Nisu oni to ni kupovali nego nasli levate u Stockholmu, pisao sam na prethodnim stranicama. Promovises se malo, sarajevski dzet set, slikanje, fore ali nisu sad Rod Stewart da se Norwegianom voze. Wizz braco, isto dodesjulisiz es grant wrote:Vidim ovo nije aerodrom u Sa, i taman da pitam đe su ovo, kad vidim piše Tuzla. Znači koristili wizz airstakasa wrote:julisiz es grant wrote:Jebote život, niko od ovih kojima su davali izjavu da ih upita "a što ste radili još 5 dana nakon ispadanja u jednoj od najskupljih evropskih država i za čije pare?"...sad je jasno da su tamo išli da se zajebaju...![]()
Bar su na kartama uštedjeli
Bruka na Vlašiću
- stakasa
#2026 Re: Bruka na Vlašiću
-
bumerangss
#2027 Re: Bruka na Vlašiću
nemaju love a ostali da proprate i drugu polufinalnu i finalnu noc 
-
julisiz es grant
#2028 Re: Bruka na Vlašiću
Znači našli neke Bošnje u Stockholmu da im plaćaju ovu jebadu? 
- stakasa
#2030 Re: Bruka na Vlašiću
Dolazili mailovi od januara, trebalo se na vrijeme platit hotelske sobe. Neka vrsta skutorske jabukejulisiz es grant wrote:Znači našli neke Bošnje u Stockholmu da im plaćaju ovu jebadu?
- Banksy
#2031 Re: Bruka na Vlašiću
plain vanilla wrote:ma tacno takoJoseMujica wrote:zlatna mladež nije naućila da im neko kaže mrš karinaši
tek kad izadžu iz babinih avlija suoće se sa relnošču svojih karinaških dometa
žalosno je uopče po ovo društvo da taki likovi jašu svakodnevno po ekranima i još prave naku filozofiju od svoje netalentirane mimikrije ojropskog pederluka....i mjesto da se poklope po ušima i skontaju da su zalutali u svijet zabave, a što bi svakom tovaru jasno bilo na temelju broja prodatih cdova ili karata za koncerte, oni nešta lametiraju kako niko ne konta jeftino iskorištavanje tudže muke u svrhu samopromocije svog kića i smeča![]()
Ova ekipa jednstavno ima domet da haurliće samo tamo dže babo more sredit stvari![]()
pošalješ kvalitetne igraće na ojroviziju i imaš nešto...pošalješ karinaše i oni ispadnu...simple as that...ko da se ja nafuram na trku sa Boltom i kad me ćoek podere serem okolo da je Bolt karinaš i da ga sudiej vole...to nidže na svijetu nema do u dinarskih ćobana sćeranih s vjekovnih ognjišta u beton
-
nema me tamo
#2032 Re: Bruka na Vlašiću
A gledaj Jale brata što se našiljio.
Dobro bi njima pravo ispali odma, drogirali se malo i pravac nazad.
Dobro bi njima pravo ispali odma, drogirali se malo i pravac nazad.
-
iz zadnje klupe
#2033 Re: Bruka na Vlašiću
Ko plati i dovede Vedada iz Srbije da pravi spot, mog'o je spot onog kvaliteta i nivoa uraditi neko iz Bosne (npr. Muris) za triput manje pare , pa su za tu razliku para mogli komotno ostati u Svedskoj do kraja mjeseca 
- stakasa
#2034 Re: Bruka na Vlašiću
Zahladilo, pala kisa, isfurali...iz zadnje klupe wrote:Ko plati i dovede Vedada iz Srbije da pravi spot, mog'o je spot onog kvaliteta i nivoa uraditi neko iz Bosne (npr. Muris) za triput manje pare , pa su za tu razliku para mogli komotno ostati u Svedskoj do kraja mjeseca
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2035 Re: Bruka na Vlašiću
Deen pravi demagog. Mogao bi u fudbalske trenere
Jesmo izgubili 3:0, ali smo moralni pobjednici. Sjecam se kako se prije igrao kup, to je bio pravi fudbal, ovo su sad samo pare i moc
Jesmo izgubili 3:0, ali smo moralni pobjednici. Sjecam se kako se prije igrao kup, to je bio pravi fudbal, ovo su sad samo pare i moc
- dust in the wind
#2036 Re: Bruka na Vlašiću
bravo...isto sam pomislila_BataZiv_0809 wrote:Deen pravi demagog. Mogao bi u fudbalske trenere![]()
-
howdy
#2037 Re: Bruka na Vlašiću
probali ostat na kvarnjaka, prat tudje guzice po svedskoj.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2038 Re: Bruka na Vlašiću
znamo ko je moralni pobjednik
a oralni će se otkriti kasnije
a oralni će se otkriti kasnije
- klavirdžija
#2039 Re: Bruka na Vlašiću
Pantole mu poderane na koljenima, na par konaca se drže...KB9 wrote:naso fuki sponzora
- DaysleepeR
#2040 Re: Bruka na Vlašiću
nema u ovoj državi nijednog novinara koji će postaviti prava pitanja ovim ublehašima a toliko se pitanja samo nameće jer su im izjave prepune rupa i šuplje
- Ommadawn
#2041 Re: Bruka na Vlašiću
Ma pun qrtz bosanske dijaspore koja ih iz (jedino) patriotskih osjećaja (whatever it may be) podržava (neke čak i poznajem lično, nažalost) pa su se malo kurčili i slikali po Stockholmu a sve sa budžetskim parama, kukajući kako nemaju ništa pa ih ovi vodali po restoranima i buticima.
Kakve udarne vijesti povodom performansa - zaboravljeni nakon nastupa u srijedu k'o lanjski snijeg.
Kakve svirke i ugovaranja o nastupu - ne mogu ispuniti ni osrednji kafić u centru Sarajeva.
Da imaju bar malo pameti i obraza ne bi se više latili mikrofona.
Eto Dalal je baš tamnoputa pa je izdvajaju svugdje po aerodromu - nju ni skinheadsi na ulici ne bi dirnuli, osim možda za guzicu.
Kakve udarne vijesti povodom performansa - zaboravljeni nakon nastupa u srijedu k'o lanjski snijeg.
Kakve svirke i ugovaranja o nastupu - ne mogu ispuniti ni osrednji kafić u centru Sarajeva.
Da imaju bar malo pameti i obraza ne bi se više latili mikrofona.
Eto Dalal je baš tamnoputa pa je izdvajaju svugdje po aerodromu - nju ni skinheadsi na ulici ne bi dirnuli, osim možda za guzicu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2042 Re: Bruka na Vlašiću
Sve u svemu oni su iz ovoga profitirali. Sto materijalno od dijaspore, sto medijski, jer nebitnost njihovog postojanja prekidao je samo Hayat.
Ali deep down, ako imalo mozga ima u napuderisanoj i botoksiranoj celavoj glavi, trebalo bi mu biti jasno da samo u Bosni moze biti muzicar preko stele.
Ali deep down, ako imalo mozga ima u napuderisanoj i botoksiranoj celavoj glavi, trebalo bi mu biti jasno da samo u Bosni moze biti muzicar preko stele.
- Maverick78
#2043 Re: Bruka na Vlašiću
Hejsan @stakasastakasa wrote:Dolazili mailovi od januara, trebalo se na vrijeme platit hotelske sobe. Neka vrsta skutorske jabukejulisiz es grant wrote:Znači našli neke Bošnje u Stockholmu da im plaćaju ovu jebadu?
Nema te 100 godina na forumu
Nadam se da si dobro
A inače i ja sam vidio po nekim Facebook grupama tu neku organizaciju ili šta je već kako traže lovu da se pomogne ovima
Jad da ne može biti veći, sadaka please, a ideš na Evroviziju kao neka šatro elita...
- Šveđanin
#2044 Re: Bruka na Vlašiću
Ispred dvorane pred polufinale su nasi zaigrali kolo, grupa Holandjana se skinuli goli, skakali jedan na drugoga pa onda takvi oko dvorane bjezali od redara... Bosnje ih otjerale da im ne kvare djecu.. 
Deen je jedan uhljeb kojeg treba ignorisati. Srecom pa ce mu do prekosutra svi zaboraviti pjesmu.
Deen je jedan uhljeb kojeg treba ignorisati. Srecom pa ce mu do prekosutra svi zaboraviti pjesmu.
- stakasa
#2045 Re: Bruka na Vlašiću
Sa Globena vila klicheMaverick78 wrote:Hejsan @stakasastakasa wrote:Dolazili mailovi od januara, trebalo se na vrijeme platit hotelske sobe. Neka vrsta skutorske jabukejulisiz es grant wrote:Znači našli neke Bošnje u Stockholmu da im plaćaju ovu jebadu?![]()
Nema te 100 godina na forumu![]()
Nadam se da si dobro![]()
A inače i ja sam vidio po nekim Facebook grupama tu neku organizaciju ili šta je već kako traže lovu da se pomogne ovima![]()
Jad da ne može biti veći, sadaka please, a ideš na Evroviziju kao neka šatro elita...
Dobro dosh'o Maveriche
P.S.
Napravio pauzu od godine dana
- insomnia78
#2046 Re: Bruka na Vlašiću
Šveđanin wrote:Ispred dvorane pred polufinale su nasi zaigrali kolo, grupa Holandjana se skinuli goli, skakali jedan na drugoga pa onda takvi oko dvorane bjezali od redara... Bosnje ih otjerale da im ne kvare djecu..
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2047 Re: Bruka na Vlašiću
za 10 godina naslovnica hAvaza_BataZiv_0809 wrote:Sve u svemu oni su iz ovoga profitirali. Sto materijalno od dijaspore, sto medijski, jer nebitnost njihovog postojanja prekidao je samo Hayat.
Šokantna ispovjest
DEEN: OD BOTOKSA SE ČELAVI
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2048 Re: Bruka na Vlašiću
treba ih poslat na izlet blizu onih žutih traka PAZI MINE!
- Ommadawn
#2049 Re: Bruka na Vlašiću
Ali sve uspješni, školovani i prilično bogati ljudi su im pomagali - to me bolan čudi!!Maverick78 wrote:Hejsan @stakasastakasa wrote: Dolazili mailovi od januara, trebalo se na vrijeme platit hotelske sobe. Neka vrsta skutorske jabuke![]()
Nema te 100 godina na forumu![]()
Nadam se da si dobro![]()
A inače i ja sam vidio po nekim Facebook grupama tu neku organizaciju ili šta je već kako traže lovu da se pomogne ovima![]()
I još takvi tražili da im se pomogne!? Ne kontam...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2050 Re: Bruka na Vlašiću
I mene to cudi, kao i generalno kako vi (ne ti licno) koji ste vec dvocifren broj godina u dijaspori, jos uvijek padate na trazenje sadakeOmmadawn wrote:
Ali sve uspješni, školovani i prilično bogati ljudi su im pomagali - to me bolan čudi!!
I još takvi tražili da im se pomogne!? Ne kontam...