Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nidje_veze
#2026 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Hocel se moci preskakat da se bude blize B? jebat ga, bosnje smo 
-
Chuckie
#2027 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Prema današnjem stanju, a ako pogledamo stanje slobodnih mjesta na Albanskoj utakmici, cijeli jug je naš

Ima još par karata tu u ćošku, kupujte.

Ima još par karata tu u ćošku, kupujte.
- awekenings
-
modrica-MA
#2029 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
C7,C8,C9,C10-jos 520 karata u prodaji.
Y1,Y2,Y13,Y14,Y15,Y16-jos 250 karata u prodaji.
Y1,Y2,Y13,Y14,Y15,Y16-jos 250 karata u prodaji.
-
mostarurscu
#2030 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
kakva je situacija ? ima li nas 30.000 ?
sto mi kopa oči ova jedna jedina stolica na Z11 zbog koje je označeno da ima karata u prodaji na tom dijelu...
da nije 80 eura tačno bi je kupio ...al fakat ne kontam zašto je tu cijena 80 eura , jel to neka greška ili ..?
sto mi kopa oči ova jedna jedina stolica na Z11 zbog koje je označeno da ima karata u prodaji na tom dijelu...
da nije 80 eura tačno bi je kupio ...al fakat ne kontam zašto je tu cijena 80 eura , jel to neka greška ili ..?
-
mekaba
#2031 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
To je stolica za drota.mostarurscu wrote:kakva je situacija ? ima li nas 30.000 ?![]()
-
mostarurscu
#2032 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
mekaba wrote:To je stolica za drota.mostarurscu wrote:kakva je situacija ? ima li nas 30.000 ?![]()
dobro si
-
marokanac
#2033 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
To je puklo ko halva. Ja kupio 19.09. dvije ulaznice na sektoru A blok A10 i još svega tad bilo ostalo 14 mjesta. Garant je dosad i to otišlonidje_veze wrote:Jel` zna neko: Je li bila prodaja za A SEKTOR ? ili je i to prodato pa samo osto ovaj Y sektor
-
domi89
#2034 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Hasagić nakon povrede iz Istanbula: Sutra će se više znati!
Kenan Hasagić i Edin Višča sa svojim Istanbulom BB trenutni su lideri turskog prvenstva. Gostujući bod vrijedan prve pozicije na tabeli turske Super Lige svojoj momčadi obezbijedio je jučer Edin Višča asistencijom u 92. minuti meča za Kamerunca Weba, koji je postavio konačnih 2:2 protiv Mansiaspora.
Višča je odigrao cijeli susret, a svih devedeset minuta na golu Istanbula BB trebao je stajati i Kenan Hasagić, ali je naš reprezentativni čuvar mreže zamijenjen u 39. minuti nakon što se povrijedio. Šta se tačno sinoć desilo, te da li će biti spreman za utakmice reprezentacije u oktobru mjesecu, Hasagić otkriva u razgovoru za naš portal.
- Izvrnuo sam zglob pred kraj prvog poluvremena i morao sam napustiti igru. Sutra imam zakazano snimanje povrijeđenog zgloba u klinici i tek tada ćemo znati kakva je stvarna situacija u potpunosti. Ipak, nakon današnjeg dana mogu reći da mislim da je stanje puno bolje nego nakon samog sinoćnjeg meča. - kaže Hasagić za Reprezentacija.ba portal.
- Iskreno se nadam kako je riječ o manje ozbiljnoj povredi, te da ću biti spreman za reprezentativne obaveze koje su ispred nas. - zaključuje Kenan Hasagić.
http://reprezentacija.ba/top-vijest/551 ... znati.html
Kenan Hasagić i Edin Višča sa svojim Istanbulom BB trenutni su lideri turskog prvenstva. Gostujući bod vrijedan prve pozicije na tabeli turske Super Lige svojoj momčadi obezbijedio je jučer Edin Višča asistencijom u 92. minuti meča za Kamerunca Weba, koji je postavio konačnih 2:2 protiv Mansiaspora.
Višča je odigrao cijeli susret, a svih devedeset minuta na golu Istanbula BB trebao je stajati i Kenan Hasagić, ali je naš reprezentativni čuvar mreže zamijenjen u 39. minuti nakon što se povrijedio. Šta se tačno sinoć desilo, te da li će biti spreman za utakmice reprezentacije u oktobru mjesecu, Hasagić otkriva u razgovoru za naš portal.
- Izvrnuo sam zglob pred kraj prvog poluvremena i morao sam napustiti igru. Sutra imam zakazano snimanje povrijeđenog zgloba u klinici i tek tada ćemo znati kakva je stvarna situacija u potpunosti. Ipak, nakon današnjeg dana mogu reći da mislim da je stanje puno bolje nego nakon samog sinoćnjeg meča. - kaže Hasagić za Reprezentacija.ba portal.
- Iskreno se nadam kako je riječ o manje ozbiljnoj povredi, te da ću biti spreman za reprezentativne obaveze koje su ispred nas. - zaključuje Kenan Hasagić.
http://reprezentacija.ba/top-vijest/551 ... znati.html
-
Chuckie
#2035 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Iskreno, Hasagićevo vrijeme je prošlo i nema šta da traži pored golmana kalibra Begovića. 
-
sgunited
#2036 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ma ja svima vam je valjo do juce sad odjednom ne treba nam vise al nebitno ovo nije tema za to...nesto tema neaktivna postala nema starosjedioca
-
Chuckie
#2037 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Pa valjo je i Ronaldinjo do juče danas ne valja.
Dvostruki aršini se prave u reprezentaciji, jednom Misketu kaže Pape - "Mene bi bila sramota
da sam na tvom mjestu da se odazovem pozivu", pa šta onda Hasagić radi.
Dvostruki aršini se prave u reprezentaciji, jednom Misketu kaže Pape - "Mene bi bila sramota
da sam na tvom mjestu da se odazovem pozivu", pa šta onda Hasagić radi.
-
armin-sa
#2038 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
pozdrav svim navijacima koji se spremaju za Pariz..
htio bih pitati ..znam da smo vec prije o tome pisali..dali je nakraju bilo nekih konkretnih dogovora da se nadjemo u ponedeljak navecer kao
u Lissabonu pa da malo prodernecimo skupa!! najbolje bi bilo negdje u centru..

htio bih pitati ..znam da smo vec prije o tome pisali..dali je nakraju bilo nekih konkretnih dogovora da se nadjemo u ponedeljak navecer kao
u Lissabonu pa da malo prodernecimo skupa!! najbolje bi bilo negdje u centru..
-
Chuckie
#2039 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
To bi bilo extra, ja sam u nedjelju gore. 
-
alD
#2040 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ja u ponedeljak po podneChuckie wrote:To bi bilo extra, ja sam u nedjelju gore.
-
grcicasajo
#2041 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Deset karata na e4.Pozdrav svima.Essen.
-
mostarurscu
#2042 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
grcicasajo wrote:Deset karata na e4.Pozdrav svima.Essen.
gdje cete toliko na istok bolan mada mi se čini da su do tamo sve naši ...
-
grcicasajo
#2043 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Imamo par djece,a nadamo da ce se jug napuniti, pa eto nismo ni tako daleko.Pozdrav.
-
specifikacija
#2044 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Meni se ovo jako dopadaFabiano wrote:Evo ispravljene verzije. Ko je u Sarajevu, može napraviti na bijeloj majici za 4 KM u Skenderiji.
Što se tiče ostale navijačke opreme, vidio sam da kinezi u Rajlovcu prodaju za sitne pare. Imaju full opremu![]()
Ovo je download link: http://www.megaupload.com/?d=2BGD17Z8
-
specifikacija
#2045 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Plan :
Ponedjeljak vece :Armin-sa predlaze druzenje bh navijaca u ponedjeljak vece,10.10.2011 god. Ukoliko neko ima neku dobru ideju, neka na forumu predlozi mjesto i vrijeme nocnog okupljanja.
S obzirom da nas dragi Chuckie dolazi u nedjelju, te nema pojma kako da ispuni vrijeme do utakmice, molim sve zainteresovane da mu se jave
Chuckie se najbolje osjeca u zenskom drustvu
Utorak:
1. Okupljanje navijaca na platou muzeja Louvre u 13h. Metro stanica: Palais Royal Musée du Louvre - linija br: 1 i 7 Vidi sliku : http://www.timotheerolin.net/files/media_file_56405.jpg
Polazak s platoa je predvidjen u 14h. Tokom setnje planiramo sljedece: uz gromoglasno navijanje
prolazimo kroz malu Trijamfalnu kapiju (simbolican cin), nastavljamo preko parka Tuileries do trga Concorde. Od trga nastavljamo prema Jelisejskim poljima. Dolaskom na krajnju destinaciju - veliku Trijumfalnu kapiju, organizovano metroom odlazimo na trg Porte de Pantin, mjesto okupljanja BHF-sa na koji stizemo oko 16h, i tu nastavljamo druzenje s nasim navijacima! Duzina predlozene setnje iznosi 3,5 km i prolazimo kroz najljepsi dio grada!
Dogovor je da nosimo bijelu opremu (majice, dukserice, i sl) u cilju razlikovanja od fr. navijaca, pogotovo na stadionu. Ja sam se odlucio za bijelu majicu, te slicicu koju je napravio forumas Fabiano
, i navijacki sal reprezentacije u ruci/oko vrata
2. Za one koji zele odmah da se prikljuce navijacima BHF-a na trgu Porte de Pantin ispred " Café de la Musique" (inace glavno okupljanje bh navijaca), neka se upute na istoimeni trg u 14h! Na trgu je planirano ugodno druzenje, te uvjezbavanje navijackih pjesama. Adresa je sljedeca : 139, Avenue Jean Jaurès, 75019 Paris. Metro stanica : Port de Pantin, linija br.5
Vidi sliku : http://static.panoramio.com/photos/orig ... 816454.jpg
Za navijace koji se zele osvjeziti pivom, BHF je uspio dogovoriti popust u kaficu "Café de la Musique", tako da ce casa pive umjesto 5 eura i nesto, kostati znatno manje, to jeste 3 eura! Molim Armina00 da potvrdi ovu informaciju, odnosno ispravi me ukoliko sam nesto pogresno napisao!
Armin00 nas je sve pozvao u njegov ho(s)tel simpaticnog imena " Peace & Love"u kojem se nalazi interesantan pub, ali samo na casu vode! Ko uzme nesto drugo, placa iz svog dzepa
Naravno, mala sala
Ponavljam i podvlacim da ovo nije nikakvo dijeljenje na dvije razlicite navijacke grupe. Svi smo jedna te ista navijacka skupina koja dolazi u Pariz s ciljem da pruzi punu podrsku nasoj reprezentaciji u toj odlucujucoj utakmici koja nam otvara vrata Evropskog prvenstva 2012!
Izmedju 17h30 i 18h, planirano je da s trga Porte de Pantin organizovano krenemo pjeske prema stadionu vodjeni BHF-sa. O tome ce nas BHF vise informisati. Planirano je nevjerovatno navijanje do stadiona rame uz rame sa BHF koji imaju zavidno 15-nje iskustvo u organizovanju slicnih navijackih parada!Duzina puta iznosi 5,5km.
Ukoliko pobjedimo, a nadam se da hocemo, onda cemo proslaviti pobjedu na nekom pariskom trgu
Ponedjeljak vece :Armin-sa predlaze druzenje bh navijaca u ponedjeljak vece,10.10.2011 god. Ukoliko neko ima neku dobru ideju, neka na forumu predlozi mjesto i vrijeme nocnog okupljanja.
S obzirom da nas dragi Chuckie dolazi u nedjelju, te nema pojma kako da ispuni vrijeme do utakmice, molim sve zainteresovane da mu se jave
Utorak:
1. Okupljanje navijaca na platou muzeja Louvre u 13h. Metro stanica: Palais Royal Musée du Louvre - linija br: 1 i 7 Vidi sliku : http://www.timotheerolin.net/files/media_file_56405.jpg
Polazak s platoa je predvidjen u 14h. Tokom setnje planiramo sljedece: uz gromoglasno navijanje
Dogovor je da nosimo bijelu opremu (majice, dukserice, i sl) u cilju razlikovanja od fr. navijaca, pogotovo na stadionu. Ja sam se odlucio za bijelu majicu, te slicicu koju je napravio forumas Fabiano
2. Za one koji zele odmah da se prikljuce navijacima BHF-a na trgu Porte de Pantin ispred " Café de la Musique" (inace glavno okupljanje bh navijaca), neka se upute na istoimeni trg u 14h! Na trgu je planirano ugodno druzenje, te uvjezbavanje navijackih pjesama. Adresa je sljedeca : 139, Avenue Jean Jaurès, 75019 Paris. Metro stanica : Port de Pantin, linija br.5
Za navijace koji se zele osvjeziti pivom, BHF je uspio dogovoriti popust u kaficu "Café de la Musique", tako da ce casa pive umjesto 5 eura i nesto, kostati znatno manje, to jeste 3 eura! Molim Armina00 da potvrdi ovu informaciju, odnosno ispravi me ukoliko sam nesto pogresno napisao!
Armin00 nas je sve pozvao u njegov ho(s)tel simpaticnog imena " Peace & Love"u kojem se nalazi interesantan pub, ali samo na casu vode! Ko uzme nesto drugo, placa iz svog dzepa
Ponavljam i podvlacim da ovo nije nikakvo dijeljenje na dvije razlicite navijacke grupe. Svi smo jedna te ista navijacka skupina koja dolazi u Pariz s ciljem da pruzi punu podrsku nasoj reprezentaciji u toj odlucujucoj utakmici koja nam otvara vrata Evropskog prvenstva 2012!
Izmedju 17h30 i 18h, planirano je da s trga Porte de Pantin organizovano krenemo pjeske prema stadionu vodjeni BHF-sa. O tome ce nas BHF vise informisati. Planirano je nevjerovatno navijanje do stadiona rame uz rame sa BHF koji imaju zavidno 15-nje iskustvo u organizovanju slicnih navijackih parada!Duzina puta iznosi 5,5km.
Ukoliko pobjedimo, a nadam se da hocemo, onda cemo proslaviti pobjedu na nekom pariskom trgu
Last edited by specifikacija on 26/09/2011 12:33, edited 8 times in total.
-
ocaj
#2046 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
No sikiriki, ja sam na E3,bice nas na sve strane!grcicasajo wrote:Deset karata na e4.Pozdrav svima.Essen.
- vozač
#2047 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
jedno ozbiljno pitanje ... kakve su šanse da dođe do nereda, ima li nekih saznanja od ljudi koji bolje poznaju prilike u parizu i francuskoj generalnospecifikacija wrote:Plan :
Ponedjeljak vece :Armin-sa predlaze druzenje bh navijace u ponedjeljak vece,10.10.2011 god. Ukoliko neko ima neku dobru ideju, neka na forumu predlozi mjesto i vrijeme nocnog okupljanja.
S obzirom da nas dragi Chuckie dolazi u nedjelju, te nema pojma kako da ispuni vrijeme do utakmice, molim sve zainteresovane da mu se javeChuckie se najbolje osjeca u zenskom drustvu
![]()
![]()
Utorak:
Polazak s platoa je predvidjen u 14h. Tokom setnje planiramo sljedece: uz gromoglasno navijanjeprolazimo kroz malu Trijamfalnu kapiju (simbolican cin), nastavljamo preko parka Tuileries do trga Concorde. Od trga nastavljamo prema Jelisejskim poljima. Dolaskom na krajnju destinaciju - veliku Trijumfalnu kapiju, organizivano metroom odlazimo na trg Porte de Pantin, mjesto okupljanja BHF-sa na koji stizemo oko 16h, i tu nastavljamo druzenje s nasim navijacima! Duzina predlozene setnje iznosi 3,5 km i prolazimo kroz najljepsi dio grada!
Dogovor je da nosimo bijelu opremu (majice, dukserice, i sl) u cilju razlikovanja od fr. navijaca, pogotovo na stadionu. Ja sam se odlucio na bijelu majicu, te slicicu koju je napravio forumas Fabiano, i navijacki sal reprezentacije u ruci/oko vrata
![]()
Naravno, mala sala
![]()
Ponavljam i podvlacim da ovo nije nikakvo dijeljenje na dvije razlicite navijacke grupe. Svi smo jedna te ista navijacka skupina ,koja dolazi u Pariz s ciljem da pruzi punu podrsku nasoj reprezentaciji u toj odlucujucoj utakmici koja nam otvara vrata Evropskog prvenstva 2012!
Izmedju 17h30 i 18h, planirano je da s trga Porte de Pantin organizovano krenemo pjeske prema stadionu vodjeni BHF-sa. O tome ce nas BHF vise informisati. Planirano je nevjerovatno navijanje do stadiona rame uz rame sa BHF koji imaju zavidno 15-nje iskustvo u organizivanju slicnih navijackih parada!Duzina puta iznosi 5,5km.
-
specifikacija
#2048 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Sigurno nece doci do nereda. Francuzi su jako korektni, a oni "obojeni" se nece usuditi nista. Oni samo napadaju kada su brojcano jacivozač wrote:jedno ozbiljno pitanje ... kakve su šanse da dođe do nereda, ima li nekih saznanja od ljudi koji bolje poznaju prilike u parizu i francuskoj generalnospecifikacija wrote:Plan :
S obzirom da nas dragi Chuckie dolazi u nedjelju, te nema pojma kako da ispuni vrijeme do utakmice, molim sve zainteresovane da mu se javeChuckie se najbolje osjeca u zenskom drustvu
![]()
![]()
Utorak:
Polazak s platoa je predvidjen u 14h. Tokom setnje planiramo sljedece: uz gromoglasno navijanjeprolazimo kroz malu Trijamfalnu kapiju (simbolican cin), nastavljamo preko parka Tuileries do trga Concorde. Od trga nastavljamo prema Jelisejskim poljima. Dolaskom na krajnju destinaciju - veliku Trijumfalnu kapiju, organizovano metroom odlazimo na trg Porte de Pantin, mjesto okupljanja BHF-sa na koji stizemo oko 16h, i tu nastavljamo druzenje s nasim navijacima! Duzina predlozene setnje iznosi 3,5 km i prolazimo kroz najljepsi dio grada!
Dogovor je da nosimo bijelu opremu (majice, dukserice, i sl) u cilju razlikovanja od fr. navijaca, pogotovo na stadionu. Ja sam se odlucio za bijelu majicu, te slicicu koju je napravio forumas Fabiano, i navijacki sal reprezentacije u ruci/oko vrata
![]()
Naravno, mala sala
![]()
Ponavljam i podvlacim da ovo nije nikakvo dijeljenje na dvije razlicite navijacke grupe. Svi smo jedna te ista navijacka skupina ,koja dolazi u Pariz s ciljem da pruzi punu podrsku nasoj reprezentaciji u toj odlucujucoj utakmici koja nam otvara vrata Evropskog prvenstva 2012!
Last edited by specifikacija on 26/09/2011 12:33, edited 3 times in total.
- vozač
#2049 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
znači ipak oprez, pogotovo u manjim grupicama nije naodmet,
a kad se skupimo u "barem trocifrenom broju" onda povaditi sve rekvizite i "hajmo bosno, bosno, bosno, hajmo hercegovino"
a kad se skupimo u "barem trocifrenom broju" onda povaditi sve rekvizite i "hajmo bosno, bosno, bosno, hajmo hercegovino"
-
mostarurscu
#2050 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
dobar je taj prijedlog za okupljanje u ponedeljak mada mi po programu čini mi se imamo tu večer nocnu posjetu ajfelovom tornju pa bi možda mogli poslije toga doći..
a kakav je taj Latinski kvart ? tamo smo u nedelju naveče isto po programu pa ako je dobro da ponovimo u ponedeljak ...taman ćemo se malo i ušteliti, gdje , šta , kako ...
a kakav je taj Latinski kvart ? tamo smo u nedelju naveče isto po programu pa ako je dobro da ponovimo u ponedeljak ...taman ćemo se malo i ušteliti, gdje , šta , kako ...