_BataZiv_0809 wrote: ↑23/06/2024 22:03
izvrsni direktor wrote: ↑23/06/2024 20:48
Neko se uklapa i uziva u mentalitetu i okolnostima koju bosna nudi, neko se nikad ne pronadje u tome i trazi izlaz. Jednostavno
Kako se u tu racunicu uklapa potreba da se tim metalitetom virtuelno okruzujes po cijeli dan? Ne nuzno ti, nego generalno, ali eto i ti mozes odgovoriti u svoje ime.
Zaboravih na ovo odgovorit.
Za one koji su drugdje rodjeni i odrasli ne razumijem ni ja jbg.
Za sebe i slicne, razumijem. Covjek prelaskom granice ne postaje stranac automatski, niti zaboravlja oca i mater cim mu granicar udari pecat. Jednom mi jedan mulac dole u bosni rece, ti trebas pocet razmisljat na njemackom, ako hoces da uspijes

ne zove se dzaba maternji jezik.
Odlaskom sam pobrisao vecinu na fb, ne otvaram domace portale vise, nemam ni iptv. Klix ostade kao jedini, da se prate desavanja u drzavi, sto iz navike sto zbog toga sto mi izgledao kao normalniji od ostalih. U pocetku bio dobar za na wc solji, poslije mi posao postade takav da imam na pretek vremena i tad sam poceo vise visit na forumu radi ubijanja tog vremena. Krivo i meni moj bata kad vidim da sam svaki dan, nebitno na ovom ili drugom, to je gubitak vremena i meni isto kao i tebi jbg. Al et..nismo roboti