bit ce garant ovako kako si napisao
i haman se sve slazem
Moderator: anex
Fala Bogu već duže vremena emotivno situiranPartizzanka wrote:mogu li ja da konstatujem da si ti emotivno situiran pa ne padas na danijela![]()
bit ce garant ovako kako si napisao
i haman se sve slazem
Moze bit da si i ti PICHKA. I to ovako caps lockom, da neko slucajno ne previdi svu tu silnu elokvenciju. Ako se djetetu moze laganini udijeliti ovakav kompliment moze i tebi jaro , taman da imas 70 godina.shalla wrote:Jebo majku ja ne mogu da vjerujem da ovdje neko komentariše ponašanje 13-godišnjakinje i 14-godišnjaka![]()
![]()
Pa imate li imalo samokritike, možete li se sjetiti sebe sa 13-14 (možda neki od vas i nemaju više), kakvi ste to vi bili nego najpametniji na svijetu, plačke i sl... Badžo i svastika imaju sina od 11 godina, kad nekad sjedim sa njim pa pričamo ili se nešto igramo skontam pa ljudi dragi on je još malo dijete u nekim stvarima. E tako i Haris i Ilma, pa ja fakat ne znam koji vam je qratz sa nekim komentarima...
Btw, sad problem što je dijete plakalo jel? Pogledajte američke/engleske x-factore, plaču i oni dosta stariji, ne znam u čemu je problem. Kad je sudija odsvirao kraj u Litvaniji plakao sam 10 minuta a 35 mi godina, jesam li i ja peško ili mekušac?
Neke ovdje pročitane stvari mi se gade, ali fakat
Slazem se, osim sto mislim da ce umjesto Doktora nazalost Aleksa biti u top 5.Industrialyzer wrote:
Moja prognoza za TOP 5 je:Daniel, Maid, Ilma, Tamara i Doktori.
.
Potpisao bih post, osim boldanog dijela, ustvari konstatacija je tačna, ali nije nužno da je to dobro. Mišljenja sam da je sve veći broj ljudi ravnodušan prema njemu. Recimo Maid je mnoge u početku nervirao, znači primjetili su ga, pričalo se o njemu, sada je sve veći broj ljudi koji ga simpatišu i slušaju.Industrialyzer wrote:Tamara treba da trazi nekog jakog menadzera i da ide vani, ona ima ono sto oni traze. Dosta lici na Lanu Del Rey i to joj je velika prednost. Unikatna je, depresivne pjesme pjeva, jednostavno cim cujes da pocne pjevati znas da je ona, prepoznatljiva i lako ulazi u usiU moru konfekcijskih muzicara ona je bas osvjezenje, fino je to Kristina sinoc rekla.
Maid je najjaci muski vokal i ovdje ce napraviti karijeru sigurno, jos ako ga Zeljko malo pogura sa nekim duetom...
Ilma ima glas i nema vise nista, ostalo ce dobiti vremenom, za 4-5 godina ce njena karijera krenuti.
Aleksandra koliko god da je dobra publici ne odgovara i nece jos dugo.
Cato je sinoc sam sebi uskocio u stomak sa izborom pjesme. Ne znam koja mu je manje odgovarala. Nikakav izgovor nije:" Pa teska je pjesma, normalno da nece biti najbolje". Pa nemoj mu davati onda takvu pjesmu i izvuci najbolje iz njega.
Lukijan poprilicno los sinoc, u Zeljkovim ocima se vidjelo da bi mu svasta rekao ali eto, ipak se suzdrzao.
Daniel je vec pobjednik i Tose je dobio nasljednika, skromnog momka kojeg svi vole ili su ravnodusni. Malo ko ce reci daga mrzi.
Aleksa leti iduci put, tinejdzerke su ostale bez kredita.
Doktori, ma dajte molim vas, boy bendovi 2014. godine na Balkanu![]()
Pa u eri boy bendova kod nas to nije prolazilo, a ne sad.
Moja prognoza za TOP 5 je:Daniel, Maid, Ilma, Tamara i Doktori.
Daniel, Maid i Tamara ce mozda i napraviti neku karijeru, Ilma ce doci za 4-5 godina i biti prava Bosanska zvijezda, a Doktori se svakako raspadaju poslije emisije.
pitanje je da li ce neko od takmicara izgraditi karijeru.za dvije godine vecina takmicara ce biti zaboravljena. ko se sjeca babajica? nestade momk nacisto.Industrialyzer wrote: Daniel, Maid i Tamara ce mozda i napraviti neku karijeru, Ilma ce doci za 4-5 godina i biti prava Bosanska zvijezda, a Doktori se svakako raspadaju poslije emisije.
Tesko je pricati, ovo je prvi put da je X factor na ovim prostorima, a to je jaka masina koja izbacuje strasne talente. Sigurno je da ce pobjednik najgore proci jer ce biti vezan milionom ugovora. Zato sam i rekao da Tamara treba naci jakog menadzera koji ce joj karijeru progurati u inostranstvo. Talente poput nje zapad obozava (i kod nas ce doci to vrijeme valjda nekad) i tamo ce napraviti nesto sigurno. Ovdje nece nikad. Zeljko ce malo pogurati Maida i Daniela sigurno i mozda uspiju nesto. Ovi ostali, taaanko je to.moranadruga wrote:pitanje je da li ce neko od takmicara izgraditi karijeru.za dvije godine vecina takmicara ce biti zaboravljena. ko se sjeca babajica? nestade momk nacisto.Industrialyzer wrote: Daniel, Maid i Tamara ce mozda i napraviti neku karijeru, Ilma ce doci za 4-5 godina i biti prava Bosanska zvijezda, a Doktori se svakako raspadaju poslije emisije.malo mi je nejasno sta pink planira,jer oni vole da vrate ulozene pare.ako ih budu forsirali kao sto rade sa zvezdama granda onda im se mozda i posreci.
ako ostanu prepusteni sami sebi....
Ja sam ,draga, skroz emotivno situiraTaPartizzanka wrote:ma ja ba![]()
neko od drugova i drugarica je konstatovao da leda i ja ne padamo na danijela jer smo emotivno situirane
sala sve skupa
To je to, bolje ovo nego ono "nit smrdi nit miriše".LEDA wrote:Ja sam ,draga, skroz emotivno situiraTaPartizzanka wrote:ma ja ba![]()
neko od drugova i drugarica je konstatovao da leda i ja ne padamo na danijela jer smo emotivno situirane
sala sve skupane padam ni na koga ,posebno ne na likove kao Daniel . On mi je bezbojan.
Više volim iritantnog Maida ,bar nekakvu reakciju izaziva . Uhhh što danas pametujem
EdinŠopović wrote:Ovako će Ilma
Možda još i gore...
Kal El wrote:Tamara je njesraLjuba Moljac wrote:Kao sto rece Kristina, Tamarin talenat ne moze svako da osjeti. Tako da niko nije dostojan komentarisanja od pljuvaca i zato nemaju pojma.
Ilma je bila dobra, ali mala je bezveze. Njen cd ne bih uzo ni za DZ.
Sent from my LT26i using Tapatalk
Bez slušalica sebe ne čuju, a neki skidaju da bi pokazali da su mangupiJanuaryJones wrote:Može li mi neko stručno objasniti čemu služe slušalice u ušima pjevača i zašto ih neki vade, stavljaju, vade...? Merci.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ja sam sve više uvjeren u to da vi uopšte ne gledate emisije, već samo pogledate na YT (ako i to), i komentarišete.Partizzanka wrote:e to!Not My Idea wrote:Nije meni problem sto je plakao, plakat ce i ovi dosta stariji, sigurno.
Meni je problem to sto- ako zelis da se prema tebi ophodimo kao prema starijem, onda guraj to do kraja. A ne kad uzme prevelik zalogaj tipa MJ, onda - eto znas, jos si ti djecak, sve 5.
Tako da, ili pjevaj Justin Bibera il se prestani vadit na godine.
ili jesi ili nisi lav!
nema ono kada ti dobor ide ti si superman, kada te potkaci nesto places kao zadnji jad i bijeda!
mushkile... mozda imas pravo ... ali ja u njemu vise vidim socijalu
p.s
naucih citirati ali samo ako je neko odmah prije mene hahaha
ćiribiribela wrote:Ilmin engleski je kritican, neka se drzi domacih pjesama.
Malo sam obrno redosljed, al mislim da sam na dobrom tragu... U sljedeće dvije epizode ispadaju Brkovićka i Ćato 99%... Sinoć pogodih ko ispada... 4U generalno nisu bile loše (pogotovo ona crvena), al su nekako dosadne, nepamtljive... Zato je bilo malo onih koji su glasali za njih...cyprus wrote:Moja prognoza za konačni poredak:
1. Kajmakoski
2. Ilma
3. Lukijan
4. Maid
5. Tamara
6. Aleksa
7. Doktori
8. Ćato
9. Sekulićka
10. ona plava
11. 4U
Mislim da će Doktori dalje dogurat od Lukijana al živi bili pa vidjeli. Nešto mi nema logike da do finala ne bude po jedan takmičar od svakog iz žirija, ipak je ovo šoucyprus wrote:Malo sam obrno redosljed, al mislim da sam na dobrom tragu... U sljedeće dvije epizode ispadaju Brkovićka i Ćato 99%... Sinoć pogodih ko ispada... 4U generalno nisu bile loše (pogotovo ona crvena), al su nekako dosadne, nepamtljive... Zato je bilo malo onih koji su glasali za njih...cyprus wrote:Moja prognoza za konačni poredak:
1. Kajmakoski
2. Ilma
3. Lukijan
4. Maid
5. Tamara
6. Aleksa
7. Doktori
8. Ćato
9. Sekulićka
10. ona plava
11. 4U