FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
veella

#2026 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Vec duze vremena razmisljam kako neko moze biti simpatizer (navijac) R. Madrida i istovremeno postovati lik i djelo legendarnog Ivice Osima :? :? :? :? Ova dva pojma su totalne suprotnosti i nemaju nista zajednickog... Po mom misljenju ko postuje rad Ivice Osima taj ne moze biti simpatizel (navijac) R. Madrida. Mislim da ce neko razumjeti moju misao...
burgundy

#2027 Re: FC Bayern Munchen

Post by burgundy »

Zvao Ramos Messija na mobitel i pito ga kako je on pogodio prečku.
BHF80

#2028 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF80 »

da sad hoce ukinut ove zute kartone da bude jaca tekma chelsea je definitivno u goroj situaciji nego bajern :D
velikibrnjo

#2029 Re: FC Bayern Munchen

Post by velikibrnjo »

burgundy wrote:Zvao Ramos Messija na mobitel i pito ga kako je on pogodio prečku.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Finale Dahoam
Image
erik2

#2030 Re: FC Bayern Munchen

Post by erik2 »

brazzo20

#2031 Re: FC Bayern Munchen

Post by brazzo20 »

MIA SAN MIA FC BAYERN :thumbup:
Steve Nash

#2032 Re: FC Bayern Munchen

Post by Steve Nash »

BASS wrote:U finalu ce znaci faliti Alaba,Badstuber i Gustavo.
Gustava ce moci dobro da zamjeni Timoschuk, na mjesto Alabe sigurno dolazi onaj levat Rafihna. Badstuber? Contento tu nije dorastao...

Ne znam da li ce Chelsi se bunkerisati sa Bayernom,jer jedno je to protiv Barce koja skoro pa i ide iskljucivo sredinom,a drugo protiv Bayerna koji skoro pa iskljucivo radi krilima.
Tymo ce igrat stopera najvjerovatnije, Rafinha na desnoj, Lahm na lijevoj, a u sredini umjesto Gustava Kroos, a na njegovu poziciju Muller.
madtv

#2033 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

tzipiripi wrote:
ultima_palabra wrote: Čuj to... nego kamo te u subotu i utorak, nedostajali su mi klipovi i gifovi :mrgreen:
Evo par taze, namah. Tek da te želja mine.
Image Image

A biće njih još, ima vremena. Makar su oni anam tam pokušali i odigrat šta. 4x u okvir, milion šansi.
Za razliku od babinih.
evo i sountrack za ovaj gif

:oops: :oops: :oops:
BASS

#2034 Re: FC Bayern Munchen

Post by BASS »

Steve Nash wrote:
BASS wrote:U finalu ce znaci faliti Alaba,Badstuber i Gustavo.
Gustava ce moci dobro da zamjeni Timoschuk, na mjesto Alabe sigurno dolazi onaj levat Rafihna. Badstuber? Contento tu nije dorastao...

Ne znam da li ce Chelsi se bunkerisati sa Bayernom,jer jedno je to protiv Barce koja skoro pa i ide iskljucivo sredinom,a drugo protiv Bayerna koji skoro pa iskljucivo radi krilima.
Tymo ce igrat stopera najvjerovatnije, Rafinha na desnoj, Lahm na lijevoj, a u sredini umjesto Gustava Kroos, a na njegovu poziciju Muller.
ipak malo ofanzivno... da ne pozubimo kao sa borussijom.
bolje ih na penale navuci :-D
simonese

#2035 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

a Contento,defanzivac,skolovani
East_side

#2036 Re: FC Bayern Munchen

Post by East_side »

Tymoschuk će igrati štopera :?

Po meni je logičnije da zamijeni Gustava što @BUSS reče...

Kako mi se čini, jedine opcije za zadnju liniju u finalu su:

RB - Rafinha/Lahm, CB1 - Boateng, CB2 - :?: , LB - Lahm/Contento pa čak i Pranjić

Btw. u kojoj su fazi povrede Brena i Van Buytena? :roll:

Baš sam to pitao i na temi o ECL. :)
ledeni_caj

#2037 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Igro je Tymo stopera protiv Werdera, ocigledno proba jer su stoperi imali zute i za ocekivati je bilo da neko dobije drugi. Sad da li ce umjesto Alabe staviti Contenta ili Lahma i onda desno Rafinhu vidicemo. Kross ce igrati nazad sa Schweinstaigerom a ispred Muller.
BHF_Manijak

#2038 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

simonese wrote:a Contento,defanzivac,skolovani
Ma kakav mrtvi Contento, nije odigro 5 utakmica ove sezone! :roll: To bi bas harakiri bio u ovoj tekmi.

Ono je najrealnija varijanta sto je neko gore nnapisao, tj Rafina desno, Lahm lijevo, stoperi Boateng i Tymoschuk. Vidim neki se cude otkud Tymo na stoperu, a momak je ove i prosle sezone dosta tekmi tu odigro, stavise bio jako dobar na toj poziciji, iako je klasicni zadnji vezni.
simonese

#2039 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

BHF_Manijak wrote:
Ma kakav mrtvi Contento, nije odigro 5 utakmica ove sezone! :roll: To bi bas harakiri bio u ovoj tekmi.

Ono je najrealnija varijanta sto je neko gore nnapisao, tj Rafina desno, Lahm lijevo, stoperi Boateng i Tymoschuk. Vidim neki se cude otkud Tymo na stoperu, a momak je ove i prosle sezone dosta tekmi tu odigro, stavise bio jako dobar na toj poziciji, iako je klasicni zadnji vezni.
Rafina mi je previse ofanzivan,jedino da ga Heynckes strogo nazad orijentise
alphonse kauders

#2040 Re: FC Bayern Munchen

Post by alphonse kauders »

Štoper Dante iz Gladbacha prelazi u Bayern, ugovor do 2016.godine.LINK

Image
East_side

#2041 Re: FC Bayern Munchen

Post by East_side »

Pa dobro, ne sumnjam ja da je on igrao štopera. To je možda i mogao igrati protiv Kaiserslauterna, Herthe, Kölna, Augsburga... ali Chelsea je nešto sasvim drugo ;-) pa makar taj isti Chelsea samo 2-3 puta prešao centar u toku cijele utakmice...

Posebna opasnost Bayernu prijeti iz prekida jer bi, kako sada stvari stoje, od kvalitetnih skakača imali samo Boatenga i Gomeza (koji bi se morao vraćati zbog svakog prekida u svoju avliju), dok ih u Chelsea ipak ima nešto više: Luiz, Cahill, Drogba, Kalou, Sturridge...

I hoće li mi iko odgovoriti za Brena i Van Buytena? :mrgreen:
Steve Nash

#2042 Re: FC Bayern Munchen

Post by Steve Nash »

East_side wrote:Pa dobro, ne sumnjam ja da je on igrao štopera. To je možda i mogao igrati protiv Kaiserslauterna, Herthe, Kölna, Augsburga... ali Chelsea je nešto sasvim drugo ;-) pa makar taj isti Chelsea samo 2-3 puta prešao centar u toku cijele utakmice...

Posebna opasnost Bayernu prijeti iz prekida jer bi, kako sada stvari stoje, od kvalitetnih skakača imali samo Boatenga i Gomeza (koji bi se morao vraćati zbog svakog prekida u svoju avliju), dok ih u Chelsea ipak ima nešto više: Luiz, Cahill, Drogba, Kalou, Sturridge...

Nema njih dvojice sigurno, tako da je Tymo najrealnija opcija.
simonese

#2043 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

East_side wrote:Pa dobro, ne sumnjam ja da je on igrao štopera. To je možda i mogao igrati protiv Kaiserslauterna, Herthe, Kölna, Augsburga... ali Chelsea je nešto sasvim drugo ;-) pa makar taj isti Chelsea samo 2-3 puta prešao centar u toku cijele utakmice...

http://sportske.jutarnji.hr/u-madridu-s ... e/1022292/

mislim da nece igrat
East_side

#2044 Re: FC Bayern Munchen

Post by East_side »

Hvala Vam na odgovoru! :thumbup:
missko

#2045 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Ma Bayern uzima 100 % LP, Celsi sigurno nece igrati kao protiv Barce zatvoreno ali bit ce tvrda tekma, sve zavisi hoce li Bayern na vrijeme procepit, jer ako ne procepi vrlo lako bi moglo zavrsit 0-0 pa onda u lutriju zvana penali gdje treba srece vise nego znanja.
citadela

#2046 Re: FC Bayern Munchen

Post by citadela »

BHF_Manijak wrote:

A Pranjic ? :-D Rafinha je previse ofanzivno orjentisan; a tanak je bio skroz.

Koliko god Bayern imao problema da skrpi zadnju liniju, Chelsea ima jos vece.
madtv

#2047 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

smislit ce oni nesto, i jedni i drugi :)
simonese

#2048 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

ledeni_caj

#2049 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Kakva asistencija Mullera, ne mogu zamisliti Robbena da uradi nesto onako nikad. :D
Novi dresovi beze, ne vidi se broj dobro, ali mozda je to do streama, tanak skroz. :D
brazzo20

#2050 Re: FC Bayern Munchen

Post by brazzo20 »

Meni je taj Gomeza tolika kanta, da o Oliću uopste ne govorim :-) , svaka vast Mulleru :thumbup:
kako bi nam Edin davao golove da igra u Bayernu...
Post Reply