Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
makkaj

#2026 Re: Arsenal F.C.

Post by makkaj »

Image

haha ko pista za slijetanje komaraca (podsjeti me na ovaj prijeratni fazon :mrgreen: )
Logovan

#2027 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

Arsenal slab pravo. Teško da će oni ove sezone u Premiershipu izboriti mjesto za Ligu prvaka.

U prvom poluvremenu su napadali ali vidi se iz aviona da im fali neko kao Fabregas da to sve uveže. Nemaju zadnjeg pasa, svaki put igrači Udinesea pokupe loptu. U drugom dijelu utakmice još slabije igraju. Ništa ne fukcioniše, ništa ne valja...itd

Italijani su me iznenadili pozitivno. Nisu nešto ekstra igrali ali može prolazna ocjena.
Jack Be Nimble

#2028 Re: Arsenal F.C.

Post by Jack Be Nimble »

Haj sto ne trose pare na igrace koji vrijede necemu, ali barem da malo uloze u doktore i trenere. Jebote, vjetar zaduva njihovi se igraci povrijede. Svaki tim ima povrede u toku sezone, ali Arsenal svaki dan gubi nekoga.
sinkaspud

#2029 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Image

Nas heroj!
Jack Be Nimble

#2030 Re: Arsenal F.C.

Post by Jack Be Nimble »

Cesc odigra par minuta i dobi trofej. A uvijek ide ona prica, kada neko napusti arsenal tesko mu bude. Napati se covjek , mora da dize trofej u zrak :roll:.
Bordolini

#2031 Re: Arsenal F.C.

Post by Bordolini »

Kakva ce ova sezona patnja da bude. Arsene sve ti jebem!
bingov buraz

#2032 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Ma samo da zadrzimo mental strength bice sve ok :(

Klupa Arsenala danas sve govori
Lukasz Fabianski,Ignasi Miquel,Henri Lansbury,Alex Oxlade-Chamberlain,Nicklas Bendtner,Marouane Chamakh,Ryo Miyaichi

smijesno :skoljka:
Mustang1

#2033 Re: Arsenal F.C.

Post by Mustang1 »

Taj Chambrlain je placen 15 miliona da sjedi na klupi ? :D
Riddle

#2034 Re: Arsenal F.C.

Post by Riddle »

BBC reporting that Samir Nasri will be staying at Arsenal for the season. Move to #mcfc broken down
Vjerovatno trostruko vec plata nije dovoljna.

Besplatno u United iduceg ljeta? :thumbup: :dance:
burek_in_space

#2035 Re: Arsenal F.C.

Post by burek_in_space »

In Wenger we trust! :D

Uzmi ubij pa se pishtolj, moj Arsene.
Lucas Leiva

#2036 Re: Arsenal F.C.

Post by Lucas Leiva »

Ne budite kratkovidni, ne tjerajte Wengera, nemojte napraviti istu gresku kao mi sa Rafom!
van Basten

#2037 Re: Arsenal F.C.

Post by van Basten »

a i onaj Atkinson je kloc neviđeni, ja to govorim već 2 godine. Jedva je dočekao da mahne kakvim crvenim, da je ostalo 11 na 11 ne bi ga Liverpool nikada zabio
Madrid

#2038 Re: Arsenal F.C.

Post by Madrid »

Madrid wrote:Realno, ako Liverpool ne dobije sada Arsenala nece nikada...
Arsenal igra ovu zafrkanu utakmicu protiv Udinesea koja im je biti ili ne biti i sigurno ce se iscrpiti, onda nece igrat Gervinho i sigurno imaju jos nekog shita poznavajuci Wengera :-D
Samo da se citiram :D
nekako mi je Liverpool ovdje bio sigurica, Arsenal nikad slabiji ( i psihicki i igracki), a Liverpool se polahko vraca...
Ridjobrki

#2039 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Crveni karton je prelomio tekmu, 0:0 bi bio objektivni ishod. Nema se šta prigovarati, objektivna dva žuta i ćao Frimpong.

Objektivno: prodati stanove, kupiti bolnicu. :roll: Sve sa liječničkom posadom.

Nevjerovatno ali objektivno: odbrana i desetkovana najjači dio ekipe. Dokaz da novinari veze nemaju i samo ponavljaju mantre koje ne treba slušati. Igra u prekidima odlična.

Još nevjerovatnog: golman je definitivno riješen. SZCZ je daleko bolji golman od očekivanog. Čak i po objektivnim mjerilima a ne Arsenalovim ono je jako dobar golman kojeg čeka dugi niz dobrih godina.

Dalje objektivno: mladi fantastični. Jenkinson, Miquel, Frimpong... :thumbup: Kada se oporave ozlijeđeni i vrate suspendirani klupa na kojoj su recimo ova trojica NIJE tanka klupa.

Objektivno takođe: priča da nema igrača na tržištu je šuplja. Nema jeftinih dobrih igrača. Valja driješiti kesu i dodati dva ili tri igrača. Kreativac i realizator, zajebi Jagielku.

Bodovi su prosuti, sve to stoji, kritike su na mjestu ali nije to sve toliko crno. Crno postaje iduće sedmice. :roll:
todd_smith

#2040 Re: Arsenal F.C.

Post by todd_smith »

Ovaj Pingpong izgleda dobar prospekt, mladji i mobilniji Essijen
Jack Be Nimble

#2041 Re: Arsenal F.C.

Post by Jack Be Nimble »

Nekako mi zao Arsenala, ali opet sam navijao da izgube, radi drame.

Wallcot, ko je njemu rekao da je fudbaler?
Mobile_Disco

#2042 Re: Arsenal F.C.

Post by Mobile_Disco »

todd_smith wrote:Ovaj Pingpong izgleda dobar prospekt, mladji i mobilniji Essijen

Kakav crni Essien, glupan da ne moze biti veci, u 7 minuti sam znao da ce dobiti crveni
Svi ljudi postaju mudriji sa godinama, sto se za Wengera ne moze reci :lol:
žuti

#2043 Re: Arsenal F.C.

Post by žuti »

Arsenal ove sezone nikad slabiji... :roll: ako se kvalificiraju za EL bice dobro
sarajevomd

#2044 Re: Arsenal F.C.

Post by sarajevomd »

na arsenalovoj stranici
Arsenal can confirm that they have agreed terms for Samir Nasri to move to Manchester City.

The 24-year-old midfielder, who has spent three years with the Gunners, has been omitted from Arsenal's squad which flies to Udinese this afternoon and instead will travel north for a medical.

The move will be subject to Nasri passing a medical and formal registration processes.
Korisnicko ime

#2045 Re: Arsenal F.C.

Post by Korisnicko ime »

sarajevomd wrote:na arsenalovoj stranici
Arsenal can confirm that they have agreed terms for Samir Nasri to move to Manchester City.

The 24-year-old midfielder, who has spent three years with the Gunners, has been omitted from Arsenal's squad which flies to Udinese this afternoon and instead will travel north for a medical.

The move will be subject to Nasri passing a medical and formal registration processes.
Arsen je prolupao skroz...unistice ovaj klub...

Sam je u ovoj izjavi od 16. juja objasnio zasto bi sad trebao otici. Ne da ga otjeraju (nije mi jasno zasto ga jos drze) vec da sam pokupi stvari i ode a da se nikom ne javi...
"Imagine the worst situation - we lose Fabregas and Nasri - you cannot convince people you are ambitious after that. I believe for us it is important the message we give out. For example, you talk about Fabregas leaving, Nasri leaving. If you give that message out, you cannot pretend you are a big club, because a big club first of all holds onto its big players and gives a message out to all the other big clubs that they just cannot come in and take away from you" - Arsene Wenger, July 16.
Bordolini

#2046 Re: Arsenal F.C.

Post by Bordolini »

Ode jos jedan. :x Sad da bi doveo iole kvalitetnog igraca (kojih btw na trzistu vise i nema) moras sa njim u paketu dovesti jos 2 ili 3 zvucna imena jer nece niko sam da ide u klub bez ambicija i klub koji je u zadnjih 6 godina osvojio jednu veliku nulu.

E moj Arsene, u zadnjih par sezona uspio si sahraniti sve sto si godinama stvarao i sve po cemu je Arsenal bio prepoznatljiv. Sad je to jedan prosjecan klub sa dobrim stadionom.
LSD

#2047 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Bordolini wrote:Ode jos jedan. :x Sad da bi doveo iole kvalitetnog igraca (kojih btw na trzistu vise i nema) moras sa njim u paketu dovesti jos 2 ili 3 zvucna imena jer nece niko sam da ide u klub bez ambicija i klub koji je u zadnjih 6 godina osvojio jednu veliku nulu.

E moj Arsene, u zadnjih par sezona uspio si sahraniti sve sto si godinama stvarao i sve po cemu je Arsenal bio prepoznatljiv. Sad je to jedan prosjecan klub sa dobrim stadionom.
Fakat je puko...dozvolio je sebi da ostane bez dva najbolja igraca u jednom prelaznom roku.
Za Nasrija se znalo da je u posljednoj sezoni ugovora i da na kraju sezone može otici besplatno u Manchester, pa sad je frka i parola "daj šta daš"...dobit ce oni 25 miliona od Citya, ali što ga ranije nije natjerao da produži ugovor dok je mogao :?
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#2048 Re: Arsenal F.C.

Post by Entropio »

Ima još nekoliko dana da dovede neko veliko pojačanje. Samo tako će mu navijači oprostiti... Oprostit će mu i ako osvoji nešto, naravno, ali teško da će se to desiti.
Jack Be Nimble

#2049 Re: Arsenal F.C.

Post by Jack Be Nimble »

Ovo sa Arsenalom bolje iz dana u dan :-) , jos im je samo ostalo da ga popuse od udineza :). Ipak sutra bi trebali proci, da li ce igrati wilshere?
sinkaspud

#2050 Re: Arsenal F.C.

Post by sinkaspud »

Nasri, 2010: "I think we have more merit as a club than those who have built their teams with millions of pounds."
Post Reply