Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gonz0 wrote:pa mene neka visa sila stvarno zajebaje. juce odigro 6 listica i na svakom me po jedan par oborio, između ostalog - athetic bilbao, neki lijevi kosarkaski klub, st pauli i ostali kurčevi.... šta reći !
peh forum ko ostavi ovdje komentar ili sliku nema mu dobitka
izuzev karanane on mozda i dobije
karanana wrote:dobar film.
to benfica. prodje listic sa 1,70 kvotama. 50ka na dvije markice uplate.
cekam jos nesto pa cemo vidjeti.
padovi na druga dva. na jednom pao na 2 americka fudbala za 240 KM na dvije KM uplate, a na drugom padoh na jednom americkom fudbalu. X denver-chicago a ja igro keca.
Hrvatska - Rumunija (rukomet, svjetsko prvenstvo za zene) 1
Rumunke su dosle u nezgodnom momentu na ovo SP, smjena generacija, pa im nedostaje nekoliko odlicnih igracica. Kao rezultat toga su i uvjerljivi porazi od Brazila i Francuske. Hrvatice su konstantnije, imaju siru klupu i trebale bi ovo dobiti.
Nisu mnogo manje u Premieru kvote ukoliko dodas x u NFL-u...
ma znam, nije ni u bet-liveu nesto puno manji, ali rijedji je X u NFL-u nego u kosarci na primjer, pa mi mrsko pokrivat NFL dvoznakom. ali ovaj denver od 14 tekmi je imao 3 X-a.
Nisu mnogo manje u Premieru kvote ukoliko dodas x u NFL-u...
ma znam, nije ni u bet-liveu nesto puno manji, ali rijedji je X u NFL-u nego u kosarci na primjer, pa mi mrsko pokrivat NFL dvoznakom. ali ovaj denver od 14 tekmi je imao 3 X-a.
Tacnije od zadnjih 6 utakmica 3 su bile X, od kako je Tebow pocetni QB...
baš nešto danas gledam ponudu, i htio odigrati one druge šveđane sa 1,60i ne znam zašto i kako sam upisao ovu šifru. I hajre reko neću ispravljati (sreća pa me i siti zavalio)
e onda cu na oba staviti X. ima li jos nekih parova da nekom treba pobjeda odnosno da za neke utakmica nema znacaja ili da x odgovara i jednima i drugima?
leet wrote:I Tottenhama... Brisi to ako nisi odigr'o
izgleda da je odigro jer mu se zeleni PSG.
a sto da bjezi od totenhama? treba im za prolaz, uz neciji kiks na drugoj tekmi. mada, meni se cini da engleze ovo takmicenje ne interesuje previse.