i da igra ono sto Belgija najbolje zna preko krila sa 4-3-3 ili ti ga 4-5-1
luckylaka

#20331 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

mirzadelibasic wrote:
Korisničkoime wrote:
Ma moze Mujdza odigrati.Povrede su prosle ,trenira normalno,igra svaku 90 minuta osim kad pauzira zbog kartona.Ne trenira u Podgrmecu nego u Freiburgu.Moze Menso jos dobrih utakmica odigrati.
DonEmir

#20332 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by DonEmir »

Gledam Hajduk vs Liberec...ko igra kod nas :( i to guran da igra od 1min...(nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo) :(
Ne moze lik meda. Izdominirali ga ovi na sredini.
Kaze komentator na HRT2, ne vidi se Susic :lol: 37 min.
zetareticula

#20333 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by zetareticula »

DonEmir wrote:Gledam Hajduk vs Liberec...ko igra kod nas :( i to guran da igra od 1min...(nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo) :(
Ja kad vidim postove i Susic u sastavu odmah idem Exit :-) i on dobije poziv za reprezentaciju majko bozija :run:
DonEmir

#20334 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by DonEmir »

zetareticula wrote:
DonEmir wrote:Gledam Hajduk vs Liberec...ko igra kod nas :( i to guran da igra od 1min...(nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo) :(
Ja kad vidim postove i Susic u sastavu odmah idem Exit :-) i on dobije poziv za reprezentaciju majko bozija :run:
Sjecas li se ovog..
Image
Znaci Copy Past :(
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#20335 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by JoseMujica »

Rin tin tinu jedino prezime valja...sve ostalo žali bože :roll:

a za nakog Hajduka i NHL-a je sasvim solidan i tamo će i da ostane dok kake turke Sejo ne prevari
Mustang1

#20336 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Mustang1 »

DonEmir wrote:
zetareticula wrote:
Sjecas li se ovog..
Image
Znaci Copy Past :(
Je'l ovo heroj nacije Sergej Jakirovic ? :D
Azrail

#20337 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Azrail »

Ja sam juče negdje oko sredine drugog poluvremena pomislio da je onaj sastav na početku bio pogrešan i da Sušić uopšte ne igra :)
Point.

#20338 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Tino je sinoc bio kriminalan.

Za Vedu se spominje Werder, Panathinaikos i AEK.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#20339 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Matijevic_Vlado »

Kakav Susic, pa on je u Interu
Mobile_Disco

#20340 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mobile_Disco »

Najveci krivci za ovo sve su amidja i babuka.. Al ne kontam jel to Mesa mora zvati rintintina zbog jaranstva sa Papketom? Smijesno je da se momak ovoliko gura i trpa a realno nije ni za siri spisak.. Sto neko napisa da je zabio golcinu kao Stilic sutradan bi bilo real ili barca pitanje je minuta..
vicious

#20341 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by vicious »

Point. wrote:Za Vedu se spominje Werder, Panathinaikos i AEK.
Prema njemačkim medijima je AEK izgleda najozbiljniji. Ma samo da hoće više otići iz Stuttgarta, pa gdje bilo.
Drago mi je za Šunjića da je došao u Bundesligu, ali da je bar neki drugi klub... :D

Za Kolašinca je menadžer Schalkea rekao da je Roma poslala ponudu koju su oni odbili, i da je s tim priča završena, dakle ostaje.
insomnia78

#20342 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by insomnia78 »

Point. wrote:Tino je sinoc bio kriminalan.

L'equipe pise da ga mjerka i Saint-Etienne
Point.

#20343 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

insomnia78 wrote:
Point. wrote:Tino je sinoc bio kriminalan.

L'equipe pise da ga mjerka i Saint-Etienne
Uh, Etienne bi bio odlican. Imaju odlicne navijace, gotivim zelene. :)
luckylaka

#20344 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Mobile_Disco wrote:Najveci krivci za ovo sve su amidja i babuka.. Al ne kontam jel to Mesa mora zvati rintintina zbog jaranstva sa Papketom? Smijesno je da se momak ovoliko gura i trpa a realno nije ni za siri spisak.. Sto neko napisa da je zabio golcinu kao Stilic sutradan bi bilo real ili barca pitanje je minuta..
Jedina prava istina.Po momku sere bezze(najvise oni optereceni familijom Susic).Ni kriv ni duzan nasao se u centru paznje zahvaljujuci gluposti najuspjesnijeg BiH selektora.Eto sad nema tog selektora.Ko je sad kriv.Mali sigurno nije.
luckylaka

#20345 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Moj Mesha gdje ce ti dusa.Momak igra i igra i dokazuje se al eto imju prioriteti.Jebo vas nacionalni kljuc .Izdrzi Asmire valjda cemo i mi imati nekada normalan savez i selektora ,,sa mudima" :(
Napustio redove Ujpesta Asmir Suljić karijeru nastavlja u Videotonu Piše: A. Pašić Danas, 15:06 FACEBOOK TWITTER Bh. internacionalac Asmir Suljić potpisao je za trofejni mađarski klub Videoton. Nekadašnji fudbaler Sarajeva odlučio je napustiti Ujpest i prihvatiti ponudu Videotona, a sa svojim novim klubom je potpisao trogodišnji ugovor. Suljić je u proteklom periodu pružao odlične partije u mađarskoj OTP Bank ligi. Nekoliko puta uvrštavan je u tim kola, najbolji tim polusezone, a kasnije i u najbolji tim sezone.
cyprus

#20346 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Kolektivno onanisanje na svaku Tininu lošu partiju se nastavlja... Jbt :shock:
ultima_palabra

#20347 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ultima_palabra »

:lol: Pa Videotona otrese Ferencvaros 3:0, kojeg je Željo dobio obje utakmice. Jedva prošli amatere TNS iz Velsa.

E moj lucky, bolje ti je da se držiš tabela i zastava.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#20348 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by JoseMujica »

bjež ba lucky Suljić nema kuveta za reprezentacije...nije imao ni dok je bio u Sarajevu..nešto sumnjam da ga je Madžarica nabildala :D
cyprus

#20349 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by cyprus »

Suljiću je ovo korak naprijed... Sretno mu u novom klubu...
DonEmir

#20350 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

Situacija mladog Prevljaka u RB Salzburgu.

Evo Djuricin prelazi u Brentford a Soriano u Bayer dok je Damari i dalje povrijedjen.
Ocito ozbiljno racunaju na Smaju pa valjda iskoristi ovu priliku a nakon ispadanja u EL, Salzburg nema namjeru da se pojacava u napadu.. pored povr. Damarija, konkurencija mu je jos Reyna,Nielsen,Oberlin. Valjda ce Red Bull zadrzati vezni red :izet:
Post Reply