I ja uskoro mislim mijenjati foun, i isto tako nisam bas sega-mega sa budzetom, tako da se mogu kretati do nekih 400KM.jah_ wrote:Koji NOV telefon uzeti do 350 KM, do sad imao SE, nokiu samsung, sa Samsungom sam imao losa iskustva tako da ne bih njega, SE i Nokia ako nista vaze za pouzdane jbg pa sam zato suzio izbor na ta dva.. Sad.. da mi je da ima finu kamericu, da je elegantan, i da je dobar za muziku. Vazda mi se dopadao N97 ali ranije nisam imao para za njega, sad je otprilke pristupacna cijena ali je mobitel prilicno star, S toga sta mi preporucujete u oviru budzeta do 350 KM, tipa touch screen
Xperiu X10 mozes naci do 350KM, i dobar je telefon, nema sta. Ali znas kako je sa kupovinom polovnih telefona, nikad ne znas sta ce ti neko uvaliti.
Zato bih ti ja preporucio nesto drugo, sto cu vjerovatno i ja uraditi. XPERIA Neo V...
http://www.univerzalno.com/mobiteli/son ... neo-v/1188
...kao sto vidis nova kosta malo vise od 400KM, a telefon je preelegantan, posebno u ovoj bijeloj boji. Radi na sasvim solidnom scorpionu od 1 gige, 5Mpix kamera, 720p video, itd itd. Skroz solidan telefon, a prelijep (bar meni, jer je to uvijek subjektivno).
Jos plus, trebala bi dobiti oficijelni update na 4.0 Android, u narodu poznat kao ICS.
Ako mene pitas, u izboru izmedju polovne XPERIE X10, koja je u svoje vrijeme bila Sony-ev flagship telefon, i nove XPERIE Neo V, koja je neki middle field, ja ti predlazem ovo drugo. Ako nista strpi se jos malo i skupi tih 75 maraka viska, hehe.