FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Barbate

#2026 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Barbate »

Toliko intervjua sa ličnostima u fokusu nije imao niti jedan BIH novnar. Ono što je zanimljivo je da je Senad H. svaki put zaista bio vox populi, odnosno rekao je bobu bob a popu pop, i to razumijem da ne mogu podnijeti propali novinari i ostali zavidnici uspjeha. Bilo je i zaboravljeno, juče je prikazano kako je u razgovoru sa generalom Mc Canzy-jem završio razgovor da je bio i ostao stari, prepredeni, pokvareni lisac. I onda mi ono počne izmišljenje priče sa glavnim likom Enesom Hajdarevićem kao moralnom vertikalom :-) :-)
Abid Sakalaš

#2027 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Abid Sakalaš »

Nemoj vruć vode Softiću
luckylaka

#2028 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Erzsebet wrote:
2 sata video materijala iz rata (isječci iz Dnenika, 18 najdramatičnijih situacija iz rata, možda i najdramatičnijih situacija u dosadašnjo historiji naše zemlje.
U dva sata strpa frajer svu važnu istoriju BiH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... Pa onda je u pravu Dodik kad kaže kako BiH postoji od '92. godine. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jah u pravu trebao je napraviti video od dva mjeseca da bi tebe zadovoljio.Inace svaki koji ti argumentima odgovori prelazi na drugu temu,malo si petljao o Bosnatv,malo o djeci Srebrenice sta je sledece.Ocekujemo nastavak...
StupskaBitanga

#2029 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Kada sam vidio kakvu su zamjenu u jutaarnjem programu a to je bivši OBN star model Nehla doveli umalo nisam vrištao od smijeha. Našao sam njenu vođenje koje je u suštini jednako samom koeficijentu voditeljice. Valjda im i trebaju takvi
http://www.facetv.ba/component/content/ ... egost.html
luckylaka

#2030 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

StupskaBitanga wrote:Kada sam vidio kakvu su zamjenu u jutaarnjem programu a to je bivši OBN star model Nehla doveli umalo nisam vrištao od smijeha. Našao sam njenu vođenje koje je u suštini jednako samom koeficijentu voditeljice. Valjda im i trebaju takvi
Ovi sto kritikuju Face tv cak ni jutarnji vise ne propustaju. :D
Erzsebet

#2031 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

luckylaka wrote:
Erzsebet wrote:
2 sata video materijala iz rata (isječci iz Dnenika, 18 najdramatičnijih situacija iz rata, možda i najdramatičnijih situacija u dosadašnjo historiji naše zemlje.
U dva sata strpa frajer svu važnu istoriju BiH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... Pa onda je u pravu Dodik kad kaže kako BiH postoji od '92. godine. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jah u pravu trebao je napraviti video od dva mjeseca da bi tebe zadovoljio.Inace svaki koji ti argumentima odgovori prelazi na drugu temu,malo si petljao o Bosnatv,malo o djeci Srebrenice sta je sledece.Ocekujemo nastavak...
Hajde još malo laži... Lijepo sam se izvinio za BosnaTV, jer sam ih pomiješao sa NetTVPlus, ali to je nebitno. O djeci Srebrenice ne lažem, ovo su šuplje priče, ni u jednom normalno mediju nisu bile, a ti slobodno vjeruj avazu koliko ti je volja.

Šta je bilo s argumentima od ranije, upravu si ti taj koji se ušuti na svaki argument, i moj i tuđi. Ali siguran sam da vi u Sent Luisu sve znate.

Tipičan si primjer dijaspore koja je još u 1992. godini, zato ti Senad i jeste dobar, jer je i on ostao nekih 20ak godina iza normalnog svijeta, tj, u svijetu ratnog profiterstva i kvazi patriotizma.
StupskaBitanga

#2032 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Najlakše je aplauze slati iz daleke SAD
Nero Histrion

#2033 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

luckylaka wrote:
StupskaBitanga wrote:Kada sam vidio kakvu su zamjenu u jutaarnjem programu a to je bivši OBN star model Nehla doveli umalo nisam vrištao od smijeha. Našao sam njenu vođenje koje je u suštini jednako samom koeficijentu voditeljice. Valjda im i trebaju takvi
Ma ja, a izmjeri se i IQ voditeljici na osnovu jednog intervjua u kojem se lagano druzi i cavrlja u rano jutro, bez pretenzija da se brani diplomski ili doktorska disertacija pred gledateljstvom koje se tek diglo iz kreveta.
Last edited by Nero Histrion on 14/04/2013 23:43, edited 1 time in total.
BHCluster

#2034 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

Izgleda da Face TV gleda vise onih koji ma se nesvidja nego onima koji ma se svidja. Nebitno je ali neka se gleda... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
luckylaka

#2035 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

StupskaBitanga wrote:
Najlakše je aplauze slati iz daleke SAD
:lol: :lol: Pa nije daleko jebem ga 10 sati avionom,a ako ti je ovo najaci argument za Facetv polozio si. :-)
luckylaka

#2036 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

U dva sata strpa frajer svu važnu istoriju BiH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... Pa onda je u pravu Dodik kad kaže kako BiH postoji od '92. godine. :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Jah u pravu trebao je napraviti video od dva mjeseca da bi tebe zadovoljio.Inace svaki koji ti argumentima odgovori prelazi na drugu temu,malo si petljao o Bosnatv,malo o djeci Srebrenice sta je sledece.Ocekujemo nastavak...[/quote]

Hajde još malo laži... Lijepo sam se izvinio za BosnaTV, jer sam ih pomiješao sa NetTVPlus, ali to je nebitno. O djeci Srebrenice ne lažem, ovo su šuplje priče, ni u jednom normalno mediju nisu bile, a ti slobodno vjeruj avazu koliko ti je volja.

Šta je bilo s argumentima od ranije, upravu si ti taj koji se ušuti na svaki argument, i moj i tuđi. Ali siguran sam da vi u Sent Luisu sve znate.

Tipičan si primjer dijaspore koja je još u 1992. godini, zato ti Senad i jeste dobar, jer je i on ostao nekih 20ak godina iza normalnog svijeta, tj, u svijetu ratnog profiterstva i kvazi patriotizma.[/quote] :D :-) :sad: :P Muko moja predji na drugoga
Neka nama Senada hvala bogu da nas bar neko podsjeca sta se desilo 92-e.Inace da te podsjetim slagao si za bosnu tv i slagao si za djecu Srebrenice.Valjda je dosta
DoZeN

#2037 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DoZeN »

Uopste nije bitno je li Senad dobar novinar ili nesta slicno, ne postoji nezavisna tv, makar zavise od Coca Cole :D
Srebrni

#2038 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

DoZeN wrote:Uopste nije bitno je li Senad dobar novinar ili nesta slicno, ne postoji nezavisna tv, makar zavise od Coca Cole :D
Možda ne ekonomski, ali uređivački - svakako postoji...
karanana

#2039 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Ovaj latic ili kako se vec zove baca neke nepovezane bombe.
luckylaka

#2040 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

karanana wrote:Ovaj latic ili kako se vec zove baca neke nepovezane bombe.
Ima ovaj Latic svasta za reci ali kao da se boji da mu je vrijeme pri kraju pa nadrobi svasta
Edin H.

#2041 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

Dosta zna, ali skace sa teme na temu, a nije mu vala ni Senad pomogao.
karanana

#2042 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ovog vikenda cd-ovi karanane.
sve nekakvi ublehasi koji ili pricaju nepovezano ili ublehare o necemu sto se vec zna.
mousstapha

#2043 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Meni ovaj Prohić dobar.
de balzac

#2044 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by de balzac »

odlična mu izreka "nema borbe bez modrica".
sve ostalo što je palamudio već znamo, ništa novo.
evo mene

#2045 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by evo mene »

Hadžifejzoviću, pogledaj kako se radi intervju. I to Sanela koja je obilazila linije za vrijeme rata, a ne ko ti sjedio u Sivom domu i kasnije dobro naplatio to.
Nero Histrion

#2046 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

evo mene wrote:Hadžifejzoviću, pogledaj kako se radi intervju. I to Sanela koja je obilazila linije za vrijeme rata, a ne ko ti sjedio u Sivom domu i kasnije dobro naplatio to.
Upravo gledam snimak tog famoznog intervjua i mogu samo sa zaljenjem konstatirati da je velika steta sto umjesto gospodje Prasovic -Gadzo u onoj stolici nije sjedio Hadzifejzovic. To bi bio pun pogodak. Sanela je dobar novinar (minus dikcija koja je ocajna), ali Hadzifejzovic je 1000 kopalja ispred nje, a bogme i ostalih iz branse.
karanana

#2047 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

e jest dosadan veceras u p.m.
do sada je 4 puta reprizirao izlazak budimira iz predsjednistva. allaha mi ko da je hapsenje karadzica ili mladica ili sadama huseina. evo drugi put reprizira grubesica. sad cemo vidjeti hoce li i onu plavkicu iz sipe reprizirati.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2048 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote:e jest dosadan veceras u p.m.
do sada je 4 puta reprizirao izlazak budimira iz predsjednistva. allaha mi ko da je hapsenje karadzica ili mladica ili sadama huseina. evo drugi put reprizira grubesica. sad cemo vidjeti hoce li i onu plavkicu iz sipe reprizirati.
Baš sad to kontam.. očito nije imao novinara na terenu danas ni u Sarajevu, a kamo li u Mostaru, tako da preuzima snimke i prepričava.. loše. Bilo bi bolje da je imao redovnu emisiju i cd, a hapšenja samo kao vijest. Ovako ima tematski dnevnik bez materijala.
StupskaBitanga

#2049 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Ma ko da m uradi kad je sve otjerao u mp3
karanana

#2050 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

totalno rasulo, jelde?
Locked