Uvjek je vladalo mišljenje da se ta agresivnost ublaži odlaskom na more tj radeći te neke "morske aktivnosti"
Guadalajara wrote:tema za podforum Ekonomija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Vratio se s mora pa zato...haj bizi.Dino34 wrote:A jes ovaj alibaba_i_30_godina neš agresivan...![]()
Uvjek je vladalo mišljenje da se ta agresivnost ublaži odlaskom na more tj radeći te neke "morske aktivnosti"![]()
Ostanem ti na ovo dužan odgovor kao ti na mnoga moja pitanja.moonca wrote:..nema ugovora- napisano je da je sala... niko nije prevaren ..alibaba_i_30_godina wrote:Ma nisam u prilici sve da čitam sada, vidio spominju se nekakvi ugovori i sta jos ne, romani se pišu a sasvim jednostavno za objasniti i zna se sta se misli kad se kaze "sponzoruša". Barem u Sarajevu. A znamo sta je centar svijeta.moonca wrote: Navedite sta je to... dozovoljeno je kvotanje...![]()
![]()
Pa nije 50 shades of something.![]()
Sta je po tebi- sponzorusha? -- nisam znala do danas pravo znacenje..
alibaba_i_30_godina wrote:Ostanem ti na ovo dužan odgovor kao ti na mnoga moja pitanja.moonca wrote: ..nema ugovora- napisano je da je sala... niko nije prevaren ..![]()
Sta je po tebi- sponzorusha? -- nisam znala do danas pravo znacenje..

Dino34 wrote: Litar pića po izboru svakome ko napiše referat o sponzorima i sponzorušama
Guadalajara wrote:Sto bona ?cendlerbing wrote:Koji smor je ova tema o sponzorima i sponzorušama
Nisam htjela da zvuči kako sam ja nešto "iznad" te teme, nego onako, jednostavno mi nešto nije interesantna. Nema nekog razloga.alibaba_i_30_godina wrote:A jos kakve se gluposti pišu i izmisljaju stvari... Sve sami stručnjaci i poznavaoci.adda_sa wrote:cendlerbing wrote:Koji smor je ova tema o sponzorima i sponzorušama
Jeste, jeste, hoće on tako.strucnjakdemagog wrote:alibaba_i_30_godina wrote: A jos kakve se gluposti pišu i izmisljaju stvari... Sve sami stručnjaci i poznavaoci.
Eto nek ste ti i tvoja priča interesantni. Ti ćeš svaku priliku iskoristiti da se uvučeš u pakšu ženama ovde, prava papučarska strategija.
Ma nisam se puno trudio. Trebalo mi dvije sekunde, da kopiram i zalijepim.Dino34 wrote:E aferim. Na ovom pdf-u nije napisan bolji post
Kako samo ovo nisam pročitala.allem_77 wrote:
djevojka.“
Ako znaš bacati lafinu, naći ćeš i za džaba.strucnjakdemagog wrote:Ima djevojaka
Zar ima raje koja to radistrucnjakdemagog wrote:Ni meni nije interesantno gledati vaše online muvanje, pa ne komentarišem već pređem na sljedeću temu.
Dino34 wrote:Ako znaš bacati lafinu, naći ćeš i za džaba.strucnjakdemagog wrote:Ima djevojaka
Zar ima raje koja to radistrucnjakdemagog wrote:Ni meni nije interesantno gledati vaše online muvanje, pa ne komentarišem već pređem na sljedeću temu.
Kako ja ne primjećujem takve stvaristrucnjakdemagog wrote:upravo dvoje dotičnih kojima je smor priča o sponzorušama mjesecima zachatavaju svaku temu muvajući se... I sad im kao ova naša priča smor jbt
Haj biži, djeca vas gledaju. Za te erotike imate ppalibaba_i_30_godina wrote:Čendlerko je li uspjelo muvanje?
Ako nije, da odmah prestanem da se slažem sa svakim tvojim mišljenjem? I za addu isto vazi.
Ovo sam previdio...adda_sa wrote:joj![]()
opis moje bivse cimerice
Neka nauče nesto.Dino34 wrote:Haj biži, djeca vas gledaju. Za te erotike imate ppalibaba_i_30_godina wrote:Čendlerko je li uspjelo muvanje?
Ako nije, da odmah prestanem da se slažem sa svakim tvojim mišljenjem? I za addu isto vazi.
Kod mene jeste, volim kad mi neko ide niz dlaku...ali to već dobro znaš.alibaba_i_30_godina wrote:Čendlerko je li uspjelo muvanje?
cimerica ne zna bosanski :pDino34 wrote:Ovo sam previdio...adda_sa wrote:joj![]()
opis moje bivse cimerice
A zašto ta cimerka nije na forumu
ne bari, bogam'cendlerbing wrote:Kod mene jeste, volim kad mi neko ide niz dlaku...ali to već dobro znaš.alibaba_i_30_godina wrote:Čendlerko je li uspjelo muvanje?
Ako nije, da odmah prestanem da se slažem sa svakim tvojim mišljenjem? I za addu isto vazi.![]()
No, sram te vala bilo, dvije bariš na istoj temi.