Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam gledao utakmicu, ali poznavajući Carla ovo je bila utakmica u kojoj je bilo pitanje momenta kad će ga Bayern dati i dade ga x2. Jesam li u pravu ?
Dr Baltazar wrote:Nisam gledao utakmicu, ali poznavajući Carla ovo je bila utakmica u kojoj je bilo pitanje momenta kad će ga Bayern dati i dade ga x2. Jesam li u pravu ?
[emoji2] [emoji2] nisi nego cak suprotno samo se cekalo da Bayern primi ali Neuer i precka ucinise stvari ovakvima
Ma sajze ispuho do 60-te i nisu vise meda mogli, onda carlo uvodi Costu, Kimmicha i Vidala i zadnjih 15 minuta iskoristilu svoje sanse i to je to, mada mora se reci da su plavi odigrali dobro poluvrijeme gdje su ih dobrijem dijelom pritiskali.
Ne valja kad dominiraju, ne valja kad je druga ekipa ravnopravna ili čak bolja[emoji23] Haterima je baš teško ugoditi, ali raduje me da se uredno prati igra Bayerna kao najvećeg kluba na svijetu. Što se tiče Schalke04 - njima svaka čast, kada bi većina ekipa u Bundesligi ovako igrala protiv Bayerna sezona bi bila mnogo bolja i neizvjesnija. Dakle, navijači poluklubova i vječitih pratioca Bayerna: nastavite, kao i do sada, pomno pratiti i potajno navijati za bavarskog giganta. Kako ono kažu u našem omiljenom timu: Mia San Mia.
Partijaner wrote:Ma sajze ispuho do 60-te i nisu vise meda mogli, onda carlo uvodi Costu, Kimmicha i Vidala i zadnjih 15 minuta iskoristilu svoje sanse i to je to, mada mora se reci da su plavi odigrali dobro poluvrijeme gdje su ih dobrijem dijelom pritiskali.
MeanMachine wrote:Ne valja kad dominiraju, ne valja kad je druga ekipa ravnopravna ili čak bolja[emoji23] Haterima je baš teško ugoditi, ali raduje me da se uredno prati igra Bayerna kao najvećeg kluba na svijetu. Što se tiče Schalke04 - njima svaka čast, kada bi većina ekipa u Bundesligi ovako igrala protiv Bayerna sezona bi bila mnogo bolja i neizvjesnija. Dakle, navijači poluklubova i vječitih pratioca Bayerna: nastavite, kao i do sada, pomno pratiti i potajno navijati za bavarskog giganta. Kako ono kažu u našem omiljenom timu: Mia San Mia.
Ti si pravo ogledalo kluba. Mia san mia gotov sam se upiskia
MeanMachine wrote:Ne valja kad dominiraju, ne valja kad je druga ekipa ravnopravna ili čak bolja[emoji23] Haterima je baš teško ugoditi, ali raduje me da se uredno prati igra Bayerna kao najvećeg kluba na svijetu. Što se tiče Schalke04 - njima svaka čast, kada bi većina ekipa u Bundesligi ovako igrala protiv Bayerna sezona bi bila mnogo bolja i neizvjesnija. Dakle, navijači poluklubova i vječitih pratioca Bayerna: nastavite, kao i do sada, pomno pratiti i potajno navijati za bavarskog giganta. Kako ono kažu u našem omiljenom timu: Mia San Mia.
Ti si pravo ogledalo kluba. Mia san mia gotov sam se upiskia [emoji38] [emoji106]
Drago mi je da si se prepoznao u mom komentaru[emoji1] Osim toga, hvala što si razjasnio višedecenijsku misteriju porijekla boje dresa BVB-a (inače poznatije pod nazivom "odvratno žuta"): tajna je dakle u tome da se navijači i igrači Dortmunda redovno upišaju od straha i same pomisli na fudbalskog giganta i ujedno njihovog idola Bayern iz Minhena[emoji23] [emoji1]
Hajd' priznaj da je ipak smiješno, jer znaš kako kažu: ko prizna pola mu se prašta (ovdje naravno mislim na navijanje za BVB) [emoji1] Kakvi su to giganti, dovedu nove igrače za preko 100 miliona eura i onda ih plastikaneri iz Leipziga osramote već u drugom kolu [emoji23]
Hajd' priznaj da je ipak smiješno, jer znaš kako kažu: ko prizna pola mu se prašta (ovdje naravno mislim na navijanje za BVB) [emoji1] Kakvi su to giganti, dovedu nove igrače za preko 100 miliona eura i onda ih plastikaneri iz Leipziga osramote već u drugom kolu [emoji23]
Simpatična ste družina, samo ne znam odakle tolika potreba da na bajernovoj temi razglabate o drugom klubu? Nije valjda da su one dvije sezone ostavile tako dubok trag...?