Kad smo pod vodstvom Sušića uzeo bod u Atini, tad si ga velicao kao maga...i ne samo ti, vec redom svi pitari.Tomahawk11 wrote:Zasto kritikujem selektora?LSD wrote:A zašto ti zapravo kritikuješ selektora, samo me to zanima....eto navedi ako znaš, Bog me ubio ako znaš ...najgore je kad covjek ne zna ni zašto kritikuje, ali je bitno popljuvati mrskog lojavog željovca....bravoTomahawk11 wrote:
Uff...procitao si meSvaka cast.
Ako je to diskusija koju zelis da vodis, samo naprijed.
Predajem se. Eto vas pa se tjerajte oko pitara Safeta i manijaka Mese.
Ja nisam i necu da budem dio te price. Ne u kontekstu reprezentacije.
A kritikovacu/pohvalicu svakog selektora prema zaslugama.
Kako sam se frapirao na formaciju bez beka, tako sam se frapirao na formaciju sa dva vezna igraca.
Al nebitno, vidim da to nije tema. Bitno je da si ti mene svrstao u neke pitare pljuvace po selektoru...i da mi je to na obrazodlicna furka
Me ne vrijedi pricati, hajd vozdra
Sinoc ono sto smo igrali...dva vezna, to nema opravdanja....a igras sa dva napadaca i dva krila...ova dvojica umrla....koji q ce mu drugi napadac...hajde poceo, al sto ga ne zamijeni bar oko 60 minute....i onda izmjene, dobra samo prinudna, kad udje Sunjic umjesto Spahica...Bicakcic na krilu?? I onda Djuric....zbog/radi![]()
Ovo ako nije za kritike, ja ne znam onda....i ne, nije sto je zeljovac, ali ako ce ti biti lakse, misli da jeste.
Za ekipu koja se satra tom bezveznom pricom, da ne trosimo slova bezveze, unaprijed: pitar, ne mogu smisliti selektora sto je zeljovac i vozdra. Jel sad na mjestu?!
Sad je druga prica pošto je Meša u pitanju
Znam ja da vama smeta kad razotkrivam licemjerstvo, ali sjeti se samo šta se pisalo kad smo prošli put odigrali 0-0 sa grcima, koliko se velicala neka fantasticna taktika ex selektora, priznaj sam sebi neke stvari, pa cemo onda nastaviti.