Dan (i) nakon referenduma u RS
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2026 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» breuer
mjesec
» breuer
mjesec
-
Qoom
#2027 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Novinar koji pusti priču o sunećenju u bibliotekama i propagira četništvo i slavi smrt muslimana po ustaškim forumima.
- @mba
#2028 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Tomahawk11 wrote:Nisam upratio, dokle je sud sa drugim pozivom? Jesu li poslali?
PreCjednik i dalje istog stava?
Nesto se ovo sve utisalo.
Pojeo vuk magarca?!
jesu jesu poslali su, samo posta kasni malo, dok Meho odnese do Pere, pa ce Pero dalje da prosljedi!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2029 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Jbo majku, mene tako sjeba postar za studij u Austriji....i ostah ja u ovoj nasoj lijepoj@mba wrote:Tomahawk11 wrote:Nisam upratio, dokle je sud sa drugim pozivom? Jesu li poslali?
PreCjednik i dalje istog stava?
Nesto se ovo sve utisalo.
Pojeo vuk magarca?!
jesu jesu poslali su, samo posta kasni malo, dok Meho odnese do Pere, pa ce Pero dalje da prosljedi!
- SaraFina
#2030 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Uplati mi radosni brdo karamela. .. ja ću tvoje žalopojke proslijediti MR Yes-uradostan dan wrote:
@mister yes-a...
A otjeran je odavde i popljuvan samo tako... Uzmi pa procitaj kako je razmisljao.
A imam u rezrvi i gdje bude ako želiš sam da ga pozdraviš
-
DonieBrasco
#2031 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Do kada se Baja mora javiti na sud u Sarajevu ?
Da vidimo da li je hrabar da se ne odazove ili ce ovi retardi iz Sarajeva da mu izadju u susret i saslusanje odreze negdje na teritoriji RS - ako se to desi onda fakat ova drzava ide u propast.
Da vidimo da li je hrabar da se ne odazove ili ce ovi retardi iz Sarajeva da mu izadju u susret i saslusanje odreze negdje na teritoriji RS - ako se to desi onda fakat ova drzava ide u propast.
-
Yug
#2032 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ma javit ce se,ali izgleda samo u svojstvu svjedoka.Dragan Cavic kaze da ne postoji cak ni potpis predsjednika za referendum iako je i da ima morao postovati odluku NARODNE SKUPSTINE.Clanovi komisije su danas sa osmijehom su dosli na saslusanje jer su sve radili po zakonu te Republike u vezi savjetodavnog referenduma koji postoji u Ustavu te Republike vec vise godina.Kako ce se tuzilastvo izvuci iz ove sah mat pozicije koju su im nametnuli SDA puleni koji drmaju u toj carsiji,vidjet cemo.Poseban pritisak na tuzilastvo tek treba da krene koordinirano iz Mostara,Banja Luke,Zagreba,Beograda,sto medijski,sto politicki,ZASTO JOS NIKO GODINAMA NIJE POZVAN NA SASLUSANJE ZBOG NEPROVODJENA ODLUKA USTAVNOG SUDA BiH,njih oko 90DonieBrasco wrote:Do kada se Baja mora javiti na sud u Sarajevu ?
Svasta ce se tu moci otkriti o sprezi politike,kriminala,korupcije i to od vrha do dna.Ako napokon ovaj referendum o prazniku u Srpskoj uspije razgolititi potpuno taj kancer bosanskohercegovackog drustva bit ce to veliki uspjeh za ovu zemlju.Ako iko i treba biti predvodnik toga i lupiti sakom od stol to je Narodna Skupstina Republike Srpske koja ispostovala skoro sve odluke Ustavnog Suda u proslosti.
-
zenit dozic
#2033 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Koga boli cuna sta cavic kaze. Ta nije on sudija ustavnog suda a ni nadlezni tuzilacYug wrote:Ma javit ce se,ali izgleda samo u svojstvu svjedoka.Dragan Cavic kaze da ne postoji cak ni potpis predsjednika za referendum iako je i da ima morao postovati odluku NARODNE SKUPSTINE.Clanovi komisije su danas sa osmijehom su dosli na saslusanje jer su sve radili po zakonu te Republike u vezi savjetodavnog referenduma koji postoji u Ustavu te Republike vec vise godina.Kako ce se tuzilastvo izvuci iz ove sah mat pozicije koju su im nametnuli SDA puleni koji drmaju u toj carsiji,vidjet cemo.Poseban pritisak na tuzilastvo tek treba da krene koordinirano iz Mostara,Banja Luke,Zagreba,Beograda,sto medijski,sto politicki,ZASTO JOS NIKO GODINAMA NIJE POZVAN NA SASLUSANJE ZBOG NEPROVODJENA ODLUKA USTAVNOG SUDA BiH,njih oko 90DonieBrasco wrote:Do kada se Baja mora javiti na sud u Sarajevu ?
Da vidimo da li je hrabar da se ne odazove ili ce ovi retardi iz Sarajeva da mu izadju u susret i saslusanje odreze negdje na teritoriji RS - ako se to desi onda fakat ova drzava ide u propast..
Svasta ce se tu moci otkriti o sprezi politike,kriminala,korupcije i to od vrha do dna.Ako napokon ovaj referendum o prazniku u Srpskoj uspije razgolititi potpuno taj kancer bosanskohercegovackog drustva bit ce to veliki uspjeh za ovu zemlju.Ako iko i treba biti predvodnik toga i lupiti sakom od stol to je Narodna Skupstina Republike Srpske koja ispostovala skoro sve odluke Ustavnog Suda u proslosti.
-
DonieBrasco
#2034 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
On je tamo zasticeniji od Bakira, znate vec kako to ide sa hrvatima u BiH.
-
developer10
#2035 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Rekoh ja ima 7 dana da mi djeluje kao da bi Tužilaštvo najradije da Salihović nije nikako ni uputio poziv Dodiku (s namjerom da sebe opravda, zaštiti od smjenjivanja). Da se to nije desilo, o referendumu se ne bi danas ni pričalo, već bi bio zaboravljen.Yug wrote:Ma javit ce se,ali izgleda samo u svojstvu svjedoka.Dragan Cavic kaze da ne postoji cak ni potpis predsjednika za referendum iako je i da ima morao postovati odluku NARODNE SKUPSTINE.Clanovi komisije su danas sa osmijehom su dosli na saslusanje jer su sve radili po zakonu te Republike u vezi savjetodavnog referenduma koji postoji u Ustavu te Republike vec vise godina.Kako ce se tuzilastvo izvuci iz ove sah mat pozicije koju su im nametnuli SDA puleni koji drmaju u toj carsiji,vidjet cemo.Poseban pritisak na tuzilastvo tek treba da krene koordinirano iz Mostara,Banja Luke,Zagreba,Beograda,sto medijski,sto politicki,ZASTO JOS NIKO GODINAMA NIJE POZVAN NA SASLUSANJE ZBOG NEPROVODJENA ODLUKA USTAVNOG SUDA BiH,njih oko 90DonieBrasco wrote:Do kada se Baja mora javiti na sud u Sarajevu ?
Da vidimo da li je hrabar da se ne odazove ili ce ovi retardi iz Sarajeva da mu izadju u susret i saslusanje odreze negdje na teritoriji RS - ako se to desi onda fakat ova drzava ide u propast..
-
prog321
#2036 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Šta kaže pritisak na tužilaštvo iz Zagreba i Beograda?
Ovaj kao da nije gledao tekmu Hrvatska - Kosovo
Ovaj kao da nije gledao tekmu Hrvatska - Kosovo
-
155_mm
#2037 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
tema o referendumu postala tema o hapsenju sa dva tabora. jedni bi da ga hapse tj. da se osvete za sva ona pljuvanja i vrijedjanja bosne i bosnjaka na kojima dobija izbore vec godinama.
drugi bi da bude po onoj ujeo vuk magarca jer se boje ako ga uhapse da ce ostati uskraceni za taj dusevni meHlem koji osjecaju gledajuci kako micko kara turke.
drugi bi da bude po onoj ujeo vuk magarca jer se boje ako ga uhapse da ce ostati uskraceni za taj dusevni meHlem koji osjecaju gledajuci kako micko kara turke.
- ze kalanga
#2038 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Mi koji ne spadamo u dvije navedene grupe, možemo konstatovati kako je cjelokupna odluka US-a zapravo neracionalna, politička i jednosmjerna. Nepromišljena i politički nekorektna. Neosnovana i destabilizirajuća. 
- GeeTnT
#2039 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Sve to isto kazu svi koji idu da uplate kaznu za prkrsaj....ali ovde se radi o krivicnom gonjenju i steta na racun US bi bila veca da se sve zataska...ze kalanga wrote:Mi koji ne spadamo u dvije navedene grupe, možemo konstatovati kako je cjelokupna odluka US-a zapravo neracionalna, politička i jednosmjerna. Nepromišljena i politički nekorektna. Neosnovana i destabilizirajuća.
- ABH017
#2040 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Vi koji ste (valjda samo u svojim glavamaze kalanga wrote:Mi koji ne spadamo u dvije navedene grupe, možemo konstatovati kako je cjelokupna odluka US-a zapravo neracionalna, politička i jednosmjerna. Nepromišljena i politički nekorektna. Neosnovana i destabilizirajuća.
Šta kažeš minus i minus daju plus? Kako ono ide u tvojoj matematici?
- ze kalanga
#2041 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Moraš ti ponovo detaljno pročitati moje postove, u suprotnom, ostaje pogrešno shvatanje suštine...
-
developer10
#2042 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ko je ikad nešto nekom dokazao na forumu? Još ako je dotični s druge strane pritom bosanski Pravoslavac, tek onda je to nemoguća misija (jer ti imaju svoju verziju istine prema kojoj su uvijek i svaki put oni u pravu, i nikad i ništa što njima ne ide u prilog ne može i neće biti istina).ABH017 wrote:Vi koji ste (valjda samo u svojim glavamaze kalanga wrote:Mi koji ne spadamo u dvije navedene grupe, možemo konstatovati kako je cjelokupna odluka US-a zapravo neracionalna, politička i jednosmjerna. Nepromišljena i politički nekorektna. Neosnovana i destabilizirajuća.) tako objektivni, isto konstatujete da smo se mi sami granatirali. Tako se sami svrstavate u skupinu koja, zarad velikosrpske ideje klima glavom i slijepo slijedi sve ono što im kaže Milorad Dodik, a nekoć to bijaše Dragan Dabić i Ratko Mladić. Makar i prkosili gravitaciji.
Šta kažeš minus i minus daju plus? Kako ono ide u tvojoj matematici?
- GeeTnT
#2043 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
To pravo na njihov nacin funkcionise u sve manjem obimu i granicama, osim naravno na forumu...tu su nepobjedivi.
-
155_mm
#2044 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
vama koji niste u navedenim grupama je ocigledno svejedno da li ce dodik biti uhapsen ili ne.ze kalanga wrote:Mi koji ne spadamo u dvije navedene grupe, možemo konstatovati kako je cjelokupna odluka US-a zapravo neracionalna, politička i jednosmjerna. Nepromišljena i politički nekorektna. Neosnovana i destabilizirajuća.
-
PM72
#2045 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Dodik je još jednom pokazao da je pravi političar.Pokvaren,podal,korumpiran,sirov,neotesan.I kao takav matirao sve odreda.Od svoje opozicije pa do međunarodne zajednice.Od ustavnog suda napravio sprdačinu,od tužilaštva nevladinu organizaciju.Bakira i njegovu šuplju iskoristio kao kurton pa odbacio a Bosića i opoziciju namagarčio kao bekane.
Niti će ga ko hapsiti niti skidati s vlasti.Nažalost.Jebe se ovoj nakaradnoj državi što je u pola države svukao budžet do dna,što je upropastio tri banke sa nekih 250 miliona eura (najmanje) a nama drago što nam je MMF dao kredit od 100 miliona...
Bitno je hoće li ga uhapsiti ili ne.Nigdje nije stavio svoj potpis niti ima njegove odgovornosti.On je to majstorski prenio na narodnu skupštinu i poslanike tako da ga tužilaštvo može samo povuć' za neku stvar.Još malo će cirkuzati i onda će doći pred tužilaštvo i reći "evo me-šta hoćete".Oni će ga šatro saslušavati (a u stvari častiti sokovima,kahvama,kolačima,kruškom) i biće im drago što im je došao da se više ne moraju pravdati pred medijima.
I nakon svega-pojeo vuk magarca.Ja sam prije više do mjesec dana napisao kako će biti referendum i da će nakon njega samo osvanuti novi dan.Mile je dobio izbore i pomeo sve oko sebe.Na sljedećim je izborima član predsjedništva BiH iz RS pa će nas jebavati i po svijetu.
majstor je-mora se priznati.
Niti će ga ko hapsiti niti skidati s vlasti.Nažalost.Jebe se ovoj nakaradnoj državi što je u pola države svukao budžet do dna,što je upropastio tri banke sa nekih 250 miliona eura (najmanje) a nama drago što nam je MMF dao kredit od 100 miliona...
Bitno je hoće li ga uhapsiti ili ne.Nigdje nije stavio svoj potpis niti ima njegove odgovornosti.On je to majstorski prenio na narodnu skupštinu i poslanike tako da ga tužilaštvo može samo povuć' za neku stvar.Još malo će cirkuzati i onda će doći pred tužilaštvo i reći "evo me-šta hoćete".Oni će ga šatro saslušavati (a u stvari častiti sokovima,kahvama,kolačima,kruškom) i biće im drago što im je došao da se više ne moraju pravdati pred medijima.
I nakon svega-pojeo vuk magarca.Ja sam prije više do mjesec dana napisao kako će biti referendum i da će nakon njega samo osvanuti novi dan.Mile je dobio izbore i pomeo sve oko sebe.Na sljedećim je izborima član predsjedništva BiH iz RS pa će nas jebavati i po svijetu.
- Gojeni H
#2046 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ovom logikom, shvatas da ukoliko pravosudni organi ne ucine nista po pitanju neustavnog djelovanja predjsednika i institucija PC-a, ostavljas mogucnost da neko uradi isto ili slicno, sto mozda ne samo ne bude u interesu srpskog naroda, vec dovede u pitanje opstanak tog entiteta i srpskog naroda kao politickog faktora?ze kalanga wrote:Posljedica neracionalnosti političke odluke US-a.
I rekao bih po Srbe u BiH idealan potez.
Kao što vidimo, sad ni u US ne znaju šta bi, najradije bi pojeli vlastita govna i pljunuli Bakira u facu. Ali...
Svejedno, ja se nadam da će u budućnosti prije svake odluke dobro razmisliti o mogućim posljedicama.
-
155_mm
#2047 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
mnogi kukaju ako ne uhapse micka da je to kraj drzave BiH. pitam ih a da nije mozda tacnije reci da je to kraj ovakve drzave BiH?
-
stari grad Visegrad
#2048 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ti mislis da neko odgovara samo ako stavi podpis. Kako onda odgovaraju pred sudom sve ubice, mafija i razni prestupnici koji ne stavljaju podpise?PM72 wrote:Dodik je još jednom pokazao da je pravi političar.Pokvaren,podal,korumpiran,sirov,neotesan.I kao takav matirao sve odreda.Od svoje opozicije pa do međunarodne zajednice.Od ustavnog suda napravio sprdačinu,od tužilaštva nevladinu organizaciju.Bakira i njegovu šuplju iskoristio kao kurton pa odbacio a Bosića i opoziciju namagarčio kao bekane.
Mile je danima propagirao referendum i pozivao sviju da izadju na javni nered a protiv odredbe US, cime je ustvari povrijedio zakone US. A sve zapisano u svim novinama te na TV kamerama.
-
PM72
#2049 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Niko ne voli kad mu se kaže istina u oči.Tako je i nama Milanović rekao da smo nikakva država a mi graknuli put njega.A čovjek u pravu 100%.
-
155_mm
#2050 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
neki kukaju kako MZ ne reaguje na mickina podjebavanja sa bosnjama i drzavom BiH. pa jeste li toliko coravi da ne vidite da se matici srbijici prkno crveni ko u majmuna sta joj rade. em ode trepca em je optuzise da je putinovo kukavicije jaje u europi zbog one baze u nisu.
bosnje bi trebale malo da smanje emocije a povecaju pripreme za neizbjezno.
micko je americku ambasadoricu popljuvo ko nekakvu seosku fufnjicu pa zena ne kmeci da joj posalju foke da bace micka iz helikoptera u jadran.
bosnje bi trebale malo da smanje emocije a povecaju pripreme za neizbjezno.
micko je americku ambasadoricu popljuvo ko nekakvu seosku fufnjicu pa zena ne kmeci da joj posalju foke da bace micka iz helikoptera u jadran.