StLouis wrote:
gore lijevo, björk, hahhahahhaha
Moderator: Chloe
StLouis wrote:
ovom sam se bas isplakao prijeAltsa wrote:
pustopoljina wrote:moze li mi IKO procitati na onoj karti sta pise za bosnu? i okolinu?
StLouis wrote:
hakazvaka wrote:Mislim da bi zivotni ciklus trebao da bude naopak. Prvo umres. Pocinjes mrtav tako da to odma rjesimo. Probudis se u starackom domu, i osjecas se bolje svakim danom. Izbace te jer si pre-zdrav. Uzimas penziju, i onda kada pocnes da radis, dobijes zlatni sat na prvom radnom danu.
Radis 40 godina dok ne postanes dovoljno mlad da ides u mirovinu.
Pijes i zabavljas se, i spremas se za srednju skolu. Zatim ides u osnovnu. Poslije toga postajes dijete, igras se, nemas odgovornosti, zatim postajes beba. Svojih zadnjih 9 mjeseci provedes mirno plutajuci sa luksuzima tipa centralno grijanje, spa, posluga u sobu... i na kraju zavrsis kao orgazam
prevedeno sa myjokemail
Hrvati bi rekli - vatreniStLouis wrote:
a ja mislim da je ovo george costanza, ali nisam siguranhakazvaka wrote:Mislim da bi zivotni ciklus trebao da bude naopak. Prvo umres. Pocinjes mrtav tako da to odma rjesimo. Probudis se u starackom domu, i osjecas se bolje svakim danom. Izbace te jer si pre-zdrav. Uzimas penziju, i onda kada pocnes da radis, dobijes zlatni sat na prvom radnom danu.
Pijes i zabavljas se, i spremas se za srednju skolu. Zatim ides u osnovnu. Poslije toga postajes dijete, igras se, nemas odgovornosti, zatim postajes beba. Svojih zadnjih 9 mjeseci provedes mirno plutajuci sa luksuzima tipa centralno grijanje, spa, posluga u sobu... i na kraju zavrsis kao orgazam
prevedeno sa myjokemail
Neelix wrote:a ja mislim da je ovo george costanza, ali nisam siguranhakazvaka wrote:Mislim da bi zivotni ciklus trebao da bude naopak. Prvo umres. Pocinjes mrtav tako da to odma rjesimo. Probudis se u starackom domu, i osjecas se bolje svakim danom. Izbace te jer si pre-zdrav. Uzimas penziju, i onda kada pocnes da radis, dobijes zlatni sat na prvom radnom danu.
prevedeno sa myjokemail
yup, samo jedna od niza legendarnih izjava, vječnog luzera Costanze zvanog BiffNeelix wrote:a ja mislim da je ovo george costanza, ali nisam siguranhakazvaka wrote:Mislim da bi zivotni ciklus trebao da bude naopak. Prvo umres. Pocinjes mrtav tako da to odma rjesimo. Probudis se u starackom domu, i osjecas se bolje svakim danom. Izbace te jer si pre-zdrav. Uzimas penziju, i onda kada pocnes da radis, dobijes zlatni sat na prvom radnom danu.
prevedeno sa myjokemail
StLouis wrote:
Za Albaniju je HUH a za Makedoniju NO NAME. Ovu mapu je radio jedan Bugarin dizajner, bilo je po netu prije mejsec-dvazambaklija wrote:pustopoljina wrote:moze li mi IKO procitati na onoj karti sta pise za bosnu? i okolinu?
za bosnu piše HUH LAND,za srbiju LEPA BRENA,za rvatsku EU CANDIDATE za ove ostale se nemože pročitati![]()
Za Albaniju je HUH a za Makedoniju NO NAME. Ovu mapu je radio jedan Bugarin dizajner, bilo je po netu prije mjesec-dvazambaklija wrote:pustopoljina wrote:moze li mi IKO procitati na onoj karti sta pise za bosnu? i okolinu?
za bosnu piše HUH LAND,za srbiju LEPA BRENA,za rvatsku EU CANDIDATE za ove ostale se nemože pročitati![]()