Pa zato sto je ovo Drzava Bosna i Hercegovina .... a u njoj su i ovi koje si nabrojao ....odsutraopetultra wrote:veljaca wrote:Saopstenje i nije lose, samo ima jednu mahanu:
Bilo bi puno bolje da su se osvrnuli na SVE navijace a ne samo na svoje, kao i na suspenziju za sve utakmice a ne na JEDNU ..... Time je ovo saopstenje izgubilo na argumentu neovisnosti i nepristrasnosti ....
Da su to uradili - ja bih prvi rekao - potez za 10 i pohvalu ....
Ovako - samo sopstvenicki interesi i sve dok je tako - tesko ce se nesto postici ....
Da su sa ovakvim saopstenjem ( zajednickim ) izasli svi prvoligasi - efekat bi bio puno veci .... A realno svi su manje vise osteceni ..... ( ako treba moze se i elaborirati i o broju utakmica na kojima su pojedini osteceni ) .....
Po meni FK Zeljeznicar je ostecen na vecem broju utakmica i ja bih ocekivao ovakvo saopstenje prije od njih .....
sto bi se osvrtali na lesinare i ultrase koji su direktni krivci za ovo sto se desava...jebat ih
Mada shvatam i ovo saopstenje - jer je ciljano ka navijacima svoga tima - da se kod njih zarade pozitivni poeni .... jer se Uprave i smjenjuju pod uticajem tih navijaca ....