Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2026 Re: Teretana
u zenici ako se ne varam 
-
enisss
#2027 Re: Teretana
idi onda treniraj neki borilacki sportSa_dy wrote:Ne treba mi da smrsamLucazode wrote:Gym Sfera na Marijin Dvoru. Clanarina 40 km ako ides 3 puta sedmicno. Teretana normala. Pod normala podrazumijevan da nema zagorjelih muških očiju, te neprikladnih komentara. Ako zatrebaš neki nutricionistički ili body program javi se na pp.
Kani se pita i kojacha, neg da se razdrmam malo, ha po cijeli dan sjedim.
-
Mustang1
#2028 Re: Teretana
Ne varasleet wrote:u zenici ako se ne varam
Je li neko koristio California fitness whey protein ? Mogu uzeti po 40 KM 1 kg ...jeftino izgleda ali ne mogu naci nista da je neko pisao o njemu samo na oficijelnoj stranici
- Industrialyzer
#2029 Re: Teretana
Nisam ga koristio ali sam cuo da nije cemu. Treba ti mjesalica za njega 
- kritichar
#2031 Re: Teretana
nije ona za toga, slomit ce nokatenisss wrote:idi onda treniraj neki borilacki sportSa_dy wrote:Ne treba mi da smrsamLucazode wrote:Gym Sfera na Marijin Dvoru. Clanarina 40 km ako ides 3 puta sedmicno. Teretana normala. Pod normala podrazumijevan da nema zagorjelih muških očiju, te neprikladnih komentara. Ako zatrebaš neki nutricionistički ili body program javi se na pp.
Kani se pita i kojacha, neg da se razdrmam malo, ha po cijeli dan sjedim.
...siguran sam da ces se razdrmati na prvom sparingu
-
enisss
#2033 Re: Teretana
ledja odradio danas...i biceps...u posljednje vrijeme mi se stalno desava da nemam volju da radim biceps poslije...toliko se umorim dok odradim ledja...sve neke velike tezine...smorim se totalno 
s druge strane,da ostavim jedan dan samo za ruke mislim da bi mi bilo previse i da se ne bi imale kad oporaviti...
s druge strane,da ostavim jedan dan samo za ruke mislim da bi mi bilo previse i da se ne bi imale kad oporaviti...
- BackInBlack
#2034 Re: Teretana
Eo ja poslije 3 mjeseca pravim malu pauzu od zeljeza ... doso sam u BH na godisnji odmor 10tak dana ...
Sad me interesuje dali je pametno ne trenirati ovih 10tak dana (posto sam cuo da je to sasvim ok ako se napravi manja pauza) il neke kucne vjezbe ... sklekovi trbusnjaci?
Sad me interesuje dali je pametno ne trenirati ovih 10tak dana (posto sam cuo da je to sasvim ok ako se napravi manja pauza) il neke kucne vjezbe ... sklekovi trbusnjaci?
-
enisss
#2035 Re: Teretana
odmori druzeBackInBlack wrote:Eo ja poslije 3 mjeseca pravim malu pauzu od zeljeza ... doso sam u BH na godisnji odmor 10tak dana ...
-
dobar,ti?
#2036 Re: Teretana
ma odmori slobodno, nece imati to nekog velikog efekta na misice, mozda dobijes upale manjeBackInBlack wrote:Eo ja poslije 3 mjeseca pravim malu pauzu od zeljeza ... doso sam u BH na godisnji odmor 10tak dana ...
-
pakica_
#2037 Re: Teretana
za ove sto ne znaju gdje bi trenirali (sarajevo)
nemojte pomislit da reklamiram jer radim gore ili nesto slicno, jer nije tako
ja sam samo clan
progym je meni zakon.. tegova na pasja preskakala, sprava jos vise, traka, orbitreka, cuda.. svega
haha
uvijek ima neko od trenera ko ce te posavjetovat, tako da haman pa imas "djabnog" licnog trenera
tj, platis clanarinu, al' ne placas njega/nju dodatno 
ali ono sto mi se najvise svidja gore je to sto niko od muskih ne gleda cure s tegovima preko oka (niti opcenito ima ikakvih dobacivanja izmedju predstavnika oba spola hehe), nego smo svi big hepi femili hihi
mene je jaranica terorisala da krenem u teretanu, i sad idem gore, i prehepi sam.. i kako rekoh, nema nikakvih cudnih pogleda i dobacivanja kad smo s tegovima u rukama 
i plus, radi 24/7, dakle mozes otic kad ti je cejf, i nema izgovora tipa radim, ovo ono
radi non stop, pa se valjda moze uglavit 2 sata u jednom danu na trening hihi
clanarina za muskarce je 50KM, za zene 40KM, a jedan termin je 5KM.. dakle, za te pare mozes gore visit svih tih 24 sata svaki dan u hefti, nema termina od tad do tad i tako to
i upravo zbog toga, evo vam savjet- ako se ko odluci za progym, nek' ne dolazi izmedju 6 i jedno 9, tad je najveca spica
nemojte pomislit da reklamiram jer radim gore ili nesto slicno, jer nije tako
ali ono sto mi se najvise svidja gore je to sto niko od muskih ne gleda cure s tegovima preko oka (niti opcenito ima ikakvih dobacivanja izmedju predstavnika oba spola hehe), nego smo svi big hepi femili hihi
i plus, radi 24/7, dakle mozes otic kad ti je cejf, i nema izgovora tipa radim, ovo ono
clanarina za muskarce je 50KM, za zene 40KM, a jedan termin je 5KM.. dakle, za te pare mozes gore visit svih tih 24 sata svaki dan u hefti, nema termina od tad do tad i tako to
i upravo zbog toga, evo vam savjet- ako se ko odluci za progym, nek' ne dolazi izmedju 6 i jedno 9, tad je najveca spica
- citroen
#2038 Re: Teretana
Gdje ti ga dodje taj progym ?pakica_ wrote:za ove sto ne znaju gdje bi trenirali (sarajevo)
nemojte pomislit da reklamiram jer radim gore ili nesto slicno, jer nije takoja sam samo clan
progym je meni zakon.. tegova na pasja preskakala, sprava jos vise, traka, orbitreka, cuda.. svega
haha
uvijek ima neko od trenera ko ce te posavjetovat, tako da haman pa imas "djabnog" licnog trenera
tj, platis clanarinu, al' ne placas njega/nju dodatno
ali ono sto mi se najvise svidja gore je to sto niko od muskih ne gleda cure s tegovima preko oka (niti opcenito ima ikakvih dobacivanja izmedju predstavnika oba spola hehe), nego smo svi big hepi femili hihimene je jaranica terorisala da krenem u teretanu, i sad idem gore, i prehepi sam.. i kako rekoh, nema nikakvih cudnih pogleda i dobacivanja kad smo s tegovima u rukama
i plus, radi 24/7, dakle mozes otic kad ti je cejf, i nema izgovora tipa radim, ovo onoradi non stop, pa se valjda moze uglavit 2 sata u jednom danu na trening hihi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2039 Re: Teretana
stadion AFH
-
pakica_
#2040 Re: Teretana
eto rece ti co'ek
u sklopu stadiona kosevo iliti AFH 
istocna tribina
iza reklame za auru haha 
istocna tribina
- BackInBlack
#2041 Re: Teretana
zvuci pravo dobro ... kad se jednog dana vratim za stalno u BH eto i mene tamo xD
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2042 Re: Teretana
u 4 ujutro
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2043 Re: Teretana
dizi se onda ! 
no pain, no gain
no pain, no gain
- Industrialyzer
#2044 Re: Teretana
Sa_dy wrote:E ne mogu tad, tad paJam.
Moras prvo prestati smokati
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2045 Re: Teretana
ne moras, hodaj sa stomacinom, visecim "grudima" i losom pozadinom 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2046 Re: Teretana
'ta ce ti onda teretana ? 
- Industrialyzer
#2047 Re: Teretana
Vidi je sto se fura sa kilazom
A sta ti hoces u teretani ? Kondiciju ? Malo da oblikujes tijelo ?
-
pakica_
#2048 Re: Teretana
a ti bujrum dodji tad kad svi dolazeSa_dy wrote:pakica_ wrote:i upravo zbog toga, evo vam savjet- ako se ko odluci za progym, nek' ne dolazi izmedju 6 i jedno 9, tad je najveca spica
Pa kad da dodjem?![]()
pretpostavimo da radis.. pretpostavimo da radis do 4, pardon 16h
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#2049 Re: Teretana
pakica_ wrote:
a ti bujrum dodji tad kad svi dolaze6 se jos moze dolerisat, al' 7 i 8 ni pod razno
pretpostavimo da radis.. pretpostavimo da radis do 4, pardon 16hdodjes u 16:30 i ostanes do 18:30
raja se nakamara unutra, a ti se uredno tusiras uveliko
(i to nisam napomenula.. svlacionice opremljene tusOvima, a imas rentat i peskir za marku ako ne poneses svoj haha.. ma nema, teretana VRH!!)
jel' se dijele tus0vi ?
@sa_dy
ako nema slike, ne vjerujemO
-
pakica_
#2050 Re: Teretana
jok.. kabine..
al' i ja serem (da izvinete) bespotrebno..
http://progym.ba/
edit: ima i mesdzid ako ko hoce klanjat hihihihi (ne salim se)
al' i ja serem (da izvinete) bespotrebno..
http://progym.ba/
edit: ima i mesdzid ako ko hoce klanjat hihihihi (ne salim se)