BH klubovi u Evropi - 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#2026 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Kladare nam ne vjeruju...
Željezničar - Maribor uto 21:00 2,55 3,20 2,55
Sarajevo - Levski Sof. čet 21:00 3,55 3,30 1,90
St.Patrick`S - Široki Brijeg čet 20:45 1,95 3,10 3,65
Željezničar - Maribor uto 21:00 2,55 3,20 2,55
Sarajevo - Levski Sof. čet 21:00 3,55 3,30 1,90
St.Patrick`S - Široki Brijeg čet 20:45 1,95 3,10 3,65
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2027 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Pusti kladare. Oni se vjerovatno vode statistikom ili rejtingom lige iz koje dolaze ekipe. To jeste dobra polaznica za odredjivanje koeficijenta, ali jos puno puno drugih stvari utice na konacni rezultat, sto se najcesce ne uzima u obzir prilikom pravljenja ovih ponuda.
Ja sam uvjeren da ce obje pobjede biti za nase predstavnike i u utorak i cetvrtak. E sada koliko golova i sta, to je vec druga stvar.
Ja sam uvjeren da ce obje pobjede biti za nase predstavnike i u utorak i cetvrtak. E sada koliko golova i sta, to je vec druga stvar.
- hypko_nurko
#2028 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
jel i uski pobjeda
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2029 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
hypko_nurko wrote:jel i uski pobjeda
Ne vjerujem u njihovu pobjedu.
-
Edge
#2030 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
http://www.youtube.com/watch?v=CJ2AYvjp ... re=related
Hajmo!
Feel the atmpshere. feel the energy, welcome to hell...
http://www.youtube.com/watch?v=Vu-unLreoGY
Hajmo!
Feel the atmpshere. feel the energy, welcome to hell...
http://www.youtube.com/watch?v=Vu-unLreoGY
- fakat
#2031 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Treba li se napustiti teren nakon dizanja rasistickih parola i navijanja tipa noz, zica...ili barem zatraziti prekid igre u tom momentu? Znam da ima delegat, ali poslje obicno UEFA blago kazni obje strane?!
- BHF_Manijak
#2032 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Najgora stvar koju mozes napraviti jeste napustiti teren bez znaka sudije.
Koliko god da si upravu u svojoj glavi, donji ces biti, atumatska registracija 3:0 za protivnika. Tako da nema nista od toga, sem ukoliko sudija ne kaze suprotno, mada sumnjam da ce neko zbog parola donijeti takvu odluku, debilizam ali je tako...
-
mikogoago
#2033 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Na sve vrste provokacija tog tipa najbolje je oruzje ostati dostojanstven pokazati time koliko smo iznad toga,a uzvratiti jednim gromoglasnim OVO JE BOSNA 
Pa cete vidjeti kako ce se misevi pokunjiti,sakriti i usutiti .
Pa cete vidjeti kako ce se misevi pokunjiti,sakriti i usutiti .
Last edited by mikogoago on 23/07/2012 08:53, edited 1 time in total.
-
mikogoago
#2034 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
I jos nesto bugari znaju da su donji i da su im sanse minimalne.Posluzice se svim i svacim,pa i tim politickim primitivizmom da izazovu nemire,sukobe i na taj nacin eliminisu Sarajevo.Onaj transparent u Sofiji nije bio slucajan najbolje pokazuje koliko nas se boje(govorim o fudbalskim aspektima).Njihov trener je sam rekao poslije izvlacenja Sarajeva da niposto nije zelio klub iz te skole fudbala. Zato svima onima kojima je ovaj klub,grad i drzava u srcu suzdrzace se od reakcija na te provokacije i uzvratice onako kako sam gore vise napisao.Jasna poruka svima
- Obuca9
#2035 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
E jebiga, pretjera ga ti.mikogoago wrote:I jos nesto bugari znaju da su donji i da su im sanse minimalne.Posluzice se svim i svacim,pa i tim politickim primitivizmom da izazovu nemire,sukobe i na taj nacin eliminisu Sarajevo.Onaj transparent u Sofiji nije bio slucajan najbolje pokazuje koliko nas se boje(govorim o fudbalskim aspektima).Njihov trener je sam rekao poslije izvlacenja Sarajeva da niposto nije zelio klub iz te skole fudbala. Zato svima onima kojima je ovaj klub,grad i drzava u srcu suzdrzace se od reakcija na te provokacije i uzvratice onako kako sam gore vise napisao.Jasna poruka svima
Kakve minimalne, pa realno ljudi su favoriti, imaju vrlo dobar rezultat iz prve utakmice i potrebno je čudo da se desi, pa da Sarajevo prođe u iduće kolo. Ali čudo, u koje ja kao navijač, slijep od ljubavi prema klubu, imam pravo da se nadam.
-
mikogoago
#2036 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
@obuca9,
ne znam jesi li ti gledao utakmicu u Sofiji.Pa ljudi se nisu cestito sastavili sa loptom iz jedine prilike koju su imali dali su go i to opet greskom odbrane Sarajeva.Znaci oni nista nisu pokazali od fudbala.Dosta im je novih igraca i ne vjerujem da ce biti puno bolji u Sarajevu i ako im je ono bio los dan.Ja mislim da ce Jovic naci pravu taktiku i igru za njih.Jos ako ih navijaci ponesu ja prognoziram 2:0 ili 3:1 za Sarajevo. Moram Ti reci da ja nisam navijac Sarajeva i ako sam rodjen, na Kosevu i ako imam jako puno prijatelja medju igracima i navijacima Sarajeva,ne navijam za Zelju isto tako.Navijam za nas fudbal,reprezentaciju i pobjeda svakog naseg kluba mi je draga.Mozda zato sto nisam navijac Sarajeva vidim iz nekog drugog aspekta sve ovo.Morate vise vjerovati sami u sebe i svoje mogucnosti.Mislim na sve nas.A sto se tice tuta uci samopouzdano u mec i rasturiti ih ko bugarsku skupstinu
ne znam jesi li ti gledao utakmicu u Sofiji.Pa ljudi se nisu cestito sastavili sa loptom iz jedine prilike koju su imali dali su go i to opet greskom odbrane Sarajeva.Znaci oni nista nisu pokazali od fudbala.Dosta im je novih igraca i ne vjerujem da ce biti puno bolji u Sarajevu i ako im je ono bio los dan.Ja mislim da ce Jovic naci pravu taktiku i igru za njih.Jos ako ih navijaci ponesu ja prognoziram 2:0 ili 3:1 za Sarajevo. Moram Ti reci da ja nisam navijac Sarajeva i ako sam rodjen, na Kosevu i ako imam jako puno prijatelja medju igracima i navijacima Sarajeva,ne navijam za Zelju isto tako.Navijam za nas fudbal,reprezentaciju i pobjeda svakog naseg kluba mi je draga.Mozda zato sto nisam navijac Sarajeva vidim iz nekog drugog aspekta sve ovo.Morate vise vjerovati sami u sebe i svoje mogucnosti.Mislim na sve nas.A sto se tice tuta uci samopouzdano u mec i rasturiti ih ko bugarsku skupstinu
Last edited by mikogoago on 23/07/2012 09:38, edited 1 time in total.
- novi.dan.nova.nafaka
#2037 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Da mi je samo znati kako su bugari donji i Sarajevo favorit...Obuca9 wrote:E jebiga, pretjera ga ti.mikogoago wrote:I jos nesto bugari znaju da su donji i da su im sanse minimalne.Posluzice se svim i svacim,pa i tim politickim primitivizmom da izazovu nemire,sukobe i na taj nacin eliminisu Sarajevo.Onaj transparent u Sofiji nije bio slucajan najbolje pokazuje koliko nas se boje(govorim o fudbalskim aspektima).Njihov trener je sam rekao poslije izvlacenja Sarajeva da niposto nije zelio klub iz te skole fudbala. Zato svima onima kojima je ovaj klub,grad i drzava u srcu suzdrzace se od reakcija na te provokacije i uzvratice onako kako sam gore vise napisao.Jasna poruka svima
Kakve minimalne, pa realno ljudi su favoriti, imaju vrlo dobar rezultat iz prve utakmice i potrebno je čudo da se desi, pa da Sarajevo prođe u iduće kolo. Ali čudo, u koje ja kao navijač, slijep od ljubavi prema klubu, imam pravo da se nadam.
Jako realno razmišljanje @Obuća9 - sa takvim pristupom se i nešto može postići. Sarajevo nije dalo gol u gostima, što može mnogo značiti. Oni ako daju gol Sarajevo mora dati 3 za prolaz...
- Obuca9
#2038 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nisam, ne gledam ti ja Sarajevo, ja to više onako kroz medije pratim.mikogoago wrote:@obuca9,
ne znam jesi li ti gledao utakmicu u Sofiji.
Last edited by Obuca9 on 23/07/2012 09:40, edited 1 time in total.
-
mikogoago
#2039 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
E jebiga decki najbolje skinite odmah gace i nemojte ni igrati revans.mozda budete spremniji za premijer ligu.Ocito ne vidite dalje od nosa.
- ultima_palabra
#2040 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Sarajevu najviše odgovara jedna tvrda i nervozna utakmica, u kojoj je onda moguće da oni iskoriste jednu od rijetkih prilika, a Bugari nijednu... pa onda u produžecima ko koga zajebe
Ako se krene u neku petu ofanzivu i otvorenu utakmicu, onda se mora dati dva gola više od protivnika koji je kvalitetniji, iako neuigran. Šanse za takvo nešto su skoro nikakve.
Ako se krene u neku petu ofanzivu i otvorenu utakmicu, onda se mora dati dva gola više od protivnika koji je kvalitetniji, iako neuigran. Šanse za takvo nešto su skoro nikakve.
- Muhamed Đakmić
#2041 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
mikogoago wrote:E jebiga decki najbolje skinite odmah gace i nemojte ni igrati revans.mozda budete spremniji za premijer ligu.Ocito ne vidite dalje od nosa.
Izvini brate, ali ne pratiš Sarajevo u tolikoj mjeri, vjerovatno od Evrope do Evrope, pa ne znaš koji je maksimum ove ekipe. Da budemo realni, sve nas je iznenadila i dobra igra Sarajeva, i loša igra Levskog u prvoj utakmici. A to ne znači da smo pesimisti, nego da je ovo vjerovatno jedna od lošijih ekipa koja je reprezent FK Sarajeva, prema tome ne bi bilo realno da se uzdižemo na nekakav nivo i najavljujemo da su Bugarima šanse minimalne.
- shake69
#2042 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Onakvo Sarajevo iz Sofije, solidno, ali bez gola, tesko da moze dati dva gola Bugarima. To znaci utakmicu bez srljanja, pokusati dati gol i onda nesto u finisu probati. Licno sam skeptik. Mislim da bolje izglede ima Listica u Irskoj a Zeljo? Bit ce to dobra i uzbudljiva utakmica, koju cemo pamtiti, i pobjeda, bezbeli!
-
mikogoago
#2043 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
U redu postujem to sto kazes,ali razmisli malo: Da je malo manje navijaca koji okruzuju igrace i druze se sa njima koji sumnjaju u njihove sposobnosti,a vise navijaca kao ja(i ako ,gle apsurda,ja nisam navijac Sarajeva)koji vjeruju i vide da ti momci mogu napraviti taj iskorak i proci dalje,da ih takvi okruzuju i sire to pozitivno misljenje i vjerovanje, mozda bi i oni nasli negdje u sebi malo vise samopouzdanja i snage da to ucine.Sarajevo1946 wrote:mikogoago wrote:E jebiga decki najbolje skinite odmah gace i nemojte ni igrati revans.mozda budete spremniji za premijer ligu.Ocito ne vidite dalje od nosa.
Izvini brate, ali ne pratiš Sarajevo u tolikoj mjeri, vjerovatno od Evrope do Evrope, pa ne znaš koji je maksimum ove ekipe. Da budemo realni, sve nas je iznenadila i dobra igra Sarajeva, i loša igra Levskog u prvoj utakmici. A to ne znači da smo pesimisti, nego da je ovo vjerovatno jedna od lošijih ekipa koja je reprezent FK Sarajeva, prema tome ne bi bilo realno da se uzdižemo na nekakav nivo i najavljujemo da su Bugarima šanse minimalne.
Ne kazem da Sarajevo mora proci,ali vidim da je bolji tim u ovom momentu od Levskog, barem po igri prikazanoj u Sofiji.Istinu cemo saznati uskoro.
- Muhamed Đakmić
#2044 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Fazon je što ni ti ne bi bio takav da malo bolje poznaješ ove naše asove 
- ledeni_caj
#2045 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Pa ako ih iko uzdize i precjenjuje njihove realne mogucnosti onda smo to mi.. Koliko puta nam se to obilo o glavu. 
- Muhamed Đakmić
#2046 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Haskića smo proglasili budućim reprezentativcem nakon Orebra, vidimo kako nam je vratioledeni_caj wrote:Pa ako ih iko uzdize i precjenjuje njihove realne mogucnosti onda smo to mi.. Koliko puta nam se to obilo o glavu.
- strong69
#2047 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma Sarajevo ima neki izbor za razliku od Zelje. Zeljo mora krenuti na sve ili nista jer nije lako stici 3 gola razlike.
Sarajevo bi moglo da se zatvori i da pokusa iz takve igre zabiti jedan gol (bilo bi idealno u prvom poluvremenu) pa do kraja sta bude. Sarajevo ne mora da krene na sve ili nista od prve minute i definitivno mora biti oprezno da ne bi gol primili. Ako nam zabiju gol bice tesko izvaditi se.
Sarajevo bi moglo da se zatvori i da pokusa iz takve igre zabiti jedan gol (bilo bi idealno u prvom poluvremenu) pa do kraja sta bude. Sarajevo ne mora da krene na sve ili nista od prve minute i definitivno mora biti oprezno da ne bi gol primili. Ako nam zabiju gol bice tesko izvaditi se.
- JThomas
#2048 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
e baš zato što ima izbor...ja mislim da je bolji izbor ne srljati.
- strong69
#2049 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma ako Jovic odluci da uradi drugacije primicemo gol sigurno. Ne srljati, igrati pametno i strpljivo. Tako bih volio da vidim. Ali sve je do trenera i toga kako ce to igraci ispostovati.JThomas wrote:e baš zato što ima izbor...ja mislim da je bolji izbor ne srljati.
I ovaj pritisak zbog ovih navijackih desavanja je sve gori i bojim se da nam se ne obije o glavu.
- vozač
#2050 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
možda se ispostavi da je bolje što je ostalo 1:0 nego 1:1, ko zna, ako se i oni okrenu čuvanju rezultata pa im ga u tvrdoj tekmi roknemo u 92 minuti, onda do penala i prođemoultima_palabra wrote:Sarajevu najviše odgovara jedna tvrda i nervozna utakmica, u kojoj je onda moguće da oni iskoriste jednu od rijetkih prilika, a Bugari nijednu... pa onda u produžecima ko koga zajebe![]()
da je 1:1 možda bi i oni navalili da ga daju, ko bešiktaš
nešto kontam da oni ipak nisu ekipa za strahovanje, jbg da je tako pa napravili bi nam 5-6 stopostotnih u sofiji, pa bi nas vile nosale, pa stative, prečke, kartoni, ništa od toga, čak je sarajevo igralo potpuno ravnopravno, bez velike krize, vršilo veliki pritisak u pojedinim dijelovima meča, tako rezonujući očekujem da ih možemo dobiti, teško ali možemo, uz mrvu sreće
vala nisu bešiktašu ni do koljena, niti imaju trenera ko što su ga oni imali, niti su ime kao oni