16.06.1945.
1 grad, 1 klub, 2 boje!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
A zasto nisu nigdje objavili ko je, ili ja nisam uspio procitati? I vjerovatno opet divlja ulicama moga grada...kakavdanakneiskustvu wrote:Warashii wrote:MA nasli su oni njeg isti taj dan. Nista, vec ima podeblji dosije na sudu.
Manje vise ujeo vuk magarca, sva sreca da je dijete ok a inace nedo Bog da iko ceka pravdu naseg pravosudja.
Usput, radilo se o malcu mog prijatelja.
čudo ga nisu pustili na slobodu ko i onog tikvića što je ubio biciklistu pa pobjegao
Norm wrote:A zasto nisu nigdje objavili ko je, ili ja nisam uspio procitati? I vjerovatno opet divlja ulicama moga grada...kakavdanakneiskustvu wrote:Warashii wrote:MA nasli su oni njeg isti taj dan. Nista, vec ima podeblji dosije na sudu.
Manje vise ujeo vuk magarca, sva sreca da je dijete ok a inace nedo Bog da iko ceka pravdu naseg pravosudja.
Usput, radilo se o malcu mog prijatelja.
čudo ga nisu pustili na slobodu ko i onog tikvića što je ubio biciklistu pa pobjegao
Fala bogu da je malac OK.
Casual's wrote:
Eborg wrote:Je li ovaj ovo uči dovu na Lastavici ili je ovo neki narodnjački koncert za Babince?
Spotted Babino!Casual's wrote:
I šta, tako svake godine dovode neku "zvijezdu" na teferič? Hajde, neka se omladina veseli i razmnožava.Pisistratus wrote:Eborg wrote:Je li ovaj ovo uči dovu na Lastavici ili je ovo neki narodnjački koncert za Babince?
Ovo ti je teferič u Arnautima, tačnije na lokalitetu Borovi gdje donedavno bio smješten kolektivni smještaj za izbjeglice. Najveći uspjeh u historiji sela dovođenje Sinana Sakića na teferič 2010. godine. Inače Lastavica se nalazi nekih 6 km sjeverozapadno od uslikanog mjesta.
motorola01 wrote:Sta nam ima sa objektom kod socijalnog?
pa imas malo povis sela Stranjani na Ovnaku jedno vjestacko jezero, mada nisam tamo nikad bio ali raja ide kupa se, osim toga nemas nekih normalnih prirodnih jezera u blizini Zenice.Mada mi zenicani tradicionalno gostujemo na Borackom i Jablanickom jezeru.Na Borackom ima jako dobar kamp sa kucicama koje je finasirala opcina prije 2 godine ja mislim, to preporucujem a jablanicko jezero je isto jako dobro uz to mozes vozom od Zenice do Jablanickog jezera tako da je i jeftino.ljuspica wrote:Gdje je najblize jezero Zenicanima ili najblizi kamp da mogu otici postavit sator i kupat se?
Zar se to selo ne zove Grahovcici? Boracko i Jablanicko je dalje za 1 vikend bas pitam za ovakva jezera treba mi nesto ovog tipa....a i Pivsko mi nije bas blizu za 1 dan...Konjanik wrote:pa imas malo povis sela Stranjani na Ovnaku jedno vjestacko jezero, mada nisam tamo nikad bio ali raja ide kupa se, osim toga nemas nekih normalnih prirodnih jezera u blizini Zenice.Mada mi zenicani tradicionalno gostujemo na Borackom i Jablanickom jezeru.Na Borackom ima jako dobar kamp sa kucicama koje je finasirala opcina prije 2 godine ja mislim, to preporucujem a jablanicko jezero je isto jako dobro uz to mozes vozom od Zenice do Jablanickog jezera tako da je i jeftino.ljuspica wrote:Gdje je najblize jezero Zenicanima ili najblizi kamp da mogu otici postavit sator i kupat se?
Takodjer ni Jajce nam nije daleko pa tradicionalno iams jako puno zenicana i na Plivskom jezeru ko Jajca ...
Vjeruj mi ne znam kako se to selo zove znam samo da je jako popularno medju rajom iz Stranjana imam dajdzu u tom selu pa kad odem da ga posjetim vazda je prica ljeti, oko tog jezera inace kao sto napisah vjestacko je jezero kao i ono na moscanici samo sto je ovo kako da kazem okruzeno zelenilom i sumom nije kamenjar i otrvo kao moscanicaljuspica wrote:Zar se to selo ne zove Grahovcici? Boracko i Jablanicko je dalje za 1 vikend bas pitam za ovakva jezera treba mi nesto ovog tipa....a i Pivsko mi nije bas blizu za 1 dan...Konjanik wrote:pa imas malo povis sela Stranjani na Ovnaku jedno vjestacko jezero, mada nisam tamo nikad bio ali raja ide kupa se, osim toga nemas nekih normalnih prirodnih jezera u blizini Zenice.Mada mi zenicani tradicionalno gostujemo na Borackom i Jablanickom jezeru.Na Borackom ima jako dobar kamp sa kucicama koje je finasirala opcina prije 2 godine ja mislim, to preporucujem a jablanicko jezero je isto jako dobro uz to mozes vozom od Zenice do Jablanickog jezera tako da je i jeftino.ljuspica wrote:Gdje je najblize jezero Zenicanima ili najblizi kamp da mogu otici postavit sator i kupat se?
Takodjer ni Jajce nam nije daleko pa tradicionalno iams jako puno zenicana i na Plivskom jezeru ko Jajca ...