Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2026 Re: Teretana

Post by Velkoski »

u zenici ako se ne varam :D
enisss

#2027 Re: Teretana

Post by enisss »

Sa_dy wrote:
Lucazode wrote:Gym Sfera na Marijin Dvoru. Clanarina 40 km ako ides 3 puta sedmicno. Teretana normala. Pod normala podrazumijevan da nema zagorjelih muških očiju, te neprikladnih komentara. Ako zatrebaš neki nutricionistički ili body program javi se na pp.

Kani se pita i kojacha :D
Ne treba mi da smrsam :twisted: , neg da se razdrmam malo, ha po cijeli dan sjedim. :cry:
idi onda treniraj neki borilacki sport :)...siguran sam da ces se razdrmati na prvom sparingu :)
Mustang1

#2028 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

leet wrote:u zenici ako se ne varam :D
Ne varas :D
Je li neko koristio California fitness whey protein ? Mogu uzeti po 40 KM 1 kg ...jeftino izgleda ali ne mogu naci nista da je neko pisao o njemu samo na oficijelnoj stranici :D Ovi u teretani ga hvale ...
Industrialyzer

#2029 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

Nisam ga koristio ali sam cuo da nije cemu. Treba ti mjesalica za njega :D
enisss

#2030 Re: Teretana

Post by enisss »

wheygoldstandard
zakon :)
kritichar

#2031 Re: Teretana

Post by kritichar »

enisss wrote:
Sa_dy wrote:
Lucazode wrote:Gym Sfera na Marijin Dvoru. Clanarina 40 km ako ides 3 puta sedmicno. Teretana normala. Pod normala podrazumijevan da nema zagorjelih muških očiju, te neprikladnih komentara. Ako zatrebaš neki nutricionistički ili body program javi se na pp.

Kani se pita i kojacha :D
Ne treba mi da smrsam :twisted: , neg da se razdrmam malo, ha po cijeli dan sjedim. :cry:
idi onda treniraj neki borilacki sport :)...siguran sam da ces se razdrmati na prvom sparingu :)
nije ona za toga, slomit ce nokat :P :lol: :lol:
enisss

#2032 Re: Teretana

Post by enisss »

da ne bude poked u oko :)
enisss

#2033 Re: Teretana

Post by enisss »

ledja odradio danas...i biceps...u posljednje vrijeme mi se stalno desava da nemam volju da radim biceps poslije...toliko se umorim dok odradim ledja...sve neke velike tezine...smorim se totalno :)
s druge strane,da ostavim jedan dan samo za ruke mislim da bi mi bilo previse i da se ne bi imale kad oporaviti...
BackInBlack

#2034 Re: Teretana

Post by BackInBlack »

Eo ja poslije 3 mjeseca pravim malu pauzu od zeljeza ... doso sam u BH na godisnji odmor 10tak dana ...
Sad me interesuje dali je pametno ne trenirati ovih 10tak dana (posto sam cuo da je to sasvim ok ako se napravi manja pauza) il neke kucne vjezbe ... sklekovi trbusnjaci?
enisss

#2035 Re: Teretana

Post by enisss »

BackInBlack wrote:Eo ja poslije 3 mjeseca pravim malu pauzu od zeljeza ... doso sam u BH na godisnji odmor 10tak dana ...
Sad me interesuje dali je pametno ne trenirati ovih 10tak dana (posto sam cuo da je to sasvim ok ako se napravi manja pauza) il neke kucne vjezbe ... sklekovi trbusnjaci?
odmori druze :)...dobro ce ti doci...a neces nista izgubiti...10 dana nije nista :)
dobar,ti?

#2036 Re: Teretana

Post by dobar,ti? »

BackInBlack wrote:Eo ja poslije 3 mjeseca pravim malu pauzu od zeljeza ... doso sam u BH na godisnji odmor 10tak dana ...
ma odmori slobodno, nece imati to nekog velikog efekta na misice, mozda dobijes upale manje
pakica_

#2037 Re: Teretana

Post by pakica_ »

za ove sto ne znaju gdje bi trenirali (sarajevo)
nemojte pomislit da reklamiram jer radim gore ili nesto slicno, jer nije tako :D ja sam samo clan :D progym je meni zakon.. tegova na pasja preskakala, sprava jos vise, traka, orbitreka, cuda.. svega :D haha :D uvijek ima neko od trenera ko ce te posavjetovat, tako da haman pa imas "djabnog" licnog trenera :D tj, platis clanarinu, al' ne placas njega/nju dodatno :D
ali ono sto mi se najvise svidja gore je to sto niko od muskih ne gleda cure s tegovima preko oka (niti opcenito ima ikakvih dobacivanja izmedju predstavnika oba spola hehe), nego smo svi big hepi femili hihi :D mene je jaranica terorisala da krenem u teretanu, i sad idem gore, i prehepi sam.. i kako rekoh, nema nikakvih cudnih pogleda i dobacivanja kad smo s tegovima u rukama :D
i plus, radi 24/7, dakle mozes otic kad ti je cejf, i nema izgovora tipa radim, ovo ono :P radi non stop, pa se valjda moze uglavit 2 sata u jednom danu na trening hihi
clanarina za muskarce je 50KM, za zene 40KM, a jedan termin je 5KM.. dakle, za te pare mozes gore visit svih tih 24 sata svaki dan u hefti, nema termina od tad do tad i tako to :D
i upravo zbog toga, evo vam savjet- ako se ko odluci za progym, nek' ne dolazi izmedju 6 i jedno 9, tad je najveca spica :D
citroen

#2038 Re: Teretana

Post by citroen »

pakica_ wrote:za ove sto ne znaju gdje bi trenirali (sarajevo)
nemojte pomislit da reklamiram jer radim gore ili nesto slicno, jer nije tako :D ja sam samo clan :D progym je meni zakon.. tegova na pasja preskakala, sprava jos vise, traka, orbitreka, cuda.. svega :D haha :D uvijek ima neko od trenera ko ce te posavjetovat, tako da haman pa imas "djabnog" licnog trenera :D tj, platis clanarinu, al' ne placas njega/nju dodatno :D
ali ono sto mi se najvise svidja gore je to sto niko od muskih ne gleda cure s tegovima preko oka (niti opcenito ima ikakvih dobacivanja izmedju predstavnika oba spola hehe), nego smo svi big hepi femili hihi :D mene je jaranica terorisala da krenem u teretanu, i sad idem gore, i prehepi sam.. i kako rekoh, nema nikakvih cudnih pogleda i dobacivanja kad smo s tegovima u rukama :D
i plus, radi 24/7, dakle mozes otic kad ti je cejf, i nema izgovora tipa radim, ovo ono :P radi non stop, pa se valjda moze uglavit 2 sata u jednom danu na trening hihi
clanarina za muskarce je 50KM, za zene 40KM, a jedan termin je 5KM.. dakle, za te pare mozes gore visit svih tih 24 sata svaki dan u hefti, nema termina od tad do tad i tako to :D
i upravo zbog toga, evo vam savjet- ako se ko odluci za progym, nek' ne dolazi izmedju 6 i jedno 9, tad je najveca spica :D
Gdje ti ga dodje taj progym ? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2039 Re: Teretana

Post by Velkoski »

stadion AFH
pakica_

#2040 Re: Teretana

Post by pakica_ »

eto rece ti co'ek :D u sklopu stadiona kosevo iliti AFH :D
istocna tribina :D iza reklame za auru haha :D
BackInBlack

#2041 Re: Teretana

Post by BackInBlack »

zvuci pravo dobro ... kad se jednog dana vratim za stalno u BH eto i mene tamo xD
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2042 Re: Teretana

Post by Velkoski »

u 4 ujutro
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2043 Re: Teretana

Post by Velkoski »

dizi se onda ! :D

no pain, no gain :P
Industrialyzer

#2044 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

Sa_dy wrote:E ne mogu tad :cry: , tad paJam. :skoljka:

Moras prvo prestati smokati :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2045 Re: Teretana

Post by Velkoski »

ne moras, hodaj sa stomacinom, visecim "grudima" i losom pozadinom :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2046 Re: Teretana

Post by Velkoski »

'ta ce ti onda teretana ? :P
Industrialyzer

#2047 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

Vidi je sto se fura sa kilazom :P A sta ti hoces u teretani ? Kondiciju ? Malo da oblikujes tijelo ?
pakica_

#2048 Re: Teretana

Post by pakica_ »

Sa_dy wrote:
pakica_ wrote:i upravo zbog toga, evo vam savjet- ako se ko odluci za progym, nek' ne dolazi izmedju 6 i jedno 9, tad je najveca spica :D

Pa kad da dodjem? :twisted: :skoljka:
a ti bujrum dodji tad kad svi dolaze :D 6 se jos moze dolerisat, al' 7 i 8 ni pod razno :D
pretpostavimo da radis.. pretpostavimo da radis do 4, pardon 16h :D dodjes u 16:30 i ostanes do 18:30 :D raja se nakamara unutra, a ti se uredno tusiras uveliko :D (i to nisam napomenula.. svlacionice opremljene tusOvima, a imas rentat i peskir za marku ako ne poneses svoj haha.. ma nema, teretana VRH!!)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2049 Re: Teretana

Post by Velkoski »

pakica_ wrote:
a ti bujrum dodji tad kad svi dolaze :D 6 se jos moze dolerisat, al' 7 i 8 ni pod razno :D
pretpostavimo da radis.. pretpostavimo da radis do 4, pardon 16h :D dodjes u 16:30 i ostanes do 18:30 :D raja se nakamara unutra, a ti se uredno tusiras uveliko :D (i to nisam napomenula.. svlacionice opremljene tusOvima, a imas rentat i peskir za marku ako ne poneses svoj haha.. ma nema, teretana VRH!!)

jel' se dijele tus0vi ?

@sa_dy

ako nema slike, ne vjerujemO :D
pakica_

#2050 Re: Teretana

Post by pakica_ »

jok.. kabine..
al' i ja serem (da izvinete) bespotrebno..
http://progym.ba/

edit: ima i mesdzid ako ko hoce klanjat hihihihi (ne salim se)
Post Reply