Ma kakvi stic, nema sanse.
Ja sam ovo predvidio vjerovali ili ne

Gledam svaku utakmicu Barcelone od 2006. otprilike. Ovo me sad podsjeca na ono doba kad su Rajkard i Ronaldinjo ispuhali u onoj jednoj, njima posljednoj sezoni u Barsi. Isto djeluju na terenu. Nezainteresovani, nema trcanja, zalaganja, borbe... Messi se od decembra-januara ni u jednoj utakmici ni oznojio nije. Seta se po terenu, nije ni sjenka sto je nekad bio.
Odprilike, od decembra igraju skroz slabo i pogotovo od onih utakmica sa Realom kad su ih 2 puta za redom dobili. Dakle, ko ih prati, zna da se ovo sto se desilo veceras vec duze desava, al su se izvukli protiv Milana, Pariza... Al veceras je puklo...
U ligi pobjedjuju one drugorazredne ekipe bez problema...
Nesto se desava u timu, nesto ne pase. Fizicki isto nisu spremni, nemaju snage u ovakvim utakmicama. Zasiceni su isto. Ova generacija, manje vise, osvojila je sve sto se osvojiti moze u klupskom i reprezentativnom fudbalu. Reprezentacija Spanije je upravo na krilima Barsinih igraca bila prvak svijeta i dva puta prvak Evrope...
Ja mislim da im treba 3-4 pojacanja i lagano podmladjivanje igraca. Samo sto ce tesko, gotovo nemoguce biti naci zamjenu za Injestu i Xavija...Ove ostale i nekako mogu sklepat, kupit, al njih dvojica se ne radjaju vise...
Bilo bi dobro kada bi npr. doveli Dzeku, Hummelsa, Balea... Neimar ce izgleda sigurno doci... Ne znam, vidjet cemo.
Imali smo priliku i cast da zivimo i gledamo najbolju ekipu svih vremena, ali polako dolazi i njihov kraj, sto je sasvim normalno.