FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Barbate
#2026 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Toliko intervjua sa ličnostima u fokusu nije imao niti jedan BIH novnar. Ono što je zanimljivo je da je Senad H. svaki put zaista bio vox populi, odnosno rekao je bobu bob a popu pop, i to razumijem da ne mogu podnijeti propali novinari i ostali zavidnici uspjeha. Bilo je i zaboravljeno, juče je prikazano kako je u razgovoru sa generalom Mc Canzy-jem završio razgovor da je bio i ostao stari, prepredeni, pokvareni lisac. I onda mi ono počne izmišljenje priče sa glavnim likom Enesom Hajdarevićem kao moralnom vertikalom

- Abid Sakalaš
#2027 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nemoj vruć vode Softiću
- luckylaka
#2028 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jah u pravu trebao je napraviti video od dva mjeseca da bi tebe zadovoljio.Inace svaki koji ti argumentima odgovori prelazi na drugu temu,malo si petljao o Bosnatv,malo o djeci Srebrenice sta je sledece.Ocekujemo nastavak...Erzsebet wrote:U dva sata strpa frajer svu važnu istoriju BiH2 sata video materijala iz rata (isječci iz Dnenika, 18 najdramatičnijih situacija iz rata, možda i najdramatičnijih situacija u dosadašnjo historiji naše zemlje.![]()
![]()
![]()
![]()
... Pa onda je u pravu Dodik kad kaže kako BiH postoji od '92. godine.
![]()
![]()
![]()
-
StupskaBitanga
#2029 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kada sam vidio kakvu su zamjenu u jutaarnjem programu a to je bivši OBN star model Nehla doveli umalo nisam vrištao od smijeha. Našao sam njenu vođenje koje je u suštini jednako samom koeficijentu voditeljice. Valjda im i trebaju takvi
http://www.facetv.ba/component/content/ ... egost.html
- luckylaka
#2030 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovi sto kritikuju Face tv cak ni jutarnji vise ne propustaju.StupskaBitanga wrote:Kada sam vidio kakvu su zamjenu u jutaarnjem programu a to je bivši OBN star model Nehla doveli umalo nisam vrištao od smijeha. Našao sam njenu vođenje koje je u suštini jednako samom koeficijentu voditeljice. Valjda im i trebaju takvi
- Erzsebet
#2031 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hajde još malo laži... Lijepo sam se izvinio za BosnaTV, jer sam ih pomiješao sa NetTVPlus, ali to je nebitno. O djeci Srebrenice ne lažem, ovo su šuplje priče, ni u jednom normalno mediju nisu bile, a ti slobodno vjeruj avazu koliko ti je volja.luckylaka wrote:Jah u pravu trebao je napraviti video od dva mjeseca da bi tebe zadovoljio.Inace svaki koji ti argumentima odgovori prelazi na drugu temu,malo si petljao o Bosnatv,malo o djeci Srebrenice sta je sledece.Ocekujemo nastavak...Erzsebet wrote:U dva sata strpa frajer svu važnu istoriju BiH2 sata video materijala iz rata (isječci iz Dnenika, 18 najdramatičnijih situacija iz rata, možda i najdramatičnijih situacija u dosadašnjo historiji naše zemlje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta je bilo s argumentima od ranije, upravu si ti taj koji se ušuti na svaki argument, i moj i tuđi. Ali siguran sam da vi u Sent Luisu sve znate.
Tipičan si primjer dijaspore koja je još u 1992. godini, zato ti Senad i jeste dobar, jer je i on ostao nekih 20ak godina iza normalnog svijeta, tj, u svijetu ratnog profiterstva i kvazi patriotizma.
-
StupskaBitanga
#2032 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najlakše je aplauze slati iz daleke SADOvi sto kritikuju Face tv cak ni jutarnji vise ne propustaju.
-
Nero Histrion
#2033 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma ja, a izmjeri se i IQ voditeljici na osnovu jednog intervjua u kojem se lagano druzi i cavrlja u rano jutro, bez pretenzija da se brani diplomski ili doktorska disertacija pred gledateljstvom koje se tek diglo iz kreveta.luckylaka wrote:Ovi sto kritikuju Face tv cak ni jutarnji vise ne propustaju.StupskaBitanga wrote:Kada sam vidio kakvu su zamjenu u jutaarnjem programu a to je bivši OBN star model Nehla doveli umalo nisam vrištao od smijeha. Našao sam njenu vođenje koje je u suštini jednako samom koeficijentu voditeljice. Valjda im i trebaju takvi
Last edited by Nero Histrion on 14/04/2013 23:43, edited 1 time in total.
- BHCluster
#2034 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Izgleda da Face TV gleda vise onih koji ma se nesvidja nego onima koji ma se svidja. Nebitno je ali neka se gleda...

- luckylaka
#2035 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
StupskaBitanga wrote:Najlakše je aplauze slati iz daleke SADOvi sto kritikuju Face tv cak ni jutarnji vise ne propustaju.
- luckylaka
#2036 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U dva sata strpa frajer svu važnu istoriju BiH
[/quote]
Jah u pravu trebao je napraviti video od dva mjeseca da bi tebe zadovoljio.Inace svaki koji ti argumentima odgovori prelazi na drugu temu,malo si petljao o Bosnatv,malo o djeci Srebrenice sta je sledece.Ocekujemo nastavak...[/quote]
Hajde još malo laži... Lijepo sam se izvinio za BosnaTV, jer sam ih pomiješao sa NetTVPlus, ali to je nebitno. O djeci Srebrenice ne lažem, ovo su šuplje priče, ni u jednom normalno mediju nisu bile, a ti slobodno vjeruj avazu koliko ti je volja.
Šta je bilo s argumentima od ranije, upravu si ti taj koji se ušuti na svaki argument, i moj i tuđi. Ali siguran sam da vi u Sent Luisu sve znate.
Tipičan si primjer dijaspore koja je još u 1992. godini, zato ti Senad i jeste dobar, jer je i on ostao nekih 20ak godina iza normalnog svijeta, tj, u svijetu ratnog profiterstva i kvazi patriotizma.[/quote]
Muko moja predji na drugoga
Neka nama Senada hvala bogu da nas bar neko podsjeca sta se desilo 92-e.Inace da te podsjetim slagao si za bosnu tv i slagao si za djecu Srebrenice.Valjda je dosta
Jah u pravu trebao je napraviti video od dva mjeseca da bi tebe zadovoljio.Inace svaki koji ti argumentima odgovori prelazi na drugu temu,malo si petljao o Bosnatv,malo o djeci Srebrenice sta je sledece.Ocekujemo nastavak...[/quote]
Hajde još malo laži... Lijepo sam se izvinio za BosnaTV, jer sam ih pomiješao sa NetTVPlus, ali to je nebitno. O djeci Srebrenice ne lažem, ovo su šuplje priče, ni u jednom normalno mediju nisu bile, a ti slobodno vjeruj avazu koliko ti je volja.
Tipičan si primjer dijaspore koja je još u 1992. godini, zato ti Senad i jeste dobar, jer je i on ostao nekih 20ak godina iza normalnog svijeta, tj, u svijetu ratnog profiterstva i kvazi patriotizma.[/quote]
Neka nama Senada hvala bogu da nas bar neko podsjeca sta se desilo 92-e.Inace da te podsjetim slagao si za bosnu tv i slagao si za djecu Srebrenice.Valjda je dosta
- DoZeN
#2037 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uopste nije bitno je li Senad dobar novinar ili nesta slicno, ne postoji nezavisna tv, makar zavise od Coca Cole 
-
Srebrni
#2038 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Možda ne ekonomski, ali uređivački - svakako postoji...DoZeN wrote:Uopste nije bitno je li Senad dobar novinar ili nesta slicno, ne postoji nezavisna tv, makar zavise od Coca Cole
- karanana
#2039 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovaj latic ili kako se vec zove baca neke nepovezane bombe.
- luckylaka
#2040 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima ovaj Latic svasta za reci ali kao da se boji da mu je vrijeme pri kraju pa nadrobi svastakaranana wrote:Ovaj latic ili kako se vec zove baca neke nepovezane bombe.
- Edin H.
#2041 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dosta zna, ali skace sa teme na temu, a nije mu vala ni Senad pomogao.
- karanana
#2042 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ovog vikenda cd-ovi karanane.
sve nekakvi ublehasi koji ili pricaju nepovezano ili ublehare o necemu sto se vec zna.
sve nekakvi ublehasi koji ili pricaju nepovezano ili ublehare o necemu sto se vec zna.
- mousstapha
#2043 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni ovaj Prohić dobar.
-
de balzac
#2044 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
odlična mu izreka "nema borbe bez modrica".
sve ostalo što je palamudio već znamo, ništa novo.
sve ostalo što je palamudio već znamo, ništa novo.
-
evo mene
#2045 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hadžifejzoviću, pogledaj kako se radi intervju. I to Sanela koja je obilazila linije za vrijeme rata, a ne ko ti sjedio u Sivom domu i kasnije dobro naplatio to.
-
Nero Histrion
#2046 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Upravo gledam snimak tog famoznog intervjua i mogu samo sa zaljenjem konstatirati da je velika steta sto umjesto gospodje Prasovic -Gadzo u onoj stolici nije sjedio Hadzifejzovic. To bi bio pun pogodak. Sanela je dobar novinar (minus dikcija koja je ocajna), ali Hadzifejzovic je 1000 kopalja ispred nje, a bogme i ostalih iz branse.evo mene wrote:Hadžifejzoviću, pogledaj kako se radi intervju. I to Sanela koja je obilazila linije za vrijeme rata, a ne ko ti sjedio u Sivom domu i kasnije dobro naplatio to.
- karanana
#2047 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
e jest dosadan veceras u p.m.
do sada je 4 puta reprizirao izlazak budimira iz predsjednistva. allaha mi ko da je hapsenje karadzica ili mladica ili sadama huseina. evo drugi put reprizira grubesica. sad cemo vidjeti hoce li i onu plavkicu iz sipe reprizirati.
do sada je 4 puta reprizirao izlazak budimira iz predsjednistva. allaha mi ko da je hapsenje karadzica ili mladica ili sadama huseina. evo drugi put reprizira grubesica. sad cemo vidjeti hoce li i onu plavkicu iz sipe reprizirati.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2048 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Baš sad to kontam.. očito nije imao novinara na terenu danas ni u Sarajevu, a kamo li u Mostaru, tako da preuzima snimke i prepričava.. loše. Bilo bi bolje da je imao redovnu emisiju i cd, a hapšenja samo kao vijest. Ovako ima tematski dnevnik bez materijala.karanana wrote:e jest dosadan veceras u p.m.
-
StupskaBitanga
#2049 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma ko da m uradi kad je sve otjerao u mp3
- karanana
#2050 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
totalno rasulo, jelde?