Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Casual's
#20276 Re: Zeničani
Pih, sad mi krivo što nije neki ovog kalibra iz Ze. 
-
dezurni_ucenik
#20277 Re: Zeničani
Nigdje ne pise ko je puscao mjuziku. 
- jasko_ba
#20278 Re: Zeničani
Pun kurac ovih likova po Zenici, pogotovo kad se nekad zadesim navece vikendom tamo u Jazzu. Droga na kvadratJimmy McNulty wrote:Nek mi Bog oprosti, ali nije mi ga žao.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#20279 Re: Zeničani
Bio sam u Jazzu kad se jedan onesvjesti, jedva dodje sebi. Ma ne volim takva mjesta. Sjest u ZS i popit pa u parkic, a kad je zima Gatto jbg.jasko_ba wrote:Pun kurac ovih likova po Zenici, pogotovo kad se nekad zadesim navece vikendom tamo u Jazzu. Droga na kvadratJimmy McNulty wrote:Nek mi Bog oprosti, ali nije mi ga žao.
Jes' rutina i dosadno, ali ...
-
kakavdanakneiskustvu
- Ja_Ja
-
smartXL
#20283 Re: Zeničani
Samo da pozdravim onih par spinatora, koji su citavo vrijeme lazi iznosili. Nije vam prica upalila. Kakav Zuban, kakav Perco? gdje su vam sad ti ljudi? Zar ono nisu trebali bit u Celiku
Najzalosnije sto su te gadosti iznosili likovi koji uopste nemaju parvo glasa.
Od sramote se vise nemojte javljat na temu gdje se spominje Celik. Ako mu vec zelite pomoc (u sta sad sumnjam) uclanite se, pomozite tako sto cete dolazit na tekme.
Nova uprava ima fore da se pripremi za sjednicu Gradskog vijeca, nadam se da ce to uradit.
Jos jednom dousnici, gdje su vam Perco i Zuban u ovoj prici? Pretpostavljam da cete sad naci neka nova imena...Imatel jos kakvih (dez)informacija?
Ova sjednica je trebala bit odrzana jos nekad u aprilu, ali se neko borio da do toga ne dodje. Valjda cemo kad-tad saznat ko i zbog cega. Do sad je mogao davno bit rijesen ovaj problem. Poslije reprograma, problemi nece nestat, nego se valja nastavit borit sa novim. Nadam se da vas par koji ste sve zivo opstruirali, vise necete "branit" Celik.
Od sramote se vise nemojte javljat na temu gdje se spominje Celik. Ako mu vec zelite pomoc (u sta sad sumnjam) uclanite se, pomozite tako sto cete dolazit na tekme.
Nova uprava ima fore da se pripremi za sjednicu Gradskog vijeca, nadam se da ce to uradit.
Jos jednom dousnici, gdje su vam Perco i Zuban u ovoj prici? Pretpostavljam da cete sad naci neka nova imena...Imatel jos kakvih (dez)informacija?
Ova sjednica je trebala bit odrzana jos nekad u aprilu, ali se neko borio da do toga ne dodje. Valjda cemo kad-tad saznat ko i zbog cega. Do sad je mogao davno bit rijesen ovaj problem. Poslije reprograma, problemi nece nestat, nego se valja nastavit borit sa novim. Nadam se da vas par koji ste sve zivo opstruirali, vise necete "branit" Celik.
- Ja_Ja
#20284 Re: Zeničani
Hajd ba trolu prestani. Ni sam vise ne znas sta pises.smartXL wrote: Ova sjednica je trebala bit odrzana jos nekad u aprilu, ali se neko borio da do toga ne dodje. Valjda cemo kad-tad saznat ko i zbog cega. Do sad je mogao davno bit rijesen ovaj problem. Poslije reprograma, problemi nece nestat, nego se valja nastavit borit sa novim. Nadam se da vas par koji ste sve zivo opstruirali, vise necete "branit" Celik.
-
smartXL
#20285 Re: Zeničani
Sad se ispostavilo ko je to trolo citavo vrijeme.Ja_Ja wrote:Hajd ba trolu prestani. Ni sam vise ne znas sta pises.
- Oi
#20286 Re: Zeničani
Zuban i gorile su popišane održanoj skupštini...
- Casual's
#20287 Re: Zeničani
Jarane, da su se moji haveri onako isprovaljivali kao što su tvoji danas ja bi se poklopio i ne bi više pisn'o.smartXL wrote:Samo da pozdravim onih par spinatora, koji su citavo vrijeme lazi iznosili. Nije vam prica upalila. Kakav Zuban, kakav Perco? gdje su vam sad ti ljudi? Zar ono nisu trebali bit u Celiku![]()
-
smartXL
#20288 Re: Zeničani
Gdje su Perco, Zuban i ostali? Nemas pravo glasa a dajes neke komentare. Zasto je Satorovic sve kandidate podrzao, ipak je satorovic dio NGG price.Casual's wrote: Jarane, da su se moji haveri onako isprovaljivali kao što su tvoji danas ja bi se poklopio i ne bi više pisn'o.Kako su se samo oni poklopili nakon zvižduka.
![]()
Btw, znamo da je Memiš "Vaš", ali je NO " naš".
![]()
Džaba spin od "Vaših" kriminalaca da se odgodi glasanje za NO.
![]()
Gdje su Perco i Zuban iz tvoje provjerene price za scenaio koji je Fudo smislio. Bruka i sramota sta se radili. nemojte vise prste oko Celika, ugasit cete ga skroz. Mozda vam je to cilj bio, al ste ga ispusili. Celik je dobio legalnu ali i legitimnu upravu.
- Casual's
#20289 Re: Zeničani
Kemo i dalje govori da će prebit 122 člana? Advokat se rasplak'o, klijente izgubio.smartXL wrote:Gdje su Perco, Zuban i ostali? Nemas pravo glasa a dajes neke komentare. Zasto je Satorovic sve kandidate podrzao, ipak je satorovic dio NGG price.Casual's wrote: Jarane, da su se moji haveri onako isprovaljivali kao što su tvoji danas ja bi se poklopio i ne bi više pisn'o.Kako su se samo oni poklopili nakon zvižduka.
![]()
Btw, znamo da je Memiš "Vaš", ali je NO " naš".
![]()
Džaba spin od "Vaših" kriminalaca da se odgodi glasanje za NO.
![]()
Gdje su Perco i Zuban iz tvoje provjerene price za scenaio koji je Fudo smislio. Bruka i sramota sta se radili. nemojte vise prste oko Celika, ugasit cete ga skroz. Mozda vam je to cilj bio, al ste ga ispusili. Celik je dobio legalnu ali i legitimnu upravu.
- Oi
#20290 Re: Zeničani
Memisevic je izglasan za predsjednika na osnovu statuta za koji se borio ngg i doticni ce raditi po tom statutu, dok su percini puleni pokusali osporiti pomenuti statut, na sta su ismijani od vecine clanova na skupstini. Ngg nece praviti problem Memisevicu, kao sto su perco i njegove gorile potkopavale rad ngg-a. Memisevic je legalni predsjednik kluba, izabran vecinom.
-
smartXL
#20291 Re: Zeničani
Gdje je Perco iz tvoje price?Casual's wrote: Kemo i dalje govori da će prebit 122 člana? Advokat se rasplak'o, klijente izgubio.Džaba sitni interesi, tu je Statut buraz.
Eno i Benja razočaran.
Nemoj da ti citiram tvoje postove, gdje si do detalja opisao scenario. Samo si sve ofulo. Al je ostao samo spin Popusili ste sad.
Tvoj scenario je bio da ce nekih 100 novih clanova izabrat rukovodstvo. Gdje su oni?
Druze, Celik je dobio legalnu i legiti,mu upravu, shvati kako hoces, ali tvoja prica koju si vrtio dugo je ispusena. Ne mijesaj se vise tamo gdje stoji ime Celik, jer nisi dao svoj doprinos ni u jednom momentu i sad nesto pokusavas osporit. Imo si pravo da biras, da budes biran, ali si tu saam sebi pecat stavio
Gdje je Perco?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#20292 Re: Zeničani
Onom ko nije jasno da je Memišević Perčin, Zubanov i Fudin čovjek nek odmah skoči sa prve visespratnice na koju naleti.
- Casual's
#20293 Re: Zeničani
Upravo sjedi sa Kemom, Mehićem, Zubanom. Malo potežu koju rakiju.smartXL wrote:Gdje je Perco iz tvoje price?Casual's wrote: Kemo i dalje govori da će prebit 122 člana? Advokat se rasplak'o, klijente izgubio.Džaba sitni interesi, tu je Statut buraz.
Eno i Benja razočaran.
Nemoj da ti citiram tvoje postove, gdje si do detalja opisao scenario. Samo si sve ofulo. Al je ostao samo spin Popusili ste sad.
Tvoj scenario je bio da ce nekih 100 novih clanova izabrat rukovodstvo. Gdje su oni?
Druze, Celik je dobio legalnu i legiti,mu upravu, shvati kako hoces, ali tvoja prica koju si vrtio dugo je ispusena. Ne mijesaj se vise tamo gdje stoji ime Celik, jer nisi dao svoj doprinos ni u jednom momentu i sad nesto pokusavas osporit. Imo si pravo da biras, da budes biran, ali si tu saam sebi pecat stavio
Gdje je Perco?
Predsjednik umjesto da kaže ko je i šta je za govornicom on spominje Perču.
Onih nekoliko kojih Vam je Nuraga učlanio izradili sve.
Sjebaše vas članovi, sad kmečite po FB (dok Kemo udara).
-
smartXL
#20294 Re: Zeničani
To je to, sad su novi likovi u igri. Ne odustajete. Jadno, ponizno, bijedno.
- Casual's
#20295 Re: Zeničani
Buraz, plaho ste se igrali sada ste se sjebali.smartXL wrote:![]()
![]()
![]()
To je to, sad su novi likovi u igri. Ne odustajete. Jadno, ponizno, bijedno.
-
channel10
#20296 Re: Zeničani
Da se ne bude gradonacelnik smijao na sve to.Oi wrote:Memisevic je izglasan za predsjednika na osnovu statuta za koji se borio ngg i doticni ce raditi po tom statutu, dok su percini puleni pokusali osporiti pomenuti statut, na sta su ismijani od vecine clanova na skupstini. Ngg nece praviti problem Memisevicu, kao sto su perco i njegove gorile potkopavale rad ngg-a. Memisevic je legalni predsjednik kluba, izabran vecinom.
Meni nije jasno otkud sad Memisevic izleti? Gdje njega iskopase?
Last edited by channel10 on 27/06/2017 22:09, edited 1 time in total.
-
cvijet s reverom
#20297 Re: Zeničani
Može probati.channel10 wrote:Da se ne bude gradonacelnik smijao na sve to.Oi wrote:Memisevic je izglasan za predsjednika na osnovu statuta za koji se borio ngg i doticni ce raditi po tom statutu, dok su percini puleni pokusali osporiti pomenuti statut, na sta su ismijani od vecine clanova na skupstini. Ngg nece praviti problem Memisevicu, kao sto su perco i njegove gorile potkopavale rad ngg-a. Memisevic je legalni predsjednik kluba, izabran vecinom.
-
channel10
#20298 Re: Zeničani
Sta ba moze probati? Pa nek ne potpise reprogram i kurko nurko.cvijet s reverom wrote:Može probati.channel10 wrote:Da se ne bude gradonacelnik smijao na sve to.Oi wrote:Memisevic je izglasan za predsjednika na osnovu statuta za koji se borio ngg i doticni ce raditi po tom statutu, dok su percini puleni pokusali osporiti pomenuti statut, na sta su ismijani od vecine clanova na skupstini. Ngg nece praviti problem Memisevicu, kao sto su perco i njegove gorile potkopavale rad ngg-a. Memisevic je legalni predsjednik kluba, izabran vecinom.
-
smartXL
#20299 Re: Zeničani
Gdje ti je Perco u upravi kluba, gdje je zuban? Plan se izjalovio? U cemu je problem?Casual's wrote:Buraz, plaho ste se igrali sada ste se sjebali.
Sto nisi postoa clan da imas pravo glasa? Nemoj spominjat ime Celik, jer se ne boris za njega nego protiv.
De mi konkrtno odgovori na pitanje, bez nekog okolisanja..
- Casual's
#20300 Re: Zeničani
Umjesto odgovora mogu jedino dobro se nasmijati, kao što su danas članovi Skupštine ubici i advokatu.smartXL wrote:Gdje ti je Perco u upravi kluba, gdje je zuban? Plan se izjalovio? U cemu je problem?Casual's wrote:Buraz, plaho ste se igrali sada ste se sjebali.
Sto nisi postoa clan da imas pravo glasa? Nemoj spominjat ime Celik, jer se ne boris za njega nego protiv.
De mi konkrtno odgovori na pitanje, bez nekog okolisanja..