Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
-
julisiz es grant
-
klosar pravi
#2027 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zato što život nije film ili serija, a pogotovo to nije u Bosni u Bosni na prste jedne ruke možeš nabrojati dobre detektive.oldtajmer wrote:nemam fakat neko misljenje o tome ko ga je ubio,ali me zanima ako je tako jednostavno zasto nisu davno priveli ubice i rijesili slucajklosar pravi wrote:spreca wrote:Ubila ga Narkomafija povezana sa nekim licima iz policije i drzavnog vrha......inace istraga bi davno bila zavrsena i ubica/e kaznjeni.....sumnjam da ce dok je SNSD i Lukac na vlasti biti postenog sudjenja....David je slucajno ili ne zrtva mafije i vlasti koji su u sprezi
Ubili su ga obicni momci koji su se zakacili s njim u punoj kafani.
Ovaj potez advokata ti mnogo toga govori kakve gluposti Davor izjavljuje.
A slucaj poput ovog ide provjeravanje drugova da li je imao probleme u prošlosti s nekim osobama, a ako tu ne nađu ništa gotovo je.
Ubistvo Salčina iz 2015 ti sve govori POLICIJA U BiH JE NESPOSOBNA dakle kad neko mrtav završi ako neko nije iz rodbine krivac oni su totalno paralizovani i naravno da ih ne možeš toliko i kriviti situacija je jebena.
Uglavnom u mojoj glavi je davno riješeno potvrđeno je da se zakacio s nekim momcima u kafani istu noć ili par dana poslije nestao je i tu se sva prica završava.
Davor- njegov otac je toliko gluposti laprdao da ga treba poslati u neku ustanovu i baciti ključ na par mjeseci.
- JThomas
- spreca
#2029 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
a kazu nema kod nas dobrih deketitvaJThomas wrote:i ti znaš a policija ne zna.
- JThomas
#2030 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
banja luka po popisu iz 2013. ima 150 000 ljudi. glavno kolo vodi njih...ma nekoliko desetina. neka se tu zatekao jedan neko od nekoga - to je sasvim dovoljno da se predmet kontaminira i da se krije počinilac ili više njih. jer je sve hijerarhijski i autokratski, jer nema odgovornosti, nema prave demokratije i transparentnosti. na kraju krajeva, jer im se može.
on prvi dan bez istrage saziva pres konferenciju i mahsuz objavljuje da nije ništa. da je zadesno. a danas kao jeste ubistvo, jeste neko, ali nemamo mi pojma ko. imamo i istragu za uništavanje dokaza, gdje su osumnjičenom inspektori naložili da radi to što je radio, po prijedlogu samog tužilaštva - ali podrepilo nam se, pa blage veze nemamo ko jeste ubio momka. priče za malu djecu.
on prvi dan bez istrage saziva pres konferenciju i mahsuz objavljuje da nije ništa. da je zadesno. a danas kao jeste ubistvo, jeste neko, ali nemamo mi pojma ko. imamo i istragu za uništavanje dokaza, gdje su osumnjičenom inspektori naložili da radi to što je radio, po prijedlogu samog tužilaštva - ali podrepilo nam se, pa blage veze nemamo ko jeste ubio momka. priče za malu djecu.
- Ommadawn
#2031 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ja kad sam imao 21-22 godine sam živio pod istim krovom kao i moji roditelji. Da su kojim slučajem znali gdje sam i s kim se tada kretao - garantujem da bi me masakrirali!Novosti wrote:Koja komedija, fino sam postavio link koji je Davorov motiv, fino su neki i prije moje objave postavili izjave advokata i ljudi opet dalje puše priče o MUP-u, Dodiku itd. E sada ima nova teorija- ubila ga narkomafija. Dokaz?Gdje "tata lav" bio kad je se sin krećo među narkomanima? Što ga nije izveo na pravi put ili ga kad je već upao među takvo društvo što nije izvuko? Veli da je znao da David puši travu. A gdje bila "mama lav" u toj priči? De neka netko iz PZD sljedbe odgovori na ova pitanja.
Tako da ni Davor ne može znati gdje se David uvijek kretao i da li je koristio išta jače od trave prema kojoj je Davor najvjerovatnije imao liberalan stav.
Davidova majka živi u Austriji i mislim da su ona i Davor razvedeni.
- Kikibombona
#2032 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Upravo tako, ubili ga momci sa jakim ledjima. Ubistvo vjerovatno nije bilo planirano, vjerovatno su ga gurnuli u rjecicu sa ciljem da ga nakon batina ponize. Tako se vjerovatno onesvjestio i utopio.insomnia78 wrote:Pa lako je objasnjivo. Mali se zakacio sa nekim ko ima jaka ledja. Odatle sva zataskavanja i gluposti. Nema nikakvih hakera, stotine ljudih umjesanih u ubistvo..,
MUP je od startao krenuo u akciju zataskavanja vjerujuci da ce prica biti zaboravljena za par dana.
Sve nakon toga je improvizacija...
- Ommadawn
#2033 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ali zato masa nekih teorija zavjere i prozivanja ljudi bez ikakvog adekvatnog dokaza.
-
Novosti
#2034 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Davor je otprilike mogao skontat gdje se David kreće, onaj koji puši travu ili konzumira teže droge otprilike se zna u kakav je to krug ljudi, poznato je da se u tim krugovima uvjek događaju sranja. Također David je imao još neke nereiješene račune s nekim narkomanima a i sam je navodno bio problematičan (tuče ovo ono).Ommadawn wrote:Ja kad sam imao 21-22 godine sam živio pod istim krovom kao i moji roditelji. Da su kojim slučajem znali gdje sam i s kim se tada kretao - garantujem da bi me masakrirali!Novosti wrote:Koja komedija, fino sam postavio link koji je Davorov motiv, fino su neki i prije moje objave postavili izjave advokata i ljudi opet dalje puše priče o MUP-u, Dodiku itd. E sada ima nova teorija- ubila ga narkomafija. Dokaz?Gdje "tata lav" bio kad je se sin krećo među narkomanima? Što ga nije izveo na pravi put ili ga kad je već upao među takvo društvo što nije izvuko? Veli da je znao da David puši travu. A gdje bila "mama lav" u toj priči? De neka netko iz PZD sljedbe odgovori na ova pitanja.
Tako da ni Davor ne može znati gdje se David uvijek kretao i da li je koristio išta jače od trave prema kojoj je Davor najvjerovatnije imao liberalan stav.
Davidova majka živi u Austriji i mislim da su ona i Davor razvedeni.
Da, Davor i Suzana jesu rasravljeni al mogla je ipak pitat šta sin radi, kako živi itd. možda je i ona to znala što i Davor. Na kraju krajeva nije ni bitno PZD je ionako radi para.
-
radostan dan
#2035 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Tema zamrla a samim tim i mogucnost da se slucaj rijesi, naglom nezainteresovanoscu pokretačice iste, a sto se pak slucajno poklapa sa okoncanjem procesa izbornoga...
-
pemanapemani
#2036 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nalazi iz Beca su pokazali da je David imao neznatne tragove THC u organizmu i nikakve teske droge.
Nalaz je uradjen preko vlasi kose u kojima se THC, cini mi se, zadrzava i do 6 mjeseci. Znaci, nalazi pokazuju da je David povukao dim nekoliko mjeseci prije smrti.
Da otac nije uzeo pramen kose, danas bi vecina smatrala da su vjestak Karan, koji je odokativnom metodom nasao lsd, speed i sl., i patoloski shupci sa foruma u pravu i da je David bio narkoman.
Nalaz je uradjen preko vlasi kose u kojima se THC, cini mi se, zadrzava i do 6 mjeseci. Znaci, nalazi pokazuju da je David povukao dim nekoliko mjeseci prije smrti.
Da otac nije uzeo pramen kose, danas bi vecina smatrala da su vjestak Karan, koji je odokativnom metodom nasao lsd, speed i sl., i patoloski shupci sa foruma u pravu i da je David bio narkoman.
-
pemanapemani
#2037 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ti si tvrdio da je David narkoman. Onda se nisi javljao pun kurac vremena nakon nalaza iz Beca.radostan dan wrote:Tema zamrla a samim tim i mogucnost da se slucaj rijesi, naglom nezainteresovanoscu pokretačice iste, a sto se pak slucajno poklapa sa okoncanjem procesa izbornoga...
Danas moralises i pametujes sta i kako.
U redu, Dodik je pobjedio i ti si sretan.
- Ommadawn
#2038 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
David nije ni u pola problematičan kakvim ga se želi prikazati.
Pušio travu. Jebo te trava. Rakija je opasnija.
Tukao se. Ko nije?
Tukao se. Ko nije?
- uglavnomja
#2039 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
pemanapemani wrote:Nalazi iz Beca su pokazali da je David imao neznatne tragove THC u organizmu i nikakve teske droge.
https://www.express.hr/znanost/trava-md ... ijelu-3926
- insomnia78
#2040 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kako onda zavrsi mrtavOmmadawn wrote:David nije ni u pola problematičan kakvim ga se želi prikazati.
Tukao se. Ko nije?
-
Novosti
#2041 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Najžešće su mi one narkomanske priče kako je alkohol opasniji od droge 
- Kikibombona
#2042 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ako travu smatras drogom, alkohol je definitivno opasniji.Novosti wrote:Najžešće su mi one narkomanske priče kako je alkohol opasniji od droge
Ekstazi, spid, lsd i ostale hemikalije su naravno gore od alkohola. Puno gore.
- insomnia78
#2043 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Trava je ilegalna kod nas samim tim dovodite u doticaj sa kriminalom i kriminalcima
- Kikibombona
#2044 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne bas. Ti kao konzument nemas blage veze ko su glavesine i zajebani igraci u svijetu trgovine drogom. Nemas nikakav kontakt sa ozbiljnim kriminalcima.insomnia78 wrote:Trava je ilegalna kod nas samim tim dovodite u doticaj sa kriminalom i kriminalcima
Imas kontakt sa sitnim dilerom na nivou da platis cenera i uzmes paketic. Dileri su mali ljudi, obicno zarade neku malu platu od dilanja, cesto jedva dovoljnu da prezive. U 90% slucajeva bezazleni likovi.
- insomnia78
- uglavnomja
#2046 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kikibombona wrote:Ne bas. Ti kao konzument nemas blage veze ko su glavesine i zajebani igraci u svijetu trgovine drogom. Nemas nikakav kontakt sa ozbiljnim kriminalcima.insomnia78 wrote:Trava je ilegalna kod nas samim tim dovodite u doticaj sa kriminalom i kriminalcima
Imas kontakt sa sitnim dilerom na nivou da platis cenera i uzmes paketic. Dileri su mali ljudi, obicno zarade neku malu platu od dilanja, cesto jedva dovoljnu da prezive. U 90% slucajeva bezazleni likovi.
ma ti dilaju samo da dobiju robu za sebe, ta sitna buranija
naprosto sega, narkomafija
dodik, ministri, policija, vojska
nije smijesno, zao mi momka, ali njegov rodjeni otac je napravio ovo
-
Novosti
#2047 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kikibombona wrote:Ako travu smatras drogom, alkohol je definitivno opasniji.Novosti wrote:Najžešće su mi one narkomanske priče kako je alkohol opasniji od droge
Ekstazi, spid, lsd i ostale hemikalije su naravno gore od alkohola. Puno gore.
1. Ne smatram ja travu drogom već trava i jeste droga- lakša droga. Nema ništa smješnije od narkomansih priča tipa "trava nije droga."
2. Dnevna konzumacija trave može dovest do psiho-fizičkih poremećaja i ovisnosti dok alkohol ukoliko se pije u normalnim količinama nemože.
- insomnia78
-
dezurni_ucenik
#2049 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ako ces je pusiti svaki dan vrlo vjerovatno ces nakon vremena pozeljeti nesto jace pa ces preci na bobe i spid, ako imas malo vise para na bjelinu. Svaki iglas je poceo sa vutrom. Tako da nije ni ovo toliko bas bezazleno. Mozes ti sebe tjesiti da gandja je zdrava, da je dar prirode sve to na kraju ima svoje nuspojave.
-
Novosti
#2050 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ja sam samo još jedan klinac u getuinsomnia78 wrote:Sad kad te bapadnu konopljaši