Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Capajebo

#2026 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Capajebo »

kiki-miki wrote:
MOSALJOZE wrote:Ko je najbolji tip na forumu?

:oops:
Khm nijedan do sad :oops:

A najdosadniji - meteor, ako je musko uopste
Ti si, izgleda, zaboravila da si mene upoznala. :roll:
meteorit135531

#2028 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by meteorit135531 »

Pitanje za žene : objasnite mi žensko razmišljanje

Imam 26, ona ima 31 i ima dijete.. razvedena .. bili , izašli par puta, imali sex u autu.. ne popusta me , stalno zove , ujutro , na Viberu, šalje srcad, mede.. želi vezu i priča o braku
Iz ženske perspektive, jel ovo normalno ponašanje ili hoće da mi uvali dijete ? 5 godina razlike , kaže godine su samo broj..

Ne znam Šta da radim.
irac300

#2029 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by irac300 »

Queen_of_hearts wrote:Ako svaki put kad se okreneš vidiš da gledam u tvom smjeru (a ne nosiš kostim plišane životinje), i još se nasmijem...e pa ne znam šta je očiglednije od tog! :)
Hjoooj...kol'ko sam se puta tako zajeb'o. :D Uvijek na kraju ispadalo, da su gledale u mene i smješkale se, jer sam vjerovatno i ja isto radio. :D Ni P od privlačnosti i slanja signala. :D Čista mimika. :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#2030 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Jimmy McNulty »

irac300 wrote:
Queen_of_hearts wrote:Ako svaki put kad se okreneš vidiš da gledam u tvom smjeru (a ne nosiš kostim plišane životinje), i još se nasmijem...e pa ne znam šta je očiglednije od tog! :)
Hjoooj...kol'ko sam se puta tako zajeb'o. :D Uvijek na kraju ispadalo, da su gledale u mene i smješkale se, jer sam vjerovatno i ja isto radio. :D Ni P od privlačnosti i slanja signala. :D Čista mimika. :D
Pametan insan više ne znaš ta da radi. Ovo sam pitao jer mi se sviđa jedna djevojka, ovako fizički. Povisoka je, a ja takve volim. Dvaput smo se sreli u istom kaficu na kafi, gledao ja u nju, a onda sam uhvatio kako i ona mene pogleda značajno dok je prolazila. :-) A ko će ga znati više ...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2031 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by _BataZiv_0809 »

Pridji i popricaj sa njom.
kockica_kockica

#2032 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by kockica_kockica »

meteorit135531 wrote:Pitanje za žene : objasnite mi žensko razmišljanje

Imam 26, ona ima 31 i ima dijete.. razvedena .. bili , izašli par puta, imali sex u autu.. ne popusta me , stalno zove , ujutro , na Viberu, šalje srcad, mede.. želi vezu i priča o braku
Iz ženske perspektive, jel ovo normalno ponašanje ili hoće da mi uvali dijete ? 5 godina razlike , kaže godine su samo broj..

Ne znam Šta da radim.
Hahahhahahaha... znam nije smijesno tebi ...

Pa otidji s njom na kafu preko dana i objasni da je to bio sex... mislim da si to trebao reci prije sexa ali eto dao si joj nadu da je nesto vise od sexa i sad imas najezdu meda poruka i ostalog... razgovorom sprijeci najezdu poruka meda srcadi i ostalog...

Nisi u Spilbergovom filmu da je neka psiho koja nece razumjeti kad joj kazes istinu o tvom slatkom ponasanju prije sexa u autu...

Popravi mi dan s ovim postom ... hahahahaha

I da.. ona ne zeli uvaliti dijete tebi... ona zeli sebe uvaliti tebi...
Capajebo

#2033 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Capajebo »

Jos gore... uzmi ti to dijete, a od nje sto dalje :mrgreen:
prog321

#2034 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by prog321 »

pogled nije nikakav znak.
ako buljiš u nekoga ta osoba dobije osjecaj da je neko gleda i instinktivno pogleda u istom pravcu.

druga je priča ako vam se pogledi sretnu petsest puta u kratkom roku.
sha_ba

#2035 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by sha_ba »

Capajebo wrote:Jos gore... uzmi ti to dijete, a od nje sto dalje :mrgreen:
:lol: :lol: vala bas :-)
cuj da mu dijete uvali :lol: :lol: :lol:

idrize nema te ko regresa :kiss: :mrgreen:
edo_79

#2036 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by edo_79 »

kiki-miki wrote:Mozda se zena nada da ce u braku imati redovan sex :oops:
:eh: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bleee_sa

#2037 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by bleee_sa »

Ta će ti starija od tebe jadan ne bio, ganjaj 20-23 :D
sikstinajn

#2038 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by sikstinajn »

meteorit135531 wrote:

imali sex u autu.. ne popusta me , stalno zove , ujutro , na Viberu, šalje srcad, mede.. želi vezu i priča o braku

...
Last edited by sikstinajn on 25/09/2021 22:22, edited 1 time in total.
MedGirl

#2039 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by MedGirl »

MickeyPierce wrote:moje pitanje za dame ... da vam priđe zgodan frajer na ulici i kaže " izvini jesi da se pojebemo?" u kojem slučaju bi pristale?

Obrnuto, meni da treba tako priđe ne bi morala dva put ponovit ... kaka god da je samo da ima pičku
Ja mislim da ne postoji slucaj u kojem bi pristala. Evo sad bas kontam nekako prvi instinkt bi mi bio da ga mlatnem ili pobjegnem :run:
Mozda sam samo previse romanticna pa vezem sex uz ljubav, ko bi mi ga znao :cuvajse: :cuvajse: :cuvajse:
bleee_sa

#2040 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by bleee_sa »

MickeyPierce wrote:moje pitanje za dame ... da vam priđe zgodan frajer na ulici i kaže " izvini jesi da se pojebemo?" u kojem slučaju bi pristale?

Obrnuto, meni da treba tako priđe ne bi morala dva put ponovit ... kaka god da je samo da ima pičku
Moraš malo ljepše upakovat pitanje :D
pukepuke

#2041 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

meteorit135531 wrote:Pitanje za žene : objasnite mi žensko razmišljanje

Ne znam Šta da radim.
Kažu da se razvod, po količini stresa koji izaziva, mjeri sa smrću bliske osobe. Ona je prošla kroz teško razdoblje, prešla je tridesetu, računa da je već u godinama, ima dijete, što su sve stvari koje je čine ne više tako privlačnom muškarcima i sad kad si naišao ti, grčevito te se uhvatila.
Meni to baš i nije normalno ponašanje ali ga mogu razumjeti. Možeš to riješiti na dva načina, tako da ispadneš "gad", to jest, prekineš svaku komunikaciju s njom, a drugi način je razgovorom, tj. da joj objasniš da se u tako ranoj fazi nekog odnosa ne priča o braku itd. Ovisi o tome želiš li nastaviti s njom ili ne...
pukepuke

#2042 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

:lol: :lol: :lol:
Khm. Da pita neki of tipova s teme FILF, ne bih se mislila.
:lol: :lol: :lol:
pukepuke

#2043 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

MOSALJOZE wrote:Ko je najbolji tip na forumu?

Kakvo je to pitanje? Pa svaki koji je pohvalio moja kulinarska savršenstva :D.
sikstinajn

#2044 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by sikstinajn »

djevojka bez imena wrote:
sikstinajn wrote: svirate li?
-violinu, nekad svakodnevno, sada vrlo rijetko, za svoju dusu.
''ima bisera u školjkama''

hrapavim glasom zapopjeva sikstinajn u H duru. :D
djevojka bez imena

#2045 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by djevojka bez imena »

sikstinajn wrote:
djevojka bez imena wrote:
sikstinajn wrote: svirate li?
-violinu, nekad svakodnevno, sada vrlo rijetko, za svoju dusu.
''ima bisera u školjkama''

hrapavim glasom zapopjeva sikstinajn u H duru. :D
Bisere je lako a ti skoljku pokusaj zavoletiii :thumbup:

zahvaljujem se na tvom pitanju, nakon dugo vremena uzela violinu u ruke, komsije se nisu zalile a meni prijalo, hvala :)
sikstinajn

#2046 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by sikstinajn »

djevojka bez imena wrote: Bisere je lako a ti skoljku pokusaj zavoletiii :thumbup:

zahvaljujem se na tvom pitanju, nakon dugo vremena uzela violinu u ruke, komsije se nisu zalile a meni prijalo, hvala :)
-da se da bend napraviti.
Crno dugme

:D
BAN---KAI

#2047 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by BAN---KAI »

Đevojke moje. Imam jednu situaciju sa kojom mi treba malena pomoc

Da li je vama normalno da cura koja ima 24 godina mora biti kuci najkasnije do 10 navecer? :? :D U vezi sam 5 mjeseci i moja djevojka ima roditelje koji se navodno pravo brinu za nju i tako su joj ogranicili izlaz do 10h. A mislim da i ona sama ne želi

Svakim danom je meni sve teže jer nemam dovoljno vremena poslije posla da se odmorim, prije nego što izadjem s njom.

Najgore je što postaje malo dosadno jer ne možemo baš nigdje ici. Ipak night life tek pocinje poslije 10.

Šta vi mislite? Cak i razmišljam da raskinem s njom zbog tog. A i zato što je za nju Caco heroj :-)
maida95

#2048 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by maida95 »

Jbg, ima stroge roditelje :mrgreen:
jeste l' kad razmišljali da ona pita svoje ponekad da ostane malo duže, da neko od njenih dođe po nju, da se vrati sa društvom, a ne sama? Možda cura i nije za noćnih izlazaka, možda joj se ne sviđa to i izbjegava.. i vala ako je jedini problem što bi ti duže da ostajete.. ne znam eto stvarno :-?
imam nekakav osjećaj da ne komunicirate dovoljno :zoka:
radiša

#2049 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by radiša »

BAN---KAI wrote:Đevojke moje. Imam jednu situaciju sa kojom mi treba malena pomoc

Da li je vama normalno da cura koja ima 24 godina mora biti kuci najkasnije do 10 navecer? :? :D U vezi sam 5 mjeseci i moja djevojka ima roditelje koji se navodno pravo brinu za nju i tako su joj ogranicili izlaz do 10h. A mislim da i ona sama ne želi

Svakim danom je meni sve teže jer nemam dovoljno vremena poslije posla da se odmorim, prije nego što izadjem s njom.

Najgore je što postaje malo dosadno jer ne možemo baš nigdje ici. Ipak night life tek pocinje poslije 10.

Šta vi mislite? Cak i razmišljam da raskinem s njom zbog tog. A i zato što je za nju Caco heroj :-)
Nemoj zene pitat jer ti nikad nece dat iskren odgovor.Zena ce zenu uvijek stitit :D s toga zavrsi ti to na vrijeme,ona ako sa 24 ne moze imat svoj zivot kolko tolko normalan onda jebi ga.da si neki jalijas pa da joj brane ok ali ako si dobar i normalan momak sto ce ti patnja i da je sad nesto okreces protiv njenih...ako ne ide ne ide...cim ona nece sama da se potrudi onda nista od toga
Dosadno mii

#2050 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Dosadno mii »

BAN---KAI wrote:Đevojke moje. Imam jednu situaciju sa kojom mi treba malena pomoc

Pa ako mislis da i ona sama tako hoce raskini
Sta ce ti srednjoskolski problemi u ovim godinama
Cuj do 10
Post Reply