Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
ivan-tz

#2026 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ivan-tz »

masmavi wrote:
kixa wrote:Masmavi:Jesi to uveo policijski sat ili ti ga cas :lol:
Ivane:Nije ni bitno da li cita ili ne cita,zovi je drug,sta se bojis malog odbijanja :D Hoces da je ja zovem :D
Kako stvari stoje pocet cu placati za banove :D

Dobro je ba vise s tim savjetima :D na pm pa se savjetujte :D
Ja pitam zene i rekao sam ako mogu iskljucivo cure/zene da mi odgovore, to sto se javlja neko od muskih ni ja nisam za to niti je ijedan pametno nesto rekao, tako da mislim da kixa i ostale mogu potpuo normalno da odgovore a za muske nek ne spamaju, ja samo pitam.
Vijetnamac13

#2027 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

Nisam se zajebavao u prvom postu ja nista. Samo sam pisao u metaforama.

al vidi, ja kad bih ti matematicki dokazao kako trebas ti bi opet nadi dao pednost nad matematikom.
al ovako cu ti reci

ja sam 2 godine najdivnije stvari radio za nju, jebavao sam oko nekih stvari koje tebi nece pasti na um
ona cak ni danas ne zna da sam neke ljude zajebao samo zbog nje
imao sam najljepsu pricu, znao sam je u dusu i dobio sam na kraju istinu
glasila je" ne znam da sam se ikad ikome ovako otvorila, poznajes me i ja tebe, divan si i znas to ali mi nismo jedno za drugo"

jebo mater ako ikad ijedan genijalac objasni kako je prvi dio recenice logican drugom

1. ne znam da sam se ikad ikome ovako otvorila, poznajes me i ja tebe, divan si i znas to

2. mi nismo jedno za drugo"

zar ovo nije bio mind fuck za mene
a nista nas nije sprjecavalo da budemo zajedno

a onda ja sav sjeban i onako katatonican slucajno naletim na curu koja je u vezi i koja ozbiljno je htjela prekinuti zbog mene

shvatio sam da ipak nisam toliko ocaran njome koliko mi je samo potrebna kao prelazni period

e sad, zakljucak
da ne bi doslo do ovoga ti dogovori kafu jer ne trazis od nje jebeni sex vec kafu u kaficu pred 300 ljudi
ako prihvati ti vec cini sta hoces, budi ono sto jesi jer ne treba se zaljubiti u mene vec tebe
pa nakon par kafa reci joj da ti se svidja i da ne znas jel rano ali ne zelis ni znati vise, sad zelis samo osjecati nju kraj sebe

onda ce se sve saznati, bude li trazila vremena nemoj zaglaviti dvije jebene godine ko ja vec idi od nje

nadam se da si sad usrecen
kixa

#2028 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kixa »

ivan-tz wrote:Ne bojim se odbijanja, to bi se moglo iovako ionako desiti. Stvar je u tome sto ce me ovako sigurno odbiti, a da uradim prije toga nesto da joj pokazem da sam drugaciji, mozda bi shvatila da mi je stalo do nje.
Jer nemam pojma. Ne znam ni da li sam njen tip. Onako psihicki sigurno jesam jer mi je rekla vise puta sve naj naj i stvarno sam bio potpuno iskren, sad fizicki ne znam, govorila je uvijek da joj fizicki izgled nije presudan ali da ne bi sad sa nekom rugobom. Onako ne znam, ja nisam najljepsi to je sigurno ali mislim da i nisam toliko ruzan ne znam ne razumijem se bas u musku ljepotu. Imao sam cura i bile su ok tako da vjerujem da ne bi ni one bile da sam neki skroz donji. A sad opet kazem, treba mi nesto sto bi je ocaralo pa eto ako zna neka cura sta bi nju (tj. tebe koja ovo citas) u zivotu ocaralo ako postoji bilo sta neka slobodno kaze.
Ako mi se svidja osoba s kojom sam u kontaktu i ako znam da se i ja njemu svidjam,nema potrebe da on sad smislja nacine kako da me ocara i zacara :D Da se ne lazemo,svima nam je bitan fizicki izgled,to je prvo sto primjetimo.Kasnije dolazi ostalo...I ta tvoja,koliko god govorila da joj to nije bitno,sigurno nije izlazila sa nekim manje lijepim,E sada,sta za koga predstavlja pojam "ljepota" to ne mozemo ni ti ni ja znati.Mozda ti stvarno jesi lijep,mozda se njoj svidjas,mozda si i ruzan,mozda je i ona ruzna za moj pojam,mozda ja za tvoj,ti za moj i tako u nedogled.Kontas :D Ukusi su razliciti i o tome se ne raspravlja.Isto tako ono sto bi mozda mene ili bilo koju drugu forumasicu ocaralo,tu tvoju ne bi ni dotaklo.Nego,nemoj ti traziti savjete od nas,jer nas neces osvajati :D Popricaj s tom svojom da znas na cemu si.A koliko je tebi godina,izvini sto pitam???
kixa

#2029 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kixa »

Vijetnamac13 wrote:Nisam se zajebavao u prvom postu ja nista. Samo sam pisao u metaforama.

al vidi, ja kad bih ti matematicki dokazao kako trebas ti bi opet nadi dao pednost nad matematikom.
al ovako cu ti reci

ja sam 2 godine najdivnije stvari radio za nju, jebavao sam oko nekih stvari koje tebi nece pasti na um
ona cak ni danas ne zna da sam neke ljude zajebao samo zbog nje
imao sam najljepsu pricu, znao sam je u dusu i dobio sam na kraju istinu
glasila je" ne znam da sam se ikad ikome ovako otvorila, poznajes me i ja tebe, divan si i znas to ali mi nismo jedno za drugo"

jebo mater ako ikad ijedan genijalac objasni kako je prvi dio recenice logican drugom

1. ne znam da sam se ikad ikome ovako otvorila, poznajes me i ja tebe, divan si i znas to

2. mi nismo jedno za drugo"

zar ovo nije bio mind fuck za mene
a nista nas nije sprjecavalo da budemo zajedno

a onda ja sav sjeban i onako katatonican slucajno naletim na curu koja je u vezi i koja ozbiljno je htjela prekinuti zbog mene

shvatio sam da ipak nisam toliko ocaran njome koliko mi je samo potrebna kao prelazni period

e sad, zakljucak
da ne bi doslo do ovoga ti dogovori kafu jer ne trazis od nje jebeni sex vec kafu u kaficu pred 300 ljudi
ako prihvati ti vec cini sta hoces, budi ono sto jesi jer ne treba se zaljubiti u mene vec tebe
pa nakon par kafa reci joj da ti se svidja i da ne znas jel rano ali ne zelis ni znati vise, sad zelis samo osjecati nju kraj sebe

onda ce se sve saznati, bude li trazila vremena nemoj zaglaviti dvije jebene godine ko ja vec idi od nje

nadam se da si sad usrecen
Vidis kako ti to musko objasni u par recenica,dok cure komplikuju sve :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: Vijetnamac,ponosim se tobom :lol:
Ostajes moj savjetnik br.1 :mrgreen:
ivan-tz

#2030 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ivan-tz »

iako sam iskreno mislio da ces zaj???avat vijetnamac, mislim da si rekao vecinu istine. Ja mislim da ce se meni desiti u potpuosti ista stvar, cak ta ista recenica od A do Ž. Jedina razlika je sto ova nece htjet na kafu sigurno, u to sam uvjeren jer je jedan sto sam ti vec pricao pokusavao i ona tri puta se izvlacila a nije je znao dobro te je na kraju prekino svaki kontakt a ona pitala jos preko jedne drugarice sto a on je reko da nece jer zavlaci i gotovo. Problem je sto iskreno mislim da se ja njoj uopste toliko ne svidjam, mozda iz razloga sto nije svjesna toga da se ona meni pravo svidja. Jer ako neko ima sve osobine koje ti odgovaraju, a jos nije prava rugoba, ne moze da nema nikakve sanse, ali za to treba da se nekako dokaze. Zato kazem da iz onoga sto znam o njoj 100% bi mi rekla mozda cak i direktno nema nista od kafe ne mozemo biti zajedno, bez da sam je to pitao, a ukoliko bih uspio nesto napraviti onda bi mozda i htjela. Ja sam bukvalno spreman na sve apsolutno sve osim ubiti naravno. Ako treba otici u neki grad drugi po nesto cak bih i to uradio iako ne znam da bi bas takvo nesto i moglo trebati ali sam i na to spreman.

Sto se tice kixe da jos dodam jer kad sam postirao vidio sam novi post. Dakle, kazem mozda je ne bi ocarao ljepotom nemam pojma reko sam ne razumijem se i ne znam koliko sam lijep ali nisam gadan uglavnom. Kazem opet, mislim da joj se trenutno sigurno ne svidjam jer nije svjesna toga da se ona meni svidja. Pa i ne razmislja na taj nacin jer se ne znamo predugo, ali ako bih joj dokazao da bih za nju sve uradio onda bi mozda shvatila i mozda bi joj se i svidjao jer zna da je cijenim koliko god. Znaci ona je ona tipa nista prije braka sto je meni apsolutno okay i ne razmisljam na taj nacin uopste i ne smeta mi to uopce ni da budemo godinama ako bi se to desilo da budemo a da nemamo nista sa sexom. I da, na pocetku ove godine koja je vec prosla polovinu sam napunio 17. znam da sam jos mlad ali mislim, nisam nista reko sto bi bilo kao treba ti 30 godina, ljudi smo.
ivan-tz

#2031 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ivan-tz »

masmavi wrote:
ivan-tz wrote:
Ja pitam zene i rekao sam ako mogu iskljucivo cure/zene da mi odgovore, to sto se javlja neko od muskih ni ja nisam za to niti je ijedan pametno nesto rekao, tako da mislim da kixa i ostale mogu potpuo normalno da odgovore a za muske nek ne spamaju, ja samo pitam.
Sine, "ohani malo", dosadan si. Objasnjeno ti je 300 puta, a ti 301. put "okreces vodu na svoj mlin". :wink:

Vodi je na kafu. Budi manijak, spali joj kosu, uglavnom uradi nesto. Mojne dipr ovdje i kukati ona ovo - ja ono i u krug. :-)
Spamas temu vec po neki put, drugi su banovani i za manje prijestupe a ti vec po treci put ako ne i vise se javljas a jos si i mislim musko, tako da si potpuno zalutao i nemas potrebe da se javljas. Ako iko treba dobit ban onda si to ti. Jer ja sam samo pitao i to je sve. Ako je nekome dosadno neka me pomnozi sa nulom i neka ne odgovara. A pravo da pitam mi ne moze niko zabraniti jer ne krsim nijedan uvjet ovog foruma, ti si ovdje jedini koji krsi. Ne znam sta si i da li si nesto ali i da si MOD krsis anyway.
kixa

#2032 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kixa »

Halali,mlad si,naucit ces :D Bolan u tvojim godinama treba da ganjas sve sto hoda na dvije godine on se dobavezao jedne :D Ima li ta tvoja 14??? :D Zovi je,vidi na cemu ste,mladi ste oboje,zaboravit ces to za pola godine vjeruj mi
E hajd sad nova pitanja,Vijetnamac,imas ti problema :lol:
ivan-tz

#2033 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ivan-tz »

Isto smo godiste, hvala na odgovorima, ako neka htjedne odgovoriti cisto sta bi nju ocaralo neka kaze, nema veze sto ovu ne bi, znaci nevezano za moj slucaj, samo sta bi nekoga ocaralo. Thats it.
Sunrise00

#2034 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Sunrise00 »

ivan-tz wrote:iako sam iskreno mislio da ces zaj???avat vijetnamac, mislim da si rekao vecinu istine. Ja mislim da ce se meni desiti u potpuosti ista stvar, cak ta ista recenica od A do Ž. Jedina razlika je sto ova nece htjet na kafu sigurno, u to sam uvjeren jer je jedan sto sam ti vec pricao pokusavao i ona tri puta se izvlacila a nije je znao dobro te je na kraju prekino svaki kontakt a ona pitala jos preko jedne drugarice sto a on je reko da nece jer zavlaci i gotovo. Problem je sto iskreno mislim da se ja njoj uopste toliko ne svidjam, mozda iz razloga sto nije svjesna toga da se ona meni pravo svidja. Jer ako neko ima sve osobine koje ti odgovaraju, a jos nije prava rugoba, ne moze da nema nikakve sanse, ali za to treba da se nekako dokaze. Zato kazem da iz onoga sto znam o njoj 100% bi mi rekla mozda cak i direktno nema nista od kafe ne mozemo biti zajedno, bez da sam je to pitao, a ukoliko bih uspio nesto napraviti onda bi mozda i htjela. Ja sam bukvalno spreman na sve apsolutno sve osim ubiti naravno. Ako treba otici u neki grad drugi po nesto cak bih i to uradio iako ne znam da bi bas takvo nesto i moglo trebati ali sam i na to spreman.

Sto se tice kixe da jos dodam jer kad sam postirao vidio sam novi post. Dakle, kazem mozda je ne bi ocarao ljepotom nemam pojma reko sam ne razumijem se i ne znam koliko sam lijep ali nisam gadan uglavnom. Kazem opet, mislim da joj se trenutno sigurno ne svidjam jer nije svjesna toga da se ona meni svidja. Pa i ne razmislja na taj nacin jer se ne znamo predugo, ali ako bih joj dokazao da bih za nju sve uradio onda bi mozda shvatila i mozda bi joj se i svidjao jer zna da je cijenim koliko god. Znaci ona je ona tipa nista prije braka sto je meni apsolutno okay i ne razmisljam na taj nacin uopste i ne smeta mi to uopce ni da budemo godinama ako bi se to desilo da budemo a da nemamo nista sa sexom. I da, na pocetku ove godine koja je vec prosla polovinu sam napunio 17. znam da sam jos mlad ali mislim, nisam nista reko sto bi bilo kao treba ti 30 godina, ljudi smo.
Pazi, pozivom na kafu je ne mozes otjerati od sebe...a nekom gestom velikom koja njoj bas i ne odgovara mozes. I ne zoves ti nju na kafu da je zaprosis, zoves je na prijateljsku kafu. Ja ne znam da sam ikad odbila otici na kafu s nekim ko je fino pitao. Mozes to predloziti u nekoj zezanciji, neka "opklada" pa joj "dodjes kafu" :D
tako da je tvoja namjera super, jedino sto je meni malo suhveli je da je time mozes otjerati od sebe :D geste su super kad je ti duze poznajes, itd. ali mislim da je malo rano ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2035 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Sunrise00 wrote: Pazi, pozivom na kafu je ne mozes otjerati od sebe...a nekom gestom velikom koja njoj bas i ne odgovara mozes. I ne zoves ti nju na kafu da je zaprosis, zoves je na prijateljsku kafu. Ja ne znam da sam ikad odbila otici na kafu s nekim ko je fino pitao. Mozes to predloziti u nekoj zezanciji, neka "opklada" pa joj "dodjes kafu" :D
tako da je tvoja namjera super, jedino sto je meni malo suhveli je da je time mozes otjerati od sebe :D geste su super kad je ti duze poznajes, itd. ali mislim da je malo rano ;-)
A šta ako te neko po tvom mišljenju ružan zove na kafu ? :oops:
kixa

#2036 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kixa »

Nek ti je srecom :D I javi ako ikad izadjete sta se dalje desavalo :D I igrajte se vas dvojica kao sva ostala djeca,ne svadjajte se :lol:
Hajd cavoooooo :D
Sunrise00

#2037 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Sunrise00 »

leet wrote:
Sunrise00 wrote: Pazi, pozivom na kafu je ne mozes otjerati od sebe...a nekom gestom velikom koja njoj bas i ne odgovara mozes. I ne zoves ti nju na kafu da je zaprosis, zoves je na prijateljsku kafu. Ja ne znam da sam ikad odbila otici na kafu s nekim ko je fino pitao. Mozes to predloziti u nekoj zezanciji, neka "opklada" pa joj "dodjes kafu" :D
A šta ako te neko po tvom mišljenju ružan zove na kafu ? :oops:
pa ako je lik ok kao osoba i poznajem ga poprilicno (tj. pricali smo i prica mu je ok), ja fakat fizicki izgled ne vidim kao razlog da ne odem na kafu s njim - prijateljski :D
Vijetnamac13

#2038 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

e kixa imam ja jedan problem a to je da nemam sao jedan problem :D :mrgreen:
ivan-tz

#2039 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ivan-tz »

Ma ok sunrise, kazem kod ove ne pali kafa odma jer je takva osoba. Ona bi odbila jer nije tip da izlazi sa svakim nasamo na kafu pogotovo ako nekog ne zna dobro i sta su mu namjere tocno. Hvala ali ne moras pisati ovako javno vise jer vec su pocele cak i provokacije od pojedinih muskih na poruke sa provociranjem pa onda odma blokiraju kako im se ne bi moglo cak ni kulturno odgovoriti. Ali sve je to ok. Svako ce imati nekad neki problem u zivotu, sve po zaslugama. Pa kad vidi kako je to kad ti se drugi smije i zeza bez razloga onda ce shvatiti. Ne morate vise pisati da ne bi i dalje smetali onima koji ne zele da citaju iako ne bi trebalo da je zabranjeno ali nema veze.

@leet lijepo imas hrabrosti pa pises u inbox pa glumis da si nevinasce ovdje, ali no problem nisam zlopamtilo i ne smeta mi nista ;)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2040 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

A ako on hoće nešto više, slomit ćeš mu srce ? :shock:

dao ti dobar savjet, http://pokit.org/get/img/16f77c0bd844f2 ... babbec.png , e'o nek svi vide :oops:

:lol: :lol: :mrgreen:
Last edited by Velkoski on 04/08/2012 03:22, edited 1 time in total.
ivan-tz

#2041 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ivan-tz »

da kako da ne, to je sve ;) pisi sta hoces necu ti vise odgovarati jer ne zelim bezveze ban. Ti si ocito isfrustriran kad nisi uspio za toliko postova ni jedan normalan napisati, a javljas se na svim temama i na svakoj redom provociras i nedajes nikakav savjet. Samo promisli, i ti mozes imat problem bilo kakve prirode, pa bi ti bilo drago da ti se nesto desi ne daj Boze a da te drugi ismijava tipa :dance: :dance: jess, imas problem, to ;)
kixa

#2042 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kixa »

Vijetnamac13 wrote:e kixa imam ja jedan problem a to je da nemam sao jedan problem :D :mrgreen:
Otvori dusu Vijetnamac,dopusti da te prosvijetlimo :D
Sunrise00

#2043 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Sunrise00 »

leet wrote:A ako on hoće nešto više, slomit ćeš mu srce ? :shock:

dao ti dobar savjet, http://pokit.org/get/img/16f77c0bd844f2 ... babbec.png , e'o nek svi vide :oops:
sta bih trebala uraditi ako mi se neko ne svidja majke ti, onako kao osoba? hodat s njim da mu ne bih povrijedila osjecaje odbijanjem jer neko misli da je ruzan?
daj ba leet :D

a ti se ivane malo opusti i ne shvataj forumske zajebante preozbiljno :wink: :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2044 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Bezosjećajna si :(
Vijetnamac13

#2045 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

au ivane 17 godina
a ja se onoliko napisao :D

al ajd zatrebat ce ti
inace, bijah stariji kad sam se upustao u sve to :D

kixa
ja bih ako to moze na kafi da raspredemo 8-)
Sunrise00

#2046 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Sunrise00 »

leet wrote:Bezosjećajna si :(
vidi ako mi se neko svidi u smislu da bih s njim mogla biti u vezi, stvarno mi nije bitno kako izgleda
ako mi se neko ne svidi na taj nacin moze biti maneken dzaba mu :D
ivan-tz

#2047 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ivan-tz »

Sunrise00 wrote:

sta bih trebala uraditi ako mi se neko ne svidja majke ti, onako kao osoba? hodat s njim da mu ne bih povrijedila osjecaje odbijanjem jer neko misli da je ruzan?

Ako si mislila na mene, opet sam pogresno shvacen. Evo da budem iskren cak mi je jedna cura nedavno rekla da sam joj bas lijep onako u prici. Nego sam reko da se ne razumijem u musku ljepotu i da ne znam sta se vama svidja, mozda i jesam pravo lijep a mozda nisam ne znam.

I ne shvatam ako neko za par mjeseci napni 18 da je glupo sto mu se svidja neko? Na kraju krajeva vecina ih upozna u tom periodu i bude kasnije nesto vise...
kixa

#2048 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by kixa »

ivan-tz wrote:
Sunrise00 wrote:

Ako si mislila na mene, opet sam pogresno shvacen. Evo da budem iskren cak mi je jedna cura nedavno rekla da sam joj bas lijep onako u prici. Nego sam reko da se ne razumijem u musku ljepotu i da ne znam sta se vama svidja, mozda i jesam pravo lijep a mozda nisam ne znam.

I ne shvatam ako neko za par mjeseci napni 18 da je glupo sto mu se svidja neko? Na kraju krajeva vecina ih upozna u tom periodu i bude kasnije nesto vise...
Niko ti nije rekao da si glup,daleko od toga.Fino je to sto si zaljubljen :) Ali nije bitno sta se nama na forumu svidja,nego sta se toj tvojoj svidja :) Upoznaj nju,dogovori sa zajednickim prijateljima i prijateljicama neki kao grupni izlazak.Ne mora to biti kafi,prosetajte gradom,ako vec ona sama nece s tobom da izadje :) Pokusaj joj se na taj nacin pribliziti,preko raje
Vijetnamac13

#2049 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

Prestani se opterecavati izgledom. On nije presudan i izgledas neozbiljno kad sve povezujes sa tim da li si ti lijep ili nisi.

Ja sam npr previse lijep pa imam opet svojih problema. Selma Bajrami me ostavila zbog ljubomore. :lol: :mrgreen:

primijeti kako me kixa ignorirala za kafu
ne svidjam joj se, pa et da znas :D
Sunrise00

#2050 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Sunrise00 »

ivan-tz wrote:
Sunrise00 wrote:

nisam mislila na tebe :D generalno pricam :D
Locked