Ti si, izgleda, zaboravila da si mene upoznala.kiki-miki wrote:Khm nijedan do sadMOSALJOZE wrote:Ko je najbolji tip na forumu?
![]()
![]()
A najdosadniji - meteor, ako je musko uopste
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Capajebo
#2026 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
-
djetelina_
-
meteorit135531
#2028 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pitanje za žene : objasnite mi žensko razmišljanje
Imam 26, ona ima 31 i ima dijete.. razvedena .. bili , izašli par puta, imali sex u autu.. ne popusta me , stalno zove , ujutro , na Viberu, šalje srcad, mede.. želi vezu i priča o braku
Iz ženske perspektive, jel ovo normalno ponašanje ili hoće da mi uvali dijete ? 5 godina razlike , kaže godine su samo broj..
Ne znam Šta da radim.
Imam 26, ona ima 31 i ima dijete.. razvedena .. bili , izašli par puta, imali sex u autu.. ne popusta me , stalno zove , ujutro , na Viberu, šalje srcad, mede.. želi vezu i priča o braku
Iz ženske perspektive, jel ovo normalno ponašanje ili hoće da mi uvali dijete ? 5 godina razlike , kaže godine su samo broj..
Ne znam Šta da radim.
- irac300
#2029 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Hjoooj...kol'ko sam se puta tako zajeb'o.Queen_of_hearts wrote:Ako svaki put kad se okreneš vidiš da gledam u tvom smjeru (a ne nosiš kostim plišane životinje), i još se nasmijem...e pa ne znam šta je očiglednije od tog!
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2030 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pametan insan više ne znaš ta da radi. Ovo sam pitao jer mi se sviđa jedna djevojka, ovako fizički. Povisoka je, a ja takve volim. Dvaput smo se sreli u istom kaficu na kafi, gledao ja u nju, a onda sam uhvatio kako i ona mene pogleda značajno dok je prolazila.irac300 wrote:Hjoooj...kol'ko sam se puta tako zajeb'o.Queen_of_hearts wrote:Ako svaki put kad se okreneš vidiš da gledam u tvom smjeru (a ne nosiš kostim plišane životinje), i još se nasmijem...e pa ne znam šta je očiglednije od tog!Uvijek na kraju ispadalo, da su gledale u mene i smješkale se, jer sam vjerovatno i ja isto radio.
Ni P od privlačnosti i slanja signala.
Čista mimika.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2031 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pridji i popricaj sa njom.
- kockica_kockica
#2032 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Hahahhahahaha... znam nije smijesno tebi ...meteorit135531 wrote:Pitanje za žene : objasnite mi žensko razmišljanje
Ne znam Šta da radim.
Pa otidji s njom na kafu preko dana i objasni da je to bio sex... mislim da si to trebao reci prije sexa ali eto dao si joj nadu da je nesto vise od sexa i sad imas najezdu meda poruka i ostalog... razgovorom sprijeci najezdu poruka meda srcadi i ostalog...
Nisi u Spilbergovom filmu da je neka psiho koja nece razumjeti kad joj kazes istinu o tvom slatkom ponasanju prije sexa u autu...
Popravi mi dan s ovim postom ... hahahahaha
I da.. ona ne zeli uvaliti dijete tebi... ona zeli sebe uvaliti tebi...
- Capajebo
#2033 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jos gore... uzmi ti to dijete, a od nje sto dalje 
-
prog321
#2034 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
pogled nije nikakav znak.
ako buljiš u nekoga ta osoba dobije osjecaj da je neko gleda i instinktivno pogleda u istom pravcu.
druga je priča ako vam se pogledi sretnu petsest puta u kratkom roku.
ako buljiš u nekoga ta osoba dobije osjecaj da je neko gleda i instinktivno pogleda u istom pravcu.
druga je priča ako vam se pogledi sretnu petsest puta u kratkom roku.
-
sha_ba
#2035 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Capajebo wrote:Jos gore... uzmi ti to dijete, a od nje sto dalje
cuj da mu dijete uvali
idrize nema te ko regresa
- edo_79
#2036 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
kiki-miki wrote:Mozda se zena nada da ce u braku imati redovan sex
- bleee_sa
#2037 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ta će ti starija od tebe jadan ne bio, ganjaj 20-23 
-
sikstinajn
#2038 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...meteorit135531 wrote:
imali sex u autu.. ne popusta me , stalno zove , ujutro , na Viberu, šalje srcad, mede.. želi vezu i priča o braku
Last edited by sikstinajn on 25/09/2021 22:22, edited 1 time in total.
-
MedGirl
#2039 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ja mislim da ne postoji slucaj u kojem bi pristala. Evo sad bas kontam nekako prvi instinkt bi mi bio da ga mlatnem ili pobjegnemMickeyPierce wrote:moje pitanje za dame ... da vam priđe zgodan frajer na ulici i kaže " izvini jesi da se pojebemo?" u kojem slučaju bi pristale?
Obrnuto, meni da treba tako priđe ne bi morala dva put ponovit ... kaka god da je samo da ima pičku
Mozda sam samo previse romanticna pa vezem sex uz ljubav, ko bi mi ga znao

- bleee_sa
#2040 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moraš malo ljepše upakovat pitanjeMickeyPierce wrote:moje pitanje za dame ... da vam priđe zgodan frajer na ulici i kaže " izvini jesi da se pojebemo?" u kojem slučaju bi pristale?
Obrnuto, meni da treba tako priđe ne bi morala dva put ponovit ... kaka god da je samo da ima pičku
- pukepuke
#2041 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kažu da se razvod, po količini stresa koji izaziva, mjeri sa smrću bliske osobe. Ona je prošla kroz teško razdoblje, prešla je tridesetu, računa da je već u godinama, ima dijete, što su sve stvari koje je čine ne više tako privlačnom muškarcima i sad kad si naišao ti, grčevito te se uhvatila.meteorit135531 wrote:Pitanje za žene : objasnite mi žensko razmišljanje
Ne znam Šta da radim.
Meni to baš i nije normalno ponašanje ali ga mogu razumjeti. Možeš to riješiti na dva načina, tako da ispadneš "gad", to jest, prekineš svaku komunikaciju s njom, a drugi način je razgovorom, tj. da joj objasniš da se u tako ranoj fazi nekog odnosa ne priča o braku itd. Ovisi o tome želiš li nastaviti s njom ili ne...
- pukepuke
#2042 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
MickeyPierce wrote:moje pitanje za dame ... da vam priđe zgodan frajer na ulici i kaže " izvini jesi da se pojebemo?" u kojem slučaju bi pristale?
Khm. Da pita neki of tipova s teme FILF, ne bih se mislila.
- pukepuke
#2043 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kakvo je to pitanje? Pa svaki koji je pohvalio moja kulinarska savršenstvaMOSALJOZE wrote:Ko je najbolji tip na forumu?
![]()
-
sikstinajn
#2044 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
''ima bisera u školjkama''djevojka bez imena wrote:-violinu, nekad svakodnevno, sada vrlo rijetko, za svoju dusu.sikstinajn wrote: svirate li?
hrapavim glasom zapopjeva sikstinajn u H duru.
- djevojka bez imena
#2045 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bisere je lako a ti skoljku pokusaj zavoletiiisikstinajn wrote:''ima bisera u školjkama''djevojka bez imena wrote:-violinu, nekad svakodnevno, sada vrlo rijetko, za svoju dusu.sikstinajn wrote: svirate li?
hrapavim glasom zapopjeva sikstinajn u H duru.
zahvaljujem se na tvom pitanju, nakon dugo vremena uzela violinu u ruke, komsije se nisu zalile a meni prijalo, hvala
-
sikstinajn
#2046 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
-da se da bend napraviti.djevojka bez imena wrote: Bisere je lako a ti skoljku pokusaj zavoletiii![]()
zahvaljujem se na tvom pitanju, nakon dugo vremena uzela violinu u ruke, komsije se nisu zalile a meni prijalo, hvala
Crno dugme
-
BAN---KAI
#2047 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Đevojke moje. Imam jednu situaciju sa kojom mi treba malena pomoc
Da li je vama normalno da cura koja ima 24 godina mora biti kuci najkasnije do 10 navecer?
U vezi sam 5 mjeseci i moja djevojka ima roditelje koji se navodno pravo brinu za nju i tako su joj ogranicili izlaz do 10h. A mislim da i ona sama ne želi
Svakim danom je meni sve teže jer nemam dovoljno vremena poslije posla da se odmorim, prije nego što izadjem s njom.
Najgore je što postaje malo dosadno jer ne možemo baš nigdje ici. Ipak night life tek pocinje poslije 10.
Šta vi mislite? Cak i razmišljam da raskinem s njom zbog tog. A i zato što je za nju Caco heroj
Da li je vama normalno da cura koja ima 24 godina mora biti kuci najkasnije do 10 navecer?
Svakim danom je meni sve teže jer nemam dovoljno vremena poslije posla da se odmorim, prije nego što izadjem s njom.
Najgore je što postaje malo dosadno jer ne možemo baš nigdje ici. Ipak night life tek pocinje poslije 10.
Šta vi mislite? Cak i razmišljam da raskinem s njom zbog tog. A i zato što je za nju Caco heroj
-
maida95
#2048 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jbg, ima stroge roditelje
jeste l' kad razmišljali da ona pita svoje ponekad da ostane malo duže, da neko od njenih dođe po nju, da se vrati sa društvom, a ne sama? Možda cura i nije za noćnih izlazaka, možda joj se ne sviđa to i izbjegava.. i vala ako je jedini problem što bi ti duže da ostajete.. ne znam eto stvarno
imam nekakav osjećaj da ne komunicirate dovoljno
jeste l' kad razmišljali da ona pita svoje ponekad da ostane malo duže, da neko od njenih dođe po nju, da se vrati sa društvom, a ne sama? Možda cura i nije za noćnih izlazaka, možda joj se ne sviđa to i izbjegava.. i vala ako je jedini problem što bi ti duže da ostajete.. ne znam eto stvarno
imam nekakav osjećaj da ne komunicirate dovoljno
- radiša
#2049 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nemoj zene pitat jer ti nikad nece dat iskren odgovor.Zena ce zenu uvijek stititBAN---KAI wrote:Đevojke moje. Imam jednu situaciju sa kojom mi treba malena pomoc
Da li je vama normalno da cura koja ima 24 godina mora biti kuci najkasnije do 10 navecer?![]()
U vezi sam 5 mjeseci i moja djevojka ima roditelje koji se navodno pravo brinu za nju i tako su joj ogranicili izlaz do 10h. A mislim da i ona sama ne želi
- Dosadno mii
#2050 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa ako mislis da i ona sama tako hoce raskiniBAN---KAI wrote:Đevojke moje. Imam jednu situaciju sa kojom mi treba malena pomoc
Da li je vama normalno da cura koja ima 24 godina mora biti kuci najkasnije do 10 navecer?![]()
Sta ce ti srednjoskolski problemi u ovim godinama
Cuj do 10