Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- kinderlada
#2027 Re: Cipelice, cipelice..
Ja danas probala one crvene, lakane cipelice, na vezanje, od Tamarisa. Ali sam se raocarala, tvrde su pravo, posebno ispod clanka, obje, tj. duboke su nekako
Steta, jer na nozi su jos ljepse nego an slici
- Better Man
#2028 Re: Cipelice, cipelice..
Jos jedan dokaz da se obuca ni pod razno ne kupuje preko interneta, vec iskljucivo u radnji, gdje prvo probate, pa onda ako odgovaraju uzimate. I ne samo obuca, vec i odjeca.kinderlada wrote:Ja danas probala one crvene, lakane cipelice, na vezanje, od Tamarisa. Ali sam se raocarala, tvrde su pravo, posebno ispod clanka, obje, tj. duboke su nekako![]()
- alica.k
#2030 Re: Cipelice, cipelice..
fakat*mima* wrote:i ti si prolupo
nisu svi ljudi isti...
- hadzinicasa
#2031 Re: Cipelice, cipelice..
gdje si ih nasla???????kinderlada wrote:Ja danas probala one crvene, lakane cipelice, na vezanje, od Tamarisa. Ali sam se raocarala, tvrde su pravo, posebno ispod clanka, obje, tj. duboke su nekako![]()
- alica.k
#2033 Re: Cipelice, cipelice..
imal gdje kod nas sorel uzet?

preruzne su, al prezivjecu to ako su tople i ne propustaju.

- hadzinicasa
#2034 Re: Cipelice, cipelice..
odnijecu ih na kalupe*mima* wrote:ne trazi ih.....vidis sta pise....neudobne do bola
-
*mima*
#2035 Re: Cipelice, cipelice..
sacekaj da vidim ima li pomoci......jebes cipele koje moraju ic na kaluphadzinicasa wrote:odnijecu ih na kalupe*mima* wrote:ne trazi ih.....vidis sta pise....neudobne do bola
- hadzinicasa
#2036 Re: Cipelice, cipelice..
meni to ne smeta.
- vesela_sveska
#2038 Re: Cipelice, cipelice..
Za zimovanje sualica.k wrote:imal gdje kod nas sorel uzet?
- hadzinicasa
#2039 Re: Cipelice, cipelice..
nagodna, sta's.*mima* wrote:ma tebi nista ne smeta
- alica.k
#2040 Re: Cipelice, cipelice..
pa tako i cujem...al da ne narucujem, vise bih volila da ih uzivo kupimvesela_sveska wrote:Za zimovanje sualica.k wrote:imal gdje kod nas sorel uzet?
ocekujem da ova zima bude uzas hladna...i mokra!
na asosu imaju samo ove...

a na schuh imaju ovi obicniji modeli.
- Jed1217
#2041 Re: Cipelice, cipelice..
Karen wrote:Samo da prijavim da još uvijek plačem za njima i pitam se šta nije u redu sa mnom
Umjesto da odem kupiti sebi čizmice ja odem zamijeniti akumulator na autu
Jesam li prolupala il sam vidjela ovakve i u zelenoj boji?
- Better Man
#2042 Re: Cipelice, cipelice..
Obzirom da izvaljujes glupsti ja bih na tvom mjestu provjerio ko je zaista prolupao. Znaj da sam u pravu za ovo sto sam rekao, jer jedno je vidjeti sliku na internetu,a jedno vidjeti tu stvar uzivo i jos probati. Ubucu i odjecu nikad ne bih kupio preko interneta. Jedino da sam ono sto mi se svidja vidio u radnji i isprobao, ali na internetu je drasticno jeftinije, ili da u radnji nemaju broja. Kupovati napamet preko inteneta, bez da znas da li to uopce tebi stoji, da li je ta velicina zaista tvoj broj i da li je obuca udobna je suludo i bacanje para.*mima* wrote:i ti si prolupo
-
*mima*
#2044 Re: Cipelice, cipelice..
Better Man wrote:Obzirom da izvaljujes glupsti ja bih na tvom mjestu provjerio ko je zaista prolupao. Znaj da sam u pravu za ovo sto sam rekao, jer jedno je vidjeti sliku na internetu,a jedno vidjeti tu stvar uzivo i jos probati. Ubucu i odjecu nikad ne bih kupio preko interneta. Jedino da sam ono sto mi se svidja vidio u radnji i isprobao, ali na internetu je drasticno jeftinije, ili da u radnji nemaju broja. Kupovati napamet preko inteneta, bez da znas da li to uopce tebi stoji, da li je ta velicina zaista tvoj broj i da li je obuca udobna je suludo i bacanje para.*mima* wrote:i ti si prolupo
Last edited by *mima* on 09/10/2011 14:06, edited 1 time in total.
- alica.k
#2045 Re: Cipelice, cipelice..
pa to je lijepo za tebe...Better Man wrote:Ubucu i odjecu nikad ne bih kupio preko interneta.
al ne mozes ti sad ovdje propovjedat NEMOOOOJTE NE VALJAAA, jer si eto, uvijek u pravu.
evo ja sve haman sto sam kupila online mi valja. sta cemo sad?
- thea
#2046 Re: Cipelice, cipelice..
Skoro sam procitala nesto vrlo interesantno u vezi kupovine. Nikad ne kupujete odjecu-cipele ako nemate zelju odmah ih nositi.
Koliko ima istine u ovom, da vas cujem!
P.S. Ja sam od onih koja zna kupiti cipele odjecu koja je u ormaru i ceka svoju priliku, a ne volim to, kako promijeniti tu naviku.
P.S. Ja sam od onih koja zna kupiti cipele odjecu koja je u ormaru i ceka svoju priliku, a ne volim to, kako promijeniti tu naviku.
Last edited by thea on 09/10/2011 14:32, edited 1 time in total.
- hadzinicasa
#2048 Re: Cipelice, cipelice..
ista.thea wrote:Skoro sam procitala nesto vrlo interesantno u vezi kupovine. Nikad ne kupujete odjecu-cipele ako nemate zelju odmah ih nositi.
kupim i onda stoji u ormaru ceka priliku.
-
BJB
#2049 Re: Cipelice, cipelice..
Nisi, ima ih na stranici tamaris.de a mozda ih ima i u nekoj radnji..Jed1217 wrote:Karen wrote:Samo da prijavim da još uvijek plačem za njima i pitam se šta nije u redu sa mnom
Umjesto da odem kupiti sebi čizmice ja odem zamijeniti akumulator na autu
Jesam li prolupala il sam vidjela ovakve i u zelenoj boji?
I meni su ove zapele za oko..
Zelene imam od prosle godine, kozne, tamaris isto, samo plice..
'Ocu i ja ove..
- Jed1217
#2050 Re: Cipelice, cipelice..
Uh, idem onda sutra u potragu za zelenim ovakvim