Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
leo johnson

#2026 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by leo johnson »

Neelix wrote:"breaking" news, pitanja za svakoga su godinama ista.
to je jos jedan od dokaza i pokazetelja o kakvoj se tu povrsnosti radi. oni bi howkinga pitali kupuje li na pijacu, reya charlesa koji auto vozi, ivicu surjaka za koji klub navija, robinzona krusoa koga bi poveo na pusti otok i josipa broza koja mu je najdraza drzava.
VjecitiStudent

#2027 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by VjecitiStudent »

Neelix wrote:....naravno da je najbolji :thumbup:

da je isti ovakav tekst umjesto vildane za temu imao fahru, vec bi slavili novinara, njegovu hrabrost da se suprostavi novinaru koji krade i laze i slicne so-x gluposti :D

ko vas ne zna :D :bih:
Srecom, i pored jadnog stanja u kakvom se bh. novinarstvo nalazi, ovakav tekst se jos uvijek moze pojaviti samo u Avazu i nigdje drugo. Ostali su, ako nista drugo, zadrzali mrvu ljudske pristojnosti koja im ne dozvoljava da napisu i objave ovako nesto.
Naravno, nije ni Avaz repa bez korijena, slicne gadarije su znali prirediti i Risto Djogo i Walter, za vrijeme Causevica i Alispahica.
ultima_palabra

#2028 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by ultima_palabra »

VjecitiStudent wrote:

da je isti ovakav tekst umjesto vildane za temu imao fahru, vec bi slavili novinara, njegovu hrabrost da se suprostavi novinaru koji krade i laze i slicne so-x gluposti :D

Srecom, i pored jadnog stanja u kakvom se bh. novinarstvo nalazi, ovakav tekst se jos uvijek moze pojaviti samo u Avazu i nigdje drugo. Ostali su, ako nista drugo, zadrzali mrvu ljudske pristojnosti koja im ne dozvoljava da napisu i objave ovako nesto.
Naravno, nije ni Avaz repa bez korijena, slicne gadarije su znali prirediti i Risto Djogo i Walter, za vrijeme Causevica i Alispahica.
:thumbup: A kad si u takvoj konkurenciji najgori...
djes_ba

#2029 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by djes_ba »

ko ima u odf nek postavi danas sam vidio dok sam listo neki covjek je umro preko pola stranice neko sjecanje spomen i pise
1997-2010 danas se navrsava tri godine
kako se tek o zivim pisati
Neelix

#2030 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Neelix »

VjecitiStudent wrote:

moze moze, u slobodnoj bosni i gore :) ali naravno, senad avdic je heroj i gigant kad tako nesto napise :-)
callmethebreeeze

#2031 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by callmethebreeeze »

ni jedno medijsko zlo nije ni blizu avaza. to treba ponoviti s vremena na vrijeme da se slucajno ne zaboravi.
HAVANA

#2032 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by HAVANA »

callmethebreeeze wrote:ni jedno medijsko zlo nije ni blizu avaza. to treba ponoviti s vremena na vrijeme da se slucajno ne zaboravi.
amrica

#2033 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by amrica »

HAVANA wrote:
callmethebreeeze wrote:ni jedno medijsko zlo nije ni blizu avaza. to treba ponoviti s vremena na vrijeme da se slucajno ne zaboravi.
Država

#2034 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Država »

amrica wrote:
HAVANA wrote:
leo johnson

#2035 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by leo johnson »

citam ove sto opravdavaju avaz i velicaju lik i djelo druga fahra i kontam, kakvi su to ljudi?
jesu li glupi, jesu li ćoravi, je li ih dvadesestogodisnja vladavina nacionalista toliko degradirala kao ljudska bica, jesu li oni mozda izdajnici, nepatriote, neprijateljski agenti, jesu li im u dzamiji isprali mozak...?
vrag ce ga znati...
VjecitiStudent

#2036 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by VjecitiStudent »

Neelix wrote: moze moze, u slobodnoj bosni i gore :) ali naravno, senad avdic je heroj i gigant kad tako nesto napise :-)
Jos kad bi mogao kakav citat izvuci da gore napisano dokazes?
Neelix

#2037 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Neelix »

:lol: ljudi, ateisti (bar u mom slucaju :D ), ljudi koji gledaju svojim, a ne partijskim ocima. ljudi koji ne vjeruju u izjave tipa fahro nakr'o, a to sto nikad nije bio ni blizu vlasti, a sigurno nije stavljao fantomke pa pljackao banke, nije ni bitno jel, bitno je da je zlaja rek'o da je fahro lopov :D ljudi koji zele dati priliku novim snagama, jer su se ovi svi izrotirali bezbroj puta, imaju optuznica i optuznica iza sebe, jer koce zemlju u razvoju vec 15 godina, a takvi kao ti im ponovo i ponovo daju glasove.
liberty

#2038 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by liberty »

callmethebreeeze wrote:ni jedno medijsko zlo nije ni blizu avaza.
--> gola istina
Last edited by liberty on 06/12/2010 20:54, edited 1 time in total.
Neelix

#2039 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Neelix »

VjecitiStudent wrote:
Neelix wrote: moze moze, u slobodnoj bosni i gore :) ali naravno, senad avdic je heroj i gigant kad tako nesto napise :-)
ne citam tu ljigu godinama, od vremena kada sam procitao tekst u kojem se pojedincima otvoreno "jebe mater", prije nekih 7-8 godina.
Neelix

#2040 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Neelix »

liberty wrote:
--> gola istina
sta kaze zla...gebels, laz postaje istina ako je ponovis dovoljno puta, jel :D
callmethebreeeze

#2041 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Neelix wrote::lol: ljudi, ateisti (bar u mom slucaju :D ), ljudi koji gledaju svojim, a ne partijskim ocima. ljudi koji ne vjeruju u izjave tipa fahro nakr'o, a to sto nikad nije bio ni blizu vlasti, a sigurno nije stavljao fantomke pa pljackao banke, nije ni bitno jel, bitno je da je zlaja rek'o da je fahro lopov :D ljudi koji zele dati priliku novim snagama, jer su se ovi svi izrotirali bezbroj puta, imaju optuznica i optuznica iza sebe, jer koce zemlju u razvoju vec 15 godina, a takvi kao ti im ponovo i ponovo daju glasove.
mi pricamo o avazu kao medijskoj bejzbolpalici. koliko god ostali mediji bili losi nisu ni blizu avaza.
to sto ti fahru vidis kao "novu politicku snagu" govori malo o tebi, a puno o jadnoj i cemernoj bosanskoj politickoj sceni.

p.s ja sam uvijek govorio da fahro zna i moze, jer bez obzira na "donacije" i malverzacije, za koje vjerujem da ih je bilo, treba imati i klikera pa na osnovu nicega stvoriti medijsku imperiju. ali dzaba mu sve kad je gad.
VjecitiStudent

#2042 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by VjecitiStudent »

Neelix wrote:
VjecitiStudent wrote:
ne citam tu ljigu godinama, od vremena kada sam procitao tekst u kojem se pojedincima otvoreno "jebe mater", prije nekih 7-8 godina.
"Ljiga" i dalje redovno pise, nije valjda da nista ne mozes pronaci, pa makar, sad, na brzinu?
Npr. meni bi za prigodan citat iz Avaza trebala tek minuta-dvije.
Neelix

#2043 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Neelix »

ne, lik na cije sam pitanje odgovorio sa tim postom je pitao za fahru, zato sam tako i odgovorio.
nebrojeno puta sam na forumu napisao da se ne slazem sa ovakvim pisanjem, bilo avaza, bilo drugog medija. ali mi bode oci kako se opravdavaju jedni, a drugi velicaju zbog istih takvih stvari.
Last edited by Neelix on 06/12/2010 21:03, edited 1 time in total.
Neelix

#2044 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Neelix »

rekoh ti da sam prestao citati davno, ne znam ni sta da trazim osim ono malo sto se sjecam od prije toliko godina. ti ocito avaz citas svakodnevno, dok ti nije problem naci, a da nije sa ove teme sto drugi izdvajaju :)
VjecitiStudent

#2045 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by VjecitiStudent »

Neelix wrote:rekoh ti da sam prestao citati davno, ne znam ni sta da trazim osim ono malo sto se sjecam od prije toliko godina. ti ocito avaz citas svakodnevno, dok ti nije problem naci, a da nije sa ove teme sto drugi izdvajaju :)
Nemas citata, ne sjecas se tacno i onda se jos usudjujes raspravljati???
Ne trebas otvarati ni novine, ni internet da cujes do koje razine podzemlja (i od dna se uvijek moze nize) je ta novina stigla, te bljuvotine idu vec duze vrijeme i usmenom predajom.
Dobar glas se cuje daleko, los ...
leo johnson

#2046 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by leo johnson »

Neelix wrote::lol: ljudi, ateisti (bar u mom slucaju :D ), ljudi koji gledaju svojim, a ne partijskim ocima. ljudi koji ne vjeruju u izjave tipa fahro nakr'o, a to sto nikad nije bio ni blizu vlasti, a sigurno nije stavljao fantomke pa pljackao banke, nije ni bitno jel, bitno je da je zlaja rek'o da je fahro lopov :D ljudi koji zele dati priliku novim snagama, jer su se ovi svi izrotirali bezbroj puta, imaju optuznica i optuznica iza sebe, jer koce zemlju u razvoju vec 15 godina, a takvi kao ti im ponovo i ponovo daju glasove.
fahro nikad nije bio ni blizu vlasti?????

jesi li se ti mozda napio u ovo novogodisnje vece?
Neelix

#2047 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by Neelix »

:lol: da, nikad nije bio ni blizu nekog mjesta sa kojeg je mogao usmjeravati drzavne pare.

sta je nejasno?

....ako se ti sjecas precizno i znas kako naci tekstove iz 2002 ili 2003, onda ti skidam kapu, ponavljam da otad ne citam te novine, a to je bio razlog zasto sam prestao.
callmethebreeeze

#2048 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

mene avaz vise ne iznenadjuje. koliko god, recimo, avdic zna biti ogavan ja nikada nisam procitao nista sto je on napisao da je blizu mandalovog teksta o vildani. koliko god ja imao zamjerki slobodnoj, oslobodjenju i rahmetli danima, ni jedna od tih publikacija ne zagadjuje javni prostor kao avaz. avaz "torabizuje" drustvo. mogu samo misliti kakve bi gluposti pisali o njemu da torabi nije prodavao hilminu vodu.
:D :D
leo johnson

#2049 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by leo johnson »

Neelix wrote::lol: da, nikad nije bio ni blizu nekog mjesta sa kojeg je mogao usmjeravati drzavne pare.

sta je nejasno?

....ako se ti sjecas precizno i znas kako naci tekstove iz 2002 ili 2003, onda ti skidam kapu, ponavljam da otad ne citam te novine, a to je bio razlog zasto sam prestao.

nejasno je kako neko sa takvim mentalnim sklopom obavlja osnovne fizioloske potrebe.
VjecitiStudent

#2050 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by VjecitiStudent »

Neelix wrote: ....ako se ti sjecas precizno i znas kako naci tekstove iz 2002 ili 2003, onda ti skidam kapu, ponavljam da otad ne citam te novine, a to je bio razlog zasto sam prestao.
net je pun citata iz Avaza, valjda je neko zabiljezio i taj "gadni" Avdicev tekst?
Ako si prestao citati SB nakon gadnog teksta, kako ti se nista slicno nikada nije desilo sa Avazom?
Post Reply