skontali smo da imas iPad i nisi jedinaLady Saray wrote:plants vs zombies rulz!a na ipadu perverzija
iPhone - All about
Moderator: Benq
-
mariannealen
#2026 Re: iPhone - All about
- Lady Saray
#2027 Re: iPhone - All about
ja i?mariannealen wrote:skontali smo da imas iPad i nisi jedinaLady Saray wrote:plants vs zombies rulz!a na ipadu perverzija
molim u ime marwhatever sve sto imaju iphone da se ne javljaju i ne iznose svoja misljenja jer takodjer nisu jedini koji ih imaju
a sve ostale koji ne obracaju paznju na zajedljive komentare molim za informaciju gdje uzeti novu bateriju za iphone i je li komplikovana zamjena
-
BABOcool
#2028 Re: iPhone - All about
Vozdra raja...
Treba mi neki link odakle bi mogao skidati aplikacije, novi sam u ovome tako da je svaka pomoc dobro došla.
Treba mi neki link odakle bi mogao skidati aplikacije, novi sam u ovome tako da je svaka pomoc dobro došla.
-
uvjekpospan
#2029 Re: iPhone - All about
Aplikacije mozes skidati sa ove stranice http://apptrackr.org/BABOcool wrote:Vozdra raja...
Ili preko installous-a (koji ampak instaliras prek cydia)
-
DYD666
#2031 Re: iPhone - All about
Ja bih tražio na eBayu a zamjenu bih prepustio nekome ko je to već radio. Dakle onaj lik sa Grbavice.Lady Saray wrote:gdje uzeti novu bateriju za iphone i je li komplikovana zamjena
- shalla
#2032 Re: iPhone - All about
Sad imam jedno katastrofalno glupo pitanjeDYD666 wrote:Ja bih tražio na eBayu a zamjenu bih prepustio nekome ko je to već radio. Dakle onaj lik sa Grbavice.Lady Saray wrote:gdje uzeti novu bateriju za iphone i je li komplikovana zamjena
Dakle, moguća je zamjena baterije na Iphoneu? Mislim, neko mi je rekao kao dok traje traje i ja već dva mjeseca nastojim da je maximalno štedim, dakle ipak ne moram to raditi
- Lady Saray
#2033 Re: iPhone - All about
ma nasla sam neku kinesku, naravno, bateriju kao zamjenu al koliko to moze valjati za sicu od par dolara? koliko taj s grbavice uzme za zamjenu?DYD666 wrote:Ja bih tražio na eBayu a zamjenu bih prepustio nekome ko je to već radio. Dakle onaj lik sa Grbavice.Lady Saray wrote:gdje uzeti novu bateriju za iphone i je li komplikovana zamjena
- Felidae
#2034 Re: iPhone - All about
Ima li neko link ili da mi sprzi ili nesto slicno za iGo My Way Europe koji radi na 3g 3.12....?Imam ga trenutno ali sad ce biti cistka da rijesim ovo sa itunesom i tu aplikaciju nemam na hard disku....imam navigon ali nije cemu!
-
BABOcool
#2035 Re: iPhone - All about
Pokusao sam obrisati sve kontakte sa ipone-a i ubacio sam ona dva file-a u root/lib... adresbook ali prije toga sam obrisao prethodni file i sad mi radi crash svaki put kad hocu da udjem u: Mail, contact... na telefonu
Ima li ko rijesenje za ovaj problem?
(znaci obrisao sam file odavde: /var/mobile/Library/AddressBook/)
-
DYD666
#2036 Re: iPhone - All about
shaqqa wrote: Dakle, moguća je zamjena baterije na Iphoneu? Mislim, neko mi je rekao kao dok traje traje i ja već dva mjeseca nastojim da je maximalno štedim, dakle ipak ne moram to raditiKoji sam mentol od čovjeka jbt...
A naravno da jeste, samo ne spada u "user replaceable" vrstu baterija.
I što se tiče čuvanja, nije ti to zgoreg svakako, i da je zamjenjiva čak... evo ovdje par tip-ova; http://www.apple.com/batteries/iphone.html
-
DYD666
#2037 Re: iPhone - All about
Hm, sad u toj fazi ne znam... mislim da si to mogao samo da na tabu "info" ne syncas kontakte i probrisali bi se sami, ili ih syncas sa novom praznom library koji bi za tu priliku napravio u adressbook.BABOcool wrote:Pokusao sam obrisati sve kontakte sa ipone-a i ubacio sam ona dva file-a u root/lib... adresbook ali prije toga sam obrisao prethodni file i sad mi radi crash svaki put kad hocu da udjem u: Mail, contact... na telefonu
Settings>General>Reset>Erase all content and settings
ili
Create an Empty group on your mac - MacOSX > Contacts
in iTunes, set the Sync options to that empty group,
Click Apply,
Click Sync
ili
http://www.brighthub.com/mobile/iphone/ ... 73457.aspx
-
DYD666
#2038 Re: iPhone - All about
Nije frka, samo daj link neki sa kojeg bi i sam skinuo, da ja ne promasim.Felidae wrote:Ima li neko link ili da mi sprzi ili nesto slicno za iGo My Way Europe koji radi na 3g 3.12....?Imam ga trenutno ali sad ce biti cistka da rijesim ovo sa itunesom i tu aplikaciju nemam na hard disku....imam navigon ali nije cemu!
-
DYD666
#2039 Re: iPhone - All about
Svako ima svoj stav ali ja se sa Kinezima ne bih zezao kada je struja u pitanju, makar i 5x više platio. U redu neki stativi za kamere, futrole za digitalce, pa čak i komplet njihovi telefoni neki, sta ja znam, ili slušalice za iPhone itd... ali u org iPhone ubaciti Kinesku bateriju od par dolara - neka hvala. Da svaku noć strahujem hoće li se izliti ili mi popržiti ostatak elektronike unutra...nije vrijedno tog devera uopšte.Lady Saray wrote: ma nasla sam neku kinesku, naravno, bateriju kao zamjenu al koliko to moze valjati za sicu od par dolara?
A koliko lik uzima, ne znam tačno...evo broj na PM pa se raspitaj. Najbolje da i sa njim vidiš kakve baterije i sam stavlja i šta preporučuje te gdje ih nabaviti. Jer čisto sumnjam da i on kupi istog tog Kineza sa eBaya pa ga ubaci a naplati 10x više kao što bi mnogi uradili. Niti je taj jeftini Kinez isti onaj što je na pozadini telefona "potpisan" sa Assembled In- to odma da te ne buni, razlika u kakvoći je frapantna.
-
BABOcool
#2040 Re: iPhone - All about
A ako uradim Erase all content and settings, da li cu jailbreak morati ponovo stimati?DYD666 wrote:Hm, sad u toj fazi ne znam... mislim da si to mogao samo da na tabu "info" ne syncas kontakte i probrisali bi se sami, ili ih syncas sa novom praznom library koji bi za tu priliku napravio u adressbook.BABOcool wrote:Pokusao sam obrisati sve kontakte sa ipone-a i ubacio sam ona dva file-a u root/lib... adresbook ali prije toga sam obrisao prethodni file i sad mi radi crash svaki put kad hocu da udjem u: Mail, contact... na telefonu
Settings>General>Reset>Erase all content and settings
ili
Create an Empty group on your mac - MacOSX > Contacts
in iTunes, set the Sync options to that empty group,
Click Apply,
Click Sync
ili
http://www.brighthub.com/mobile/iphone/ ... 73457.aspx
- femme
#2041 Re: iPhone - All about
Zna li neko da li igdje mogu otkljucati iPhone 4 (baseband 02.10.04)? HITNO!
-
DYD666
#2042 Re: iPhone - All about
NopeBABOcool wrote: A ako uradim Erase all content and settings, da li cu jailbreak morati ponovo stimati?
-
maxi_rodriguez
#2043 Re: iPhone - All about
cao rajjaaaa...Sretni Bajramski praznici, onima koji slave
Bajram Serif Mumbarek Olsun <<< kad sam vec tu, a danas je taj dan...
PITANJE: Zeznuo sam pre nekoliko dana Iphone 3g, imao sam 4.0 Ios, cinilo mi se sporo..pa sam po preporukama nekih forumasa iz inostranstva skinuo 4.1 Ios..skroz naivno, to me zeznulo...sada imam simlock..i nishta ne mogu sa njim.
Moze mi neko objasniti, kako odklonuti simlock, koji nacin, koje programe trebam imati...i sta mi sve treba?? Korak po korak?????!!!!
Neki kazu da je 4.1 nemoguce odblokirati..da trebam cekati 4.2...a ja to ne vjerujem..frajer mi za to uzima 50km..
zao mi je to toliko dati, cini mi se skupo...
pomozite..hvala mnogo na odgovorima
PITANJE: Zeznuo sam pre nekoliko dana Iphone 3g, imao sam 4.0 Ios, cinilo mi se sporo..pa sam po preporukama nekih forumasa iz inostranstva skinuo 4.1 Ios..skroz naivno, to me zeznulo...sada imam simlock..i nishta ne mogu sa njim.
Moze mi neko objasniti, kako odklonuti simlock, koji nacin, koje programe trebam imati...i sta mi sve treba?? Korak po korak?????!!!!
Neki kazu da je 4.1 nemoguce odblokirati..da trebam cekati 4.2...a ja to ne vjerujem..frajer mi za to uzima 50km..
-
Duge
#2044 Re: iPhone - All about
Ne postoji jos uvijek unlock za 4.1, izaci ce par dana poslije 4.2 (koji ce mozda danas u 16h izaci). Ko ti govori suprotno, il' ne zna il' hoce da te zaj***.maxi_rodriguez wrote:cao rajjaaaa...Sretni Bajramski praznici, onima koji slaveBajram Serif Mumbarek Olsun <<< kad sam vec tu, a danas je taj dan...
-
DYD666
#2045 Re: iPhone - All about
Ja bih se na tvom mjestu vratio na 3.1.3 čak.maxi_rodriguez wrote: Moze mi neko objasniti, kako odklonuti simlock, koji nacin, koje programe trebam imati...i sta mi sve treba?? Korak po korak?????!!!!
Bez 3GS, avantura sa iOS4 (ma koja verzija) je preteška.
- BLADE8
#2046 Re: iPhone - All about
Raja, jel se moze kako gledat tv na iphone-u...ovo nesto od bhtelecom-a (moja TV mobile)?
- hakazvaka
#2047 Re: iPhone - All about
ne mozeBLADE8 wrote:Raja, jel se moze kako gledat tv na iphone-u...ovo nesto od bhtelecom-a (moja TV mobile)?
- shalla
#2048 Re: iPhone - All about
Imam 3gs 32gb, interesuje me kad bih uradio upgrade na IOS4 da li gubim sve što imam na telefonu i da li bih mogao prilikom sljedećeg synca sa itunesom (u kojem bi dakle ostale sve aplikacije, slike i muzika koju imam) sve to "povratiti"?
Hvala
Hvala
-
sarayewo
#2049 Re: iPhone - All about
Ima li novosti, kad ce 4.2?
-
DYD666
#2050 Re: iPhone - All about
Legalna varijanta ili?shaqqa wrote:Imam 3gs 32gb, interesuje me kad bih uradio upgrade na IOS4 da li gubim sve što imam na telefonu i da li bih mogao prilikom sljedećeg synca sa itunesom (u kojem bi dakle ostale sve aplikacije, slike i muzika koju imam) sve to "povratiti"?
Hvala