Protesti u Americi.

Post Reply
jefferson

#2026 Re: Protesti u Americi.

Post by jefferson »

occupylove wrote:patetican sam

ljudi spasise i spasavaju oko 30 000 ljudi u Njujorku
to je tebi "pateticno "
ti sebe nazivas ( uz par ostalih ) Amerikancem :lol:
sa trolovima nema rasprave , samo djela se racunaju i konkretne akcije, FEMA i Crveni Krst USA imaju stotine milione dolara
Occupy ima koju stotinu hiljada dolara ( i ako i toliko )
nigdje drzave , ili jedva na mapi , kada su siromasne zajednice ili "oni drugi " u pitanju

http://occupywallst.org/
da ne bi OWS svi bi pomrli :lol:
bosnianwoman

#2027 Re: Protesti u Americi.

Post by bosnianwoman »

Jel ja ovo dobro razumijem ili mi se samo cini??? Vi raspravljate o OWS ?? Da nije tuzno bilo bi smjesno.
Kada ste tako pametni, nacitani, inspirisani- pa dajte da mi ovdje u nasoj drzavi nesto napravimo. Pustite vi Ameriku, zabavimo se malo o sebi... krajnje nam je vrijeme...
ILi je ovo sve samo suplja prica... trla bbaba lan isl.? :-)
Avetinho

#2028 Re: Protesti u Americi.

Post by Avetinho »

occupylove wrote:patetican sam

ljudi spasise i spasavaju oko 30 000 ljudi u Njujorku
to je tebi "pateticno "
ti sebe nazivas ( uz par ostalih ) Amerikancem :lol:
sa trolovima nema rasprave , samo djela se racunaju i konkretne akcije, FEMA i Crveni Krst USA imaju stotine milione dolara
Occupy ima koju stotinu hiljada dolara ( i ako i toliko )
nigdje drzave , ili jedva na mapi , kada su siromasne zajednice ili "oni drugi " u pitanju

http://occupywallst.org/
Nas i Kineza 2 milijaede
Murat Sabanovic

#2029 Re: Protesti u Americi.

Post by Murat Sabanovic »

jeffe ,spasavaj glavu ,propade amerika ko grcka
occupylove

#2030 Re: Protesti u Americi.

Post by occupylove »

a sta sada :D sada vam i nacionalna garda USA nije dobra :lol:

oficiri nacionalne garde USA sa OWS vrse zajednicki trening :thumbup: i u zajednickoj akciji

ups ! pazite sada sta pricate o OWS :D

http://ow.ly/i/17cGF
Avetinho

#2031 Re: Protesti u Americi.

Post by Avetinho »

occupylove wrote:a sta sada :D sada vam i nacionalna garda USA nije dobra :lol:

oficiri nacionalne garde USA sa OWS vrse zajednicki trening :thumbup: i u zajednickoj akciji

ups ! pazite sada sta pricate o OWS :D

http://ow.ly/i/17cGF
Nas i Nacionalne Garde 2 milijarde.
occupylove

#2032 Re: Protesti u Americi.

Post by occupylove »

bosnianwoman wrote:Jel ja ovo dobro razumijem ili mi se samo cini??? Vi raspravljate o OWS ?? Da nije tuzno bilo bi smjesno.
Kada ste tako pametni, nacitani, inspirisani- pa dajte da mi ovdje u nasoj drzavi nesto napravimo. Pustite vi Ameriku, zabavimo se malo o sebi... krajnje nam je vrijeme...
pa ? 15 Oktobra 2011 i u Sarajevu su par desetina momaka i cura izasli na ulice ( od bezbrojnih video i fotografija iz cijeloga svijeta redakcija Globalrevolution TV je bas stavila i fotku iz Sarajeva, kao neka podrska raji tada u par video spotova koji imaju milionsku gledanost )
i sta bi ?
imaju komentari na par tema na ovome forumu;
"levati , hipici , budale ,sta se to oni prave pametni " i tako dalje i itd ..
sasuli drvlje i kamenje na raju , pa eto vam sada ..nema da se zalite ..
a da se moze nesto postici ? pa moze ! evo jedan od dokaza ;

u Spaniji prva pobjeda narodnih pokreta , Spanska vlada je zamrzla sve delozacije od strane banaka :thumbup:
izgleda da je rascjep u Spanskoj vladi, napokon ima politicara koji imaju svjesnosti , poslije silnih protesta i sukoba
u Grckoj i dalje vrlo teska situacija , drzava klizi u haos
ali ne odustaju, oko 70 000 na ulici u Atini , ;
snimci uzivo ;

http://www.livestream.com/occupyworldnewsnow
Avetinho

#2033 Re: Protesti u Americi.

Post by Avetinho »

occupylove wrote:
bosnianwoman wrote:Jel ja ovo dobro razumijem ili mi se samo cini??? Vi raspravljate o OWS ?? Da nije tuzno bilo bi smjesno.
pa ? 15 Oktobra 2011 i u Sarajevu su par desetina momaka i cura izasli na ulice ( od bezbrojnih video i fotografija iz cijeloga svijeta redakcija Globalrevolution TV je bas stavila i fotku iz Sarajeva, kao neka podrska raji tada u par video spotova koji imaju milionsku gledanost )
i sta bi ?
imaju komentari na par tema na ovome forumu;
"levati , hipici , budale ,sta se to oni prave pametni " i tako dalje i itd ..
sasuli drvlje i kamenje na raju , pa eto vam sada ..nema da se zalite ..
a da se moze nesto postici ? pa moze ! evo jedan od dokaza ;

u Spaniji prva pobjeda narodnih pokreta , Spanska vlada je zamrzla sve delozacije od strane banaka :thumbup:
izgleda da je rascjep u Spanskoj vladi, napokon ima politicara koji imaju svjesnosti , poslije silnih protesta i sukoba
u Grckoj i dalje vrlo teska situacija , drzava klizi u haos
ali ne odustaju, oko 70 000 na ulici u Atini , ;
snimci uzivo ;

http://www.livestream.com/occupyworldnewsnow
Nas, Spanaca, Grka, i KIneza, dvije milijarde.
occupylove

#2034 Re: Protesti u Americi.

Post by occupylove »

odacu vam javnu tajnu o pokretu Occupy :D
ima par genijalaca koji su sve to pokrenuli , ali nema lidera , samo inicijatori, svako u svome polju djelovanja
jedan od njih je Vlad Teichberg
pokretac Globalrevolution TV , haker , genijalni matematicar , bivsi uposlenik Wall street , jedan od kreatora softwera koji koriste lihvari na burzama sirom planete
neka vrsta cudnovatoga genijalca koji je sve dao za ovaj pokret , mozete ga cesto naci na chatu .. izuzetno obrazovan i pomalo cudak , kao i svi genijalci
trenutno je u Evropi sa svojom ekipom
nazivaju ga 'Mosadovim agentom " i 'Sorosevim placenikom " :D
porijeklom je Rus i Jevrej je ( kao da je to bitno, ali neka se zna , neka elita psihopata razbija glavu sta se desava :lol: )
sretno Vlad i cuvaj se, ;

occupylove

#2035 Re: Protesti u Americi.

Post by occupylove »

a sada malo do Japana , Bitka za Japan je u toku , sudbonosna , za osptanak i mislite da pretjerujem ?
pa ?
pogledajte ovaj dokumentarac , sigurno jedan od najuzasnijih i jezivih primjera da nam "korporacijska elita " o glavi radi
mocni lobi nuklearne industrije Japana i USA protiv naroda i van svakoga razume , ali profit na prvome mjestu ! zar ne ?
2 miliona ljudi zivi u kontaminiranoj zoni oko Daichi razvaljene nuklearne centrale
oko 300 000 djece takodjer
vlada Japana i medjunarodna agencija za atomsku energiju su digli limit dozvoljene radijacije 20 puta ?
afere , prijetnje i zataskavanja ..
uhvacena Tuna ispred zapadne obale USA , svaka uhvacena Tuna , bas svaka , ima nivo radijacije u tijelu , ja ribu vise ne jedem :-) na plazama USA zapadne obale Pacifik izbacuje otpad iz Japana koji je pokupio cunami , pa uzivajte u kupanju , mozda prosvijetlite u mraku :D
moji vrli branioci kapitalizma
proglasili su radijaciju "zdravom i bezopasnom"
i sve to , samo da bi opravdali ponovo otvaranje nuklearki u Japanu i dalje , ali narod misli drugacije , za hrabre Japance i ne odustajte !;

jefferson

#2036 Re: Protesti u Americi.

Post by jefferson »

occupylove wrote:a sada malo do Japana , Bitka za Japan je u toku , sudbonosna , za osptanak i mislite da pretjerujem ?
pa ?
pogledajte ovaj dokumentarac , sigurno jedan od najuzasnijih i jezivih primjera da nam "korporacijska elita " o glavi radi
mocni lobi nuklearne industrije Japana i USA protiv naroda i van svakoga razume , ali profit na prvome mjestu ! zar ne ?
2 miliona ljudi zivi u kontaminiranoj zoni oko Daichi razvaljene nuklearne centrale
vlada Japana i medjunarodna agencija za atomsku energiju su digli limit dozvoljene radijacije 20 puta ?
uhvacena Tuna ispred zapadne obale USA , svaka uhvacena Tuna , bas svaka , ima nivo radijacije u tijelu , ja ribu vise ne jedem :-) na plazama USA zapadne obale Pacifik izbacuje otpad iz Japana koji je pokupio cunami , pa uzivajte u kupanju , mozda prosvijetlite u mraku :D
i sve to , samo da bi opravdali ponovo otvaranje nuklearki u Japanu i dalje , ali narod misli drugacije , za hrabre Japance i ne odustajte !;

Ma jok :lol: :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2037 Re: Protesti u Americi.

Post by JoseMujica »

Putin treba biti preCednik sveta i sve će biti dobro
hrastov žižak

#2038 Re: Protesti u Americi.

Post by hrastov žižak »

lažu ovi, kakva radijacija, kakvi bakrači, sve neke TZ
occupylove

#2039 Re: Protesti u Americi.

Post by occupylove »

hrastov žižak wrote:lažu ovi, kakva radijacija, kakvi bakrači, sve neke TZ
ma naravno , , radijacija je zdrava , Cernobil je bio nesto drugo , to je bila 'komunisticka prljava radijacija "
nasa zapadna "demokratska radijacija je zdrava uz Plutonijum kao dodatak :-) "
Avetinho

#2040 Re: Protesti u Americi.

Post by Avetinho »

occupylove wrote:a sada malo do Japana , Bitka za Japan je u toku , sudbonosna , za osptanak i mislite da pretjerujem ?
pa ?
Sudbonosna bitka, koji ovo put po redu?

Naprijed Simpozijum, u Japan, pod tenkove!
madner

#2041 Re: Protesti u Americi.

Post by madner »

Biti ili ne biti, pitanje je sad.
occupylove

#2042 Re: Protesti u Americi.

Post by occupylove »

Evropski generalni strajk , 14 Novembar , samo pocetak realnoga organiziranja radnicke klase u ovim vremenima krize
Zagreb i Ljubljana potvrdili ucesce takodjer ( imate mape na linku )

i ovo je samo pocetak pocetka , nove ere ;

http://europeanstrike.org/
Avetinho

#2043 Re: Protesti u Americi.

Post by Avetinho »

occupylove wrote:Evropski generalni strajk , 14 Novembar , samo pocetak realnoga organiziranja radnicke klase u ovim vremenima krize

Pa vi svaki put iznova pocinjete, evo vec 2 godine.
jefferson

#2044 Re: Protesti u Americi.

Post by jefferson »

occupylove wrote:Evropski generalni strajk , 14 Novembar , samo pocetak realnoga organiziranja radnicke klase u ovim vremenima krize

protiv cega evropljani strajkuju de mi samo objasni?
Protiv kredita koje su uzimali da bi imali 14 plata i isli u penziju sa 55 godina dok im je EU trosila pare da bi odredjivala kojeg oblika jabuka treba da bude? Ako je zbog toga, onda sam i ja za te proteste!

I kao sto nekorece: do kad ce oni pocinjat vise?
occupylove

#2045 Re: Protesti u Americi.

Post by occupylove »

jefferson wrote:

Protiv kredita koje su uzimali da bi imali 14 plata i isli u penziju sa 55 godina dok im je EU trosila pare da bi odredjivala kojeg oblika jabuka treba da bude? Ako je zbog toga, onda sam i ja za te proteste!

ne postoje samo"Europljani" na ovoj planeti :D
da te ne nazovem odredjenim imenima :lol: Jeffersone a pametan jesi , samo je slabo koristis ..
Europski strajk , i evo primjer kako Occupy Njujork obucava borce i salje ih u akciju ( i spasava oko 30 000 ljudi )
bilo na CNN takodjer , nove opcije , nova rjesenja
zasto se tako bojite ! ? niko vam ne zeli zlo, cemu tolika frka ? bojite se 'vlasti i policije
occupylove

#2046 Re: Protesti u Americi.

Post by occupylove »

uglavnom ?
Portland zesci Anarho-Ljevica OWS
Njujojrk OWS ? humanitarci i spiritualni , intelektualci ( elita )
Oakland i Zapadna obala ?
radnicki pokreti i jebeni borci anarhisti do jaja agresivni
mnogo raznih struja u pokretu
Sijetl ? radnicki pokret i u juris
San Francisko ?
hasisari i hipici
a joj ! :lol:
a svi smo Occupy !
occupylove

#2047 Re: Protesti u Americi.

Post by occupylove »

emocionalno i od brace i sestara iz Grcke ,
jefferson

#2048 Re: Protesti u Americi.

Post by jefferson »

occupylove wrote:
jefferson wrote:

ne postoje samo"Europljani" na ovoj planeti :D
da te ne nazovem odredjenim imenima :lol: Jeffersone a pametan jesi , samo je slabo koristis ..
Europski strajk , i evo primjer kako Occupy Njujork obucava borce i salje ih u akciju ( i spasava oko 30 000 ljudi )
bilo na CNN takodjer , nove opcije , nova rjesenja
zasto se tako bojite ! ? niko vam ne zeli zlo, cemu tolika frka ? bojite se 'vlasti i policije
Da me ne zoves imenima??
Eto ti si mjerodavan ko je pametan a ko ne.
Boze sacuvaj lika.
occupylove

#2049 Re: Protesti u Americi.

Post by occupylove »

Jeffersone

izvinjavam se na nervozi :-) ne mislim nikoga vrijedjati

samo neka ovaj dan prodje mirno u Grckoj i Spaniji , te Portugalu ili u Frankfurtu
Evropski strajk , tacnije experiment , o koordiniranom djelovanju sindikata , narodnih pokreta je u toku
na zalost u Spaniji sukobi vec zabiljezeni sa policijom

obratiti paznju na Jordan , demonstracije zbog rasta cijena , mnogo desavanja danas ;
http://globalrevolution.tv/
Avetinho

#2050 Re: Protesti u Americi.

Post by Avetinho »

Opet se Simpozijum pod tenkove baca iza monitora.
Post Reply