A ti si najdosadniji forumaš._terminaš_ wrote:Ma jok ba Salčinoviću, ti griješiš, to ti je najorganizovaniji klub u ligi.jesenjin wrote:Fenan Salcinovic bivsi igrac Olimpica a sada Sandjeforda govori o svom bivsem klubu.......
Vaš zadnji klub je bio Olimpic, kako je došlo do raskida ugovora?
"Zadnjih pet mjeseci nosio sam dres Olimpica. To je najveći cirkus u mojoj dosadašnjoj karijeri. Za pet mjeseci sam dobio 60 posto jedne plate. Po meni je to jedan klub koji slovi kao uređen, ali je jako daleko od toga. Pa pogledajte samo sve bolje igrače koji su igrali u evropskim klubovima, koliko njih je imalo ozbiljnu minutažu u Olimpicu? Nemaju uslove da budu uređen klub, oprema se nosi kući i pere, ima tu još mnogo toga, šlag na tortu je šef stručnog štaba koji je dok sam ja bio tu vrijeđao igrače, nakon svega ja mogu definitvno reći da je to najveća greška moje karijere."![]()
![]()
F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
aldinjo
#2026 Re: F.K. Olimpic
-
EUROBIH
#2027 Re: F.K. Olimpic
shake69 wrote:Mislim da lik malo pretjeruje iako kod Gracica ima svasta. Nije on bio starter uopce pa su ga i mogli zavlaciti s lovom a da je tako lose kako prica ne bi ta ekipa igrala zapazenu ulogu u PL i bila ozbiljni kandidat za izlazak na evropsku scenu.jesenjin wrote:Fenan Salcinovic bivsi igrac Olimpica a sada Sandjeforda govori o svom bivsem klubu.......
"Zadnjih pet mjeseci nosio sam dres Olimpica. To je najveći cirkus u mojoj dosadašnjoj karijeri. Za pet mjeseci sam dobio 60 posto jedne plate. Po meni je to jedan klub koji slovi kao uređen, ali je jako daleko od toga. Pa pogledajte samo sve bolje igrače koji su igrali u evropskim klubovima, koliko njih je imalo ozbiljnu minutažu u Olimpicu? Nemaju uslove da budu uređen klub, oprema se nosi kući i pere, ima tu još mnogo toga, šlag na tortu je šef stručnog štaba koji je dok sam ja bio tu vrijeđao igrače, nakon svega ja mogu definitvno reći da je to najveća greška moje karijere."

- Arteta
#2028 Re: F.K. Olimpic
Salcinovic je kreten.jesenjin wrote:Fenan Salcinovic bivsi igrac Olimpica a sada Sandjeforda govori o svom bivsem klubu.......
"Zadnjih pet mjeseci nosio sam dres Olimpica. To je najveći cirkus u mojoj dosadašnjoj karijeri. Za pet mjeseci sam dobio 60 posto jedne plate. Po meni je to jedan klub koji slovi kao uređen, ali je jako daleko od toga. Pa pogledajte samo sve bolje igrače koji su igrali u evropskim klubovima, koliko njih je imalo ozbiljnu minutažu u Olimpicu? Nemaju uslove da budu uređen klub, oprema se nosi kući i pere, ima tu još mnogo toga, šlag na tortu je šef stručnog štaba koji je dok sam ja bio tu vrijeđao igrače, nakon svega ja mogu definitvno reći da je to najveća greška moje karijere."
Frajer nije imao mjesta u prvom timu Olimpika.
- Arteta
#2029 Re: F.K. Olimpic
Koliko je on to odigrao minuta?
- ellaxaz
#2030 Re: F.K. Olimpic
Demirović: Od narednog domaćeg susreta igramo na Otoci
http://sportsport.ba/bh_fudbal/demirovi ... oci/100919
Gracić vraćamo se gdje nam je mjesto
http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /130321044
http://sportsport.ba/bh_fudbal/demirovi ... oci/100919
Gracić vraćamo se gdje nam je mjesto
http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /130321044
- Obuca9
#2031 Re: F.K. Olimpic
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
P.S.
hahaha
P.S.
hahaha
-
vryzas
#2032 Re: F.K. Olimpic
Arteta wrote:Salcinovic je kreten.jesenjin wrote:Fenan Salcinovic bivsi igrac Olimpica a sada Sandjeforda govori o svom bivsem klubu.......
Frajer je "izmislio" fudbal za 90% igraca iz PL
- Arteta
#2033 Re: F.K. Olimpic
Mozda, kada sredi neke stvari, a ovakav Olimpiku nije trebao.vryzas wrote:Arteta wrote:Salcinovic je kreten.jesenjin wrote:Fenan Salcinovic bivsi igrac Olimpica a sada Sandjeforda govori o svom bivsem klubu.......
Frajer je "izmislio" fudbal za 90% igraca iz PL
- Logovan
#2034 Re: F.K. Olimpic
Kao što je Barca više od kluba, Olimpic je više od cirkusa. 
- omega369
#2035 Re: F.K. Olimpic
ali nije puno slagao. plate su im drama kasnile. naravno, to olimpicici nece priznati
- Qler
#2036 Re: F.K. Olimpic
VuCovi se vracaju 
- Muhamed Đakmić
#2037 Re: F.K. Olimpic
Joj Nijaz Nisko Gracić, najveći genije u bh fudbalu ikad 
- ellaxaz
#2038 Re: F.K. Olimpic
Da Olimpik nije išao u Tuzlu, Sarajevo sad ne bi imalo Musemića kao trenera, u svemu ima pozitive ipak.
- kinzekonze
#2039 Re: F.K. Olimpic
Hoće li uskoro taj meteor?M-16 wrote:pozdrav svim navijacim nadolazeceg meteora na bh fudbalskom nebu
- Logovan
#2040 Re: F.K. Olimpic
To je to.Obuca9 wrote:Mes que un Circus
-
aldinjo
#2041 Re: F.K. Olimpic
Jesili se naspavao,ako nisi nazad na spavanje!_terminaš_ wrote:Kao što je Barca više od kluba, Olimpic je više od cirkusa.
-
EUROBIH
- Logovan
#2043 Re: F.K. Olimpic
Pusti se sad spavanja, nego šta kažeš na ove selidbe što se konstantno dešavaju?aldinjo wrote:Jesili se naspavao,ako nisi nazad na spavanje!_terminaš_ wrote:Kao što je Barca više od kluba, Olimpic je više od cirkusa.
- Cossack
#2044 Re: F.K. Olimpic
Samo što nije. Eno ga luta po gradovima...kinzekonze wrote:Hoće li uskoro taj meteor?M-16 wrote:pozdrav svim navijacim nadolazeceg meteora na bh fudbalskom nebu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
aldinjo
#2045 Re: F.K. Olimpic
Bih ja rado ali se ne može sa tobom normalno diskutovati,ali kao što reče predsjednik vratili su se tamo gdje im je mjesto._terminaš_ wrote:Pusti se sad spavanja, nego šta kažeš na ove selidbe što se konstantno dešavaju?aldinjo wrote:Jesili se naspavao,ako nisi nazad na spavanje!_terminaš_ wrote:Kao što je Barca više od kluba, Olimpic je više od cirkusa.
- relativno84
#2046 Re: F.K. Olimpic
Treba shvatiti i Gracica da nije ovih cestih seljenja niko nebi ni imao neku potrebu da se sjeti da taj klub postoji. Ali vise cak nije ni smijesno pomalo postaje zalosno
gube se kao i vid dok im gledas one sarene stolice 
- shake69
#2047 Re: F.K. Olimpic
Gracic je sve samo ne glup! Drago mi je sto se taj klub vratio na stadion gdje jedino moze imati osjecaj domaceg terena a to je dobro za PL i konkurenciju. Mani Tusnja a pogotovo Gorazda.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2048 Re: F.K. Olimpic
Sasvim sigurno je od novog nacelnika Efendica nesto dobio. Ako nista drugo onda koristenje stadiona za utakmice za 0 KM...ili mogucnost nadogradnje necega, nesto....ne znam ni sam..ali neku korist je uganjao.
-
jesenjin
#2049 Re: F.K. Olimpic
Ja sam i ocekivao ovaj potez.... Gracic je dobio jednu veliku reklamu za FK Olimpic i to besplatnu.... Kao sto sam pisao u nekim od prethodnih postova Olimpicu je jedino pravo mjesto u Sarajevu i to na Otoci... Navijace ce imati ali nikad u onolikom broju kao sto Zeljo i Sarajevo imaju.... Olimpicu trebaju rezultati i oni neopredjeljeni navijaci ce doci i to sami....Gracic je biznismen i naravno cim bude prestao njegov interes u FK Olimpic on ce to mjesto ustupiti nekom drugom.... Tako ti je to u svemu a pogotovo u svjetu novca.... Drago mi je sto je Olimpic napokon vratio svoj dom.... Olimpicu je mjesto u Sarajevu na Otoci.... Tu su se rodili i tu trebaju da ostanu.....
- Muhamed Đakmić
#2050 Re: F.K. Olimpic
Tu su se rodili, tu će i da umru. Malo parafraziranja, ali uništit će cijeli jedan klub i ideju radi blesave budale. Zatvorit će se potpuno.