FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pitarrr82

#20326 Re: FC Barcelona

Post by Pitarrr82 »

Pa koja se to ekipa toliko otvorila Barsi i prosla dobro?

Koja prica... :mrgreen:
tendzera

#20327 Re: FC Barcelona

Post by tendzera »

Tobjerabi sta neš čut',sad ispade da je Bayo igr'o bunker. :roll:
todd_smith

#20328 Re: FC Barcelona

Post by todd_smith »

tendzera wrote:Tobjerabi sta neš čut',sad ispade da je Bayo igr'o bunker. :roll:
Kako nisu? Imali 35% posjeda lopte. :mrgreen:
gorgonzola

#20329 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

tendzera wrote:Tobjerabi sta neš čut',sad ispade da je Bayo igr'o bunker. :roll:

Pogledaj ponovo utakmicu. Meni licili na stolni fudbal. Ono 5 u jednom redu 4 u drugom. Samo nije bilo ona trojice ispred golmana. I kao da ih je neko povlacio lijevo desno. Kad bajern ide u napad u odbrani barcelone je 5 igraca , dok obrnuto u odbrani bajerna ucestvuje 10 igraca. I sta je to?
Partijaner

#20330 Re: FC Barcelona

Post by Partijaner »

Dzabe posjed lopte kad ne znaju sta da ucine sa njom.
BHF_Manijak

#20331 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

Sta se ba raspravljate s likom, razumije se ocigledno u ovu igru k'o Mara u kriv q! Zanimljivo da ekipa koja igra bunker napravi vise sansi od ekipe koja, lafo, napada.
Neobjektivan lik do jaja i to je to. najveci ljubitelji Barcelone na ovom forumu rekose da su ih ljudi pojeli, samo se ovaj nesto nahorozio.
I za kraj, decko nauci nesto o taktici, postavljanju igre, igranju odbrane i slicno, jer je ocigledno da jako povrsno posmatras fudbal.
Navijacki previse gledas i ne razmisljas bistre glave. Pomiri se s tim da su ih ljudi pojeli, ubili, zgazili, Barcelone nije sanse imala, a po tebi se Bayern branio. WTF?! Fakat buncas vise u svom navijackom svijetu. Izvini ali bas pojma nemas o fudbalskoj igri.
gorgonzola

#20332 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

Partijaner wrote:Dzabe posjed lopte kad ne znaju sta da ucine sa njom.
Pa ne mozes, pokusali ih izvuci ali jok gomez neide naprijed ako barsa ima loptu. Stali ljudi na svojoj polovini i cekaju. A da imali su mozda deset minuta kao nekakvog presinga i to je to.
skenderija04

#20333 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

gorgonzola wrote:Nego?
Jesu li imali i jednog igraca na barsinoj polovini kad je barsa imala loptu? Gdje je gomez bio?
Gorgonzola, sreca da je bilo tako. Da nisu postovali Barcelonu i da su odigrali sa mentalitetom kao protiv bilo koje druge ekipe mi bi danas pricali o katastrofi velikih razmjera,puno vecoj nego 4:0. Problem nije taktika i tehnika. Ova ekipa je fizicki mrtva. Barcelona je od finala protiv M.U. ekipa koja zivi od individualnih kvaliteta i postovanja koje imaju druge ekipe. Pogledaj hladne glave ovogodisnje utakmice protiv velikih ekipa, Barcelona nikoga nije izdominirala. Izuzetak je bio Milan gdje je naisao trenutak inspircije.Treba pogledati realno i prihvatiti da je zvaka rastegnuta do maksimuma. Ne kazem da treba uletiti sa bagerom i sve srusiti, vec napraviti malu obnovu i poceti novu etapu. Gledaj, zamisli i da se desi to sto najavljujes i Barca izbaci Bayerna. Vjeruj mi da se nista nece promijeniti. Opet ce se zabiti glava u pijesak i sve tako dok ovo ne umre. Ovo sto se sinoc desilo ne mora biti lose ako se prihvati na pravi nacin i ako se pametno odreaguje.
gorgonzola

#20334 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

BHF_Manijak wrote:Sta se ba raspravljate s likom, razumije se ocigledno u ovu igru k'o Mara u kriv q! Zanimljivo da ekipa koja igra bunker napravi vise sansi od ekipe koja, lafo, napada.
Neobjektivan lik do jaja i to je to. najveci ljubitelji Barcelone na ovom forumu rekose da su ih ljudi pojeli, samo se ovaj nesto nahorozio.
I za kraj, decko nauci nesto o taktici, postavljanju igre, igranju odbrane i slicno, jer je ocigledno da jako povrsno posmatras fudbal.
Navijacki previse gledas i ne razmisljas bistre glave. Pomiri se s tim da su ih ljudi pojeli, ubili, zgazili, Barcelone nije sanse imala, a po tebi se Bayern branio. WTF?! Fakat buncas vise u svom navijackom svijetu. Izvini ali bas pojma nemas o fudbalskoj igri.

Izvini Osime nisam te prepoznao. :D
MOSALJOZE

#20335 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

gorgonzola wrote:
Pa ne mozes, pokusali ih izvuci ali jok gomez neide naprijed ako barsa ima loptu. Stali ljudi na svojoj polovini i cekaju. A da imali su mozda deset minuta kao nekakvog presinga i to je to.
Ti stvarno gorgonzola ne razumiješ nek stvari.Bajern je jako pritiskao Barcelonu.Normalno da nisu igrali otvoreno kao protiv Juventusa.Ipak je to Barcelona.Barca je bila nemočna jer je Švajnštajger čuvao Inijestu,a Martinez Xavija.Ako se ta dva igrača zatvore to je gotovo.Ti kažeš BM igrao bunker,ja se nešto ne sjećam da je BM ispucavao panično loptu.Hajde se vrati nekoliko godina unazad.Čelzi i inter su igrali bunker,ali koliko se ja sjećam Barca je taj bunker mogla da probije,ali ovaj nešto nisu.I na kraju krajeva gleda se rezultat,a BM je do rezultata došao sasvim zasluženo.
gorgonzola

#20336 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

skenderija04 wrote:
gorgonzola wrote:Nego?
Jesu li imali i jednog igraca na barsinoj polovini kad je barsa imala loptu? Gdje je gomez bio?
Gorgonzola, sreca da je bilo tako. Da nisu postovali Barcelonu i da su odigrali sa mentalitetom kao protiv bilo koje druge ekipe mi bi danas pricali o katastrofi velikih razmjera,puno vecoj nego 4:0. Problem nije taktika i tehnika. Ova ekipa je fizicki mrtva. Barcelona je od finala protiv M.U. ekipa koja zivi od individualnih kvaliteta i postovanja koje imaju druge ekipe. Pogledaj hladne glave ovogodisnje utakmice protiv velikih ekipa, Barcelona nikoga nije izdominirala. Izuzetak je bio Milan gdje je naisao trenutak inspircije.Treba pogledati realno i prihvatiti da je zvaka rastegnuta do maksimuma. Ne kazem da treba uletiti sa bagerom i sve srusiti, vec napraviti malu obnovu i poceti novu etapu. Gledaj, zamisli i da se desi to sto najavljujes i Barca izbaci Bayerna. Vjeruj mi da se nista nece promijeniti. Opet ce se zabiti glava u pijesak i sve tako dok ovo ne umre. Ovo sto se sinoc desilo ne mora biti lose ako se prihvati na pravi nacin i ako se pametno odreaguje.
Ma ja sam prihvatio poraz, samo sto se uvijek nadam. Nije problem, ali meni je ono isto kao da su bez volje igrali. Jos se bajern postavio kako jest, natopio teren kao da je kisa mjesec dana padala. Sto ih je razvalio. Dva gola su dali iz prekida, jedan iz akcije sa faulom. Imala je i barca tri ciste prilike. Nije bilo srece.
MOSALJOZE

#20337 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

Ti ponovno o sudjenju.Jedno je jasno i Barca i BM su pokradeni sinoć.Ako išta tu se mozemo složiti.
Partijaner

#20338 Re: FC Barcelona

Post by Partijaner »

Cuj natopio teren, pa i Bayern je igrao na tom terenu, logika nula.
gorgonzola

#20339 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

MOSALJOZE wrote:
gorgonzola wrote:
Ti stvarno gorgonzola ne razumiješ nek stvari.Bajern je jako pritiskao Barcelonu.Normalno da nisu igrali otvoreno kao protiv Juventusa.Ipak je to Barcelona.Barca je bila nemočna jer je Švajnštajger čuvao Inijestu,a Martinez Xavija.Ako se ta dva igrača zatvore to je gotovo.Ti kažeš BM igrao bunker,ja se nešto ne sjećam da je BM ispucavao panično loptu.Hajde se vrati nekoliko godina unazad.Čelzi i inter su igrali bunker,ali koliko se ja sjećam Barca je taj bunker mogla da probije,ali ovaj nešto nisu.I na kraju krajeva gleda se rezultat,a BM je do rezultata došao sasvim zasluženo.
Nisam ja rekao da je ne zasluzeno. Ali meni se ona igra nije svidjela, djaba vi mozete reci takticki dobro, ali meni je ono kukavicki. Pa nije Pofalicki da ne moze sa barsom otvoreno igrati.
ledeni_caj

#20340 Re: FC Barcelona

Post by ledeni_caj »

4:0 a nisu izlazili iz svog kaznenog jelle? :D
MOSALJOZE

#20341 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

ledeni_caj wrote:4:0 a nisu izlazili iz svog kaznenog jelle? :D
Ne mogu da vjerujem,svi ga ubjedjuju u jedno on kontra.Čak i simpatizeri Barce al ništa.
gorgonzola

#20342 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

Partijaner wrote:Cuj natopio teren, pa i Bayern je igrao na tom terenu, logika nula.
Logika je sto su barsini fudbaleri tehnicari , dok kod bajerna igra snaga. Nabij i trci za njom. Jedino roben se moze pohvaliti da je tehnicar. Pa ajde ti kontrolisi loptu po onom terenu.
ledeni_caj

#20343 Re: FC Barcelona

Post by ledeni_caj »

Ako kontas da Bayern igra izbi nabi slabo ti to pratis. Pa jedina ekipa koja igra na posjed i milion dodavanja pored Barce.
skenderija04

#20344 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

MOSALJOZE wrote:Ti ponovno o sudjenju.Jedno je jasno i Barca i BM su pokradeni sinoć.Ako išta tu se mozemo složiti.
Kakve sudije i gluposti. Sudio je kako je znao i previdio je puno situacija kako za Bayern tako i za Barcelonu. Pricati o sudjenju je samo po sebi odvratno, a pravdati 4:0 sudijskim odlukama je u najmanju ruku smijesno.
gorgonzola

#20345 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

Dva gola iz prekida. Jedan iz kontre. Sa faulom. I? Tri gola neregularna. Prvi pod faulom, onaj zajahao valdesa, drugi ofsajd, i treci opet faul.
MOSALJOZE

#20346 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

gorgonzola wrote:
Partijaner wrote:Cuj natopio teren, pa i Bayern je igrao na tom terenu, logika nula.
Logika je sto su barsini fudbaleri tehnicari , dok kod bajerna igra snaga. Nabij i trci za njom. Jedino roben se moze pohvaliti da je tehnicar. Pa ajde ti kontrolisi loptu po onom terenu.
Prosipaš se ko riža.Čuj Robben jedini tehničar :lol: :lol: :lol: :lol:
gorgonzola

#20347 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

MOSALJOZE wrote:
gorgonzola wrote:
Prosipaš se ko riža.Čuj Robben jedini tehničar :lol: :lol: :lol: :lol:
Za mene jest. Oni ostali imaju tehnike kao i ja. Kad igram na male sa rajom.
MOSALJOZE

#20348 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

Au odo off
gorgonzola

#20349 Re: FC Barcelona

Post by gorgonzola »

I da se ne prepiremo vise , pisemo se prvog maja.
ledeni_caj

#20350 Re: FC Barcelona

Post by ledeni_caj »

gorgonzola wrote:

Dva gola iz prekida. Jedan iz kontre. Sa faulom. I? Tri gola neregularna. Prvi pod faulom, onaj zajahao valdesa, drugi ofsajd, i treci opet faul.
Prvi go faula vidjelo nije, ni u smijesnoj Spaniji im se ono ne svira. Drugi go treba ti 10 putqa da gledas usporeni snimak da odlucis da li je ili nije. Dok treci jeste faul Mullera. Iz prekida i nekon prekida, pa sta, jel to prekidi nisu dosli nakon pritiska Bayerna? Pa 11:4 u kornerima, 7:1 u sutevima u go. Sta je to ako nije rezultat igre Bayerna. Cirkus.
Post Reply