SDP

Post Reply
stochar

#2026 Re: SDP

Post by stochar »

heckler wrote:Zaboravio si "Hajmo ih rusit"

:zzzz:
stochar

#2027 Re: SDP

Post by stochar »

"ko je gazda, ko ih je doveo na vlast i ko ce ih skinuti ako budu isti, jebeni nacionalisti!"

Dosta1990!
madner

#2028 Re: SDP

Post by madner »

stochar wrote:"ko je gazda, ko ih je doveo na vlast i ko ce ih skinuti ako budu isti, jebeni nacionalisti!"

Dosta1990!
Ovaj ti je dobar :lol:
stochar

#2029 Re: SDP

Post by stochar »

Za i Protiv

#2030 Re: SDP

Post by Za i Protiv »

Bloger wrote: Jesu li Dodik i Čović krivi i za probleme u Krivaji? Šta spriječava Nikšića da počne riješavati problem Krivaje?
Znas ti dobro ko je kriv za probleme u Krivaji! Ima jedna stranka koja je od osnivanja bila u vlasti....
Bloger wrote:Ni nalik! Samir Silajdžić nije bio pljačka, ali je za ovog SDP-ovog uštogljenog birokrtatu Musića,nedostižni gigant.
Nisam bas ovo skonto, al jasno je da je tajo bio gigant :dance:
O zivote :run:
stochar

#2031 Re: SDP

Post by stochar »

"tako dobro zivimo, tako nam je dobar standard, ja bih da jos jednom zapjevamo za njih sve...: ppppppppp, pppppp, ppp!"
GOLFER

#2032 Re: SDP

Post by GOLFER »

Ma ode sve u 3PM... Kako mnoge grupe i grupice koje pravise marseve i protesna okupljanja nekad davno rekose, da nam je u SDP-u jedini spas, a ako se vidi da ni od toga nema nista onda i njih rusit.... Pa eto nadam se da ce se to desiti...
madner

#2033 Re: SDP

Post by madner »

GOLFER wrote:Ma ode sve u 3PM... Kako mnoge grupe i grupice koje pravise marseve i protesna okupljanja nekad davno rekose, da nam je u SDP-u jedini spas, a ako se vidi da ni od toga nema nista onda i njih rusit.... Pa eto nadam se da ce se to desiti...
Naravno, evo ako nas ti povedes svi cemo za tobom.
stochar

#2034 Re: SDP

Post by stochar »

madner wrote:
GOLFER wrote:Ma ode sve u 3PM... Kako mnoge grupe i grupice koje pravise marseve i protesna okupljanja nekad davno rekose, da nam je u SDP-u jedini spas, a ako se vidi da ni od toga nema nista onda i njih rusit.... Pa eto nadam se da ce se to desiti...
necete, vi niste protestovali protiv nesposobne vlasti, vec ocito za SDP. ja sam protestovao protiv nesposobne vlasti, i opet cu...
stochar

#2035 Re: SDP

Post by stochar »

Image
ragib

#2036 Re: SDP

Post by ragib »

stochar wrote:SDP nije toliko dobio izbore na svojim obecanjima, koliko ih je dobio na kritici neispunjenih obecanja SBiH-a i stranke s kojom su sada koalicioni partneri.

zanimljivo je da sada upravo SDP jurisnici sve koji kritikuju SDP, i govore o tome kako oni nisu ispunili ni ono malo obecanja koja su dali, i cak nisu pokazali ni prvi korak i volju da ih ispune, nazivaju sizofrenicarima, ludjacima, mrziteljima BiH i kocnicarima promjena.

promjene su se desile - ali na gore! SDP se pokazao kao ljigava opcija koja je za sada jedino na ministarska mjesta postavila drzace mikrofona i kisobrana, postavili svoje ljude na direktorske pozicije i u nadzorne/upravne odbore, a od konkretnih pomaka ni traga.
:thumbup:
nadat se boljem i stranci koja ce biti bolja od ovih sto su vladali i sto trenutno vladaju
Last edited by ragib on 27/09/2011 23:38, edited 1 time in total.
GOLFER

#2037 Re: SDP

Post by GOLFER »

madner wrote:
Kolega ne govorite istinu :-D Jer vrlo dobro znam da nikad nije bilo bitno kakav je tajo ili kakva je semiha ili bilo ko drugi, jedino je bilo bitno sto nisu iz SDP-a...

na kraju krajeva nisam ja govorio na tim okupljanjima da cemo i SDP rusit ako budu isti kao oni prije, ja sam t bio prisutan, i opet cu biti, jer dosta mi je BAGRE a htio ti priznat ili ne BAGRA iz SDP-a je isplivala na povrsinu u punom sjaju...
madner

#2038 Re: SDP

Post by madner »

stochar wrote:
madner wrote:
necete, vi niste protestovali protiv nesposobne vlasti, vec ocito za SDP. ja sam protestovao protiv nesposobne vlasti, i opet cu...
Pazi, bezveze se provaljujes. Shvati da ima ljudi koji jednostavno ne misle kao ti, a nisu vezani nikako za SDP. Nije ovo neka metropola, dosta forumasa zna ko je ko.
17:46

#2039 Re: SDP

Post by 17:46 »

GOLFER wrote:
madner wrote:
Kolega ne govorite istinu :-D Jer vrlo dobro znam da nikad nije bilo bitno kakav je tajo ili kakva je semiha ili bilo ko drugi, jedino je bilo bitno sto nisu iz SDP-a...

na kraju krajeva nisam ja govorio na tim okupljanjima da cemo i SDP rusit ako budu isti kao oni prije, ja sam t bio prisutan, i opet cu biti, jer dosta mi je BAGRE a htio ti priznat ili ne BAGRA iz SDP-a je isplivala na povrsinu u punom sjaju...
To će uvijek tako biti.Bilo koja stranka da dođe na vlast najgori dio te stranke će biti i najeksponiraniji.
Ovo umjereno,realno, i zašto ne reći pametnije se uvijek nekako povuče.
madner

#2040 Re: SDP

Post by madner »

GOLFER wrote:
madner wrote:

Aha, samo mi reci koji ti je nick bio tada ili na kojim protestima si se pojavio. Da ne bude da se kitis tudjim perjem :D
stochar

#2041 Re: SDP

Post by stochar »

Ako si sit svega i hoceš život zdrav
Preuzmi kontrolu i zauzmi stav
Budi kralj svog uma, kao lav
A sistem ce puci, šav za šav
Digni se i bori, kreni ka slobodi
Jer ova lokomotiva u propast vodi
Ti si tih i njima to godi
Budi vatra u koj ce sistem da gori
17:46

#2042 Re: SDP

Post by 17:46 »

stochar wrote:Ako si sit svega i hoceš život zdrav
Preuzmi kontrolu i zauzmi stav
Budi kralj svog uma, kao lav
A sistem ce puci, šav za šav
Digni se i bori, kreni ka slobodi
Jer ova lokomotiva u propast vodi
Ti si tih i njima to godi
Budi vatra u koj ce sistem da gori
Imaju izbori
stochar

#2043 Re: SDP

Post by stochar »

madner wrote: Aha, samo mi reci koji ti je nick bio tada ili na kojim protestima si se pojavio. Da ne bude da se kitis tudjim perjem :D
ne znam za golfera, ali ja sam bio na svim protestima, a ima me i na spotu Dosta! kako skacem s njima na bini (nisam clan banda, popeo se 'nako), i opet cu protestovati samo zahvaljujuci vama, poltronima koji me ovdje ubjedjujete da je sve sto sam zadnjih pet-sest godina propagirao pogresno!

nisam nikada bio za SDP, koliko sam bio protiv prosle nesposobne vlasti, i znao sam da moj aktivizam pomaze SDP-u kao opoziciji, i to nisam smatrao za zlo! nazalost - ocito nisam bio u pravu.

Lagumdzija jucer hladno kaze kako nam Vijece ministara protiv kojeg se borio, funkcionise. pa to je dno dna! znam da svaki protesti protiv aktuelne vlasti pomazu opoziciji, i to sto su 'sile zla' trenutno opozicija je jedini razlog sto vec jucer nisam bio na ulici s megafonom, kao sto sam bio 2006. ali, polako, toliko losih poteza prave, da ce me jednostavno primorati, i ljude koji slicno razmisljamo, da izadjemo na ulicu i dignemo glas protiv onoga protiv cega smo dizali glas u periodu 2006--2010.!
madner

#2044 Re: SDP

Post by madner »

Znam da si bio, pitam GOLFERa.

Cuj zahvaljujuci nama :D , mozes jedino organizovati protest protiv poltrona, a protiv vlasti valjda jer se ne slazes sa potezima iste.

Odlicno, ali dovodis sebe u situaciju da ispadne da protestujes protiv svake vlade :D

CInjenica je da Vijece Ministara funkcionise. I zemlja se rotira :D
Valjda znas da to znaci da BiH nije bez vlade, kao sto neki tvrde. Mislim toliko se iznervirati jer nisi pratio kontekst izjave je stvarno malo smjesno :D
Hemel

#2045 Re: SDP

Post by Hemel »

zaista, ko vlada drzavom...pozicija ili opozicija
ako bi bili protesti, koga bi smjenjivali, one sto nece da odu sa vlasti ili ove sto hoce a nemogu na vlast... :D
stochar

#2046 Re: SDP

Post by stochar »

madner wrote:Znam da si bio, pitam GOLFERa.

Cuj zahvaljujuci nama :D , mozes jedino organizovati protest protiv poltrona, a protiv vlasti valjda jer se ne slazes sa potezima iste.

Odlicno, ali dovodis sebe u situaciju da ispadne da protestujes protiv svake vlade :D

CInjenica je da Vijece Ministara funkcionise. I zemlja se rotira :D
Valjda znas da to znaci da BiH nije bez vlade, kao sto neki tvrde. Mislim toliko se iznervirati jer nisi pratio kontekst izjave je stvarno malo smjesno :D
ambalaža rotira
madner

#2047 Re: SDP

Post by madner »

Vadi kospice, brzooo

Da otvorimo novu temu o TLNu?
stochar

#2048 Re: SDP

Post by stochar »

madner wrote: Odlicno, ali dovodis sebe u situaciju da ispadne da protestujes protiv svake vlade :D
ne, dovodim se u situaciju da protestujem protiv svake nesposobne vlade koja ne ispunjava predizborna obecanja. to je valjda bit gradjanskog aktivizma o cemu smo trubili godinama...
madner

#2049 Re: SDP

Post by madner »

stochar wrote:
madner wrote: Odlicno, ali dovodis sebe u situaciju da ispadne da protestujes protiv svake vlade :D
ne, dovodim se u situaciju da protestujem protiv svake nesposobne vlade koja ne ispunjava predizborna obecanja. to je valjda bit gradjanskog aktivizma o cemu smo trubili godinama...
Dobro, bumo vidjeli. Mislim da imas takve kriterije da ako ostanes dosljedan sebi neces nikad biti zadovljan.
stochar

#2050 Re: SDP

Post by stochar »

madner wrote:
stochar wrote:
Dobro, bumo vidjeli. Mislim da imas takve kriterije da ako ostanes dosljedan sebi neces nikad biti zadovljan.
znaci, da se, znaci, prikljucim, znaci, vladajucoj, znaci, stranci, znaci?
Post Reply