BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
and

#2026 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by and »

van Basten wrote:ako onaj kloc Puel preživi januar na klupi Lyona, Pjaniću je najbolje da se hvata noge... opet ga zamjeni sa nekim levatom u 68. Slučajno ili ne, minut poslije primili su gol i sada gube od azijske Barce :-)
još ga levat zabi :mrgreen:
van Basten

#2027 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by van Basten »

and wrote:
van Basten wrote:ako onaj kloc Puel preživi januar na klupi Lyona, Pjaniću je najbolje da se hvata noge... opet ga zamjeni sa nekim levatom u 68. Slučajno ili ne, minut poslije primili su gol i sada gube od azijske Barce :-)
još ga levat zabi :mrgreen:
:D znao sam ja da će ga zabiti čim sam ga popljuvao :D
legionar2010

#2028 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by legionar2010 »

Emir Spahic vs Lyon (Lisandro)

smoki_choko

#2029 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smoki_choko »

Peti gol u sezoni našeg reprezentativca
MEDUNJANIN SPASIO MACCABI PORAZA

http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-48248.htm
zecko_kupuz

#2030 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Hajde fino. Sezona je generalno jako slaba, ali i to bi moglo pozitivno uticati na nastavak kvalifikacija - igračima je sve sivo u klubovima, pa im reprezentativno okupljanje fino dođe kao vrhunac u sezoni i prilika za obnavljanje vjere u vlastite mogućnosti u jakim mečevima. Uh! :D
samo malo

#2032 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by samo malo »

L'Equipe ocijenio Pjanica kao najgoreg igraca Lyona u utakmici protiv Tuluza.
smoki_choko

#2033 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smoki_choko »

propada miki u lyonu :roll:
limeni

#2034 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by limeni »

samo malo wrote:L'Equipe ocijenio Pjanica kao najgoreg igraca Lyona u utakmici protiv Tuluza.
pa dobro nije nesto pokazao ali ocjeniti njega kao najgoreg ( i to nije prvi put! ) je smijesno :-)
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#2035 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by A1fa »

limeni wrote:
samo malo wrote:L'Equipe ocijenio Pjanica kao najgoreg igraca Lyona u utakmici protiv Tuluza.
pa dobro nije nesto pokazao ali ocjeniti njega kao najgoreg ( i to nije prvi put! ) je smijesno :-)
Nasi inace tek nesto pokazu u reprezentaciji kad im u klubovima ne ide, to je do sada uvijek tako bilo. I Pjanicu je evo ova utakmica protiv Slovacke po meni do sada najbolja bila, prvi put je bio dio tima i tako se i ponasao. Ali naravno da ovo dugorocno nece biti dobro, ili povratak u prvi tim, ili transfer u drugu ekipu, a ovo drugo je po meni izvjesnije. :roll:
extraordinary

#2036 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

U Lyonu stagnira otkad je došao, nije nikad uspio da se izbori za mjesto standardnog prvotimca. Znam da je još mlad, ali ako klub na tvoju poziciju dovede Gourcouffa koji mora biti dugoročno rješenje, nešto nije ok.
zecko_kupuz

#2037 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

extraordinary wrote:U Lyonu stagnira otkad je došao, nije nikad uspio da se izbori za mjesto standardnog prvotimca. Znam da je još mlad, ali ako klub na tvoju poziciju dovede Gourcouffa koji mora biti dugoročno rješenje, nešto nije ok.
Ma Puel je očigledno trener koji gotivi fizički jake ili brze igrače. Pogledajte roster Lyona, Pjanić je paučak naspram svih ostalih. Ili ćeš biti brz ili ćeš biti jak, tehnika nije prioritet.
klixober

#2038 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Puel je debil.Otkako je dosao u Lyon,nista osvojio nije.Pjanic moze igrati u vecini najboljih klubova u prvom sastavu,zato ako ga trener nastavi ovako tretirati,neka zatrazi transfer.
samo malo

#2039 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by samo malo »

Ne kontam kakve veze Puel ima sa Pjanicevim slabim partijama, trener im jeste levat ali Pjanic ocito dobija priliku cesto, i redovno je medju najslabijim na terenu.
extraordinary

#2040 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

Puel je loš trener, u to nema sumnje. Koliko je odgovoran za Pjanićeve loše igre, upitno je, ali sa onakvim sastavom Lyona čovjek se iz godine u godinu jedva uspijeva plasirati u Ligu prvaka.
klixober

#2041 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

samo malo wrote:Ne kontam kakve veze Puel ima sa Pjanicevim slabim partijama, trener im jeste levat ali Pjanic ocito dobija priliku cesto, i redovno je medju najslabijim na terenu.
Nisu lose partije,nego mu skoro pa nikako ne da sansu da odigra cijelu utakmicu.Ili kad odigra cijelu,sto je rijetko,onda iducu obavezno na klupi,nekad cak i ne ude u igru.Na taj nacin se ne moze uci u formu.
Baron_Samedi

#2042 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Jednostavno, on se jos nije nametnuo kao lider sredine terena. Imam osjecaj da ga suigraci nedozivljavaju. Lopte vise idu na krilo nego ka playmakeru. A i Pjanic kad ima loptu, samo gleda da je se brze-bolje rijesi. Da li je ta nesloboda svjestan izbor Pjanica (zbog straha od greske i eventualne sankcije) ili preporuka Puela - ne znam. O nekom potezanju suta sa 20 - 25 m., da ne govorim.

Da bi se nametnuo kao maestro, sprijecavaju ga i fizicke predispozije jer, ponavljam - francuska liga je ponajteza liga na svijetu za krhke virtuoze. Ne samo zbog gladiatora, klonova Alou Diarre na sve strane, vec i zbog bunkera kao temeljne taktike. Zadnje kolo sam 'ladno stavio 4 para under, potpuno bezbrizan za njihov ishod. Ne trebam napominjat jesam li prosao.Image

Promjena sredine je pod moranje. Ocito je i da novinari cuvaju poziciju Gourcuffu, ocijenjujuci Pjanica najnizim ocjenama, iako uopste nije bio los zadnju utakmicu (bar sam tako cuo). Mada je nedvojbeno da je Gourcuff bolji igrac u ovom trenutku. Milan se dobro zajebo pustajuci ga, ali jbg bio je premlad za njih. Mozda se vrati tamo za 10 g.

Pjanicu, idi u Aston Villu, Newcastle, Everton, to su klubovi za tebe. ;-) Odskocna daska za TOP nivo.

Ako pak ne odes, jebe me se sto si propo. Image
Obuca9

#2043 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Spahić: Nisam imao namjeru nikoga povrijediti

Niko ne govori o prekršaju nad Giroudom, kojem je mogla biti slomljena noga. Izgleda da nemamo isti tretman kao ostale ekipe, izjavio je Spahić

Emir Sahić, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine i prvotimac Montpelliera, posljednjih dana glavna je tema francuskih medija. Od protekle subote i njegovog duela protiv Nolana Rouxa, iz Bresta (0:0) konstantno vrše pritisak da Disciplinska komisija Lige 1 suspenduje našeg reprezentativca.

Spahić nije sankcionisan od sudije Ruddyja Buqueta, koji je u dodatnom izvještaju naveo šta se dogodilo na terenu. U zaštitu našeg kapitena stao je i trener Rene Girard, a nakon svega oglasio se i Spahić.

"Nisam imao namjeru nikoga povrijediti. Bio sam okrenut prema svom golmanu, gradio sam loptu. Osjetio sam da je igrač iza mene, ali nisam znao gdje se nalazi", izjavio je Spahić za francuske medije, a onda 'krenuo' u kontranapad:

"Niko ne govori o prekršaju nad Giroudom, kojem je mogla biti slomljena noga. Izgleda da nemamo isti tretman kao ostale ekipe. Ukoliko dobijem poziv Disciplinske komisije neću se odazvati, jer bi u tom slučaju svaki stoper svake nedjelje morao ići na raport".

Fol nije imao namjeru, a namjerno stade, skoči unazad i diže desni lakat. Spaha fakin :mrgreen:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#2044 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by 1946 »

Sasvim bezazlen i nehotičan postupak našeg kapitena.
:D
abondanzieri

#2045 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by abondanzieri »

Spaha se odlično uklopio u ambijent mesarskih odbrana Le Championnata :D
JThomas

#2046 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by JThomas »

spaha je malo nervozan...k'o i obično :D

kako li bi izgledalo da ga je htio povrijediti :D
Baron_Samedi

#2047 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Kakva neopreznost igraca u bijelom dresu. Mislim...kako ga nije stid ovako nasrnuti s ledja? :x

Evo vec sad nudim opkladu da ako Rumuni povedu, i tako ostane do zadnjih 20 min....da ce Spaha dobiti crveni karton. :mrgreen:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 08:00, edited 1 time in total.
Baron_Samedi

#2049 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Štila 8-)

Vakat je da ga uzme neko iz Bundeske...
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 08:00, edited 1 time in total.
Post Reply