jebem ti novinare i posao njihov da su se bar raspitali skontali bi da su bila 3 auta i da je jedan pobjegaoLogovan wrote:Code: Select all
http://radiosarajevo.ba/novost/192170/sarajevo-saobracajna-nesreca-u-dalmatinskoj
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- supercali
#20251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- zateznistub
#20252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zašto ljudi ovo rade sami sebi, stvarno mi nije jasno!
-
hladan.preminger
#20253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ćiu ćiu tup! 
- zateznistub
#20254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
e ovaj nije stigao reci ni ciu...hladan.preminger wrote:ćiu ćiu tup!
- Logovan
#20255 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Djeluje mi kao da se okliznuo.
-
hladan.preminger
#20256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Logovan wrote:![]()
![]()
Bogami on se bacio, kako se meni čini.
- astrid
#20257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nesretni skakač je iz Sarajevazateznistub wrote:Zašto ljudi ovo rade sami sebi, stvarno mi nije jasno!
http://www.jajce-online.com/uznemirujuc ... a-u-jajcu/
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#20258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ovo je klasicno bacanje,e jel sad da se napravi vazan pa je zavrsilo tragicno ili se ubio ne znam 
- Ljakan
#20259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cudan skok, kao da je izgubio nad sobom kontrolu kad je skocio.Tako mi se cini.
- basicm
#20260 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Okliznuo se, vidite kako mase rukama na pocetku skoka, ocito se htio vise baciti naprijed ali je bilo klizavo.
- O'zone
- Globalni moderator
#20261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja koliko vidim povelika je razdaljina od mjesta gdje je on skakao do "sigurne vode" čak i da je skočio kako treba i nije se kako navode neki ovdje "okliznuo" (mada tako ne izgleda) čisto sumnjam da bi stigao do sigurnog dijela vodotoka.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#20262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
tek sam sad ovo vidio
znoje mi se ruke i dlanovi od treme dok skače
kažu kolege da je ovo bilo neki dan i da je zaginuo
non stop sam na netu i nisam ovo upratio

znoje mi se ruke i dlanovi od treme dok skače
kažu kolege da je ovo bilo neki dan i da je zaginuo
non stop sam na netu i nisam ovo upratio
- ranger
#20263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma neiskusna procjena...
odrastao sam na rijeci i skakalo se od svuda i svakako, jednom sam i sam skocio sa duplo manje visine na isti nacin i sjebo ledja za sva vremena. prerano se "pobio" na glavu, rezultat je da te noge preteknu u letu i tijelo leti na potiljak, na ledja, ovo mahanje rukama je instiktivno jer je skonto da se zajebo... uglavnom glupost koju je vjerovatno glavom platio.
odrastao sam na rijeci i skakalo se od svuda i svakako, jednom sam i sam skocio sa duplo manje visine na isti nacin i sjebo ledja za sva vremena. prerano se "pobio" na glavu, rezultat je da te noge preteknu u letu i tijelo leti na potiljak, na ledja, ovo mahanje rukama je instiktivno jer je skonto da se zajebo... uglavnom glupost koju je vjerovatno glavom platio.
-
BadBoy
#20264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Čak i da je skočio kako treba ne znam kako je planirao preživjeti, mislim da je dole onaj dio preplitak za skok sa ove visine.
Kako god, ovo je još jedno samoubistvo potpomognuto od strane nadležnih, zahvaljujući nemaru i neradu nadležnih.
Prošli vikend sam bio u Jajcu. Zaista prelijep grad, jedan od najljepših u kojima sam do sada bio, ali samo isključivo zahvaljujući prirodnim bogatstvima. Apsolutno ništa drugo nema izuzev onoga što je priroda postavila, pa je tako i sam prilaz do ovog vodopada čisti makadam uz jednu bezveznu kućicu na početku gdje ti kao eto nazivno traži 2 KM da siđeš dole do vodopada gdje ono "pršće u facu".
Kad smo došli dole, stigla je i grupa sa raftinga. Popeli su se dole sa rijeke na ovaj ovdje dio odakle je sniman klip i počeli se derati, vikati, skakati u vodu, preočito skrećući pažnju na sebe. Jedan momak, njega sam dobro zapamtio, konstantno se penjao na ovu ogradu i odatle skakao. Ja sam svakog trenutka samo čekao da se oklizne i izgubi ravnotežu i živ se polomi. Ograda je sva prekrivena onom zelenom mahovinom, cijeli ovaj dio je klizav isto led.
Eh za to su odgovorne vlasti. Nigdje nikoga, ni jednog jedinog čuvara bilo koga da zabrani takvo ponašanje, da ne da ljudima da se penju i skaču. Ne možeš na drugi način spasiti budale same od sebe... Nigdje na zapadu ne postoji ni jedna atrakcija, a pogotovo ne atrakcija ovoga tipa da nisam vidio minimalno dvojicu čuvara, redara koji čuvaju prirodu, opominju ovako budale i generalno paze na red i mir.
Kako god, ovo je još jedno samoubistvo potpomognuto od strane nadležnih, zahvaljujući nemaru i neradu nadležnih.
Prošli vikend sam bio u Jajcu. Zaista prelijep grad, jedan od najljepših u kojima sam do sada bio, ali samo isključivo zahvaljujući prirodnim bogatstvima. Apsolutno ništa drugo nema izuzev onoga što je priroda postavila, pa je tako i sam prilaz do ovog vodopada čisti makadam uz jednu bezveznu kućicu na početku gdje ti kao eto nazivno traži 2 KM da siđeš dole do vodopada gdje ono "pršće u facu".
Kad smo došli dole, stigla je i grupa sa raftinga. Popeli su se dole sa rijeke na ovaj ovdje dio odakle je sniman klip i počeli se derati, vikati, skakati u vodu, preočito skrećući pažnju na sebe. Jedan momak, njega sam dobro zapamtio, konstantno se penjao na ovu ogradu i odatle skakao. Ja sam svakog trenutka samo čekao da se oklizne i izgubi ravnotežu i živ se polomi. Ograda je sva prekrivena onom zelenom mahovinom, cijeli ovaj dio je klizav isto led.
Eh za to su odgovorne vlasti. Nigdje nikoga, ni jednog jedinog čuvara bilo koga da zabrani takvo ponašanje, da ne da ljudima da se penju i skaču. Ne možeš na drugi način spasiti budale same od sebe... Nigdje na zapadu ne postoji ni jedna atrakcija, a pogotovo ne atrakcija ovoga tipa da nisam vidio minimalno dvojicu čuvara, redara koji čuvaju prirodu, opominju ovako budale i generalno paze na red i mir.
- thekupus
#20265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma pustiti prirodnu selekciju da ucini svoje, u pravu je Darwin bio
- O'zone
- Globalni moderator
- JThomas
#20267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
realno, i plan i izvedba su za darvinovu nagradu.BadBoy wrote:Čak i da je skočio kako treba ne znam kako je planirao preživjeti, mislim da je dole onaj dio preplitak za skok sa ove visine.
http://darwinawards.com/darwin/
- seoBIH
#20268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150619119
Ne bi me cudilo da je neko preticao, pa ovaj skrenuo da izbjegne sudar. Samo mi nije jasno kako je iskocio.
Ne bi me cudilo da je neko preticao, pa ovaj skrenuo da izbjegne sudar. Samo mi nije jasno kako je iskocio.
- insomnia78
#20269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kamiondzije ne izbjegavaju sudare tako sto ce skrenuti u rijeku, posebno ne sa tudjim kamionom
- Ljakan
#20270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Onog pezu opet zatvorise,cudno,posto idu odmori i ljeto mislio sam da ce mu uplatit jedno mjesec ibice,sevap je.
U nasoj drzavi neznas ko je veci kriminalac.
U nasoj drzavi neznas ko je veci kriminalac.
- O'zone
- Globalni moderator
- relativno84
#20272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
26 godina
- vjesticanametli
#20273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ubio se.....1x mu nije uspjelo prije par god. Sada jeste.....poslije rata nijd psih. Bio ok...hladan.preminger wrote:Logovan wrote:![]()
![]()
Bogami on se bacio, kako se meni čini.
- Ljakan
#20274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bezobrazluk se nastavlja...
Code: Select all
http://www.avaz.ba/clanak/183518/sarajevo-mladicu-oteli-mobitel-nasred-ulice-uz-prijetnju-pistoljem- sema911s
#20275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ovo skodu Sam pretekao par min.prije na mostu
Koji klinac im bi pa se sudarise,..