Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nidje_veze

#2026 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by nidje_veze »

Hocel se moci preskakat da se bude blize B? jebat ga, bosnje smo :)
Chuckie

#2027 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Prema današnjem stanju, a ako pogledamo stanje slobodnih mjesta na Albanskoj utakmici, cijeli jug je naš :D

Image

Ima još par karata tu u ćošku, kupujte. :lol:
awekenings

#2028 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by awekenings »

Ma C10 ide glat :evil:
modrica-MA

#2029 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by modrica-MA »

C7,C8,C9,C10-jos 520 karata u prodaji.
Y1,Y2,Y13,Y14,Y15,Y16-jos 250 karata u prodaji.
mostarurscu

#2030 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

kakva je situacija ? ima li nas 30.000 ? :D

sto mi kopa oči ova jedna jedina stolica na Z11 zbog koje je označeno da ima karata u prodaji na tom dijelu...

da nije 80 eura tačno bi je kupio ...al fakat ne kontam zašto je tu cijena 80 eura , jel to neka greška ili ..?
mekaba

#2031 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mekaba »

mostarurscu wrote:kakva je situacija ? ima li nas 30.000 ? :D

sto mi kopa oči ova jedna jedina stolica na Z11 zbog koje je označeno da ima karata u prodaji na tom dijelu...

da nije 80 eura tačno bi je kupio ...al fakat ne kontam zašto je tu cijena 80 eura , jel to neka greška ili ..?
To je stolica za drota. :lol:
mostarurscu

#2032 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

mekaba wrote:
mostarurscu wrote:kakva je situacija ? ima li nas 30.000 ? :D

To je stolica za drota. :lol:

dobro si :lol: :lol: :lol:
marokanac

#2033 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by marokanac »

nidje_veze wrote:Jel` zna neko: Je li bila prodaja za A SEKTOR ? ili je i to prodato pa samo osto ovaj Y sektor
To je puklo ko halva. Ja kupio 19.09. dvije ulaznice na sektoru A blok A10 i još svega tad bilo ostalo 14 mjesta. Garant je dosad i to otišlo :bih:
domi89

#2034 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by domi89 »

Hasagić nakon povrede iz Istanbula: Sutra će se više znati!

Kenan Hasagić i Edin Višča sa svojim Istanbulom BB trenutni su lideri turskog prvenstva. Gostujući bod vrijedan prve pozicije na tabeli turske Super Lige svojoj momčadi obezbijedio je jučer Edin Višča asistencijom u 92. minuti meča za Kamerunca Weba, koji je postavio konačnih 2:2 protiv Mansiaspora.

Višča je odigrao cijeli susret, a svih devedeset minuta na golu Istanbula BB trebao je stajati i Kenan Hasagić, ali je naš reprezentativni čuvar mreže zamijenjen u 39. minuti nakon što se povrijedio. Šta se tačno sinoć desilo, te da li će biti spreman za utakmice reprezentacije u oktobru mjesecu, Hasagić otkriva u razgovoru za naš portal.

- Izvrnuo sam zglob pred kraj prvog poluvremena i morao sam napustiti igru. Sutra imam zakazano snimanje povrijeđenog zgloba u klinici i tek tada ćemo znati kakva je stvarna situacija u potpunosti. Ipak, nakon današnjeg dana mogu reći da mislim da je stanje puno bolje nego nakon samog sinoćnjeg meča. - kaže Hasagić za Reprezentacija.ba portal.

- Iskreno se nadam kako je riječ o manje ozbiljnoj povredi, te da ću biti spreman za reprezentativne obaveze koje su ispred nas. - zaključuje Kenan Hasagić.

http://reprezentacija.ba/top-vijest/551 ... znati.html
Chuckie

#2035 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Iskreno, Hasagićevo vrijeme je prošlo i nema šta da traži pored golmana kalibra Begovića. ;-)
sgunited

#2036 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by sgunited »

ma ja svima vam je valjo do juce sad odjednom ne treba nam vise al nebitno ovo nije tema za to...nesto tema neaktivna postala nema starosjedioca
Chuckie

#2037 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Pa valjo je i Ronaldinjo do juče danas ne valja.

Dvostruki aršini se prave u reprezentaciji, jednom Misketu kaže Pape - "Mene bi bila sramota
da sam na tvom mjestu da se odazovem pozivu", pa šta onda Hasagić radi.
armin-sa

#2038 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by armin-sa »

pozdrav svim navijacima koji se spremaju za Pariz..
htio bih pitati ..znam da smo vec prije o tome pisali..dali je nakraju bilo nekih konkretnih dogovora da se nadjemo u ponedeljak navecer kao
u Lissabonu pa da malo prodernecimo skupa!! najbolje bi bilo negdje u centru..

:bih:
Chuckie

#2039 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

To bi bilo extra, ja sam u nedjelju gore. :mrgreen:
alD

#2040 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by alD »

Chuckie wrote:To bi bilo extra, ja sam u nedjelju gore. :mrgreen:
Ja u ponedeljak po podne :) radim nedelju nocnu pa cu pravac u parizzz
grcicasajo

#2041 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by grcicasajo »

Deset karata na e4.Pozdrav svima.Essen.
mostarurscu

#2042 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

grcicasajo wrote:Deset karata na e4.Pozdrav svima.Essen.

gdje cete toliko na istok bolan mada mi se čini da su do tamo sve naši ... :D
grcicasajo

#2043 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by grcicasajo »

Imamo par djece,a nadamo da ce se jug napuniti, pa eto nismo ni tako daleko.Pozdrav.
specifikacija

#2044 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Fabiano wrote:Evo ispravljene verzije. Ko je u Sarajevu, može napraviti na bijeloj majici za 4 KM u Skenderiji.
Što se tiče ostale navijačke opreme, vidio sam da kinezi u Rajlovcu prodaju za sitne pare. Imaju full opremu :D

Ovo je download link: http://www.megaupload.com/?d=2BGD17Z8

Image
Meni se ovo jako dopada :)
specifikacija

#2045 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Plan :

Ponedjeljak vece :Armin-sa predlaze druzenje bh navijaca u ponedjeljak vece,10.10.2011 god. Ukoliko neko ima neku dobru ideju, neka na forumu predlozi mjesto i vrijeme nocnog okupljanja.

S obzirom da nas dragi Chuckie dolazi u nedjelju, te nema pojma kako da ispuni vrijeme do utakmice, molim sve zainteresovane da mu se jave :) Chuckie se najbolje osjeca u zenskom drustvu :) :D

Utorak:

1. Okupljanje navijaca na platou muzeja Louvre u 13h. Metro stanica: Palais Royal Musée du Louvre - linija br: 1 i 7 Vidi sliku : http://www.timotheerolin.net/files/media_file_56405.jpg
Polazak s platoa je predvidjen u 14h. Tokom setnje planiramo sljedece: uz gromoglasno navijanje :-D prolazimo kroz malu Trijamfalnu kapiju (simbolican cin), nastavljamo preko parka Tuileries do trga Concorde. Od trga nastavljamo prema Jelisejskim poljima. Dolaskom na krajnju destinaciju - veliku Trijumfalnu kapiju, organizovano metroom odlazimo na trg Porte de Pantin, mjesto okupljanja BHF-sa na koji stizemo oko 16h, i tu nastavljamo druzenje s nasim navijacima! Duzina predlozene setnje iznosi 3,5 km i prolazimo kroz najljepsi dio grada!
Dogovor je da nosimo bijelu opremu (majice, dukserice, i sl) u cilju razlikovanja od fr. navijaca, pogotovo na stadionu. Ja sam se odlucio za bijelu majicu, te slicicu koju je napravio forumas Fabiano :-D, i navijacki sal reprezentacije u ruci/oko vrata :D

2. Za one koji zele odmah da se prikljuce navijacima BHF-a na trgu Porte de Pantin ispred " Café de la Musique" (inace glavno okupljanje bh navijaca), neka se upute na istoimeni trg u 14h! Na trgu je planirano ugodno druzenje, te uvjezbavanje navijackih pjesama. Adresa je sljedeca : 139, Avenue Jean Jaurès, 75019 Paris. Metro stanica : Port de Pantin, linija br.5
Vidi sliku : http://static.panoramio.com/photos/orig ... 816454.jpg
Za navijace koji se zele osvjeziti pivom, BHF je uspio dogovoriti popust u kaficu "Café de la Musique", tako da ce casa pive umjesto 5 eura i nesto, kostati znatno manje, to jeste 3 eura! Molim Armina00 da potvrdi ovu informaciju, odnosno ispravi me ukoliko sam nesto pogresno napisao!
Armin00 nas je sve pozvao u njegov ho(s)tel simpaticnog imena " Peace & Love"u kojem se nalazi interesantan pub, ali samo na casu vode! Ko uzme nesto drugo, placa iz svog dzepa :)
:D Naravno, mala sala :-D

Ponavljam i podvlacim da ovo nije nikakvo dijeljenje na dvije razlicite navijacke grupe. Svi smo jedna te ista navijacka skupina koja dolazi u Pariz s ciljem da pruzi punu podrsku nasoj reprezentaciji u toj odlucujucoj utakmici koja nam otvara vrata Evropskog prvenstva 2012!

Izmedju 17h30 i 18h, planirano je da s trga Porte de Pantin organizovano krenemo pjeske prema stadionu vodjeni BHF-sa. O tome ce nas BHF vise informisati. Planirano je nevjerovatno navijanje do stadiona rame uz rame sa BHF koji imaju zavidno 15-nje iskustvo u organizovanju slicnih navijackih parada!Duzina puta iznosi 5,5km.

Ukoliko pobjedimo, a nadam se da hocemo, onda cemo proslaviti pobjedu na nekom pariskom trgu :)
Last edited by specifikacija on 26/09/2011 12:33, edited 8 times in total.
ocaj

#2046 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ocaj »

grcicasajo wrote:Deset karata na e4.Pozdrav svima.Essen.
No sikiriki, ja sam na E3,bice nas na sve strane! :D
vozač

#2047 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by vozač »

specifikacija wrote:Plan :

Ponedjeljak vece :Armin-sa predlaze druzenje bh navijace u ponedjeljak vece,10.10.2011 god. Ukoliko neko ima neku dobru ideju, neka na forumu predlozi mjesto i vrijeme nocnog okupljanja.

S obzirom da nas dragi Chuckie dolazi u nedjelju, te nema pojma kako da ispuni vrijeme do utakmice, molim sve zainteresovane da mu se jave :) Chuckie se najbolje osjeca u zenskom drustvu :) :D

Utorak:

1. Okupljanje navijaca na platou muzeja Louvre u 13h. Metro stanica: Palais Royal Musée du Louvre - linija br: 1 i 7 Vidi sliku : http://www.timotheerolin.net/files/media_file_56405.jpg
Polazak s platoa je predvidjen u 14h. Tokom setnje planiramo sljedece: uz gromoglasno navijanje :-D prolazimo kroz malu Trijamfalnu kapiju (simbolican cin), nastavljamo preko parka Tuileries do trga Concorde. Od trga nastavljamo prema Jelisejskim poljima. Dolaskom na krajnju destinaciju - veliku Trijumfalnu kapiju, organizivano metroom odlazimo na trg Porte de Pantin, mjesto okupljanja BHF-sa na koji stizemo oko 16h, i tu nastavljamo druzenje s nasim navijacima! Duzina predlozene setnje iznosi 3,5 km i prolazimo kroz najljepsi dio grada!
Dogovor je da nosimo bijelu opremu (majice, dukserice, i sl) u cilju razlikovanja od fr. navijaca, pogotovo na stadionu. Ja sam se odlucio na bijelu majicu, te slicicu koju je napravio forumas Fabiano :-D, i navijacki sal reprezentacije u ruci/oko vrata :D

2. Za one koji zele odmah da se prikljuce navijacima BHF-a na trgu Porte de Pantin ispred " Café de la Musique" (inace glavno okupljanje bh navijaca), neka se upute na istoimeni trg u 14h! Na trgu je planirano ugodno druzenje, te uvjezbavanje navijackih pjesama. Adresa je sljedeca : 139, Avenue Jean Jaurès, 75019 Paris. Metro stanica : Port de Pantin, linija br.5
Za navijace koji se zele osvjeziti pivom, BHF je uspio dogovoriti popust u kaficu "Café de la Musique", tako da ce casa pive umjesto 5 eura i nesto, kostati znatno manje, to jeste 3 eura! Molim Armina00 da potvrdi ovu informaciju, odnosno ispravi me ukoliko sam nesto pogresno napisao!
Armin00 nas je sve pozvao u njegov ho(s)tel simpaticnog imena " Peace & Love"u kojem se nalazi interesantan pub, ali samo na casu vode! Ko uzme nesto drugo, placa iz svog dzepa :)

Ponavljam i podvlacim da ovo nije nikakvo dijeljenje na dvije razlicite navijacke grupe. Svi smo jedna te ista navijacka skupina ,koja dolazi u Pariz s ciljem da pruzi punu podrsku nasoj reprezentaciji u toj odlucujucoj utakmici koja nam otvara vrata Evropskog prvenstva 2012!

Izmedju 17h30 i 18h, planirano je da s trga Porte de Pantin organizovano krenemo pjeske prema stadionu vodjeni BHF-sa. O tome ce nas BHF vise informisati. Planirano je nevjerovatno navijanje do stadiona rame uz rame sa BHF koji imaju zavidno 15-nje iskustvo u organizivanju slicnih navijackih parada!Duzina puta iznosi 5,5km.

Ukoliko pobjedimo, a nadam se da hocemo, onda cemo proslaviti pobjedu na nekom pariskom trgu :)
jedno ozbiljno pitanje ... kakve su šanse da dođe do nereda, ima li nekih saznanja od ljudi koji bolje poznaju prilike u parizu i francuskoj generalno
specifikacija

#2048 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

vozač wrote:
specifikacija wrote:Plan :

Ponedjeljak vece :Armin-sa predlaze druzenje bh navijaca u ponedjeljak vece,10.10.2011 god. Ukoliko neko ima neku dobru ideju, neka na forumu predlozi mjesto i vrijeme nocnog okupljanja.

Utorak:

Polazak s platoa je predvidjen u 14h. Tokom setnje planiramo sljedece: uz gromoglasno navijanje :-D prolazimo kroz malu Trijamfalnu kapiju (simbolican cin), nastavljamo preko parka Tuileries do trga Concorde. Od trga nastavljamo prema Jelisejskim poljima. Dolaskom na krajnju destinaciju - veliku Trijumfalnu kapiju, organizovano metroom odlazimo na trg Porte de Pantin, mjesto okupljanja BHF-sa na koji stizemo oko 16h, i tu nastavljamo druzenje s nasim navijacima! Duzina predlozene setnje iznosi 3,5 km i prolazimo kroz najljepsi dio grada!
Dogovor je da nosimo bijelu opremu (majice, dukserice, i sl) u cilju razlikovanja od fr. navijaca, pogotovo na stadionu. Ja sam se odlucio za bijelu majicu, te slicicu koju je napravio forumas Fabiano :-D, i navijacki sal reprezentacije u ruci/oko vrata :D

Ponavljam i podvlacim da ovo nije nikakvo dijeljenje na dvije razlicite navijacke grupe. Svi smo jedna te ista navijacka skupina ,koja dolazi u Pariz s ciljem da pruzi punu podrsku nasoj reprezentaciji u toj odlucujucoj utakmici koja nam otvara vrata Evropskog prvenstva 2012!

Izmedju 17h30 i 18h, planirano je da s trga Porte de Pantin organizovano krenemo pjeske prema stadionu vodjeni BHF-sa. O tome ce nas BHF vise informisati. Planirano je nevjerovatno navijanje do stadiona rame uz rame sa BHF koji imaju zavidno 15-nje iskustvo u organizovanju slicnih navijackih parada!Duzina puta iznosi 5,5km.

jedno ozbiljno pitanje ... kakve su šanse da dođe do nereda, ima li nekih saznanja od ljudi koji bolje poznaju prilike u parizu i francuskoj generalno
Sigurno nece doci do nereda. Francuzi su jako korektni, a oni "obojeni" se nece usuditi nista. Oni samo napadaju kada su brojcano jaci :))) Dakle, to ce biti ujedno jedan veliki navijacki spektakl :D Vec vidjeno tokom Svjetskog prvenstva 1998!
Last edited by specifikacija on 26/09/2011 12:33, edited 3 times in total.
vozač

#2049 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by vozač »

znači ipak oprez, pogotovo u manjim grupicama nije naodmet,
a kad se skupimo u "barem trocifrenom broju" onda povaditi sve rekvizite i "hajmo bosno, bosno, bosno, hajmo hercegovino" :D
mostarurscu

#2050 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

dobar je taj prijedlog za okupljanje u ponedeljak mada mi po programu čini mi se imamo tu večer nocnu posjetu ajfelovom tornju pa bi možda mogli poslije toga doći..

a kakav je taj Latinski kvart ? tamo smo u nedelju naveče isto po programu pa ako je dobro da ponovimo u ponedeljak ...taman ćemo se malo i ušteliti, gdje , šta , kako ... :D
Locked