real na celu s murinjomdon_emir wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100526113
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karbofix
#2026 Re: Real Madrid C.F.
-
LSD
#2027 Re: Real Madrid C.F.
Želio bih istaknuti veliki Pellegrinijev profesionalizam i posvećenost poslu, ali vrijeme je da našem projektu damo svježi impuls.
Jao šuplje price kod Pereza...istice Pellegrinijev profesionalizam i zalaganje, i to u trenutku kad mu urucuje nogu u dupe
malo je reci licemjerno.
Jao šuplje price kod Pereza...istice Pellegrinijev profesionalizam i zalaganje, i to u trenutku kad mu urucuje nogu u dupe
-
kory_galaktikos
#2028 Re: Real Madrid C.F.
pa sta ce bgt reci.....nece reci da je ovaj,glup,smotan,neuracunljiv....tako to ide u fudbalu...LSD wrote:Želio bih istaknuti veliki Pellegrinijev profesionalizam i posvećenost poslu, ali vrijeme je da našem projektu damo svježi impuls.![]()
![]()
![]()
![]()
Jao šuplje price kod Pereza...istice Pellegrinijev profesionalizam i zalaganje, i to u trenutku kad mu urucuje nogu u dupe![]()
malo je reci licemjerno.
zasto svaki igrac kad potpise onaj ugovor kaze nesto u smislu moj je san bio igrati tu,ovo je najveci tim...sve ista prica...
-
student001
#2029 Re: Real Madrid C.F.
Jak Real s ovim Ramosom,
bolji je Demichelis obrambeni
-
sumirprimus
#2030 Re: Real Madrid C.F.
"Former Real Madrid coach Manuel Pellegrini has revealed that he never had a say in how los Merengues played during his season-long reign at the Bernabeu and stated that he did not speak to club president Florentino Perez once since last August."
Kako li ce proci s morinjom?
Kako li ce proci s morinjom?
- ultima_palabra
#2031 Re: Real Madrid C.F.

Veliki trener, čovjek i gospodin
Smijenili su ga ljudi bez obraza, koji nemaju muda da preuzmu odgovornost za svoje greške i koji nastavljaju klub voditi kao cirkus
Pitanje je dana kada će sociosi skontati da su prevareni...
- gooc
- Location: Stari Grad je jedan grad i jedan grad je Stari Grad...
#2032 Re: Real Madrid C.F.
ti neki šaljivdžija il šta već?student001 wrote:Jak Real s ovim Ramosom,bolji je Demichelis obrambeni
-
sumirprimus
#2033 Re: Real Madrid C.F.
Bogam ultima,nije prvi put da primjetim tvoje nezadovoljstvo aktuelnom upravom kluba,...
Ako smijem da primjetim,florentinu se ne pise dobro ako mu ni ovo s murinjom ne upali...
A sve sto treba da uradi je da pusti covjeka da radi svoj posao i da mu se ne mijesa u isti,al sudar dva super ega,ako nista bice bar uzbudljiva jesen ...
Ako smijem da primjetim,florentinu se ne pise dobro ako mu ni ovo s murinjom ne upali...
A sve sto treba da uradi je da pusti covjeka da radi svoj posao i da mu se ne mijesa u isti,al sudar dva super ega,ako nista bice bar uzbudljiva jesen ...
- gooc
- Location: Stari Grad je jedan grad i jedan grad je Stari Grad...
#2034 Re: Real Madrid C.F.
ultima_palabra wrote:
Veliki trener, čovjek i gospodinMožda ga nekad opet vidimo na klupi Bernabeua, pod nekom novom upravom...
Smijenili su ga ljudi bez obraza, koji nemaju muda da preuzmu odgovornost za svoje greške i koji nastavljaju klub voditi kao cirkusBez vizije nema napretka, Florentino podsjeća na dijete koje uvijek želi najnoviju igračku...
Pitanje je dana kada će sociosi skontati da su prevareni...
- ultima_palabra
#2035 Re: Real Madrid C.F.
Ma naravno da sam nezadovoljan, prodali su muda pod bubrege...prije godinu dana su pričali o identitetu kluba i napadačkom fudbalu, forsiranju igrača iz omladinskog pogona i Španije...sada je tu trener koji nema veze ni sa čim od toga. Veliki jeste svakako, ali pitanje da li je pravi.sumirprimus wrote:Bogam ultima,nije prvi put da primjetim tvoje nezadovoljstvo aktuelnom upravom kluba,...
Valdano me je svakako razočarao, morao je podnijeti ostavku nakon ovoga...njegov kandidat za trenera je dobio otkaz, a dovodi se trener kojeg je javno kritikovao više puta
Siguran sam da neće osvojiti CL, Primeru možda, samo ako se Barca samouništi kao pred kraj Rijkaardove vladavine
-
fixer
#2036 Re: Real Madrid C.F.
Da sam se ja pitao u Realu bi i dalje Capello bio trener, a Robbena nikad ne bi pustili 
- ultima_palabra
#2037 Re: Real Madrid C.F.
Eh, ako ćemo tako, kod mene bi i dalje bio Del Bosquefixer wrote:Da sam se ja pitao u Realu bi i dalje Capello bio trener, a Robbena nikad ne bi pustili
- aerosa
#2038 Re: Real Madrid C.F.
Ma takvih kikseva kroz godine prave redovno, od Del Boskea,Makelelea pa na ovamo ,samo je pitanje kad će doći vrijeme da prestanu takve gluposti raditi....fixer wrote:Da sam se ja pitao u Realu bi i dalje Capello bio trener, a Robbena nikad ne bi pustili
Joj Robena prodali......
- aerosa
#2039 Re: Real Madrid C.F.
A što je najtužnije njemu se toliko toga prigovaralo a čovjek naizmjenice donosio titule LP i primere, tačno si znao godinu unaprijed šta će osvojitiultima_palabra wrote:Eh, ako ćemo tako, kod mene bi i dalje bio Del Bosquefixer wrote:Da sam se ja pitao u Realu bi i dalje Capello bio trener, a Robbena nikad ne bi pustili
-
sumirprimus
#2040 Re: Real Madrid C.F.
Jednostavno,perez je biznismen,od robena vjerovatno nije bilo marketinske fajde...aerosa wrote:Ma takvih kikseva kroz godine prave redovno, od Del Boskea,Makelelea pa na ovamo ,samo je pitanje kad će doći vrijeme da prestanu takve gluposti raditi....fixer wrote:Da sam se ja pitao u Realu bi i dalje Capello bio trener, a Robbena nikad ne bi pustili
Joj Robena prodali......Ni dan danas mi nije jasno kakvu je računicu imao onaj Perez pa skonto da njega pusti u Bajern...
Al ultima mislim da grijesis u vezi smorinja,ustrojice on ekipu,zivi bili pa vidli,naravno da je meni trn u oku,i prvi bi volio da ne uspije,al dabogda,tip je sifra zesca...
Al imaju trokut-perez-morinjo-gejnaldo
- aerosa
#2041 Re: Real Madrid C.F.
Neće on imat problema sa Ronaldom, koliko sam ga ja upratio probleme ima sa likovima koji su skloni pijančenju i razuzdanom životu , a ovaj je koliko god bio napuhan (zašta realno i ima razloga) ipak više sportu okrenut, a to što dobre koke voli vodati to mu može biti samo plus 
Nešto se ne sjećam da je ikada izašao neki njegov gaf sa pijanstvom , jedino ako sam ga negdje previdio...
Nešto se ne sjećam da je ikada izašao neki njegov gaf sa pijanstvom , jedino ako sam ga negdje previdio...
- ultima_palabra
#2042 Re: Real Madrid C.F.
Ma nije meni prodaja Robbena tolika fula, kad je Juande Ramos bio trener on je bio glavni igrač i ništa, potpuno podbacio u glavnim utakmicama protiv Liverpoola i Barce, da ne govorim o povredama.
Mislim da je logika bila da se njegovom prodajom obezbjedi transfer Riberyja ove godine, samo što je Bilal u međuvremenu propo ko kauč
Mislim da je logika bila da se njegovom prodajom obezbjedi transfer Riberyja ove godine, samo što je Bilal u međuvremenu propo ko kauč
-
fixer
#2043 Re: Real Madrid C.F.
Rekao je da su on i CR identicni igraci, te da nema dovoljno lopti za obojicu. A bilo bi za Ribery-aaerosa wrote:Ma takvih kikseva kroz godine prave redovno, od Del Boskea,Makelelea pa na ovamo ,samo je pitanje kad će doći vrijeme da prestanu takve gluposti raditi....fixer wrote:Da sam se ja pitao u Realu bi i dalje Capello bio trener, a Robbena nikad ne bi pustili
Joj Robena prodali......Ni dan danas mi nije jasno kakvu je računicu imao onaj Perez pa skonto da njega pusti u Bajern...
- aerosa
#2044 Re: Real Madrid C.F.
Tu se slažem, ali nadam se da ga nisu kaparisali, lik je izgubio barem 50% svoje vrijednosti u odnosu na prošlu godinu.ultima_palabra wrote:Ma nije meni prodaja Robbena tolika fula, kad je Juande Ramos bio trener on je bio glavni igrač i ništa, potpuno podbacio u glavnim utakmicama protiv Liverpoola i Barce, da ne govorim o povredama.
Sad kad ga budu prodavali, dat će uz njega i dvije steone krave gratis
- ultima_palabra
#2045 Re: Real Madrid C.F.
Pa mislim da je razjeban taj deal, Bilal potpisao novi ugovor sa Bayernomaerosa wrote:Tu se slažem, ali nadam se da ga nisu kaparisali, lik je izgubio barem 50% svoje vrijednosti u odnosu na prošlu godinu.ultima_palabra wrote:Ma nije meni prodaja Robbena tolika fula, kad je Juande Ramos bio trener on je bio glavni igrač i ništa, potpuno podbacio u glavnim utakmicama protiv Liverpoola i Barce, da ne govorim o povredama.
-
fixer
#2046 Re: Real Madrid C.F.
Ma gdje nije fula, pa covjek nosio na svojim ledjima citav Real te godine. Samo nije mogao sam protiv oziljnijih klubova. Prevelika koncentracija igraca onda bude na njegovoj strani, pa to ni Staljin ne bi probio.ultima_palabra wrote:Ma nije meni prodaja Robbena tolika fula, kad je Juande Ramos bio trener on je bio glavni igrač i ništa, potpuno podbacio u glavnim utakmicama protiv Liverpoola i Barce, da ne govorim o povredama.
- aerosa
#2047 Re: Real Madrid C.F.
Ma naopaka logika, mislim da bi njih dvojica u tandemu pravili takav rusvaj da bi protivničke odbrane dobijale ćireve od njih. Obojica imaju tu mogućnost da kad uzmu loptu pređu po 3,4 protivnička igrača bez problema ali isto tako znaju i da podvale loptu i izbace nekog od saigrača u 100% priliku . Jednostavno dva umjetnika sa loptom...fixer wrote:Rekao je da su on i CR identicni igraci, te da nema dovoljno lopti za obojicu. A bilo bi za Ribery-aaerosa wrote:Ma takvih kikseva kroz godine prave redovno, od Del Boskea,Makelelea pa na ovamo ,samo je pitanje kad će doći vrijeme da prestanu takve gluposti raditi....fixer wrote:Da sam se ja pitao u Realu bi i dalje Capello bio trener, a Robbena nikad ne bi pustili
Znam to, nego govorim da nisu unaprijed šta uplatili za njega.... Kako Perez funkcioniše, ne bi me čudilo da je dio Robenovog transfera bio i avans za Bilala...ultima_palabra wrote:Pa mislim da je razjeban taj deal, Bilal potpisao novi ugovor sa Bayernomaerosa wrote:Tu se slažem, ali nadam se da ga nisu kaparisali, lik je izgubio barem 50% svoje vrijednosti u odnosu na prošlu godinu.ultima_palabra wrote:Ma nije meni prodaja Robbena tolika fula, kad je Juande Ramos bio trener on je bio glavni igrač i ništa, potpuno podbacio u glavnim utakmicama protiv Liverpoola i Barce, da ne govorim o povredama.
-
fixer
#2048 Re: Real Madrid C.F.
Ma naopaka logika, mislim da bi njih dvojica u tandemu pravili takav rusvaj da bi protivničke odbrane dobijale ćireve od njih. Obojica imaju tu mogućnost da kad uzmu loptu pređu po 3,4 protivnička igrača bez problema ali isto tako znaju i da podvale loptu i izbace nekog od saigrača u 100% priliku . Jednostavno dva umjetnika sa loptom...aerosa wrote:fixer wrote:Rekao je da su on i CR identicni igraci, te da nema dovoljno lopti za obojicu. A bilo bi za Ribery-aaerosa wrote:
Ma takvih kikseva kroz godine prave redovno, od Del Boskea,Makelelea pa na ovamo ,samo je pitanje kad će doći vrijeme da prestanu takve gluposti raditi....
- ultima_palabra
#2049 Re: Real Madrid C.F.
Može biti, mislim da u tom slučaju imaju neki povlašteni položaj kod kupovine nekog Bayernovog igrača...trenutno baš i nema neki interesantanaerosa wrote:Znam to, nego govorim da nisu unaprijed šta uplatili za njega.... Kako Perez funkcioniše, ne bi me čudilo da je dio Robenovog transfera bio i avans za Bilala...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2050 Re: Real Madrid C.F.
Maicon u Realu?!