pregledo sam gore ovaj video
i mnijenja sam da treba zovnut zukanovića
iako je igro u želji
eto pape ne bi bio prvi put da me poslušaš hae sad
Moderators: Charuga, Tomahawk11
KPNCTNJAH wrote:Pozove ga Pape i on ovako kiksa protiv Grcke u Zenici za 1:1pa jos i onaj indirekt
(i ona situacija kad je dobio zuti bi vrlo lako bila penal kod nekih sudija)
bar kod nas ima ko izvesti slobodan udarac, tako da to sto je on dao gol iz slobodnjaka ne igra nikakvu ulogu u ocjenjivanju njega kao odbrambenog igraca, a i ranije su pojedinci spominjali da ga treba zvati jer zabija golove... ovakve greske u odbrani moze napraviti samo epizodni igrac, 2-3 utakmice za reprezentaciju do prvog veceg kiksa i onda ce mu svi psovati i ismijavati ga... a na kraju ce opet najveci krivac biti Pape sto ga je pozvao... volio bih da grijesim, pa da vremenom bude bolji od Spahica, ali s ovim greskama je jos dalje od reprezentacije, ako ga je uopste i pratio neko kao moguceg reprezentativca (mislim na ljude iz saveza, ne forumase)
ultima_palabra wrote:Loose cannon što bi rekle kolege EngleziAli ima nekog fakinluka u sebi, sad nam možda to toliko i ne treba, ali će trebati pravo kad se oprosti Spaha.
Samo za jednu gresku je kaznjen, a indirekt, "penal" i odmahivanje nakon zutog kartona je bonus... mozda mu je ovo najgora utakmica u karijeri (sto se tice odbrambenih zadataka) a mozda je ovo ipak samo jos jedna njegova standardna tekma...ganjeta wrote:Po jednoj greški si zaključio da je epizodan igrač?!
ganjeta wrote:Ovu Grčku svi mlate, mladi, žene. Vala je red i na A tim.

hehe.. ne mozes kucati rezultate.. oni ponude prosle dvije utakmice.. ili koliko ih je odigrano, i to izracunaju..Infaze Studio wrote:Ukucaj u to racunalo Greece - Bih 1-3 i Bih - Lithuania 3-0 pa da vidimo gdje smo onda.