Moderators: Charuga, Tomahawk11
Alo manchester skidaj to-LIBERO- wrote:Mojne ba taj dres..jos ako si na sjeveru..skidat ce te braca k'o da gledamruud wrote:jel frka doći sa crvenim Realovim dresom?
i ti u trećem bio na popravnomenko 1964 wrote:Manje je nervoze bilo pred popravni iz matematike u trećem srednje![]()
To na derbiju na grbavici?bELMIN_666 wrote:Alo manchester skidaj to-LIBERO- wrote:Mojne ba taj dres..jos ako si na sjeveru..skidat ce te braca k'o da gledamruud wrote:jel frka doći sa crvenim Realovim dresom?
Hormoni, kurci, palci što bi rek'o Chisumvozač wrote:i ti u trećem bio na popravnomenko 1964 wrote:Manje je nervoze bilo pred popravni iz matematike u trećem srednje![]()

PMS (predmeč sindrom) ... definitivnoenko 1964 wrote:Hormoni, kurci, palci što bi rek'o Chisumvozač wrote:i ti u trećem bio na popravnomenko 1964 wrote:Manje je nervoze bilo pred popravni iz matematike u trećem srednje![]()
![]()
A sad opet k'o u pubertetu
Iz petog puta ne mogu sliku postavit' koliko mi se ruke tresu.
chsk wrote:Zna li neko u kojem klipu ima ona "i kad te nema bolje da se nisam ni probudio..."? I sinoć i jutros tražim nikako da je nađem
chsk wrote:Jarane mislio sam na našu verziju
poznanik wrote:chsk wrote:Zna li neko u kojem klipu ima ona "i kad te nema bolje da se nisam ni probudio..."? I sinoć i jutros tražim nikako da je nađem
zovite rsg imaju 7 karata, plačite, molite, kumiteSa_u_srcu wrote:SOLD OUT....KARATA NEMAAAAAAAAAAAA
north wrote:Ako sam dobro informisan, grupica od 10-ak navijača Desdena zauzela svoju poziciju u gradu..ako je tako aferim!!!
Predobra je već atmosfera, samo da večeras aBd zadovoljni izađemo sa stadiona...
jebi ga, nisi bio pricizanchsk wrote:Jarane mislio sam na našu verziju