FK VELEŽ Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
karanana

#2026 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by karanana »

0-0 sloboda na poluvremenu. E jebemu ovaj zapadni/lijevi dio sjevera predvidjen za goste bas kvari cjelinu tribine.
todd_smith

#2027 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by todd_smith »

Imate li kakav Fan Shop u Mostaru? I ako ima fdje se nalazi
Crvena Tifoza

#2028 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Crvena Tifoza »

todd_smith wrote:Imate li kakav Fan Shop u Mostaru? I ako ima fdje se nalazi

Ima u Cernici, preko mosta na Musali pa lijevo.

Adema Buća 6
ponos

#2029 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by ponos »

Sezona pocinje za 7 dana, nista od reflektora, nista od montazne tribine za gostujuce navijace, nista od rusenja tribine iza gola, jedino sto se desilo je povecanje cijena ulaznica, evo za odrasle mogu razumiti ali za djecu povecati s 1KM na 5 KM to je za svaku osudu, to je 500%, ocito djeca su trebala dok se izborio plasman u PL, sad je ovo igra samo za odrasle. Taman su se djeca bila vratila velezu, sad ih opet tjeraju od veleza ...
karanana

#2030 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by karanana »

ponos wrote:Sezona pocinje za 7 dana, nista od reflektora, nista od montazne tribine za gostujuce navijace, nista od rusenja tribine iza gola, jedino sto se desilo je povecanje cijena ulaznica, evo za odrasle mogu razumiti ali za djecu povecati s 1KM na 5 KM to je za svaku osudu, to je 500%, ocito djeca su trebala dok se izborio plasman u PL, sad je ovo igra samo za odrasle. Taman su se djeca bila vratila velezu, sad ih opet tjeraju od veleza ...
Standardica.
Puno price a na kraju poprilicna kurchina.
Eto stavili su stolice. Ali i to je unakazeno jer nije montazna tribina za goste napravljena pa ce sada gosti biti na sjevernoj i presjecati kontinuitet domacih navijaca izmedju sjevera i zapada. Ne znam sto su rusili onu betonsku montaznu za goste na jugu dok nisu nesto rjesili.
Sve ostalo sto je i megaman spominjo ovde se nije ni pocelo a kamoli odradilo. Ali on je vazda vec godinama bio optimistican a malo toga se odradilo. Ali hajd. Nasa posla gdjw i sa 10% obecanog treba biti zadovoljan.

Zeljo-citytv
Evo i fajica. Znaci ostaje vjerovatno
Jao sta fuli. Sad vise ne vrijedi 2 miliona
Evo i povreda i izadje nakon 10 minuta. Ne znam ni sta ga ubacuje ako je nespreman i nije treniro
printer

#2031 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by printer »

Koji ste vi odron majko mila, daleko vam rondo i bijeli brijeg pa ste dosli u Sarajevo sa palijama glibavci, sto ne skinete krst iznad grada pickice nego dodjete belaj traziti kod raje koja vas je istinski podrzavala u dobru i zlu.

Pu izrodi...
Lopez1981

#2032 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Lopez1981 »

ponos wrote:Sezona pocinje za 7 dana, nista od reflektora, nista od montazne tribine za gostujuce navijace, nista od rusenja tribine iza gola, jedino sto se desilo je povecanje cijena ulaznica, evo za odrasle mogu razumiti ali za djecu povecati s 1KM na 5 KM to je za svaku osudu, to je 500%, ocito djeca su trebala dok se izborio plasman u PL, sad je ovo igra samo za odrasle. Taman su se djeca bila vratila velezu, sad ih opet tjeraju od veleza ...
Nije niko ni najavio da ce biti ista od toga do pocetka sezone, ne pratite. Pricalo se za reflektore ali prije kad smo mislili da ce biti uslov za PL, cim se saznalo da nije uslov za ovu sezonu iz uprave su rekli da se nece jos postavljat nego ce prioritet biti krov na centralnoj, ali i da je tokom sezone moguce postavljanje reflektora. Do pocetka su obecali stolice i WC, i to imamo. Radi se tu joos dosta stavari od mix zone, farbanja vanjske strane tribine, prilazi stadioni i sminkanje. Montaznu tribinu niko nikada nije ni spomenuo gosti idu na centralnu, rusenje RA tribine je zadnja stvar koja ce se raditi i niko lud nije govorio da ce to odma biti. To ako bude do pocetka slijedece bit ce dobro.

A cijene su sasvim pristupacne, bile su prejeftine ali samo za drugu ligu, znala je i budala da nece moci ostati tako u PL. Sto bi neko bio lud pa za 4 clanu porodicu da zaradi 8km kad na drugim stadioni uzimaju skoro 3x vise.
Lopez1981

#2033 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Lopez1981 »

printer wrote:Koji ste vi odron majko mila, daleko vam rondo i bijeli brijeg pa ste dosli u Sarajevo sa palijama glibavci, sto ne skinete krst iznad grada pickice nego dodjete belaj traziti kod raje koja vas je istinski podrzavala u dobru i zlu.

Pu izrodi...
Nisi u tim vodama, i bolje ti je da se ne brukas. I ptice na grani znaju kad je i zbog cega narusen odnos izmedju 2 navijacke grupe koje su bile bratske do tad. Pitaj malo te svoje neka ti kazu kako je sve pocelo jer ocito ne znas. Pitaj ih kad je bio prvi incident, ili bolje reci hinjski napad bez razloga na momke koji su dosli na Bajramski turnir od navijacke grupe sa kojom su se prije toga razmjenjivali salovi na utakmicama i bili bolji odnosi nego sa Hordama 3x. Onda su i oni dobili svoje ovdje u Mostaru kad su bili oni neredi. I od tada pa do danas incidenti izmedju 2 grupe ne prestaju. Ti nisi upucen u to, ne znas da su na prosloj prijateljskoj utakmici na pomocnom terenu u Vrapcicma Manijaci upali sa metalnim sipkama od 2 metra i napali narod. To nije popraceno u medijima ali kazem ti pitaj svoje znaju vrlo dobro. Da ne pricamo da nisi mogao otici na gostovanje da ti budale na Bradini iz sume ne porazbijaju auta kamenjem. Mozda ne znas da su ne tako davno i na benziskoj napali palicama 10 navijaca Veleza visestruko brojni. Ne zaboravljamo ni ono nazivanjem i pjevanje "ustase" pa parole za RA itd... puno bi ja tebi toga mogao pisati ali nema koristi kad ne znas nista o tome. Svaka utakmica izmedju Veleza i Zelje je utakmica velikog rizika, a ako pitas sto je tako na pogresnoj si adresi l.
karanana

#2034 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by karanana »

Tacno je sve to.

A oko ovih radova na reflektorima i ra tribini, najavljivani su da ce pocet haman dan nakon zavrsetka sezone. Bar je tako megaman pisao. Mozda on nije releventan niti informiran iz prve ruke bliske upravi nego onako sta cuje na tribini prenese. To mozda.
Lopez1981

#2035 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Lopez1981 »

karanana wrote:Tacno je sve to.

A oko ovih radova na reflektorima i ra tribini, najavljivani su da ce pocet haman dan nakon zavrsetka sezone. Bar je tako megaman pisao. Mozda on nije releventan niti informiran iz prve ruke bliske upravi nego onako sta cuje na tribini prenese. To mozda.
Mahalske price druze, niko iz uprave nije izasao u javnost sa tom pricom. Kazem pricalo se jeste za reflektore i uradili bi se sigurno da je bio uslov za PL. Cim se culo da nece to biti uslov plan je promjenjen i Sose je za Velez tv izjavio da se odustalo sad za sad od reflektora nego je prioritet krov ali nije iskljucio i da se krene i jedno i drugo. Druga je stvar sto bi mi svi volili sve odjednom odmah.
Radi se punom parom stalno, eno poskidane su i reklame sa Centralne, stavljaju se nove led reklame, mislim da ce se i ona kucica gdje budu kamere prosirivat, pomjerat nazad i podic u zrak radi bolje kvalitete. Imamo do pocetka dosta sitnica koje moramo uraditi. A krov i nova RA tribina ce biti ali ne odma. Treba tu puno vremena i velika lova, a ne zaboravite da se velike pare i sad daju za vracanje dugova bivsih lopovskih uprava.
printer

#2036 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by printer »

Lopez1981 wrote:
printer wrote:Koji ste vi odron majko mila, daleko vam rondo i bijeli brijeg pa ste dosli u Sarajevo sa palijama glibavci, sto ne skinete krst iznad grada pickice nego dodjete belaj traziti kod raje koja vas je istinski podrzavala u dobru i zlu.

Pu izrodi...
Nisi u tim vodama, i bolje ti je da se ne brukas. I ptice na grani znaju kad je i zbog cega narusen odnos izmedju 2 navijacke grupe koje su bile bratske do tad. Pitaj malo te svoje neka ti kazu kako je sve pocelo jer ocito ne znas. Pitaj ih kad je bio prvi incident, ili bolje reci hinjski napad bez razloga na momke koji su dosli na Bajramski turnir od navijacke grupe sa kojom su se prije toga razmjenjivali salovi na utakmicama i bili bolji odnosi nego sa Hordama 3x. Onda su i oni dobili svoje ovdje u Mostaru kad su bili oni neredi. I od tada pa do danas incidenti izmedju 2 grupe ne prestaju. Ti nisi upucen u to, ne znas da su na prosloj prijateljskoj utakmici na pomocnom terenu u Vrapcicma Manijaci upali sa metalnim sipkama od 2 metra i napali narod. To nije popraceno u medijima ali kazem ti pitaj svoje znaju vrlo dobro. Da ne pricamo da nisi mogao otici na gostovanje da ti budale na Bradini iz sume ne porazbijaju auta kamenjem. Mozda ne znas da su ne tako davno i na benziskoj napali palicama 10 navijaca Veleza visestruko brojni. Ne zaboravljamo ni ono nazivanjem i pjevanje "ustase" pa parole za RA itd... puno bi ja tebi toga mogao pisati ali nema koristi kad ne znas nista o tome. Svaka utakmica izmedju Veleza i Zelje je utakmica velikog rizika, a ako pitas sto je tako na pogresnoj si adresi l.
Sta cu se bolan brukat, nemam ja pojma o tim detaljima niti je potrebno da znam sta maloumni pojedinci rade, ni ja ni 80 % raje sto je gledala ovo. Znam ono sto se vidi iz snimaka e to je bruka i to velika jer ovo je organizovano i nisu pojedinci. Bezveze ce omrznuti Velez mnogima kojima je drag kaoi meni licno,poslije Zelje najdrazi klub.
Lopez1981

#2037 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Lopez1981 »

printer wrote:
Sta cu se bolan brukat, nemam ja pojma o tim detaljima niti je potrebno da znam sta maloumni pojedinci rade, ni ja ni 80 % raje sto je gledala ovo. Znam ono sto se vidi iz snimaka e to je bruka i to velika jer ovo je organizovano i nisu pojedinci. Bezveze ce omrznuti Velez mnogima kojima je drag kaoi meni licno,poslije Zelje najdrazi klub.
Organizovano isto kao sto je bilo organizovano kad je 30 Manijaka prije 2 godine nama upalo na prijateljsku sa palicama. Ja razumijem tebe nisi za nasilje sto je sasvim normalno ali ne mozes biti licemjeran pa jedne osuditi a druge ne za istu stvar, ili pricati pricu kao ovo organizovano a u vas pojedinci. Ako vam je prva ekipa TM pojednci onda jbg... ja ti samo kazem ovo traje odavno od Bajramskog turnira u Skenderiji kad je rulja bez ikakvog razloga napala par momaka od tad je samo lancana reakcija.
I ja bih volio da mogu normalno doc na Grbavicu u nasim obiljezjima navijat za svoj klub kao sto mogu na Kosevu npr ali ne moze jbg, kao sto ne moze ni obratno. To je realnost brate nazalost.
ponos

#2038 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by ponos »

Lopez1981 wrote:
Nije niko ni najavio da ce biti ista od toga do pocetka sezone, ne pratite. Pricalo se za reflektore ali prije kad smo mislili da ce biti uslov za PL, cim se saznalo da nije uslov za ovu sezonu iz uprave su rekli da se nece jos postavljat nego ce prioritet biti krov na centralnoj, ali i da je tokom sezone moguce postavljanje reflektora. Do pocetka su obecali stolice i WC, i to imamo. Radi se tu joos dosta stavari od mix zone, farbanja vanjske strane tribine, prilazi stadioni i sminkanje. Montaznu tribinu niko nikada nije ni spomenuo gosti idu na centralnu, rusenje RA tribine je zadnja stvar koja ce se raditi i niko lud nije govorio da ce to odma biti. To ako bude do pocetka slijedece bit ce dobro.

A cijene su sasvim pristupacne, bile su prejeftine ali samo za drugu ligu, znala je i budala da nece moci ostati tako u PL. Sto bi neko bio lud pa za 4 clanu porodicu da zaradi 8km kad na drugim stadioni uzimaju skoro 3x vise.

Nek oni zarade na 200 djece umjesto 200 KM sada 1000 KM, mozda te pare budu presudne za izgradnju reflektora, nego je li parking sljedeci na naplatu? Ima li im iko to predloziti?
Lopez1981

#2039 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Lopez1981 »

ponos wrote:
Lopez1981 wrote:

Nek oni zarade na 200 djece umjesto 200 KM sada 1000 KM, mozda te pare budu presudne za izgradnju reflektora, nego je li parking sljedeci na naplatu? Ima li im iko to predloziti?
Ova uprava je spustila sa 5km na 1km dok smo bili u 1 ligi federacije, sad smo se vratili i red je da se i cijene vrate. Opet su u nas karte jeftinije u odnosu na mnoge Premijerligase. 1km za kartu je smjesno naravno da se to treba povecati. Svi ovi sto sada zugaju na cijene karata nisu zugali prije 5-10 godina kad su bile cijene iste a imali su i losije uslove na tribini ;-)

Mozda bude i parking vidit cemo :zjev: bar sada mogu parkirati auto preko puta stadiona, prije sam parkiro blize pijaci nego stadionu. A kome se ne placa ima mjesta gdje je prije parkiro niko mu ne brani.

Clanske su u prodaji jeste li na vrijeme izvadili Rodjeni?
printer

#2040 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by printer »

@lopez ja sam rekao maloumni pojedinci a njih ima i na jednoj i na drugoj strani. Ako u jednoj i drugoj grupi nema mozga veceg od bobe tespiha i nekog da povuce rucnu onda i nije cudno da smo tu gdje jesmo
decko_sa_kovaca

#2041 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by decko_sa_kovaca »

Na grbavici je djecija 2 km ukoliko osoba koja vodi dijete ima godišnju djetetu je djaba ulaz.
sumirprimus

#2042 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by sumirprimus »

jesu vam palije od proslih sezona? kako ih odrzavate???
ponos

#2043 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by ponos »

decko_sa_kovaca wrote:Na grbavici je djecija 2 km ukoliko osoba koja vodi dijete ima godišnju djetetu je djaba ulaz.
U velezu su malo veci mozgovi, kontaju od djece napraviti stadion. Da su malo osvjesteni ovi iz uprave dijelili bi djeci po skolama besplatne karte, djeca su najvece blago, njih treba dovesti na utakmice a ne ih tjerati cijenama ulaznica. Vrijeme ce sve pokazati kao uvijek ...
Tomahawk11
Globalni moderator

#2044 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Tomahawk11 »

Gdje ćeš djeci kartu 5 KM. Nije realno.
karanana

#2045 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by karanana »

ko nam je trener?
je li ibro?

je li pod nekom kaznom i sankcijama pa ga nema ili je nesto drugo?
Bazinga1234

#2046 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Bazinga1234 »

karanana wrote:ko nam je trener?
je li ibro?

Pa nije mu jos istekla suspenzija. Nece nas voditi prvo kolo sigurno.
karanana

#2047 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by karanana »

Bazinga1234 wrote:
karanana wrote:ko nam je trener?
je li ibro?

Pa nije mu jos istekla suspenzija. Nece nas voditi prvo kolo sigurno.
aha, pretpostavljo sam, ali nisam znao koliko je duga. u jednu ruku sam mislio da traje do kraje sezone 18/19.
Lopez1981

#2048 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Lopez1981 »

Postavljene stolice i na ostatak centralne tribine, gosti ipak idu na montaznu.
karanana

#2049 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by karanana »

Lopez1981 wrote:Postavljene stolice i na ostatak centralne tribine, gosti ipak idu na montaznu.
e to mi se svidja. puno sam se zalio oko toga.
palermo

#2050 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by palermo »

karanana wrote:
Lopez1981 wrote:Postavljene stolice i na ostatak centralne tribine, gosti ipak idu na montaznu.
e to mi se svidja. puno sam se zalio oko toga.
Image
Post Reply