Ali zašto, pobogu ? pa čovjek mora od nečega živjeti. I zar vi stvarno toliko ozbiljno uzimate u obzir društevene mreže i počinjete se ponašati shodno onome što masa traži (navodna masa, zapravo samo oni glasni). Pa Vječiti ( kao metafora jednog tipa forumaša ) nikada nije ni o kome napisao pozitivnu riječ, i vi sada hoćete da vam on kreira mišljenje.Pedja Kojovic wrote:
Ja se ne slazem s tim sto je Tarik uradio.
Odnosno, ja bih drugacije postupio.
Ja bih, ispravno, pretpostavio da ce takav potez kreirati, mozda je prejaka rijec, linc - jer bih pretpostavio da je fakticko objasnjenje isuvise komplikovano za javnu komunikaciju - i opredjelio bih se za odluku koja je stetnija i po drzavni budzet i po mene licno - ali javno nevidljiva.
Prof. Haveric ne zivi u takvom svijetu, svijetu socijalnih mreza i polupismenih, neprovjerenih i neistrazenih vijesti koje se sire brzinom svijetlosti i koji se pisu iskljucivo za ljude ciju je paznju tesko zadrzati dalje od naslova.
Pa zašto bi itko htio sa vama ako ste ga odmah spremni pustiti niz vodu, i to zarad par bukača na društvenim mrežama ?
P.S
Što se tiče gospođice Sabine, tu ste stvarno pogriješili