3:0 za nas... Krajsniku odbili prijevremeno oslobadanje i Batko se isporucuje nasem pravosudju.. Debakl Srbije....atko wrote:BiH 1 : 0 SRB
![]()
Krenulo ih ... teska grupa ... izgubise parnicu za Kosovo, za ganica ... izgleda da ce u baraz sa vojvodinom![]()
Smajli koji pokazuje karinu
A ganic je sad dobio na cjeni pred izbore ... da vidimo kome ce tusnuti "robu"
U Londonu uhapsen Ejup Ganic
-
adnan_hz
#2026 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
- atko
#2027 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Takodje mislim da bi se moglo ozbiljno poraditi na obnovi tuzbe BiH protiv Srbije i CG za agresiju i genocide 
-
adnan_hz
#2028 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ali sa malo ozbiljnijim pravnim timom...atko wrote:Takodje mislim da bi se moglo ozbiljno poraditi na obnovi tuzbe BiH protiv Srbije i CG za agresiju i genocide
- nellington
#2029 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Samo da pozdravim cikijeve zemljake i zahvalim na korektnoj presudi 
- atko
#2030 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Svakakoadnan_hz wrote:Ali sa malo ozbiljnijim pravnim timom...atko wrote:Takodje mislim da bi se moglo ozbiljno poraditi na obnovi tuzbe BiH protiv Srbije i CG za agresiju i genocide
Hr se izvinula njima oprostiti .. CG je nesto i priznala i platila i izvinula s njima se treba nagoditi... a Crbiju stisnuti pa ih ucjenjivati pa se nagoditi ... zbog istorijskih cinjenica e bitno da ostane zapisano ko je agresor
-
detroit-mercy
#2031 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ceka se ocitovanje krmka iz Laktasa, da vidimo sta ce veliki Guru da kaze o svemu ovome. Vjerovatno ce sagledati sve pravne aspekte ove odluke i povesti bolji entitet u bolju buducnost. 
- winabike
#2032 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Potpuno si u pravu, ali to govori o karakteru vlasti naše države, da sam obradovan i iznenađen kada neko svoj posao čak i radi, pa makar on bio Predsjedavajući Predsjedništva.Better Man wrote:Kao clan predsjednistva Silajdzic je bio duzan i obavezan da uradi sve sto moze da zastiti BiH drzavljanina, u ovom slucaju Ganica, jer to mu je u opisu posla, a sad sto se nije ovoliko zalozio za Iliju Jurisica moglo bi se nadugo i nasiroko raspravljati.
Oko Ganića opet: nije on uopće bitan kao osoba. Uostalom, on je i politički marginaliziran. Znamo svi za vilu u Tomislavljevoj, i za sve njegove marifetluke. A ovi koji misle da se ovim nije dobrim dijelom određivao karakter "slučaja Dobrovoljačka" se grdno varaju.
- atko
#2033 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
detroit-mercy wrote:Ceka se ocitovanje krmka iz Laktasa, da vidimo sta ce veliki Guru da kaze o svemu ovome. Vjerovatno ce sagledati sve pravne aspekte ove odluke i povesti bolji entitet u bolju buducnost.
Sad ce jebat srbiji sve po spisku ... reci ce ja iznajmljujem srbe da placu po Dobrovoljackoj a vi se zajebavate a to kosta i najavice novi referendum o referendumu za referendum
- kamen spoticanja
#2034 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
hoce autoputem do trebinjskog aerodroma...ovaj samar nek bude mali znak paznje velikosrbima uz podsjetnik da Bosnjo vise nije toliko naivan...detroit-mercy wrote:Ceka se ocitovanje krmka iz Laktasa, da vidimo sta ce veliki Guru da kaze o svemu ovome. Vjerovatno ce sagledati sve pravne aspekte ove odluke i povesti bolji entitet u bolju buducnost.
- winabike
#2035 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
atko wrote:...a vi se zajebavate a to kosta i najavice novi referendum o referendumu za referendum
- and
#2036 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
ako je sud rekao da je britansko pravosuđe zloupotrijebljeno od strane srbije,da li će neko za to odgovarati?da li je to neko krivično djelo?
-
jefferson
#2037 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ovo je velika stvar. Ne samo da je Srbiaj izgubila, nego je ovim pokusala da skrene paznju javnosti koliko toliko s debakla kada je u pitanju Kosovo, pa su onda jos u toku utakmice sa Ganicom i BIH zabili sami sebi auto gol priznajuci da je to bio rat izmedju dvije drzave!!!
Evo bas trazim ovu vijest po internetu, i svi su je odmah objavili (BBC, CNN, AFP, Reuters,FOX itd).
Elem kupujem kokice i kao sto neko rece, gledam baraz s vojvodinom.
Bit ce to opet Beogradski pasaluk
Evo bas trazim ovu vijest po internetu, i svi su je odmah objavili (BBC, CNN, AFP, Reuters,FOX itd).
Elem kupujem kokice i kao sto neko rece, gledam baraz s vojvodinom.
Bit ce to opet Beogradski pasaluk
-
jefferson
#2038 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
DA!and wrote:ako je sud rekao da je britansko pravosuđe zloupotrijebljeno od strane srbije,da li će neko za to odgovarati?da li je to neko krivično djelo?
Sad ce Engleska od Srbije traziti pojasnjenja, izvinjenje itd.
Ganic ce imati pravo na odstetu ja mislim od Engleske jer je to uradjeno na osnovu njihovog zakona i na njihovom teritoriju, sto znaci da ce mu oni isplatiti odstetu, a onda ce to englezi traziti od Srbije!
- exliberal
#2039 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Kao sto sam davno i napisao ocekivana odluka engleskog suda.....svi zadovoljni, vukovi siti a ovce na broju.
Svako ce da tumaci ovu odluku kako njemu treba, Dodik ce nastavit pricu o ugrozenosti srba i ponovo biti izabran, Haris ce da se fali da je ovo 100 % njegov uspjeh i naravno ponovo bit izabran....Srbija ce da kuka kako je ovo nastavak "svetske zavere" protiv srba a izmedju sebe ce da raduju sto nije isporucen jer bi to tek onda kompromitovalo Srbiju....Bosnjaci ce da se busaju u prsa i pjevaju patriotske pjesme o jos jednoj herojskoj pobjedi nad mrskim agresorom, a svjesni da su skuceni na 30% drzave sa komsijama koji ih j...u u zdrav mozak i sa istoka i zapada......naravno ocekuje se jos jedna narodna izjava "velikog lidera bez ideja" naseg omiljenog Zeljka...ma hljeba i igara nikad dosta.....

Svako ce da tumaci ovu odluku kako njemu treba, Dodik ce nastavit pricu o ugrozenosti srba i ponovo biti izabran, Haris ce da se fali da je ovo 100 % njegov uspjeh i naravno ponovo bit izabran....Srbija ce da kuka kako je ovo nastavak "svetske zavere" protiv srba a izmedju sebe ce da raduju sto nije isporucen jer bi to tek onda kompromitovalo Srbiju....Bosnjaci ce da se busaju u prsa i pjevaju patriotske pjesme o jos jednoj herojskoj pobjedi nad mrskim agresorom, a svjesni da su skuceni na 30% drzave sa komsijama koji ih j...u u zdrav mozak i sa istoka i zapada......naravno ocekuje se jos jedna narodna izjava "velikog lidera bez ideja" naseg omiljenog Zeljka...ma hljeba i igara nikad dosta.....
-
adnan_hz
#2040 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Referendum o referendumu povodom refrenduma o referendumskom pitanju--- hahahahahah DODIK DOMINIRA hahaha
- and
#2041 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
znači mogao bi vekarić sad u pritvorjefferson wrote:DA!and wrote:ako je sud rekao da je britansko pravosuđe zloupotrijebljeno od strane srbije,da li će neko za to odgovarati?da li je to neko krivično djelo?
Ganic ce imati pravo na odstetu ja mislim od Engleske jer je to uradjeno na osnovu njihovog zakona i na njihovom teritoriju, sto znaci da ce mu oni isplatiti odstetu, a onda ce to englezi traziti od Srbije!
mislim da i presuda daje naznake ko će pare isplatiti.presudom se englezi ograđuju,kažu da su zloupotrijebljeni i da je ovo politički proces što po meni upućuje na to da će srbija platiti odštetu.
- atko
#2042 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
puno je istine u tvom pisanju ...exliberal wrote:Kao sto sam davno i napisao ocekivana odluka engleskog suda.....svi zadovoljni, vukovi siti a ovce na broju.
Svako ce da tumaci ovu odluku kako njemu treba, Dodik ce nastavit pricu o ugrozenosti srba i ponovo biti izabran, Haris ce da se fali da je ovo 100 % njegov uspjeh i naravno ponovo bit izabran....Srbija ce da kuka kako je ovo nastavak "svetske zavere" protiv srba a izmedju sebe ce da raduju sto nije isporucen jer bi to tek onda kompromitovalo Srbiju....Bosnjaci ce da se busaju u prsa i pjevaju patriotske pjesme o jos jednoj herojskoj pobjedi nad mrskim agresorom, a svjesni da su skuceni na 30% drzave sa komsijama koji ih j...u u zdrav mozak i sa istoka i zapada......naravno ocekuje se jos jedna narodna izjava "velikog lidera bez ideja" naseg omiljenog Zeljka...ma hljeba i igara nikad dosta.....![]()
![]()
Al meni je ipak draze da NIJE doslo do izrucenja BiH drzavljanina Srbiji za 'zlocin' nad JNA na teritoriji priznate BiH ... to ostaje jedna histrijska fakta
... ali ja kao Bosanac i Hercegovac dana sam happy
-
jefferson
#2043 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Bez obzira. policija ga je uhapsila na osnovu engleskog zakona, i oni ce pare morati isplatiti. Kako ce engleska rjesiti to sa srbijom nije problem ganica!and wrote:znači mogao bi vekarić sad u pritvorjefferson wrote:DA!and wrote:ako je sud rekao da je britansko pravosuđe zloupotrijebljeno od strane srbije,da li će neko za to odgovarati?da li je to neko krivično djelo?
Ganic ce imati pravo na odstetu ja mislim od Engleske jer je to uradjeno na osnovu njihovog zakona i na njihovom teritoriju, sto znaci da ce mu oni isplatiti odstetu, a onda ce to englezi traziti od Srbije!![]()
mislim da i presuda daje naznake ko će pare isplatiti.presudom se englezi ograđuju,kažu da su zloupotrijebljeni i da je ovo politički proces što po meni upućuje na to da će srbija platiti odštetu.
- atko
#2044 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
jefferson wrote:
Bez obzira. policija ga je uhapsila na osnovu engleskog zakona, i oni ce pare morati isplatiti. Kako ce engleska rjesiti to sa srbijom nije problem ganica!
U glavnom britanija ce da podrzi nas obrazovni sistem
- nokia6170
#2045 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Ganic sada ima pravo da tuzi za klevetu sve i jednog politicara u RS-u koji ga je nazvao ratnim zlocincem i trazi naknadu stete.
Para na paru, us na fukaru
-
Only1
#2046 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
Pravda je pobjedila. 
- atko
#2047 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
nokia6170 wrote:Ganic sada ima pravo da tuzi za klevetu sve i jednog politicara u RS-u koji ga je nazvao ratnim zlocincem i trazi naknadu stete.
Ovdje predlazem mandal na temu ... sad tema krece svojim ustaljenim tokom ...
- zeleni xy
- jasko_ba
#2049 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
cestitke svima koji su pomogli covjeku
- and
#2050 Re: U Londonu uhapsen Ejup Ganic
pare za kauciju idu nazad?LONDON - Sanela Diana Jenkins pozdravila je odluku Okružnog suda u Londonu kojom se dr. Ejup Ganić oslobađa svih optužbi. Znamo da na kraju pravda uvijek pobjeđuje. Ovo je pobjeda svih Bosanaca i Hercegovaca i potvrda da je naša borba za dostojanstvo i slobodu bila opravdana – izjavila je Sanela Jenkins.