Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne bih se složio
Možda se direktno i ne spominje on kao osoba ali se trubi o izmjenama izbornog zakona gdje god se stigne.
A to je, jelte, sve zbog Komše
Hajd navedi makar jedan izvor a ne samo iz bakirovog štaba . Komšić je bitan samo Bakiru u Bosni i nikom više.
Bitan je Hrvatskom premijeru ,predsjeniku,i par suveneristickih stranaka...Narod se tim nebavi
ne bavi
Stav Vlad RH je isti zadnjih 25 godina prem BiH, sta vama nije jasno? zele izmjenu izbornog proces. Da ih probudis u 12 po noci rekli bi "Izmjena izbornog procesa"...Komšić je SDA tvorevina koja stav RH samo betonira. Adresa za žable: SDA b.b Sarajevo ili gdje
Bobi wrote: ↑24/12/2020 13:06
Zadnja vijest od prije 7 dana, jel to ne smiju pisat o dešavanjima u BiH ? Milanović na 50 reakcija iz BiH nije trepnuo,sta to pokazuje, da nas mnoze sa nulama, samo u nekim glavama ovdje je da smo bitni.Kad nas pocnu trehat na granici idi zali se Bakiru i KOmsicu i njOhovom bistrom umu.
Pa ako smo im nebitni i jednaki nuli zašto će nas trehati?
Bobi wrote: ↑24/12/2020 11:32
Koliko im je bitan da je zadnja vijest gdje se Komšić spominje objavljena prije 7 dana i to u vezi ikone .Pitaj nasumice 10 ljudi u Zagrebu..9 ih nece ni znati kako mu je ime .
Komšić?
Pitaj za njega u Hrvatskoj, ne samo u Zg ... 9 ih neće znati ni ko je to
A u vezi Šprajcovog RTL dnevnika-vijesti i "njegovog specijalnog novinara-reportera"... Enisa Bešlagića .. ... očito neki nisu čuli za pojam ironije i sarkazma
Kod vas sve nesto u metaforama,ironiji,sarkazmu...de se malo uozbiljite
Pa mora da naglasi kad pojedinci u Bosni i TLN shvata ozbiljno.
Bobi wrote: ↑24/12/2020 13:06
Zadnja vijest od prije 7 dana, jel to ne smiju pisat o dešavanjima u BiH ? Milanović na 50 reakcija iz BiH nije trepnuo,sta to pokazuje, da nas mnoze sa nulama, samo u nekim glavama ovdje je da smo bitni.Kad nas pocnu trehat na granici idi zali se Bakiru i KOmsicu i njOhovom bistrom umu.
Pa ako smo im nebitni i jednaki nuli zašto će nas trehati?
Haj sjeti se ako budes ishao preko granice. Neces ni znati za sta te handre.
Hajd navedi makar jedan izvor a ne samo iz bakirovog štaba . Komšić je bitan samo Bakiru u Bosni i nikom više.
Bitan je Hrvatskom premijeru ,predsjeniku,i par suveneristickih stranaka...Narod se tim nebavi
ne bavi
Stav Vlad RH je isti zadnjih 25 godina prem BiH, sta vama nije jasno? zele izmjenu izbornog proces. Da ih probudis u 12 po noci rekli bi "Izmjena izbornog procesa"...Komšić je SDA tvorevina koja stav RH samo betonira. Adresa za žable: SDA b.b Sarajevo ili gdje
sherbett wrote: ↑24/12/2020 13:09
Salu na stranu Buraz ja jos niti jednom nisam cula da itko u medijima spominje IZ u BiH, odakle ti to?
Spominje se ovdje prilikom blagdana posto u Zg ima jedna veca i ograman kompleks sa dzamijom koji je napravljen
ja i
nemam razloga da se zalim
Komšić predsjednik
kako god bolje nego onaj fašista
uostalom ovo nije ništa novo od devedesetih smo navikli
a što se tiče bakira sebije i njihove kamarile na njihovu cemo temu i jasno sam iznio svoje mišljenje tako da
Bobi wrote: ↑24/12/2020 13:27
Svi po sirotinji i nebitnim udaraju, ne znam kako kod tebe? Jel imas veze u stranci? Nemas. nebitan si, mozes sto se njih tice i umrijet.
Nisam sirotinja, nisam ni u stranci a bitan sam kako kome...
Ali ako sam nekome nebitan, zašto bi me handrio?
ugly duckling wrote: ↑24/12/2020 13:25
a i od te hrvatske pravite super silu
čuj trehat na granici
haha
može mi muda napuhat kroz k.
Ma jašta, dodjes na granicu sa sluzbenim autom, putni nalog, medjunarodna firma a on..gdje ces, sta ces, kuda ces, sta ce ti ovo, sta ce ti ono... normalno da cu %$#$%#% Bakira i $%$$/# KOmšića, necu MIlanovića,može im se.
ne bavi
Ne razumijem sta je tvoja poruka. Treba izmijeniti izborni zakon tek tako da bi se udovoljilo glasacima HDZ-a pa bi kao imali drzavu i bili manje omrazeni u Hrvatskoj?
Ako je to poruka sta bi mi dobili zauzvrat osim zadovoljnih Hrvata, tj. onog dijela Hrvata koji su za podjele?
Grean wrote: ↑24/12/2020 13:32
Ne razumijem sta je tvoja poruka. Treba izmijeniti izborni zakon tek tako da bi se udovoljilo glasacima HDZ-a pa bi kao imali drzavu i bili manje omrazeni u Hrvatskoj?
Ako je to poruka sta bi mi dobili zauzvrat osim zadovoljnih Hrvata, tj. onog dijela Hrvata koji su za podjele?
Ma ja...
Misli čovjek kad se izmjeni IZ da ga više neće trehat' na granici
čuj trehat na granici
haha
Ma jašta, dodjes na granicu sa sluzbenim autom, putni nalog, medjunarodna firma a on..gdje ces, sta ces, kuda ces, sta ce ti ovo, sta ce ti ono... normalno da cu %$#$%#% Bakira i $%$$/# KOmšića, necu MIlanovića,može im se.
smiješno
prema meni nisu nikad ni ljubazniji ni nadrkaniji od recimo naše policijske kontrole,tako da je ovo šuplja
možda da smo izabrali čovića ili onog brkatog papka iz žepča bilo bi drugačije?
Bobi wrote: ↑24/12/2020 13:27
Svi po sirotinji i nebitnim udaraju, ne znam kako kod tebe? Jel imas veze u stranci? Nemas. nebitan si, mozes sto se njih tice i umrijet.
Nisam sirotinja, nisam ni u stranci a bitan sam kako kome...
Ali ako sam nekome nebitan, zašto bi me handrio?
Zato sto te smatra manje vrijednim nego sto jesi.Zato sto mu se ne znas suprostaviti,zato sto si slabiji. Zato sto nas predstavljaju idioti..to ti je u ljudskoj psihi.
Emiremir33 wrote: ↑24/12/2020 13:04
ne bavi
Ti zaboravljas da su oni drzavljani BiH,, treba nam država za zivot svih naroda a ne jednog.
čuj trehat na granici
haha
smiješno
prema meni nisu nikad ni ljubazniji ni nadrkaniji od recimo naše policijske kontrole,tako da je ovo šuplja
To kad je turisticka sezona, idi malo proohodaj kad nije. Ispred mene 10 cro tablica ja prvi BH odmah mase da skrenem desno.
Bobi wrote: ↑24/12/2020 13:37
Zato sto te smatra manje vrijednim nego sto jesi.Zato sto mu se ne znas suprostaviti,zato sto si slabiji. Zato sto nas predstavljaju idioti..to ti je u ljudskoj psihi.
Kontradiktoran si
Kažeš da smo im nebitni a onda kažeš da te trehaju na granici.
Ja kažem da nebitnog čovjeka niko ne treha.
Dakle, odluči se-jesmo li im bitni ili nismo?
smiješno
To kad je turisticka sezona, idi malo proohodaj kad nije. Ispred mene 10 cro tablica ja prvi BH odmah mase da skrenem desno.
ma idem uvijek van sezone i šta pregleda auto,trkelja po kompjuteru pasoš i ime i ?
Komšić?
Pitaj za njega u Hrvatskoj, ne samo u Zg ... 9 ih neće znati ni ko je to
A u vezi Šprajcovog RTL dnevnika-vijesti i "njegovog specijalnog novinara-reportera"... Enisa Bešlagića .. ... očito neki nisu čuli za pojam ironije i sarkazma
Ok, ali od kada to zvanicnici jedne drzave ,drugoj drzavi upucuju poruke u vidu metafora,ironija i sl?...Nisam cuo da se je izmjenio diplomatski kod ponasanja visokih drzavnih politika i zvanicnika
Last edited by spreca on 24/12/2020 13:52, edited 1 time in total.
Bobi wrote: ↑24/12/2020 13:37
Kontradiktoran si
Kažeš da smo im nebitni a onda kažeš da te trehaju na granici.
Ja kažem da nebitnog čovjeka niko ne treha.
Dakle, odluči se-jesmo li im bitni ili nismo?
Tebi je izgleda sve med i mlijeko, nisi nikad dozivio neku neugdnost pa tako razmišljaš.
Bobi wrote: ↑24/12/2020 13:51
Tebi je izgleda sve med i mlijeko, nisi nikad dozivio neku neugdnost pa tako razmišljaš.
Osobno nisam nikad, a išao i boravio nekoliko puta.
Ali znam ljude koji jesu, a tad nije bilo ni Bakira ni Komšića.
Elem, izgovor za handrenje se uvijek nađe, ako hoće da te handre.
O, ali od kada to zvanicnici jedne drzave ,drugoj drzavi upucuju poruke u vidu metafora,ironija i sl?...Nisam cuo da se je izmjenio diplomatski kod ponasanja visokih drzavnih politika i zvanicnika
Pa Milanovic je poznat po svojim ispadima, kako u HR tako i van. Ko prati Šprajca zna da se sprda decenijama o svemu svachemu.