Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BlueBlood
#20277 Re: Sarajevski derbi
ovom u makljazi u Ginisu neko mahno telefon
placem

Last edited by BlueBlood on 26/07/2016 02:44, edited 1 time in total.
- Mea_parvitas
#20278 Re: Sarajevski derbi
Sta vam je papci, sto lijepite,sliku momka bezveze zbog koje moze imati probleme mozda?! Forum je, a on nije nikog imenom ili likom otkrio, a to je za bana.
I svi ovi sto se smiju, nek prvo svoje slike postave, da vidimo ko je vise smijesam. Koji levati...
- BlueBlood
#20279 Re: Sarajevski derbi
ne znaju sta ce vise od muke, jadno bas postavljati fb slike !
- relativno84
#20280 Re: Sarajevski derbi
Pravila su jasna, ostaje da vidimo koliko se primjenjuju.
-
todd_smith
#20281 Re: Sarajevski derbi
jesi cka obicnaBHF_Manijak wrote:Hajd jasno mi je za mladje, 15-20 godina, ali kad vidim starije ljude da se loze na te navijacke price, ulijetanja, prebijanja, oduzimanje transova... Jarane ba...![]()
![]()
Mozda su mene godine satrale, mada cisto sumnjam, al' fakat mi nije jasno. Mozda nisam huligan u dusi.
sta se svadjas sa njim zbodi gaaaaa
-
todd_smith
#20282 Re: Sarajevski derbi
pa ako si mangup da preko foruma nekome psuje, pricas, provociras sta fali da ti likovi znaju ko si 
-
1946--1987
#20283 Re: Sarajevski derbi
Evo i todda konacno. 
-
splinter
#20284 Re: Sarajevski derbi
Ova tema je trebala biti davno zaključana, prije nego što je postala septička jama foruma, gora od one teme o Siriji.
NE vidim da je zadnjih desetak stranica iko spomenuo igru, fudbal, sport, nogomet , bilo šta u tom smislu.
Također objavljivanje slika s fb i ostalih klinaca palaca postal izgleda nova furka usklađena sa preneandertalnim standardima, nevjerovatno fakat !
NE vidim da je zadnjih desetak stranica iko spomenuo igru, fudbal, sport, nogomet , bilo šta u tom smislu.
Također objavljivanje slika s fb i ostalih klinaca palaca postal izgleda nova furka usklađena sa preneandertalnim standardima, nevjerovatno fakat !
-
1946--1987
#20285 Re: Sarajevski derbi
Slazem sesplinter wrote:Ova tema je trebala biti davno zaključana, prije nego što je postala septička jama foruma, gora od one teme o Siriji.
-
Nadzorna_ploca
#20286 Re: Sarajevski derbi
Na stranu zajebancija i banovi ali objavljivanje slika dno dna. Zaključajte ovo do daljnjeg.
-
Samprotivsviju
#20287 Re: Sarajevski derbi
Znaci boze, lik koristi nick sa klixa na facebooku
Mogao je komotno ovdje staviti ime i prezime umjesto nicka....nebi puno razlike bilo
Mogao je komotno ovdje staviti ime i prezime umjesto nicka....nebi puno razlike bilo
- kakotakonikako
#20288 Re: Sarajevski derbi
Ko je postavio ovu sliku, ko je to dalje citirao, nadam se da ce dobiti sto je zasluzio. Inace ode kredibilitet klix-a.
-
nema me tamo
#20289 Re: Sarajevski derbi
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Ovo je ravno onom kad je Todd postavio sliku onog iz " Joint Uniona "
Ovo je ravno onom kad je Todd postavio sliku onog iz " Joint Uniona "
Last edited by nema me tamo on 26/07/2016 08:58, edited 1 time in total.
-
Samprotivsviju
#20290 Re: Sarajevski derbi
Zaboli i mene i za sliku i za lika koji je staviolendric wrote:zaboli me kurac i za prijavu i za vas idioteSamprotivsviju wrote:
Znam zato.sam te i prijavio
sad on faca što je slikao od frajera profil, i opet ne vidim gdje ima problem sa njim? tri oka? tri sise?
-
Nadzorna_ploca
#20291 Re: Sarajevski derbi
Pojedinci bas ne znaju za granicu.
-
lordy00
#20292 Re: Sarajevski derbi
E moj @lendricu, ne možeš tako postati moderator 
-
nema me tamo
#20293 Re: Sarajevski derbi
nema mjesta od vasih transova
[/quote]
kako su samo plakili kad je ccb trans pao, suza suzu stize.. sto je najgore jedna od spremnijih ekipa je bila iz tog imena.. ponovo libero ponovo libero
[/quote]
Cuj spremnija ekipa tad bila. Haha. Djeca imala po 18 godina. I napali ih cetvoricu.
Dobro ste se pokazali ovih dana po gradu cujem. Nema gdje niste fasovali batine.[/quote]
Kad se sjetim kad je pao CCB ja imao 15 par momaka ispred mene pocelo pricat da ce se pokusat nesto..
I ja ih pratio sve dole do kaspera kad samo vidis pazi sad brat bratu 15-20 manijaka kroz pijacu trce bjeze od ovih što su ih zaganjali na drugoj strani..
Na kraju od panike svi preko garaža pobjegli samo momak s ruksakom je najsporiji bio, e to je smijesno.
Suština je da tih 15, 20 da je stalo da brani trans vjerovatno bi ga i odbranili dok bi im drug pobjego s ruksakom...
Manijaci u Ginisu odnjeli pobjedu nema šta, napalo se u 1 navece..
Trebalo se to ocekivat morali su negdje trazit pobjedu nakon sto su izgubili par puta u toku dana..
A Standardo izgubljeni se broji..
Inace Horde od povratka ništa izgubile nisu, i oni transovi i zastava cini mi se je izgubljena u vrijeme Maia i ostalih retarda koji su ih držali u prostorijama iza sjevera.
Daleko, daleko ispred što se toga tice to niko ne može osporiti.
[/quote]kako su samo plakili kad je ccb trans pao, suza suzu stize.. sto je najgore jedna od spremnijih ekipa je bila iz tog imena.. ponovo libero ponovo libero
Cuj spremnija ekipa tad bila. Haha. Djeca imala po 18 godina. I napali ih cetvoricu.
Dobro ste se pokazali ovih dana po gradu cujem. Nema gdje niste fasovali batine.[/quote]
Kad se sjetim kad je pao CCB ja imao 15 par momaka ispred mene pocelo pricat da ce se pokusat nesto..
I ja ih pratio sve dole do kaspera kad samo vidis pazi sad brat bratu 15-20 manijaka kroz pijacu trce bjeze od ovih što su ih zaganjali na drugoj strani..
Na kraju od panike svi preko garaža pobjegli samo momak s ruksakom je najsporiji bio, e to je smijesno.
Suština je da tih 15, 20 da je stalo da brani trans vjerovatno bi ga i odbranili dok bi im drug pobjego s ruksakom...
Manijaci u Ginisu odnjeli pobjedu nema šta, napalo se u 1 navece..
Trebalo se to ocekivat morali su negdje trazit pobjedu nakon sto su izgubili par puta u toku dana..
A Standardo izgubljeni se broji..
Inace Horde od povratka ništa izgubile nisu, i oni transovi i zastava cini mi se je izgubljena u vrijeme Maia i ostalih retarda koji su ih držali u prostorijama iza sjevera.
Daleko, daleko ispred što se toga tice to niko ne može osporiti.
- Dr. Kuca
#20294 Re: Sarajevski derbi
Zna se gdje horde sjebe poslije utakmice, ginis nije garant. Bilo je par momaka dole, ali ste doktorirali gebelsa i ristu djogu, ko da su vas pravili
fol eto ukrali trans sa kafane
fol oni sjedili unutra trans bio vani, na krovu ugrade, padobranom se frajer spustio do zgrade i uzeo pa na paraglajder i dalje, ovaj kreno da puca odozdo al se sapleo i padne i izbije zube sebi, a u ginis usli dole, zakljucali ih, rekli skinite se ovi se poskidali i otisli
. Pa jebote
a u biti jos je samo ostalo udarni trans i da jug bude prazan.
- MOSALJOZE
#20295 Re: Sarajevski derbi
I onda dodju navijači Lecha,prevrnu pola grada,i shvatiš kako smo svi skupa smiješni.
-
lordy00
#20296 Re: Sarajevski derbi
Misliš 100 metara ulice u VogošćiMOSALJOZE wrote:I onda dodju navijači Lecha,prevrnu pola grada,i shvatiš kako smo svi skupa smiješni.
-
Nadzorna_ploca
#20297 Re: Sarajevski derbi
Mit o Lehovim huliganima i njihovom gostvanju u Vogosci.
-
nema me tamo
#20298 Re: Sarajevski derbi
Pazite nema potrebe lagat i nekom oduzimat nešto, Manijaci došli jer su se morali negdje odnjet pobjedu.
Dakle došli dobili tucu, Drezdenovaca bilo 3, 4..
Iako je došlo preko 20 za derbi..
Skupljanje zuba i ostalo debilne gluposti mogu pisat samo likovi koji su u životu imali par tuca i to 90 posto njih je u 3 razredu osnovne imalo zadnji put tih par..
Dakle došli u 1 sat navece, istina u Ginisu sjede viđeniji momci..
Samo eto sami skontajte otprilike u 1 sat ko je mogao biti tu dakle istina opet viđeniji momci, al' prva ekipa?
Ovo je prvo upadanje u neki " naš " pab od strane Manijaka i to nakon što su popušili zastavu..
Dok s druge strane kroz godine da ne pricam koliko se puta uletilo u Fis, pa dole u teren gdje igraju fudbala..
Dakle došli dobili tucu, Drezdenovaca bilo 3, 4..
Iako je došlo preko 20 za derbi..
Skupljanje zuba i ostalo debilne gluposti mogu pisat samo likovi koji su u životu imali par tuca i to 90 posto njih je u 3 razredu osnovne imalo zadnji put tih par..
Dakle došli u 1 sat navece, istina u Ginisu sjede viđeniji momci..
Samo eto sami skontajte otprilike u 1 sat ko je mogao biti tu dakle istina opet viđeniji momci, al' prva ekipa?
Ovo je prvo upadanje u neki " naš " pab od strane Manijaka i to nakon što su popušili zastavu..
Dok s druge strane kroz godine da ne pricam koliko se puta uletilo u Fis, pa dole u teren gdje igraju fudbala..
- MOSALJOZE
#20299 Re: Sarajevski derbi
Pa eto neka hz odu u Poznan,pa prevrnu makar 100 m ulicelordy00 wrote:Misliš 100 metara ulice u VogošćiMOSALJOZE wrote:I onda dodju navijači Lecha,prevrnu pola grada,i shvatiš kako smo svi skupa smiješni.kakvih pola grada, oni sto su došli u grad zna se kako su završili
Valjda je fgr bilo teško da ode iz SG I Centra do Vogošće,pa da se obračunate,kako nalaže kodeks,za koji ovi gore pomenuti žive
Ili je ipak nešto drugo u pitanju?
- kakotakonikako
#20300 Re: Sarajevski derbi
Moderacijo, prekinite ova pisanja, koja vode tome da ce neko izgubiti glavu. Ako treba banujte svakoga ko ovdje unosi informacije koje mogu dovesti do tragedije. Poslije kada policija uzme stvar u svoje ruke, bice placa i kuknjave.
Moderacijo na tebe je red.
Moderacijo na tebe je red.