Aluminij Mostar
Moderator: anex
-
jajara
#2026 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
koliko se lik trudi da bude smjesan da mora sam sebi stavit 10 smajlija u post
-
Hafis
#2027 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Ti si relativno novi. Ovo su ti legende, takozvani prašinari - niži forumski stalež. Parazitiraju isključivo na temama koje imaju bilo kakve veze s riječju ''hrvatski/ska.jajara wrote:koliko se lik trudi da bude smjesan da mora sam sebi stavit 10 smajlija u post
Slobodno to stavi na foe, nećeš ništa propustiti pošto raspolažu fondom riječi od svega 5-6 rečenica.
- mO k3
-
Hafis
#2029 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
I nek' te ne zbunjuju ovi smailovi. Moraš imati i određenu dozu empatije - to im je kompenzacijski uvjetni refleks.
- mO k3
#2030 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
cuj zbunjuju ga smajli

-
Bodkin
#2031 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Hafis wrote:Ti si relativno novi. Ovo su ti legende, takozvani prašinari - niži forumski stalež. Parazitiraju isključivo na temama koje imaju bilo kakve veze s riječju ''hrvatski/ska.jajara wrote:koliko se lik trudi da bude smjesan da mora sam sebi stavit 10 smajlija u post
Slobodno to stavi na foe, nećeš ništa propustiti pošto raspolažu fondom riječi od svega 5-6 rečenica.
- mO k3
#2032 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
@bodkin , molim lijepo bez smajlija zbunjuješ ga 
-
155_mm
#2033 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Hafis wrote:Izgleda sve je ok.
Haubica je tu na sećiji, samo nema požarnog @howdya. Da mu se nije kakav zijan desio, gluho bilo?
tolika potreba za ad hominem prema ostalim forumasima je jasan znak koliko si pogodjen onim poniznim pismom direktora aluminija.
na kraju pisma ni cipele nisu virile iz supka.
-
155_mm
#2034 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
ali sta ocekivati od pripadnika drustva, koje je u stanju svoju omladinu uvjeriti da u mostaru na drugoj obali neretve zivi sasvim druga ljudska rasa.

- spreca
#2035 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Sta je to jadan nebio....gdje danas poplava sperme ...nesto si utanjio cim se pojavis odma zamucas i pocnes ko malo derle da nekog uvrijedis misleci da su svi isfrustrirani kao ti...kTo te nezna skupo bi te platijo.....a ti pajdo ne slusaj ovog propalog "lozaca" jer ce se narod [poceti i sa tobom sprdati kao i sanjim...a sto se tice smajlija pa on samo to i razumije ...slikice su mu jedina nacin da nesto shvatiHafis wrote:Ti si relativno novi. Ovo su ti legende, takozvani prašinari - niži forumski stalež. Parazitiraju isključivo na temama koje imaju bilo kakve veze s riječju ''hrvatski/ska.jajara wrote:koliko se lik trudi da bude smjesan da mora sam sebi stavit 10 smajlija u post
- spreca
#2036 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Sta mislis dali je Lozac bio na drugoj strani starog mosta od 92155_mm wrote:ali sta ocekivati od pripadnika drustva, koje je u stanju svoju omladinu uvjeriti da u mostaru na drugoj obali neretve zivi sasvim druga ljudska rasa.
- spreca
#2037 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
sta ocekivati od forumske ludemO k3 wrote:Forumski stalez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- spreca
#2038 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Pajdo evo nasao sam ti posao u matici...zaradi neku kintu ,jebiga kriza jeHafis wrote:I nek' te ne zbunjuju ovi smailovi. Moraš imati i određenu dozu empatije - to im je kompenzacijski uvjetni refleks.
https://www.klix.ba/biznis/posao/vecina ... /190707026
-
155_mm
#2039 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
upitno je i to.spreca wrote:Sta mislis dali je Lozac bio na drugoj strani starog mosta od 92155_mm wrote:ali sta ocekivati od pripadnika drustva, koje je u stanju svoju omladinu uvjeriti da u mostaru na drugoj obali neretve zivi sasvim druga ljudska rasa.
- video
#2040 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Sanitet - debela pozadina
-
155_mm
#2041 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
spreca wrote:Pajdo evo nasao sam ti posao u matici...zaradi neku kintu ,jebiga kriza jeHafis wrote:I nek' te ne zbunjuju ovi smailovi. Moraš imati i određenu dozu empatije - to im je kompenzacijski uvjetni refleks.![]()
https://www.klix.ba/biznis/posao/vecina ... /190707026
https://www.klix.ba/biznis/ugostitelji- ... /190702134LOŠIJA SEZONA 58
Ugostitelji u Hrvatskoj očajni: Hrvata nema, zapošljavaju Bosance i Sirijce
ma nece ga ni tamo vise. prije je pisalo "zaposljavaju bosance i hercegovce" a danas pisu "bosance i sirijce". izgleda da su im drazi sirijci od hercegovaca.
- spreca
#2042 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Tamo 90 neke su u Zagrebu osvanuli grafiti.....Uzmite Hercegovce a vratite nam srbe155_mm wrote:spreca wrote:Pajdo evo nasao sam ti posao u matici...zaradi neku kintu ,jebiga kriza jeHafis wrote:I nek' te ne zbunjuju ovi smailovi. Moraš imati i određenu dozu empatije - to im je kompenzacijski uvjetni refleks.![]()
https://www.klix.ba/biznis/posao/vecina ... /190707026https://www.klix.ba/biznis/ugostitelji- ... /190702134LOŠIJA SEZONA 58
Ugostitelji u Hrvatskoj očajni: Hrvata nema, zapošljavaju Bosance i Sirijce
ma nece ga ni tamo vise. prije je pisalo "zaposljavaju bosance i hercegovce" a danas pisu "bosance i sirijce". izgleda da su im drazi sirijci od hercegovaca.
-
howdy
#2043 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Volio bih ovog hafisa upoznat, da vidim jel tako kurcevit uzivo kao na forumu.
Smece fasisticko.
Al-Muminijum, bice vam dzuma petkom.
Hajd ne bicuju arapi kao vi sto ste po Dretelju i Heliodromu, bice malo manje dnevnice ali Boze moj. Moze se zivjet i sa 700-750 maraka, a vi ste poznati kao biznismeni, malo smilje, malo duhan, necete vi ni u hali ostat gladni, niste ni do sad
. Robe arapski, nauci bismillu trebace ti.
Smece fasisticko.
Al-Muminijum, bice vam dzuma petkom.
Hajd ne bicuju arapi kao vi sto ste po Dretelju i Heliodromu, bice malo manje dnevnice ali Boze moj. Moze se zivjet i sa 700-750 maraka, a vi ste poznati kao biznismeni, malo smilje, malo duhan, necete vi ni u hali ostat gladni, niste ni do sad
- General War
#2044 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Jel to i forum poskok u problemima pa se valja sa niskim se stalozem sa klixa zadovoljiti.Bodkin wrote:Hafis wrote:Ti si relativno novi. Ovo su ti legende, takozvani prašinari - niži forumski stalež. Parazitiraju isključivo na temama koje imaju bilo kakve veze s riječju ''hrvatski/ska.jajara wrote:koliko se lik trudi da bude smjesan da mora sam sebi stavit 10 smajlija u post
Slobodno to stavi na foe, nećeš ništa propustiti pošto raspolažu fondom riječi od svega 5-6 rečenica.cekaj, zanima me sad ko je srednji i visi forumski stalez
Bas sto kazu, nessreca nikad sama ne dolazi
-
Bodkin
#2045 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Ma zanima me gdje sam ja tuGeneral War wrote:Bodkin wrote:Jel to i forum poskok u problemima pa se valja sa niskim se stalozem sa klixa zadovoljiti.Hafis wrote:
cekaj, zanima me sad ko je srednji i visi forumski stalez
![]()
Bas sto kazu, nessreca nikad sama ne dolazi
-
AtifPurivatraIII
#2046 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Da li se oglasio “zna se ko je gazda u Bosni”, gospodin Karamarkan, ima li on koju marku u pricuvi da plati ljudima struju?
-
howdy
#2047 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
Vazno ti misljenje fasistickog smeca?
-
howdy
#2048 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
AtifPurivatraIII wrote:Da li se oglasio “zna se ko je gazda u Bosni”, gospodin Karamarkan, ima li on koju marku u pricuvi da plati ljudima struju?
Sad ce on, samo da dodje s godisnjeg.
-
AtifPurivatraIII
#2049 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
A sta ono borjana autobus, jedna u majke, povuce nekakvu apelaciju za ustavnost necega?howdy wrote:AtifPurivatraIII wrote:Da li se oglasio “zna se ko je gazda u Bosni”, gospodin Karamarkan, ima li on koju marku u pricuvi da plati ljudima struju?
Da nije i ona na kakvu truHlu hurmu stala dok je pregovarala, ili je mozda pogodilo ovo sa aluminijskim felugama?
Pa ni onog Boze zubara da se raspekmezi, nidje ga?
Ovo je malo zabrinjavajuce.
- spreca
#2050 Re: Gubitaš Alminiji na izdisaju: Rješenje? - formiranje vlasti SDA/ HDZ?
svi junaci nikom ponikose samo juzni nekud se razbjezaseAtifPurivatraIII wrote:A sta ono borjana autobus, jedna u majke, povuce nekakvu apelaciju za ustavnost necega?howdy wrote:AtifPurivatraIII wrote:Da li se oglasio “zna se ko je gazda u Bosni”, gospodin Karamarkan, ima li on koju marku u pricuvi da plati ljudima struju?
Da nije i ona na kakvu truHlu hurmu stala dok je pregovarala, ili je mozda pogodilo ovo sa aluminijskim felugama?
Pa ni onog Boze zubara da se raspekmezi, nidje ga?
Ovo je malo zabrinjavajuce.