Jack Be Nimble wrote:Navijaci Seattle postavili novi rekord za najglasnije "navijace"/stadion...136.6 dB. Prijansi rekord drzao Galatasaray vs Fenera 2011 131db.
Da, ovo sam tek vidio...
http://blog.seattlepi.com/football/2013 ... rowd-roar/
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Jack Be Nimble wrote:Navijaci Seattle postavili novi rekord za najglasnije "navijace"/stadion...136.6 dB. Prijansi rekord drzao Galatasaray vs Fenera 2011 131db.
Rob_Atl wrote:Ljudi podrzavaju sve sportske klubove (mada ih nema puno) ali na fudbal (nas) im dodje 60 000 ljudi i atmosfera im bude samo takva. Ocitali su im lekciju sinoc, Seatle najjacu odbranu u ligi imaju , oni CB su im betoni i tesko reciverima ove godine koji budu igrali protiv njih. NFC ce ove godine da bude strasan, ima dosta jakih timova Seatle, SF, GB, CIkago, Atlanta uh jebo te bice krvi do koljena. Zanimljivo NFC east , svi izgubli ove sedmice
![]()
Henne nije odigrao lose proslu utakmicu, ali svejedno mislim da Jacksonvillu treba neko kao Timi da unese zivosti, malo ih prodrma i ucini klub sa marketinske strane interesantnim.Pitarrr82 wrote:Navijaci Jaguarsa traze Timija kao pojacanje, mislim da je on negdje i rodjen u Jacksonville-u ili je tamo odrastao...
sadmire wrote:Henne nije odigrao lose proslu utakmicu, ali svejedno mislim da Jacksonvillu treba neko kao Timi da unese zivosti, malo ih prodrma i ucini klub sa marketinske strane interesantnim.Pitarrr82 wrote:Navijaci Jaguarsa traze Timija kao pojacanje, mislim da je on negdje i rodjen u Jacksonville-u ili je tamo odrastao...
To sa gledaocima je interesantno, Jacksonville je najveci grad u Floridi, u sportu nigdje nije zastupljen, samo u Footballu i uprkos tome nemaju neku posjetu, bas zalosnu. Ocigledno je da ne mogu sastaviti dobru ekipu, vec godinama im to ne polazi za rukom i onda bi stvarno trebali bar nekako da skrenu paznju sa tih neuspjeha, za sto je Tim kao stvoren. A ko zna, mozda bi ka krenulo kao na collegu.Pitarrr82 wrote:sadmire wrote:Henne nije odigrao lose proslu utakmicu, ali svejedno mislim da Jacksonvillu treba neko kao Timi da unese zivosti, malo ih prodrma i ucini klub sa marketinske strane interesantnim.Pitarrr82 wrote:Navijaci Jaguarsa traze Timija kao pojacanje, mislim da je on negdje i rodjen u Jacksonville-u ili je tamo odrastao...
Inace je ekipa vec godinama u krizi a ako se ne varam nije im ni prosjek gledalaca nesto visok, mozda bi ovo vratilo navijace.
Moji su definitivno krenuli prema picku broj 1
Rob_Atl wrote:Auu falconsi ostadose bez dva ponajbolja odbrambena igraca za citavu sezonu, plus rody white jos uvijek povrijedjen, treba se nadati necemu
nevjerovatna transformacija Kansasa u odnosu na proslu sezonu. Dobro, ocekivao se neki pomak, novi trener, QB, par dobrih rookija, igraci iz prosle sezone stariji i iskusniji, ali svi su smatrali da je nekih 6-7 pobjeda njihov maksimum. Kako je krenulo, oni ce izboriti i play off. Drago mi je zbog Reeda, jos protiv bivseg kluba, a i Smitha.Pitarrr82 wrote:Philadelphia - Kansas City 16 - 26
sadmire wrote:nevjerovatna transformacija Kansasa u odnosu na proslu sezonu. Dobro, ocekivao se neki pomak, novi trener, QB, par dobrih rookija, igraci iz prosle sezone stariji i iskusniji, ali svi su smatrali da je nekih 6-7 pobjeda njihov maksimum. Kako je krenulo, oni ce izboriti i play off. Drago mi je zbog Reeda, jos protiv bivseg kluba, a i Smitha.Pitarrr82 wrote:Philadelphia - Kansas City 16 - 26
Steta zbog Philadelphie, pokvarise dobar dojam iz prve utakmice protiv naoko slabijih protivnika.
vejza00 wrote:da li je michael turner potpisao ugovor sa nekim klubom, i ako nije koji je razlog, da li je se penzionisao. po menii jedan od boljih RB u ligi