zateznistub wrote:Benq wrote:beni-bu-man wrote:
@Benq zar ti ocekujes strucan odgovor od Call Agenta Logosofta ?
Valjda bi trebao da zna koje usluge kompanija nudi i na koji nacin se isporucuju korisniku. Nemam nista protiv Tesle, dobar covjek, ali eto @MTV je objasnio ono sto on nije znao, a trebao bi..
Raspravljate sa likom koji tvrdi da optika ne može banderom...ton hdmi-om...
Ja sam to objasnio jednom za sva vremena i nije zgoreg ponoviti.
Nikad nisam tvrdio da ton ne ide HDMI kablom i to je klasična LAŽ koju je izmislio jedan forumaš a ti naravno se nadovezao. Tad birvaktile, kada su se tek pojavile grefičke sa HDMI izlazom, mislio sam da taj HDMI izlaz služi samo za sliku, kao zamjena za DisplayPort preko kojeg također ne ide ton. Nisam vješt sa grafičkim, ne zanima me puno taj segment kao ni gaming tako da sam to tada napisao kako sam napisao ali naravno provokatori i miševi odmah izlete i pokažu se. Ništa čudno za ovaj forum.
Za optiku preko bandere, tvrdim dalje da nije to moguće jer da jeste, davno bi svi primjenjivali prvo BHT, Logosoft pa ostali. Teorija je jedno, praksa nešto sasvim drugo. Sam BHT je milione i milione maraka "spisakao" u kopanje i provlačenje optike iako su imali svu potrebnu nadzemnu infrastrukturu u svom vlasništvu. Eto svi su oni budale, ti pametan. Ako zaista misliš da si u pravu, idi i predloži im, možda se nisu sjetili pa da te i nagrade. Što da ne, ne treba takvi mozgovi da ostanu neiskorišteni.