Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
drndalo

#20251 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by drndalo »

Vazi, hvala.
Qler

#20252 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Ja sam neki dan gledao, i meni se ne isplati preci jer trenutno mi telemach dalje vise za manje love.. a presao bi...
Tesla Edison

#20253 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

Qler wrote:Ja sam neki dan gledao, i meni se ne isplati preci jer trenutno mi telemach dalje vise za manje love.. a presao bi...
Nemoguće.

Ako može da navedeš koji je to paket jer upravo gledam, u svakom paketu Telemach je (u cjenovnom smislu) svjetlosnu godinu iznad Logosofta.

Najjeftiniji paket kod Telemacha košta 47.50 (Eon duo)sa Start paketom kanala a kod Logosofta za te novce možeš imati prko 230 kanala (oko 25 HD), 50 Mbps internet, flat fiksni, mobilnu i dva dodatna STB-a za tri tv-a u kući.

Ne znam na koji paket misliš ali ovaj najjeftiniji je preskup.
Last edited by Tesla Edison on 11/11/2019 09:24, edited 2 times in total.
Qler

#20254 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Trio Grande Family - cca 57KM mjesecno, imam tri televizije u kuci, znaci jedan STB i dva CI modula, i ono sto dodje, telefon, 100Mbps brzine...

Ja nisam nasao bolje u LOL-u
Tesla Edison

#20255 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

Qler wrote:Trio Grande Family - cca 57KM mjesecno, imam tri televizije u kuci, znaci jedan STB i dva CI modula, i ono sto dodje, telefon, 100Mbps brzine...

Slagalica neuporedivo jeftinija. Pogledaj ponudu.

Jos prva tri mjeseca pretplata 1KM.

Tv+Net2+fikna 1 sve ukupno 48.44 KM + 2 dodatna STB-a za tri TV-a, ukupno oko 53,20 KM.

Isti paket samo sa brzinom interneta od 50 Mbit/s košta 40.00 KM + 2 dodatna STB-a, cijena 44,68KM.

Ako želiš, javi se u PP, ima još pogodnosti.

Neuporedivo sa cijenom Telemacha
Last edited by Tesla Edison on 11/11/2019 09:27, edited 2 times in total.
Qler

#20256 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Koliko je to dodatni HD STB? 2KM po uređaju?
Tesla Edison

#20257 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

Qler wrote:Koliko je to dodatni HD STB? 2KM po uređaju?
2.34
beni-bu-man

#20258 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

2.34KM

al neka te STB-ovi su im odron ovi Amino
Benq

#20259 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

beni-bu-man wrote:
2.34KM

Ne moze mu 5 slagalica zamijenit modul.
Tesla Edison

#20260 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

beni-bu-man wrote:
2.34KM

To je subjektivno mišljenje.

Objektivno, većina je zadovoljna i nema primjedbi na novu platformu i STB-ove. Naprotiv, feedback je jako pozitivan posebno zbog naprednog TimeShifta u odnosu na staru platformu.
Qler

#20261 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Ma meni je Super TV bolja varijanta od onog Telemachovog SW-a.. hajde sacekat cemod a istenke ugovor pa cemo vidjeti da da provlacim LAN po stanu :)
beni-bu-man

#20262 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

TESLA_EDISON wrote:
beni-bu-man wrote:
2.34KM

To je subjektivno mišljenje.

Objektivno, većina je zadovoljna i nema primjedbi na novu platformu i STB-ove. Naprotiv, feedback je jako pozitivan posebno zbog naprednog TimeShifta u odnosu na staru platformu.
I moj feedback bi bio pozitivan da za bolje ne znam, opet ti kazem platforma im je OK ali ovi Amino STB-ovi nedo bog nikom.

Koristis li ti ovaj Amino 139 ?
Tesla Edison

#20263 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

Qler wrote:Ma meni je Super TV bolja varijanta od onog Telemachovog SW-a.. hajde sacekat cemod a istenke ugovor pa cemo vidjeti da da provlacim LAN po stanu :)
Zato što voliš Lumiju i Nokiu 808, za tebe ću džaba razvući sve što ti treba :D. Ima rješenje i bez kablova, samo se javi u PP ako budeš htio LOL, sredićemo sve ;)
Benq

#20264 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

TESLA_EDISON wrote: To je subjektivno mišljenje.

Da prostis, sta onda handri benija sve vrijeme otkad je dobio novi stb? Je li zvao tehnicare da donesu drugi box, ili samo kuka po forumu :) ?
Qler

#20265 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

TESLA_EDISON wrote:
Qler wrote:Ma meni je Super TV bolja varijanta od onog Telemachovog SW-a.. hajde sacekat cemod a istenke ugovor pa cemo vidjeti da da provlacim LAN po stanu :)
Zato što voliš Lumiju i Nokiu 808, za tebe ću džaba razvući sve što ti treba :D. Ima rješenje i bez kablova, samo se javi u PP ako budeš htio LOL, sredićemo sve ;)
Znas da kuci imam 808PV, N9, Lumia 930 i 950 :D
Tesla Edison

#20266 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

beni-bu-man wrote: I moj feedback bi bio pozitivan da za bolje ne znam, opet ti kazem platforma im je OK ali ovi Amino STB-ovi nedo bog nikom.

Kući nemam LOL pokrivenost :( ali koristim na poslu svaki dan, i meni je odličan.

Kući imam PDS3 od Telemacha i neuporedivo je sporiji od svakog LOLinog STB-a koji sam testirao a trstirao sam svaki mogući i ne vidim tamo na temi da se žale na STB.

Ako ti je baš loš, javi se u PP, pa da vidimo, moguće da je neki problem sa STB-om ili sa linijom pa da riješiomo da se ne patiš bez veze.
beni-bu-man

#20267 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

Benq wrote:

Da prostis, sta onda handri benija sve vrijeme otkad je dobio novi stb? Je li zvao tehnicare da donesu drugi box, ili samo kuka po forumu :) ?
Dosli zamjenili oba boxa, isto sranje. Nadam se da si cito o cemu sam prico sta je problem kako sam presao na slagalicu.
Tesla Edison

#20268 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

Qler wrote:
TESLA_EDISON wrote:
Znas da kuci imam 808PV, N9, Lumia 930 i 950 :D
Uh, preznojih se. Još da si rekao da imaš E71, opljačkao bih te hahahaha
Qler

#20269 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

nemam jednu, imam tri :)
beni-bu-man

#20270 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

TESLA_EDISON wrote:
beni-bu-man wrote: I moj feedback bi bio pozitivan da za bolje ne znam, opet ti kazem platforma im je OK ali ovi Amino STB-ovi nedo bog nikom.

Kući nemam LOL pokrivenost :( ali koristim na poslu svaki dan, i meni je odličan.

Kući imam PDS3 od Telemacha i neuporedivo je sporiji od svakog LOLinog STB-a koji sam testirao a trstirao sam svaki mogući i ne vidim tamo na temi da se žale na STB.

Ako ti je baš loš, javi se u PP, pa da vidimo, moguće da je neki problem sa STB-om ili sa linijom pa da riješiomo da se ne patiš bez veze.
Eh onda ne baljezgaj bezveze, ja ga koristim i ne testiram uredjaj.
Dolazili su ljudi par puta iz LoL-e .

Jesi li ti zaposlenik Logosofta ?
Tesla Edison

#20271 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Tesla Edison »

beni-bu-man wrote:
Benq wrote:

Dosli zamjenili oba boxa, isto sranje. Nadam se da si cito o cemu sam prico sta je problem kako sam presao na slagalicu.
Onda ti nije do boxova. Daj user u pp, da pogledam, nešto je do linije onda. Napravićemo miša mu da je nuklearni reaktor :D
jazzer

#20272 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by jazzer »

TESLA_EDISON wrote:
Qler wrote:Trio Grande Family - cca 57KM mjesecno, imam tri televizije u kuci, znaci jedan STB i dva CI modula, i ono sto dodje, telefon, 100Mbps brzine...

Slagalica neuporedivo jeftinija. Pogledaj ponudu.

Jos prva tri mjeseca pretplata 1KM.

Tv+Net2+fikna 1 sve ukupno 48.44 KM + 2 dodatna STB-a za tri TV-a, ukupno oko 53,20 KM.

Isti paket samo sa brzinom interneta od 50 Mbit/s košta 40.00 KM + 2 dodatna STB-a, cijena 44,68KM.

Ako želiš, javi se u PP, ima još pogodnosti.

Neuporedivo sa cijenom Telemacha
Zdravo Tesla, pozdrav i tebi Edisone :) . Mogu li i ja dobiti tu ponudu sa pogodnostima na pp? Ne treba mi fiksni telefon, ako ga ponuda ukljucuje.
Benq

#20273 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

beni-bu-man wrote: Dosli zamjenili oba boxa, isto sranje. Nadam se da si cito o cemu sam prico sta je problem kako sam presao na slagalicu.
Citao sam, pratim teme. Po Teslinom pisanju, reklo bi se da nisi nikako trazio intervenciju tehnicara nego da samo kukas, zato sam onako i pitao, da me neko pogresno ne razumije.
beni-bu-man

#20274 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

TESLA_EDISON wrote:
beni-bu-man wrote: Dosli zamjenili oba boxa, isto sranje. Nadam se da si cito o cemu sam prico sta je problem kako sam presao na slagalicu.
Onda ti nije do boxova. Daj user u pp, da pogledam, nešto je do linije onda. Napravićemo miša mu da je nuklearni reaktor :D
Jesi li zaposlenik LoL-e ?
beni-bu-man

#20275 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

Benq wrote:
Citao sam, pratim teme. Po Teslinom pisanju, reklo bi se da nisi nikako trazio intervenciju tehnicara nego da samo kukas, zato sam onako i pitao, da me neko pogresno ne razumije.
ma kontam ja tebe, sta imam beze kukat ako razlog ne postoji, kazem samo da su im ovi Amino STB-ovi smece u porerdjenju na MAG 254
Post Reply