Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
karbofix

#2026 Re: Real Madrid C.F.

Post by karbofix »

real na celu s murinjom :D definitivno osvaja čempions lig slijedece godine :thumbup:
LSD

#2027 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Želio bih istaknuti veliki Pellegrinijev profesionalizam i posvećenost poslu, ali vrijeme je da našem projektu damo svježi impuls. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jao šuplje price kod Pereza...istice Pellegrinijev profesionalizam i zalaganje, i to u trenutku kad mu urucuje nogu u dupe :lol: :-) malo je reci licemjerno.
kory_galaktikos

#2028 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

LSD wrote:Želio bih istaknuti veliki Pellegrinijev profesionalizam i posvećenost poslu, ali vrijeme je da našem projektu damo svježi impuls. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jao šuplje price kod Pereza...istice Pellegrinijev profesionalizam i zalaganje, i to u trenutku kad mu urucuje nogu u dupe :lol: :-) malo je reci licemjerno.
pa sta ce bgt reci.....nece reci da je ovaj,glup,smotan,neuracunljiv....tako to ide u fudbalu...
zasto svaki igrac kad potpise onaj ugovor kaze nesto u smislu moj je san bio igrati tu,ovo je najveci tim...sve ista prica...
student001

#2029 Re: Real Madrid C.F.

Post by student001 »

Jak Real s ovim Ramosom, :-) bolji je Demichelis obrambeni
sumirprimus

#2030 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

"Former Real Madrid coach Manuel Pellegrini has revealed that he never had a say in how los Merengues played during his season-long reign at the Bernabeu and stated that he did not speak to club president Florentino Perez once since last August."

Kako li ce proci s morinjom?
ultima_palabra

#2031 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Image
Veliki trener, čovjek i gospodin :thumbup: Možda ga nekad opet vidimo na klupi Bernabeua, pod nekom novom upravom...
Smijenili su ga ljudi bez obraza, koji nemaju muda da preuzmu odgovornost za svoje greške i koji nastavljaju klub voditi kao cirkus :x Bez vizije nema napretka, Florentino podsjeća na dijete koje uvijek želi najnoviju igračku...
Pitanje je dana kada će sociosi skontati da su prevareni...
gooc
Location: Stari Grad je jedan grad i jedan grad je Stari Grad...

#2032 Re: Real Madrid C.F.

Post by gooc »

student001 wrote:Jak Real s ovim Ramosom, :-) bolji je Demichelis obrambeni
ti neki šaljivdžija il šta već?
sumirprimus

#2033 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

Bogam ultima,nije prvi put da primjetim tvoje nezadovoljstvo aktuelnom upravom kluba,...
Ako smijem da primjetim,florentinu se ne pise dobro ako mu ni ovo s murinjom ne upali...
A sve sto treba da uradi je da pusti covjeka da radi svoj posao i da mu se ne mijesa u isti,al sudar dva super ega,ako nista bice bar uzbudljiva jesen ... :-)
gooc
Location: Stari Grad je jedan grad i jedan grad je Stari Grad...

#2034 Re: Real Madrid C.F.

Post by gooc »

ultima_palabra wrote:Image
Veliki trener, čovjek i gospodin :thumbup: Možda ga nekad opet vidimo na klupi Bernabeua, pod nekom novom upravom...
Smijenili su ga ljudi bez obraza, koji nemaju muda da preuzmu odgovornost za svoje greške i koji nastavljaju klub voditi kao cirkus :x Bez vizije nema napretka, Florentino podsjeća na dijete koje uvijek želi najnoviju igračku...
Pitanje je dana kada će sociosi skontati da su prevareni...
:thumbup:
ultima_palabra

#2035 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:Bogam ultima,nije prvi put da primjetim tvoje nezadovoljstvo aktuelnom upravom kluba,...
Ako smijem da primjetim,florentinu se ne pise dobro ako mu ni ovo s murinjom ne upali...
A sve sto treba da uradi je da pusti covjeka da radi svoj posao i da mu se ne mijesa u isti,al sudar dva super ega,ako nista bice bar uzbudljiva jesen ... :-)
Ma naravno da sam nezadovoljan, prodali su muda pod bubrege...prije godinu dana su pričali o identitetu kluba i napadačkom fudbalu, forsiranju igrača iz omladinskog pogona i Španije...sada je tu trener koji nema veze ni sa čim od toga. Veliki jeste svakako, ali pitanje da li je pravi.
Valdano me je svakako razočarao, morao je podnijeti ostavku nakon ovoga...njegov kandidat za trenera je dobio otkaz, a dovodi se trener kojeg je javno kritikovao više puta :roll: Njegov autoritet je od jučer ravan nuli...
Siguran sam da neće osvojiti CL, Primeru možda, samo ako se Barca samouništi kao pred kraj Rijkaardove vladavine
fixer

#2036 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Da sam se ja pitao u Realu bi i dalje Capello bio trener, a Robbena nikad ne bi pustili :D
ultima_palabra

#2037 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

fixer wrote:Da sam se ja pitao u Realu bi i dalje Capello bio trener, a Robbena nikad ne bi pustili :D
Eh, ako ćemo tako, kod mene bi i dalje bio Del Bosque :-D
aerosa

#2038 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

fixer wrote:Da sam se ja pitao u Realu bi i dalje Capello bio trener, a Robbena nikad ne bi pustili :D
Ma takvih kikseva kroz godine prave redovno, od Del Boskea,Makelelea pa na ovamo ,samo je pitanje kad će doći vrijeme da prestanu takve gluposti raditi....
Joj Robena prodali...... :( Ni dan danas mi nije jasno kakvu je računicu imao onaj Perez pa skonto da njega pusti u Bajern...
aerosa

#2039 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:
Eh, ako ćemo tako, kod mene bi i dalje bio Del Bosque :-D
A što je najtužnije njemu se toliko toga prigovaralo a čovjek naizmjenice donosio titule LP i primere, tačno si znao godinu unaprijed šta će osvojiti :)
sumirprimus

#2040 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

aerosa wrote:
Ma takvih kikseva kroz godine prave redovno, od Del Boskea,Makelelea pa na ovamo ,samo je pitanje kad će doći vrijeme da prestanu takve gluposti raditi....
Joj Robena prodali...... :( Ni dan danas mi nije jasno kakvu je računicu imao onaj Perez pa skonto da njega pusti u Bajern...
Jednostavno,perez je biznismen,od robena vjerovatno nije bilo marketinske fajde...

Al ultima mislim da grijesis u vezi smorinja,ustrojice on ekipu,zivi bili pa vidli,naravno da je meni trn u oku,i prvi bi volio da ne uspije,al dabogda,tip je sifra zesca...
Al imaju trokut-perez-morinjo-gejnaldo :D Ako morinjo i to poslaze kako treba eh onda svaka mu cast...
aerosa

#2041 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

Neće on imat problema sa Ronaldom, koliko sam ga ja upratio probleme ima sa likovima koji su skloni pijančenju i razuzdanom životu , a ovaj je koliko god bio napuhan (zašta realno i ima razloga) ipak više sportu okrenut, a to što dobre koke voli vodati to mu može biti samo plus :D
Nešto se ne sjećam da je ikada izašao neki njegov gaf sa pijanstvom , jedino ako sam ga negdje previdio...
ultima_palabra

#2042 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ma nije meni prodaja Robbena tolika fula, kad je Juande Ramos bio trener on je bio glavni igrač i ništa, potpuno podbacio u glavnim utakmicama protiv Liverpoola i Barce, da ne govorim o povredama.
Mislim da je logika bila da se njegovom prodajom obezbjedi transfer Riberyja ove godine, samo što je Bilal u međuvremenu propo ko kauč :-D
fixer

#2043 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

aerosa wrote:
Rekao je da su on i CR identicni igraci, te da nema dovoljno lopti za obojicu. A bilo bi za Ribery-a :(
aerosa

#2044 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:Ma nije meni prodaja Robbena tolika fula, kad je Juande Ramos bio trener on je bio glavni igrač i ništa, potpuno podbacio u glavnim utakmicama protiv Liverpoola i Barce, da ne govorim o povredama.
Mislim da je logika bila da se njegovom prodajom obezbjedi transfer Riberyja ove godine, samo što je Bilal u međuvremenu propo ko kauč :-D
Tu se slažem, ali nadam se da ga nisu kaparisali, lik je izgubio barem 50% svoje vrijednosti u odnosu na prošlu godinu.
Sad kad ga budu prodavali, dat će uz njega i dvije steone krave gratis :)
ultima_palabra

#2045 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

aerosa wrote:
ultima_palabra wrote:Ma nije meni prodaja Robbena tolika fula, kad je Juande Ramos bio trener on je bio glavni igrač i ništa, potpuno podbacio u glavnim utakmicama protiv Liverpoola i Barce, da ne govorim o povredama.
Tu se slažem, ali nadam se da ga nisu kaparisali, lik je izgubio barem 50% svoje vrijednosti u odnosu na prošlu godinu.
Pa mislim da je razjeban taj deal, Bilal potpisao novi ugovor sa Bayernom 8-)
fixer

#2046 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Ma gdje nije fula, pa covjek nosio na svojim ledjima citav Real te godine. Samo nije mogao sam protiv oziljnijih klubova. Prevelika koncentracija igraca onda bude na njegovoj strani, pa to ni Staljin ne bi probio.
aerosa

#2047 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

fixer wrote:
aerosa wrote:
Rekao je da su on i CR identicni igraci, te da nema dovoljno lopti za obojicu. A bilo bi za Ribery-a :(
Ma naopaka logika, mislim da bi njih dvojica u tandemu pravili takav rusvaj da bi protivničke odbrane dobijale ćireve od njih. Obojica imaju tu mogućnost da kad uzmu loptu pređu po 3,4 protivnička igrača bez problema ali isto tako znaju i da podvale loptu i izbace nekog od saigrača u 100% priliku . Jednostavno dva umjetnika sa loptom...
ultima_palabra wrote:
aerosa wrote:
Pa mislim da je razjeban taj deal, Bilal potpisao novi ugovor sa Bayernom 8-)
Znam to, nego govorim da nisu unaprijed šta uplatili za njega.... Kako Perez funkcioniše, ne bi me čudilo da je dio Robenovog transfera bio i avans za Bilala...
fixer

#2048 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

aerosa wrote:
fixer wrote:
aerosa wrote:
Ma naopaka logika, mislim da bi njih dvojica u tandemu pravili takav rusvaj da bi protivničke odbrane dobijale ćireve od njih. Obojica imaju tu mogućnost da kad uzmu loptu pređu po 3,4 protivnička igrača bez problema ali isto tako znaju i da podvale loptu i izbace nekog od saigrača u 100% priliku . Jednostavno dva umjetnika sa loptom...
:thumbup:
ultima_palabra

#2049 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

aerosa wrote:Znam to, nego govorim da nisu unaprijed šta uplatili za njega.... Kako Perez funkcioniše, ne bi me čudilo da je dio Robenovog transfera bio i avans za Bilala...
Može biti, mislim da u tom slučaju imaju neki povlašteni položaj kod kupovine nekog Bayernovog igrača...trenutno baš i nema neki interesantan :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2050 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Maicon u Realu?!
Post Reply