Znas kako bi dalmosi navijali za nas da je obratno. Mozda za trecinu reprezentacije._BataZiv_0809 wrote: ↑21/07/2023 16:05Ne pratim ovu temu (a i kako bih s obzirom gdje je ČelikChmoljo wrote: ↑21/07/2023 08:52
Za zrinjski boraci i slicne mi ne pada na pamet navijati. Navijanje je stvar ljubavi i nje nema ako nije uzvracena.
Fino je prcati pitare, ali svi imamo i nekoga od pitara ko nam je drag ko covjek. Pa je to onda vise stvar rivaliteta i podjebavanja nego mrznje.
Medjutim, zrinjski i borac su klubovi koji mrze, dakle, mrze sto imaju BH zastavu pored svog imena. Sto se mene tice dabogda se raspali i ugasili. Ne trebaju nam ni njihovi koeficijenti.), udjoh jer vidim da ste ti i palabra pisali, i nadjoh napokon u boldiranom jos jedan odgovor zasto ne mogu i ne navijam za Hrvatsku, ali bas nikad....
Ne trebamo se praviti ludi i zbog nekih starih stvari zaboraviti da sada ide svak svojim putem. Uz svo podmetanje koje jaci rade slabijim.
Ja sam vise puta govorio: za Ivanisevica sam na Wibledonu navijao svim srcem, jer je bio artefakt proslih vremena. Za Djokovica nikad, a nakon Drazevace, srbovanja i ciganisanja navijam protiv.