Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jel ovo normalno ponasanje za jednog kapitena od 35 godina:
Dva puta smo dobili priliku da uđemo u hotel kako bi napravili već dogovorene intervjue sa Erminom Bičakčićem, odnosno Muhamedom Bešićem. Nažalost prvi put nas je "uhvatio" kapiten, odveo Bičakčića (srećom nakon što je intervju završen), a čini se da je zbog toga "poparu" od kapitena dobila gospođica Pecikoza.
dakle, ovo je s lica mjesta tog novinara, i nisu rekla-kazala price..
usput, i na terenu je bio najgori i glavni krivac za ispadanje.. ne bi me cudilo da je ove gorepostavljenje greske namjerno radio i pravio.. fuj
Mene te stvari ne interesuju.
Ako je Spahić imao ovlasti i razlog da otjera tog novinara onda neka je.
Na terenu Spahić nije bio ništa posebno ali se opet ne može reći da je bio glavni krivac za poraz.
Ček ba jesmo mi svi gledali utakmicu koju si i ti gledao ???
Picajzla wrote:Spahic nikad nije bio vrhunski igrac, to pokazuju i klubovi za koje je igrai a jos vise vrijeme koje se u njima zadrzavao. Pa nije mogao dvije sezone uvezati u nekom klubu vec je redovno bio nogiran.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
kud ces dalje da je sezonu nakon sto je on otisao Monpelje osvojio francusku prvenstvo ( jednu i jedninu ) i nakon sto je iz Seville otisao, odmah ovi uzese Evriopa ligu.
Ne zelim ni da pomislim kako bi bosanskohercegovacka reprezentacija procvjetala kad bi je ovaj kikser napustio.
jel ovo normalno ponasanje za jednog kapitena od 35 godina:
Dva puta smo dobili priliku da uđemo u hotel kako bi napravili već dogovorene intervjue sa Erminom Bičakčićem, odnosno Muhamedom Bešićem. Nažalost prvi put nas je "uhvatio" kapiten, odveo Bičakčića (srećom nakon što je intervju završen), a čini se da je zbog toga "poparu" od kapitena dobila gospođica Pecikoza.
dakle, ovo je s lica mjesta tog novinara, i nisu rekla-kazala price..
usput, i na terenu je bio najgori i glavni krivac za ispadanje.. ne bi me cudilo da je ove gorepostavljenje greske namjerno radio i pravio.. fuj
Mene te stvari ne interesuju.
Ako je Spahić imao ovlasti i razlog da otjera tog novinara onda neka je.
Na terenu Spahić nije bio ništa posebno ali se opet ne može reći da je bio glavni krivac za poraz.
Samo peglaju igrace bez-veze, kao i oni krkani od navijaca. Ako ih nesto interesuje postoje press konferencije
Picajzla wrote:Spahic nikad nije bio vrhunski igrac, to pokazuju i klubovi za koje je igrai a jos vise vrijeme koje se u njima zadrzavao. Pa nije mogao dvije sezone uvezati u nekom klubu vec je redovno bio nogiran.
kud ces dalje da je sezonu nakon sto je on otisao Monpelje osvojio francusku prvenstvo ( jednu i jedninu ) i nakon sto je iz Seville otisao, odmah ovi uzese Evriopa ligu.
Ne zelim ni da pomislim kako bi bosanskohercegovacka reprezentacija procvjetala kad bi je ovaj kikser napustio.
, malo pogledajte klubove za koje igraju suigraci u odbrani, cast Kolasincu.
Pa zar je napustio Leverkusen??
Ma nogirat' ce ga. Kome treba stari, olinjali kikser ? Hajde da je on mlad pa da ga covjek i strpi vec staro djubre.
Meni samo nesto nije jasno. znaju li ljudi sta je clanak prilog vijest? Jer vidim ovdje se velidov privatni rszgovor koji je ko zna ko pustio na net tumaci kao nekakav njegov zvanican komentar? I da. vodite ga u gacko zajedno s dijamantom j... o vas on!
Prva greška u prvoj minuti, druga u drugoj, treća u petoj.
Očigledno je da je lošim potezom otvorio utakmicu i ušao u niz grešaka.
Dešava se i boljim od Spahića, ništa čudno.
Najveći problem je što većina vas osim gledanja fudbala na tv-u drugog kontakta sa tim sportom nikad nije imala, aali vas to opet ne sputava da serete.
Uzmemo li to i dodamo ogromnu dozu bezobrazluka i nekulture dobijemo ovo višednevno izdrkavanje po našim igračima.
A siguran sam da ćemo jednog dana ovog istog Spahića praviti od blata jer većina ih ovdje nije ni svjesna koliko je on značajan za našu ekipu.
Najgore što su prekucali tekst od indeksa. Samo imena zamijenili. I najbolje je kad sebi ti i takvi portalčići umisle kako zapravo neko drži do njihovog mišljenja i kako nekog, npr. u savezu, jako sekira hoće li ih oni oblatiti. O tome da "predlažu" rješenja, a nestručni su i uglavnom fudbalski obrazovani koliko i ja, ne bih ni govorio.
Emir Spahić se svojim "silentio stampa" glupiranjem, i vrijeđanjem cijele novinarske profesije zbog svojih ličnih razmirica sa dvojicom-trojicom, i pokušajem da ogadi reprezentaciju cijelu svim novinarima, samo dodatno srozava. Ako imaš problem s novinarem, tužiš ga, A ne da proganjaš novinare, vrijeđaš ih i sramotiš pred međunarodnim pressom. Ovo istjerivanje ljudi itd- itd. je zaista dno dna. I nije kapitenski. Ni sekunde.
bosanska senzacija wrote:
Najveći problem je što većina vas osim gledanja fudbala na tv-u drugog kontakta sa tim sportom nikad nije imala, aali vas to opet ne sputava da serete.
Uzmemo li to i dodamo ogromnu dozu bezobrazluka i nekulture dobijemo ovo višednevno izdrkavanje po našim igračima.
A siguran sam da ćemo jednog dana ovog istog Spahića praviti od blata jer većina ih ovdje nije ni svjesna koliko je on značajan za našu ekipu.
Nisu ovo greške, ovo je izdaja.
Daj samo jedan jedini kvalitetan razlog zašto bi Emir Spahić, u utakmici svoje karijere, išao zajebati svoju ekipu i napraviti budalu od sebe pred fudbalskim svijetom ?
Jedan jedini kvalitetan, prihvatljiv normalnom, zdravom razumu.
Nisu ovo greške, ovo je izdaja.
Daj samo jedan jedini kvalitetan razlog zašto bi Emir Spahić, u utakmici svoje karijere, išao zajebati svoju ekipu i napraviti budalu od sebe pred fudbalskim svijetom ?
It_is_a_Leclerc wrote:
LSD wrote:
Realno, ovaj crnac ga je oplođavao citavu tekmu i pravio mu djecu u oba poluvremena....ne vadi uglješa, otac ga yebo
Spaha, primi sat sa posvetom, odigraj jednu oproštajnu i hajde brate u zasluženu mirovinu.
Pa vjerovatno bi ga manje oplođavao da je imao pored sebe lijevog beka. Pogledaj onaj gif kada Spaha griješi, a Medunjanin nakon toga dobija žuti karton...........u onoj osnovnoj fudbalskoj formaciji pored njega bi stajao lijevi bek kojem dodaje loptu, oko njega nikoga nego mora slati riskantnu loptu.......
Mada se ja slažem sa tim, da se Spahu treba polako mijenjati....
It_is_a_Leclerc wrote:
Spaha kakav god da je, u ovoj tekmi je bio zavaljen jer nije imao beka pored sebe. Skorp svaka greska je nastala dok je bio na lijevoj strani terena.
Zasto pored sebe nije imao Seu kao danas, pa da se dopunjavaju kao danas, pitanje je za selektora.
I to bez okolisanja, nego direktno. Da znamo sta je vec bilo protiv te jebene Nigerije.
p.s. inace, Spahu polako sklanjati u stranu. Bez tjeranja i ostalog preseravanja.
evo ih, bog i batina reprezentacije kao i u savezu..
koja je funkcija krajiskog seljaka bila, da guzica vidi brazil ?
Da pravi stimung . Vidjelo se protiv Egipta kad prvi put nakon dugo vremena sa reprezentacijom nisu bili Ibricic i Soljanin da je atmosfera bila nikad gora .
da bi napravili veliki rezultat sve u i oko ekipe mora funkcionisati na vrhunskom nivou..
ovaj seljober je zbog svoje sujete i prevelikog ega to jedinstvo usprskao i u takvoj situaciji mi nismo mogli proci. zato se nemojte zbog cega nas je sudija ostetio i zasto je u 92 min bila stativa. pa ocigledno da srecu nismo zasluzili..
ogorcen sam i ljut, a u isto vrijeme ubjedjen da smo mogli mnogo vise samo da je sve funkcioniralo kako treba. mislio sam da je egipat prosao i da ce pojedinci doci tobe ali jok..
ovaj ruzan osjecaj ce me tek proci kad udjemo u eliminacionu fazu eura ili sp.. a dotad
spinel_ wrote:da bi napravili veliki rezultat sve u i oko ekipe mora funkcionisati na vrhunskom nivou..
ovaj seljober je zbog svoje sujete i prevelikog ega to jedinstvo usprskao i u takvoj situaciji mi nismo mogli proci. zato se nemojte zbog cega nas je sudija ostetio i zasto je u 92 min bila stativa. pa ocigledno da srecu nismo zasluzili..
ogorcen sam i ljut, a u isto vrijeme ubjedjen da smo mogli samo da je sve funkcioniralo kako treba.
ovaj ruzan osjecaj ce me tek proci kad udjemo u eliminacionu fazu eura ili sp.. a dotad
A ne mislis da je problem sto nije bilo Kolasinca na toj strani koji je ukinuo Zabaletu u prethodnoj utakmici, nego se ocekivalo volsebno od Lulica da drzi cijelu lijevu stranu terena?