lijepo si to primjetio, aferim.jeza u ledja wrote:Mislim da nema puno ljudi koji jedu svinjetinu koji bi prije uzeli svinjecu od govedje snicle. Krava je "svetinja".
@ Streptokok, tebe neki opasni kompleksi drmaju. Vidim i na onoj temi o ugrozenim muskarcima.
Jedete li svinjetinu?
- Streptokok
#2026 Re: Jedete li svinjetinu?
- HAVANA
#2027 Re: Jedete li svinjetinu?
A ko ne jede nece.Logicno.Iz toga se da zakljuciti da nije lose sjediti sa onima koji je ne jedu.JThomas wrote:ako je riječ o plati hladne meze na kojoj ima i pršuta, normalno je da će svako ko jede uzeti pršut
- commendatore
#2028 Re: Jedete li svinjetinu?
niko ne spori da se i prezderavate krmetom koliko god hocete ha ja - to je svacije pravo da radi sta hoce.... samo bogati mi nije jasno koji kurac smetaju ljudi koji je ne jedu a piju rakijesinu....to je moj problem sto necu svinjetinu i tacka.... to je sustina ove naprdjivacke teme....HAVANA wrote:A ko ne jede nece.Logicno.Iz toga se da zakljuciti da nije lose sjediti sa onima koji je ne jedu.JThomas wrote:ako je riječ o plati hladne meze na kojoj ima i pršuta, normalno je da će svako ko jede uzeti pršut![]()
za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu
- kmirsad
#2029 Re: Jedete li svinjetinu?
HAVANA wrote:A ko ne jede nece.Logicno.Iz toga se da zakljuciti da nije lose sjediti sa onima koji je ne jedu.JThomas wrote:ako je riječ o plati hladne meze na kojoj ima i pršuta, normalno je da će svako ko jede uzeti pršut![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#2030 Re: Jedete li svinjetinu?
Streptokok wrote:nije nikad ni biokakavdanakneiskustvu wrote:[qu
super ako nije
-
kakavdanakneiskustvu
#2031 Re: Jedete li svinjetinu?
commendatore wrote:niko ne spori da se i prezderavate krmetom koliko god hocete ha ja - to je svacije pravo da radi sta hoce.... samo bogati mi nije jasno koji kurac smetaju ljudi koji je ne jedu a piju rakijesinu....to je moj problem sto necu svinjetinu i tacka.... to je sustina ove naprdjivacke teme....HAVANA wrote:A ko ne jede nece.Logicno.Iz toga se da zakljuciti da nije lose sjediti sa onima koji je ne jedu.JThomas wrote:ako je riječ o plati hladne meze na kojoj ima i pršuta, normalno je da će svako ko jede uzeti pršut![]()
za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu
ne znam bas da nekom takvi ljudi bas smetaju,nego da je licemjerno onome ko nekad proba slaninu reci da nije nikakav musliman a ovamo piti rakiju,pivu hektolitrima,švalerati se,kockati i onda pametovati onom ko nekad proba slaninu kako nije musliman
-
moonca
#2032 Re: Jedete li svinjetinu?
Ne bih rekla da su nepismeni- drze se teme -svinjetina.commendatore wrote:niko ne spori da se i prezderavate krmetom koliko god hocete ha ja - to je svacije pravo da radi sta hoce.... samo bogati mi nije jasno koji kurac smetaju ljudi koji je ne jedu a piju rakijesinu....to je moj problem sto necu svinjetinu i tacka.... to je sustina ove naprdjivacke teme....HAVANA wrote:A ko ne jede nece.Logicno.Iz toga se da zakljuciti da nije lose sjediti sa onima koji je ne jedu.JThomas wrote:ako je riječ o plati hladne meze na kojoj ima i pršuta, normalno je da će svako ko jede uzeti pršut![]()
Lijepo je i te proizvide ubaciti izmedju pomenutih na pladnju.
- HAVANA
#2033 Re: Jedete li svinjetinu?
Kome smetaju,zapijem se ja cesto sa takvim, al ne pricamo mi o tim budalastinama.Koga boli racq sta ko jede il ne jede.Jedi sta ti se jede.commendatore wrote:niko ne spori da se i prezderavate krmetom koliko god hocete ha ja - to je svacije pravo da radi sta hoce.... samo bogati mi nije jasno koji kurac smetaju ljudi koji je ne jedu a piju rakijesinu....to je moj problem sto necu svinjetinu i tacka.... to je sustina ove naprdjivacke teme....HAVANA wrote:A ko ne jede nece.Logicno.Iz toga se da zakljuciti da nije lose sjediti sa onima koji je ne jedu.JThomas wrote:ako je riječ o plati hladne meze na kojoj ima i pršuta, normalno je da će svako ko jede uzeti pršut![]()
- piupiu
#2034 Re: Jedete li svinjetinu?
Aaa, jok! Samo je jedan proscuitto, od domaćeg iil divljeg krmeta, sve ostalo su suhovine drugog tipa.commendatore wrote:za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu
- Mis mekinjas
#2035 Re: Jedete li svinjetinu?
Ne postoji prsut od tih mesa. Tu je izmisljotinu dodao neko ko je prestao jesti svinjetinu.commendatore wrote:za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu
To su samo losi pokusaji stvaranja jestive suhovine.
Havana, mirso i JT mogu do mene imam drniskog prsuta.
- Connaisseur Karlin
#2036 Re: Jedete li svinjetinu?
kad probate meso magarca, konja i psa, javite sepiupiu wrote:Aaa, jok! Samo je jedan proscuitto, od domaćeg iil divljeg krmeta, sve ostalo su suhovine drugog tipa.commendatore wrote:za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu
- HAVANA
#2037 Re: Jedete li svinjetinu?
Jesi ti sigurna? Znas ti koga si probrala i koliko mozemo pojesti i popiti?Mis mekinjas wrote:Ne postoji prsut od tih mesa. Tu je izmisljotinu dodao neko ko je prestao jesti svinjetinu.commendatore wrote:za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#2038 Re: Jedete li svinjetinu?
Mis mekinjas wrote:Ne postoji prsut od tih mesa. Tu je izmisljotinu dodao neko ko je prestao jesti svinjetinu.commendatore wrote:za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu![]()
a ja ništa?
- Connaisseur Karlin
#2039 Re: Jedete li svinjetinu?
Misu, samo da te cmoknemMis mekinjas wrote:Ne postoji prsut od tih mesa. Tu je izmisljotinu dodao neko ko je prestao jesti svinjetinu.commendatore wrote:za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu![]()
daj ribu, ja ribu volim vise od bilo kakvog mesa
- animals
#2040 Re: Jedete li svinjetinu?
Osnova svakog zdravog covjeka je..
postuj tudje..a drzi se svoga..
postuj tudje..a drzi se svoga..
- Mis mekinjas
#2041 Re: Jedete li svinjetinu?
Mozes i ti danak mozes i ti ljubavi. I mani me ribe to je precijenjeno jelo. To ti dam za desert.HAVANA wrote:Jesi ti sigurna? Znas ti koga si probrala i koliko mozemo pojesti i popiti?Mis mekinjas wrote:Ne postoji prsut od tih mesa. Tu je izmisljotinu dodao neko ko je prestao jesti svinjetinu.commendatore wrote:za nepismene na temi: postoji gospodo i govedji pršut, srneci pršut - ja sam probao i kengurovinu i kamilovinu![]()
Imam dva od 12,5kg. Hoce biti dosta.
Samo ne rezala vam ja dva. Kad pojedete jedan drugi sami rezite. I slucajno da se ne desi da se ne moze vidjeti kroz krisku.
- HAVANA
#2042 Re: Jedete li svinjetinu?
Samo dobar noz spremi.
Kmirsi dingaca a meni i tomasu rakije fine.
I gitaru.
- Connaisseur Karlin
#2043 Re: Jedete li svinjetinu?
riba za dezert
riba je najbolja hrana
meso ne volim
riba je najbolja hrana
meso ne volim
- HAVANA
#2044 Re: Jedete li svinjetinu?
A ribu na drugi sto,nek se jebu sa njom i koscicama...A i mirso toga nafata pa podijeli, a on pojede prsutu.
- Connaisseur Karlin
#2045 Re: Jedete li svinjetinu?
HAVANA, ma ima sistem kako se izavdi kostur ribe, a riba se jede polako , da se ne proguta kost
oh da molim krompir salatu
- HAVANA
#2046 Re: Jedete li svinjetinu?
Imam ja sistem.Zena mi ocisti.Connaisseur Karlin wrote:HAVANA, ma ima sistem kako se izavdi kostur ribe, a riba se jede polako , da se ne proguta kost![]()
![]()
- triconja
#2047 Re: Jedete li svinjetinu?
Ne vidim sta je problem da jedes zivotinje koje jedu ljude, bitno je samo da nema kakvu bolescuru i parazite. To ti je vise ono ja pogani anamoonih jedu ono sto mi ne jedemocommendatore wrote:evo jos jedan
prijatno i ugodan tek![]()
https://www.liveleak.com/view?i=855_1425380286
- Connaisseur Karlin
#2048 Re: Jedete li svinjetinu?
HAVANA wrote:Imam ja sistem.Zena mi ocisti.Connaisseur Karlin wrote:HAVANA, ma ima sistem kako se izavdi kostur ribe, a riba se jede polako , da se ne proguta kost![]()
![]()
fino je biti razmazen
-
slavoljub
#2049 Re: Jedete li svinjetinu?
Nista, rezultat ankete treba poslati menadjmentu Binga,kod njih frizider sa svinjetinom metar s metar, reko bi covjek haman niko to ne kupuje
- triconja
#2050 Re: Jedete li svinjetinu?
Jaro moi to je upravo jedan od razloga sto je "bog" reko da se zakopaju mrtvi, jer i zivotinje vole hranu koja nece pobjec. Ne vjerujem da krmak razaznaje nacije i boje kozecommendatore wrote:steta sto nije bilo telefona u ratu da vidite kako izgleda kad fino zgodno krme pozdere mrtvog cetalja rado bih to snimio.... mezi ga s merakom samo tako
Last edited by triconja on 20/03/2018 16:59, edited 1 time in total.