Iscitah cijelih 85 stranica
Prije sam isla kod dr. Nejre Pasic, no odlucila sam da promijenim ginekologa, pa se razmisljam o dr. Mehmedbasicu.
Kakva su vasa iskustva? Koje su cijene pregleda? Koliko se ceka na termin?
Hvala
Moderator: anex
iskreno, ta bi ti promjena bila po principu: sjasi, Todore, sa zla na gore.aribes wrote:Pozdrav svima
Iscitah cijelih 85 stranicano, nisam nasla ono sto me interesuje (ili sam usput zaboravila
), pa ako neko imas frisko iskustvo da mi napise ako mu nije zahmet.
Prije sam isla kod dr. Nejre Pasic, no odlucila sam da promijenim ginekologa, pa se razmisljam o dr. Mehmedbasicu.
Hvala
A i to sto kazes, svi imaju neka svoja iskustva i vidjenja, a pravo da zborim, niti mi se daju novci silni da to tako mjenjam, kao na traci, a niti bih imala zivaca.wewa wrote:iskreno, ta bi ti promjena bila po principu: sjasi, Todore, sa zla na gore.aribes wrote:Pozdrav svima
Iscitah cijelih 85 stranicano, nisam nasla ono sto me interesuje (ili sam usput zaboravila
), pa ako neko imas frisko iskustvo da mi napise ako mu nije zahmet.
Hvala
u zadnje vrijeme hvale dr Nidzaru Abadzic, pa mozda da odes do nje![]()
ja sam vec deceniju pacijentica dr Divanovica.
dr Klancevic, ima privatnu ordinaciju na VisnjikuKaren wrote:Anja Čiča Tomić ima moju preporuku za kolposkopiju i papu, kao i UZ ginekološki, koji radi njena suradnica.
Ima li tko iskustva sa UZ dojke, meni je to slijedeći pregled, prvi put pa ne znam tko je "jak". Mamografiju ne bih radila prije UZ-a.
Baby Jane wrote:Jel neko isao u ovu ordinaciju Clarus? Kakvi su utisci? Cijene..?
Bila sam bas neki dan. Pregled + mikrobioloski test 150 KM. Ne znam kako je to povoljno? Ali, doktorica je za 10.sombra wrote:Baby Jane wrote:Jel neko isao u ovu ordinaciju Clarus? Kakvi su utisci? Cijene..?
Doktorica Amra je predivna i njezna. Cijenje povoljne, pregled + papa + kolposkopija 90KM.
Dr Jasminka Ćehajićmumy wrote:preporuka za njeznogzenskog ginekologa u domu zdravlja kumrovec?
Ne znam šta se desilo pa da se Mehmedbašić toliko kritikuje, ja sam baš s njim imala pozitivna iskustva.wewa wrote:tacno razumijem o cemu pricas.
pasicka, mehmedbasic i vernes begovic su razvikani ginekolozi kojih se iskusni cuvaju.
Meni je kod Spahovica bilo tako da nisma osjetilazvrzgana wrote: postupak sam po sebi tesko moze biti njezan![]()
Sretno
Koliko znam..kod nalaza Ascus nista se ne uzima vec se samo rade kontrole svakih 4mj,6mj....tj.prati se stanje..Kapri wrote:Vec 2 godine imam mozaik.Jednom sam radila hpv tipizaciju bila sam negaticna.Danas sam digla nalaze pape i pise da imam Ascus.Da li iko zna sta da koristim.Kontrola za 4 mjeseca.Sta da pijem za Ascus da li je opasno.Hvala.